ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

10 Ιανουαρίου 2021

Ο ΙΟΥΔΑΙΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ CIA με το κωδικό όνομα «ο επικυρίαρχος» Ζούκερμπεργκ έστειλε στους «Αυτόχθονες Έλληνες» στις 29 Νοεμβρίου 2020 το μήνυμα: «Ο λογαριασμός σας στο FACEBOOK έχει απενεργοποιηθεί. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Facebook επειδή ο λογαριασμός σας, ή κάποια δραστηριότητα στο λογαριασμό σας, δεν ακολουθεί τους Όρους της κοινότητας». Ευχαριστούμε τους εκατοντάδες αναγνώστες των «Αυτόχθονων Ελλήνων» για τα μηνύματα φιλίας και συμπαράστασης. Να γνωρίζουν ότι δεν μας επιτρέπεται ούτε να τα ανοίξουμε και να τα διαβάσουμε. Η τουρκάλα ΤΑΟΥΑΚΟΥΛ ΚΑΡΜΑΝ, είναι κορυφαίος επόπτης στο Facebook και συνεργάτης του Ζούκερμπεργκ. Δήλωσε: «η τουρκική υπηκοότητα είναι περισσότερο πολύτιμη και από το βραβείο Νόμπελ».

 

 

 ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ… ΚΟΥΛΗΣ: ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΚΑΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ,  ΟΧΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ – ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΣΟΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΑΝ | Macedonian Ancestry

 

 

Ο ΚΟΥΛΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΗΣ, Η «ΕΠΙΖΗΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ» ΚΑΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ | ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.net

 

Στρατηγός Φράγκος: «Η Τουρκία έχει στείλει πάνω από 300 εκπαιδευμένους τζιχαντιστές στην Ελλάδα».

 

Μηταράκης:  «Η Τουρκία συγκεντρώνει κύματα Σομαλών στα παράλια: Τουλάχιστον 3.000 Αφρικανοί έτοιμοι να καταπλεύσουν στα νησιά».

 

Ετοιμάζεται νέο κύμα εποικισμού - ΜΚΟ κατασκευάζει το μεγαλύτερο πλοίο μεταφοράς παρανόμων μεταναστών.

 

 

Οι σκοπιανοί παραβιάζουν και τη Συμφωνία των Ψαράδων αλλά ο  Κούλης  κάνει την πάπια

 

Ο αλβανός υπουργός εξωτερικών του Ζάεφ Μπουγιάρ Οσμάνι επισκέφτηκε την Πράγα όπου δήλωσε ότι « Μακεδονία θα συνεχίσει να εκπληρώνει τις μεταρρυθμίσεις  της ΕΕ». Στην τηλεόραση των Σκοπίων δήλωσε ότι «η  Τσεχική Δημοκρατία υποστηρίζει τη Δημοκρατία της Μακεδονίας».

Οι αναφορές του Οσμάνι στη  «Μακεδονία» και στη «Δημοκρατία της Μακεδονίας». (Република Македонија) συνιστούν ευθεία παραβίαση της Συμφωνίας των Ψαράδων.

Αλλά ο Κούλης και ο  Φαλακρός υπηρέτης του κ. Ρότσιλντ δεν έκαμαν τίποτα.

 

 

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...