ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

23 Ιανουαρίου 2021

Η ΔΑΝΙΑ ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΜΟ. ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΛΑΩΝ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΛΛΕΡΓΗ. Η (σοσιαλδημοκράτης !) Δανή πρωθυπουργός Μέτε Φρεντέρικσεν βάζει τέλος στην παράνομη μετανάστευση του Σόρος: «Στόχος καμία αίτηση ασύλου». Ο Κούλης εξαγριώθηκε όταν το έμαθε.

ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΛΛΕΡΓΗ: «Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΓΑΣ. Η ΗΓΕΤΙΔΑ ΤΑΞΗ ΤΩΝ ΜΙΓΑΔΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΑΡΟΣ ΛΑΟΣ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ».

 Η Δανία βάζει τέλος στην παράνομη μετανάστευση: «Στόχος καμία αίτηση ασύλου»  λέει η πρωθυπουργός της χώρας | Pronews

Καμία αίτηση για παροχή ασύλου στη Δανία, αυτή είναι η φιλοδοξία της πρωθυπουργού της χώρας Μέτε Φρέντερικσεν, όπως δήλωσε η ίδια, διατηρώντας την πολύ περιοριστική πολιτική ασύλου που ακολουθεί η χώρα, σε αντίθεση με άλλες χώρες, όπως η Ελλάδα η οποία «μοιράζει» πρακτικά άσυλο σε οποιονδήποτε αλλοδαπό βρεθεί ανενόχλητος στο έδαφός της.

 (Κλικ εδώ)

 

Η  ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ  ΠΟΥ  ΕΧΘΡΕΥΕΤΑΙ  ΤΟΝ  ΝΑΤΙΒΙΣΜΟ  ΚΑΙ  ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ  ΤΟΝ  ΕΛΛΗΝΙΚΟ  ΛΑΟ.

 

 

 

 

“Δεν μπορούμε να υποσχεθούμε ότι δεν θα υπάρξει κανένας αιτών άσυλο, όμως μπορούμε να εξηγήσουμε το όραμά μας”, δήλωσε η Σοσιαλδημοκράτης Φρέντερικσεν στη διάρκεια ερωτήσεων στο κοινοβούλιο.

Το 2020,  μόλις 1.547 άνθρωποι υπέβαλαν αίτηση για παροχή ασύλου στη Δανία, ο χαμηλότερος αριθμός από το 1998, κάτι που εξηγείται μεταξύ άλλων και από την υγειονομική κρίση που προκάλεσε η πανδημία του κορωνοϊού.

Ο αριθμός είναι δέκα φορές μικρότερος από αυτόν που είχε καταγραφεί το 2015, εν μέσω μεταναστευτικής κρίσης, όταν 21.300 άνθρωποι είχαν υποβάλει αίτηση για παροχή ασύλου στη χώρα.

Η Δανία, μια χώρα με 5,8 εκατομμύρια κατοίκους, θέλει να βάλει ένα τέρμα στο φαινόμενο της άκρατης και χωρίς όρια μετανάστευσης από χώρες του μουσουλμανικού κόσμου.

“Πρέπει να διασφαλίσουμε ότι λίγοι άνθρωποι έρχονται στη χώρα μας, διαφορετικά δεν μπορεί να διατηρηθεί η κοινωνική συνοχή”, εξήγησε η Δανή πρωθυπουργός.

Το 2017, όταν ήταν επικεφαλής των Σοσιαλδημοκρατών, είχε παρουσιάσει ένα σχέδιο για την αποστολή των "μη δυτικών" μεταναστών σε αφρικανικούς καταυλισμούς, κέντρα διαλογής για τους μετανάστες.

Τον Σεπτέμβριο η Κοπεγχάγη διόρισε πρεσβευτή αρμόδιο για τη μετανάστευση ο οποίος είναι επιφορτισμένος με την επιτάχυνση της διαδικασίας δημιουργίας ενός ή πολλών καταυλισμών μεταναστών εκτός όμως της  ΕΕ στο πλαίσιο του νέου ευρωπαϊκού συστήματος παροχής ασύλου.

 

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...