ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

13 Ιανουαρίου 2021

Ο Ρότσιλντ είπε ότι οι Έλληνες είναι ανίκανοι να στήσουν μία βιομηχανία. Κάνουν μόνο για υπηρέτες. Η «ΣΟΣΙΑΛΜΑΝΗΣ» ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥ ΚΑΙ ΑΞΕΣΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΟ 1974 ΕΙΧΕ ΣΑΝ ΣΥΝΘΗΜΑ: "ΈΝΑ ΣΤΡΕΜΜΑ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ, ΕΝΑ ΝΤΑΤΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ".

 

Η Ν.Δ. παρέλαβε το 1974 την Ελλάδα με 60% των Ελλήνων να ασχολούνται με τον πρωτογενή παραγωγικό τομέα (γεωργία, κτηνοτροφία, αλιεία κλπ), το 20% με τον δευτερογενή τομέα (βιοτεχνίες, βιομηχανίες) και το 20% με τον τριτογενή τομέα (υπηρεσίες, γκαρσόνια). 



«Πείστηκε» η ανίκανη πρακτόρικη μασονική Ν.Δ. από τον Ρότσιλντ και τους γραφειοκράτες της ΕΟΚ, να μετατρέψει την Ελλάδα σε χώρα παροχής υπηρεσιών (δηλαδή γκαρσόνια του τουρισμού για τους ευρωπαίους) κατά 90%. 
Τους είπανε επί λέξει: «εσείς έχετε καλό κλίμα, να γίνεται γκαρσόνια για τους τουρίστες, θα βγάλετε πολλά λεφτά».
Και από την στιγμή που ενταχθήκαμε στην ΕΟΚ άρχισαν τα γιατί; Γιατί να παράγουμε ζάχαρη; γιατί να έχουμε δικά μας ναυπηγεία; γιατί να έχουμε δικά μας αγροτικά προϊόντα; γιατί να έχουμε δική μας αλιεία; Και άλλα πολλά.
Ο Ρότσιλντ είπε ότι οι Έλληνες είναι ανίκανοι να στήσουν μία βιομηχανία. Κάνουν μόνο για υπηρέτες.
Τότε γεννήθηκε η άτυπη πολιτική "συναίνεση", να συρρικνωθεί η ιδιωτική οικονομία και να ξεριζωθεί η βιομηχανία. Έτσι από το 1974 ξεκίνησε η αποβιομηχάνιση της χώρας με τις ιδέες του "Εθνάρχη", που εξυπηρετούσαν τις βιομηχανίες της βόρειας Ευρώπης, κι ακολούθησε η απίσχναση της αγροτικής οικονομίας προς όφελος της Γαλλικής και της Ολλανδικής.
Οι γεωργοί πούλησαν τα χωράφια τους, αγόρασαν ντάτσουν, συσσωρεύτηκαν στις πόλεις και μετατράπηκαν σε εύκολο θύμα των δημαγωγών «σοσιαλιστών» πρακτόρων τύπου Παπανδρέου και Τσίπρα. Η αγροτική παραγωγή κατέρρευσε. Η Ελλάδα εισάγει λεμόνια από Τουρκία και φασόλια από Κίνα. Σε λίγο θα εισάγουμε και λάδι. Η κτηνοτροφία καταστράφηκε. Και τελικώς η βιομηχανία διαλύθηκε. Η πολύτιμη τεχνογνωσία του ανθρωπίνου κεφαλαίου χάθηκε για πάντα.
Σε ένα σημαντικό ποσοστό της Ελληνικής κοινωνίας έχει "καλλιεργηθεί" η νοοτροπία να είναι μία μάζα καταναλωτών, χωρίς αξίες και διάθεση για παραγωγική εργασία.
Να θυμηθούμε τι έλεγε ο Κίσσινγκερ;
Ακόμη και αν δεν το είπε, όπως διατείνονται κάποιοι, ήταν όντως προφητικός.
Επλήγησαν οι πολιτισμικές ρίζες μας, η ιστορία μας, το Ελληνικό πνεύμα. 

Καταστράφηκε κάθε παραγωγική δραστηριότητα και καταντήσαμε " τα γκαρσόνια της Ευρώπης". 
Και βέβαια μας κυβερνούν γκαρσόνια και μαφιόζοι μπάρμαν.


ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...