ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

05 Ιανουαρίου 2021

ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΛΕΥΡΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ "ΕΝΩΣΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ".

 

Εξώδικο- κόλαφος του Κ.Πλεύρη προς την Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων

 

Εξώδικη διαμαρτυρία απέστειλε ο συνήγορος του Γιάννη Λαγού, Κώστας Πλεύρης, προς την Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων. 

Με το εν λόγω έγγραφο, ο κύριος Πλεύρης θέτει κάποια καίρια ερωτήματα τα οποία προέκυψαν από την στάση του προέδρου της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων σχετικά με τη δίκη της «Χρυσής Αυγής». Πιο συγκεκριμένα, διερωτάται αν η ατυχής ανακοίνωση της Ένωσης αποτελούσε απόφαση όλης της Ένωσης και, αν ναι, πως είναι δυνατόν τα μέλη αυτής να δικάσουν σε δεύτερο βαθμό τους κατηγορουμένους χωρίς να εγείρεται ζήτημα εξαίρεσής τους. 

Επίσης, ο Κώστας Πλεύρης ζητά να μάθει σε ποιά άλλη περίπτωση έχει πάρει θέση η Ένωση με εγκωμιαστικά σχόλια σχετικά με κάποια δικαστική απόφαση. 

 

 https://elasyn.com/2021/01/05/%cf%80%ce%bb%

Ακολουθεί η σχετική εξώδικη διαμαρτυρία του κυρίου Πλεύρη:

6 σχόλια:

 1. H Πρόεδρος είναι σε διατεταγμένη Υπηρεσία των τραπεζιτών.
  Γιωργος Παπαδοπουλος Τετραδης
  Αντιδημοκρατική η αρθρογράφηση της Προέδρου της Δημοκρατίας σε μιά εφημερίδα.
  Υποτίθεται ότι φέτος η χώρα γιορτάζει το 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση. Την Επανάσταση, που αποτίναξε τον οθωμανικό ζυγό (κανείς από τους αγωνιστές δεν μιλούσε για οθωμανούς, όλοι για Τούρκους μιλούσαν) από την πλάτη του... Γένους (ούτε των χριστιανών ούτε των βαλκάνιων, όλοι οι επαναστάτες για Γένος μιλούσαν και έγραφαν).
  Στό πλαίσιο αυτής της γιορτής, που θα ώφειλε να είναι πανεθνική, μια και αφορά σε ένα έθνος, των Ελλήνων, και μια που η Επανάσταση ήταν εθνικοαπελευθερωτική και όχι ταξική και εμφύλια σαν τη γαλλική (που οι αριστεροί καθηγητές στα πανεπιστήμια διδάσκουν ότι ήταν το παράδειγμα για την ελληνική, παρ όλο που και ο Μακρυγιάννης και ο Κολοκοτρώνης απορρίπτουν ρητώς αυτή την εκδοχή, αλλά τι ήξεραν ο Κολοκοτρώνης και ο Μακρυγιάννης...), στο πλαίσιο λοιπόν αυτό και για να προσγειωθούμε εμείς οι Έλληνες, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας αποφάσισε να παρέμβει. Όχι για να ενώσει. Αλλά, δυστυχώς για να χωρίσει τους Έλληνες.
  Έτσι, συναποφάσισε με τους συμβούλους της και άλλους εξωθεσμικούς παράγοντες, ότι καλό θα ήταν να αρθρογραφήσει επί του θέματος για τον εθνοκεντρισμό και την έκφραση της πλειοψηφίας, τη λαϊκή κυριαρχία, για την οποία αιματοκυλίστηκαν οι Ελληνες, επί 400 χρόνια. Και συναποφάσισαν ότι ο προσφορότερος τρόπος να απευθυνθεί σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες (γιατί είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ του Προέδρου να απευθύνεται σε όλους και όχι σε μερικούς) είναι να αρθρογραφήσει σε ΜΙΑ εφημερίδα! Και επέλεξαν την (γνωστή ως φερέφωνο του ΣΥΡΙΖΑ και εκφραστή των απόψεων του) Εφημερίδα των Συντακτών!
  Το θέμα που επέλεξε να γράψει η Πρόεδρος είχε τίτλο "Δημοκρατία, κράτος δικαίου και δικαιώματα". Πρόκειται για έναν ύμνο στίς μειοψηφίες και έναν κόλαφο στήν πλειοψηφία του λαού και στα δικαιώματά της. Αποκορύφωμα, η θέση της ότι "η λαϊκή βούληση συγχέεται με τη βούληση της πλειοψηφίας" γιατί αυτό, κατά την Πρόεδρο αποτελεί "τη λαϊκίστικη στρέβλωση της Δημοκρατίας". Η βούληση της πλειοψηφίας κατά την Πρόεδρο της Δημοκρατίας δεν είναι η λαϊκή βούληση! Είναι λαϊκίστικη εκδοχή! Αλλά, είναι και κάτι χειρότερο: "Είναι τυραννία", όπως γράφει!: "Σε αυτή την περιεκτική αντίληψη για τη δημοκρατία οι μειοψηφίες θωρακίζονται απέναντι στην τυραννία της πλειοψηφίας"!
  Προφανώς η Πρόεδρος έχει μπλέξει τη λαϊκή κυριαρχία και το δημοκρατικό δικαίωμα της πλειοψηφίας με τη δημοκρατική υποχρέωσή της πλειοψηφίας να προστατεύει τα δικαιώματα των μειοψηφιών. Και τις παρεκτροπές μειοψηφιών εναντίον άλλων μειοψηφιών, με την πλειοψηφία ως δημοκρατική οντότητα.
  Φυσικά, από μια τέτοια ιδεολογική κατάθεση, που ως μη οφείλει, κάνει η Πρόεδρος ΟΛΩΝ των Ελλήνων, σε μιά, ως μη οφείλει προτιμώμενη πηγή πληροφόρησης, δεν λείπει και η επίθεση εναντίον του "εθνοκεντρικού προστατευτισμού", που ταυτίζεται κατ αυτήν με τον ευρωσκεπτικισμό και με όσους αμφισβητούν τη φιλελεύθερη δημοκρατία! Άλλη μορφή ή ανάγκη εθνοκεντρικού προστατευτισμού δεν υπάρχει όταν η χώρα, της οποίας είναι Πρόεδρος, βρίσκεται σε αγώνα επιβίωσης με μια σφόδρα επιτιθέμενη Τουρκία και με μια αντίπαλη και εχθρική για τα ελληνικά συμφέροντα Γερμανία! Και θεώρησε ότι αυτή ακριβώς η εποχή, των γιορτασμών του '21, που η Ελλάδα δέχεται τη σφοδρότερη επίθεση από την εποχή του '22 από την Τουρκία, είναι η κατάλληλη για να νουθετήσει εθνικώς τους Έλληνες!
  Αλλά, το μείζον δεν είναι το περιεχόμενο. Είναι ότι η Πρόεδρος έχει προχωρήσει σε μια δημοκρατικά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ κίνηση:
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν αρθρογραφεί! Και δεν αρθρογραφεί γιατί ο Πρόεδρος απευθύνεται ΠΑΝΤΑ, ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΩΣ σε ΟΛΟΥΣ τους πολίτες και ΠΟΤΕ σε μία μερίδα πολιτών. Απευθύνεται έτσι ώστε να μπορεί να την ακούσει και να τη διαβάσει και ο τελευταίος πολίτης. Επειδή είναι Πρόεδρος ΟΛΩΝ των πολιτών. Και επειδή η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ του είναι να ΣΥΝΕΝΩΝΕΙ, να είναι το σύμβολο της ενότητας των Ελλήνων. Ασχέτως ιδεολογικών και κοινωνικών απόψεών τους.
   Η αρθρογραφία της Προέδρου σε μία εφημερίδα (την Εφημερίδα των Συντακτών στήν προκειμένη περίπτωση), και σε οποιαδήποτε εφημερίδα, αποτελεί κατάφωρη παραβίαση της θέσης της Προέδρου ως συνταγματικού συνεκτικού κρίκου όλων των πολιτών. Επειδή όλες οι εφημερίδες είναι εκφραστές συγκεκριμένων ιδεολογικών και κομματικών απόψεων. Η προτίμηση της Προέδρου να αρθρογραφήσει σε οποιαδήποτε εφημερίδα σημαίνει εκ των πραγμάτων, αλλά και στη συνείδηση του λαού, την προτίμηση του Προέδρου στήν ιδεολογία, το κόμμα, την πολιτική αυτής της εφημερίδας. Κι αυτό αγγίζει τα όρια της εκτροπής από τις υποχρεώσεις και τη θέση του Προέδρου.
   Εκτός αν η Πρόεδρος επιθυμεί να διαβάζεται μόνο από το αναγνωστικό κοινό της συγκεκριμένης ή μιάς μόνο εφημερίδας. Αυτό το μήνυμα δίνει. Ένα μήνυμα εξαιρετικά περιφρονητικό για όλους τους άλλους Έλληνες.
   http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2021/01/blog-post_67.html#more


   Ανώνυμος είπε...
   Η ΠτΔ επέλεξε να γράψει τις εξόχως ολιγαρχικές, αν όχι αντιδημοκρατικές, αμπελοφιλοσοφίες της στην Εφ. Συν.
   Δηλαδή στην εφημερίδα που αποτελεί την μετεξέλιξη της νεοταξικής στήλης "Ιός" της παλιάς "Ελευθεροτυπίας". Της Εφ. Συν την οποία ο Καμμένος, όποια γνώμη κι άν έχει ο καθένας γι' αυτόν, κατηγόρησε για χρηματισμό της από τον περιβόητο Soros.
   Με δεδομένο πως o Soros υπήρξε συνεργάτης των ναζί, νεοφιλέυθερος και επί δεκατίες κομπάζει ό,τι συνετέλεσε τα μέγιστα στην κστάρρευση της ΕΣΣΔ, είναι τουλάχιστον περίεργο, που οι εκδότες της "αριστερής" εφημερίδας δεν κινήθηκαν νομικά εναντίον του πρώην υπουργού.
   Για τον εξαιρετικό Γ. Παπαδόπουλο- Τετράδη τι να πούμε; Σταθερή αξία!
   Ι. Κ
   Ζ.Π..

   Διαγραφή
 2. Ο Εθνικός Ύμνος δεν παιάνισε στην Ιερά Μητρόπολη γιατί έστειλαν την μπάντα να παίξει στο «Σταύρος Νιάρχος».
  Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κ.Βελόπουλος ζητά την παραίτηση της Α.Σακελλαροπούλου.
  Σοκ προκαλεί σε όλους του Έλληνες η είδηση ότι το ΓΕΕΘΑ την ημέρα που αρνήθηκε να στείλει την μπάντα να παιανίσει τον Εθνικό Ύμνο στην Ιερά Μητρόπολη ΑΘηνών την είχε στείλει στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος!
  Με την κίνηση αυτή καταρρέει το αφήγημα περί ειδικών συνθηκών λόγω κορωνοϊού το οποίο περιέχονταν στην ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ.
  Το στρατιωτικό επιτελείο είναι εκτεθειμένο απέναντι στον ελληνικό λαό καθώς αποδεικνύεται ψευδής η δικαιολογία και προφανώς θα πρέπει να αναζητήσουμε άλλα αίτια πίσω από την άρνηση ανάκρουσης του Εθνικού Ύμνου.
  Αίτια που έχουν να κάνουν με την "αλλεργία" σε ορισμένα πρόσωπα της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας.
  Την ίδια στιγμή ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή, ζήτησε την παραίτηση της Προέδρου της Δημοκρατίας, Αικατερίνη Σακελλαροπούλου.
  Η απόφαση για τη μη ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου, στο πλαίσιο της καθιερωμένης δοξολογίας για την έλευση του νέου έτους στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών, ελήφθη δεδομένων των περιοριστικών μέτρων για την Covid-19, που προβλέπουν συρρίκνωση του αριθμού των συναθροιζομένων, ενημέρωσε με μια αδιανόητη στα χρονικά ανακοίνωσή του το ΓΕΕΘΑ.
  Κατά το ΓΕΕΘΑ «Η απόφαση για τη μη ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου, ελήφθη δεδομένων των περιοριστικών μέτρων για τον Covid-19 (σ.σ.: !), που προβλέπουν συρρίκνωση του αριθμού των συναθροιζομένων.
  Το γεγονός αυτό επέβαλε και την απουσία του προβλεπόμενου τμήματος Στρατιωτικής Μουσικής, το οποίο θα παιάνιζε τον Εθνικό Ύμνο όπως προβλέπεται και με την δέουσα τιμή και κύρος.
  Η απόφαση ελήφθη σε σύσκεψη για την προετοιμασία της τελετής στις 30 Δεκεμβρίου» κατέληγε η ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ!
  Και κάπου εκεί μαθαίνουμε ότι η στρατιωτική μπάντα της ΑΣΔΥΣ( η οποία πάντα συμμετάσχει σε τελετές όπως και στην Ιερά Μητρόπολη) ευχήθηκε με μουσική το «Καλή χρονιά» στο κέντρο πολιτισμού "Σταύρος Νιάρχος" στις 31 Δεκεμβρίου!
  Δηλαδή η συνεδρίαση του ΓΕΕΘΑ για την μη ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου ήταν μόνο για την Ιερά Μητρόπολη;
  Στο Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος δεν κολλάει κορωνοϊό; Ποιος κοροϊδεύει ποιον.
  Κ.Βελόπουλος: Ζητάει την παραίτηση της Α.Σακελλαροπούλου
  Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή, ζήτησε την παραίτηση της Προέδρου της Δημοκρατίας, Αικατερίνη Σακελλαροπούλου.
  Αφού αναφέρθηκε στα γεγονότα της δοξολογίας για το νέο έτος στην Μητρόπολη Αθηνών, στη μη ανάκρουση του εθνικού ύμνου και στην ασέβεια που κατά πολλούς επέδειξε η κυρία Σακελλαρόπουλου στα ιερά σύμβολα, έκανε αναφορά και στο άρθρο της, στην Εφημερίδα των Συντακτών.
  Ορμώμενος από τις φράσεις της περί «τυραννίας της πλειοψηφίας» και ότι «Στη λαϊκιστική στρέβλωση της δημοκρατίας η λαϊκή βούληση συγχέεται με τη βούληση της πλειοψηφίας», ο προεδρος της Ελληνικής Λύσης μίλησε για ασέβεια στο ίδιο το πολίτευμα και κάλεσε την Πρόεδρο κ. Σακελλαροπούλου να παραιτηθεί του αξιώματος.
  Δεν αφήνω την εκκλησία στα χέρια όσων την πολεμούν
  «Θα είμαι στην εκκλησία και θα πάω στον αγιασμό όπως και κάθε χρόνο. Δεν αφήνω την εκκλησία στα χέρια αυτών που την πολεμούν»
  “Απορώ… Στην εκκλησία δεν μπορώ να πάω, στο Πολυτεχνείο όμως πήγαν όλοι. Ποιος είναι ο νόμος που αποφασίζει να κλείσει τις εκκλησίες ενώ τα τζαμιά είναι ανοιχτά; Δεν μπορείς να εφαρμόζεις τον νόμο αλά καρτ” συμπλήρωσε. “Πιστεύω ότι οι συγκεκριμένοι άνθρωποι δεν πιστεύουν στον Θεό. Εγώ πιστεύω, δεν είμαι θρησκόληπτος, θα πάω στην εκκλησία και στον αγιασμό. Χριστιανοφοβία δεν δέχομαι” συμπλήρωσε ο Κυριάκος Βελόπουλος.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Μητσοτάκης: «Θα εμβολιάζουμε 5.000 πολίτες την ημέρα» - Θα τελειώσουμε σε 3,5 χρόνια.
  Ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα της Τρίτης στην ΓΓ Πολιτικής Προστασίας η σύσκεψη για την πορεία υλοποίησης του εθνικού σχεδίου εμβολιασμού «Ελευθερία», στην οποία προέδρευε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.
  Οι αρμόδιοι ενημέρωσαν τον πρωθυπουργό για την διαδικασία εμβολιασμών, η οποία όπως ανέφεραν εξελίσσεται ομαλά και σύμφωνα με τους σχεδιασμούς. Μέχρι στιγμής έχουν γίνει 16.635 εμβολιασμοί, ενώ ο στόχος των 5.000 υγειονομικών ανά ημέρα, σήμερα ξεπεράστηκε, καθώς εμβολιάστηκαν πάνω από 6.000 άτομα.
  «Εμβολιάζουμε περίπου 5.000 συμπολίτες μας την ημέρα και είμαι σίγουρος ότι με τους ρυθμούς αυτούς θα τηρήσουμε τον προγραμματισμό, έτσι όπως αυτός έχει καθοριστεί από την Επιτροπή Εμβολιασμών, αλλά και από την Οργανωτική Επιτροπή της επιχείρησης “Ελευθερία”» δήλωσε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την τακτική σύσκεψη για την πορεία υλοποίησης του Εθνικού Σχεδίου εμβολιασμού στην οποία προήδρευσε το απόγευμα, στην έδρα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.
  Σύμφωνα με τις δηλώσεις του πρωθυπουργού αν εμβολιάζονται περίπου 5.000 πολίτες της ημέρα χρειάζονται περίπου 3,5 χρόνια για να εμβολιαστεί το 70% των Ελλήνων (αν υπολογίσουμε πως οι Έλληνες είναι 10 εκατ.)
  Να τονίσουμε πως το 70% θεωρείται από την πλειοψηφία των «ειδικών» ως ο «μαγικός» αριθμός για να αποκτήσουμε «ανοσία της αγέλης», αν και αυτό δεν είναι σίγουρο.
  Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι «από τις 20 Ιανουαρίου θα ξεκινήσει ο εμβολιασμός του γενικού πληθυσμού, ξεκινώντας με τις πιο ευπαθείς ομάδες, τους συμπολίτες μας άνω των 85 ετών, σύμφωνα με την προτεραιοποίηση της Επιτροπής. Και από τις 11 Ιανουαρίου θα ανοίξει και η πλατφόρμα για τα ραντεβού».
  «Είναι σημαντικό να εγγράψουμε όσο το δυνατόν περισσότερους συμπολίτες μας στην άυλη συνταγογράφηση, διότι θα ενημερώνονται αυτόματα με μήνυμα για το ραντεβού τους», υπογράμμισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αναδεικνύοντας τον τρόπο με τον οποίο θα λειτουργήσει ο μηχανισμός, δίχως ταλαιπωρία για τους πολίτες, ενώ παρότρυνε τους νεότερους να βοηθήσουν τους ηλικιωμένους συγγενείς τους εάν δεν έχουν εξοικείωση με την τεχνολογία.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Απάντηση Ηλία Κασιδιάρη στην αριστερή Ακρίτα.

  Πριν από τρείς μήνες όλο το σύστημα πανηγύριζε για την παράνομη και στημένη καταδίκη μου (σε πρώτο βαθμό). Προεξοφλούσαν μάλιστα ότι: «τελείωσε η πολιτική καριέρα του Κασιδιάρη», «τώρα πάει φυλακή και θα ξεχαστεί» και άλλα τέτοια φαιδρά. Τελικώς οι προβλέψεις τους απέτυχαν παταγωδώς.
  Το νέο μας κόμμα, οι Έλληνες για την Πατρίδα, αύξησε την δυναμική του και καταγράφεται πλέον σε όλες τις συστημικές δημοσκοπήσεις.

  Ο βρώμικος κυβερνητικός πόλεμος μάς συσπείρωσε και έφερε στο πλευρό μας όλους εκείνους τους Έλληνες που απεχθάνονται το σύστημα εξουσίας. Στις εκλογές που ήδη οργανώνει ο Μητσοτάκης θα είμαστε παρόντες με ποσοστά άνετης εισόδου στην Βουλή.

  Για τον λόγο αυτό δεν έχουν σταματήσει να ασχολούνται μαζί μας οι συστημικές γραφίδες
  σε όποιο άκρο του συστήματος και αν ανήκουν.
  Απ΄ την μία οι κυβερνητικοί με κατηγορούν ότι συνεργάζομαι με τον ΣΥΡΙΖΑ, απ’ την άλλη η αριστερή Ακρίτα έγραψε χθες ότι παραλίγο να με κάνει υπουργό ο Μητσοτάκης στον ανασχηματισμό. Ξέχασε όμως να αναφέρει ότι η κυβέρνηση της ΝΔ, με τις παράνομες και αντισυνταγματικές παρεμβάσεις της στην Δικαιοσύνη και τις απευθείας εντολές της σε επίορκους δικαστικούς, με έστειλε φυλακή.

  Ξέχασε επίσης να πει πως είμαι το μόνο πολιτικό πρόσωπο που αποκάλυψε τα οικονομικά
  εγκλήματα των νεοδημοκρατών στις εξεταστικές επιτροπές της Βουλής και στον Δήμο Αθηναίων. Επομένως είναι αδύνατον να με κάνει υπουργό ο Μητσοτάκης, γιατί όταν γίνω υπουργός τα πολιτικά σκάνδαλα θα έρθουν στο φως και οι πολιτικοί που παρανόμησαν θα πάψουν να απολαμβάνουν ασυλίας.

  Το ευχάριστο της υπόθεσης είναι πως συνεχίζουν να με βλέπουν στον ύπνο τους ακόμα και τώρα που νομίζουν ότι με έχουν θάψει στην αφάνεια. Μας πολεμούν όλοι άρα πάμε καλά.

  Όσο συνεχίζει να κυριαρχεί η αλητεία και η απαξίωση σε βάρος των Ελλήνων, τόσο πιο δυνατά θα ακούγεται η φωνή μας, που εκφράζει την γνήσια εθνική αντίσταση για μια ελεύθερη και ισχυρή Ελλάδα.
  Οι Έλληνες για την Πατρίδα θα είναι πάντα εδώ...

  Ηλίας Κασιδιάρης

  Απάντηση Ηλία Κασιδιάρη στην αριστερή Ακρίτα (ellhnes.net)

  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Απο ΕΛΑΣΥΝ

  Οι επιλεκτικά ευαίσθητοι Εισαγγελείς, που έχουν γίνει ένα με την εκτελεστική εξουσία, κατά πλήρη παραβίαση κάθε δημοκρατικής και συνταγματικής νομιμότητας, εκείνοι που σπεύδουν κάθε φορά να δίνουν «εντολές» για την σύλληψη και την ποινική δίωξη πολιτών, ηλικιωμένων, ιερέων και ανήμπορων αν τύχει και …παραβούν τον νόμο, κωφεύουν επιδεικτικά στην καραμπινάτη, αυτεπαγγέλτως διωκόμενη διασπορά ψευδών ειδήσεων των ασύδοτων καναλιών, που χθες στις «ειδήσεις», προέβαλαν εσκεμμένα, βίντεο του 2015 που παρουσίαζε πιστούς και ιερέα να τελούν αγιασμό από το καϊκι , όπως είθισται σε πολλά νησιά.

  Επειδή όλοι οι «ιησουϊτες» της Δικαιοσύνης δήθεν «κόπτονται» για την εφαρμογή του νόμου μόνο όταν αυτή υπηρετεί τα ιδιοτελή συμφέροντά τους, είπαμε να τους βοηθήσουμε: Καταθέτουμε μήνυση κατά παντός υπευθύνου που εσκεμμένα για ευνόητους λόγους (χειραγώγηση των πολιτών, κατατρομοκράτηση προκειμένου να οδηγηθούν σε υποχρεωτικό εμβολιασμό) προέβαλε ψεύτικες εικόνες διασπείροντας τρόμο σε αόριστο αριθμό πολιτών, δολίως και όχι από αμέλεια όπως δήθεν διατείνονται, προκειμένου να αποφύγουν τις κυρώσεις.
  Όσοι παίζουν παιχνίδια στην πλάτη του ελληνικού λαού, αργά ή γρήγορα θα πληρώσουν.
  ΕΛΑΣΥΝ

  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...