ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

14 Ιανουαρίου 2021

ΜΩΥΣΗΣ ΟΥΡΙΤΣΚΙ, ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ KGB, ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΑΝ «ΧΑΣΑΠΗΣ»: «ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΤΟ 90% ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ».

 

Ήταν πρωί της 30ης Αυγούστου του 1918 όταν ο Μωυσής Ουρίτσκι (φωτο) έφτασε με το αυτοκίνητό του στα γραφεία της Τσεκά της Αγίας Πετρούπολης, της οποίας είχε οριστεί προϊστάμενος. Έγινε γνωστός με το προσωνύμιο «ο Χασάπης», επειδή ευχαριστιόταν να βλέπει από το παράθυρο του γραφείου του, τα βασανιστήρια που ο ίδιος διέτασσε. Οι «συνεργάτες» του, συναγωνίζονταν σε βαναυσότητα, προκειμένου να κερδίσουν την εύνοια των ανωτέρων τους. Ήταν η απαρχή της εποχής του Τρόμου, με τις προσωπικές ευλογίες του ψυχοπαθούς Λένιν.

 

Προσωπικός φίλος του Λένιν ο Ουρίτσκι, ασπαζόταν απολύτως την φράση του ηγέτη της «επανάστασης»: «Ακόμα και το 90% των Ρώσων και αν χρειαστεί να πεθάνουν, θα αξίζει τον κόπο, αν το υπόλοιπο 10% ασπαστεί τους σκοπούς της «επανάστασης». Αλλά και ο Ζινόβιεφ έγραφε : «Μπορούμε να εξαφανίσουμε μια ολόκληρη κοινωνική τάξη αν χρειαστεί».

Ο Μπόκυ, τάιζε με τις σάρκες των θυμάτων του τα ζώα στον τοπικό ζωολογικό κήπο, οι Τσεκίστες στο Χάρκοβο έβαζαν τα θύματα σε σειρά σε ένα μεγάλο τραπέζι και κάρφωναν τα χέρια τους επάνω, έκοβαν με μαχαίρι τους καρπούς τους και έριχναν βραστό νερό στην πληγή, τραβώντας ταυτόχρονα το δέρμα. Σε άλλες περιοχές, τοποθετούσαν το κεφάλι του θύματος σε αμόνι και το έσπαζαν με σφυρί, «διαγωνιζόμενοι» μεταξύ τους για το καλύτερο χτύπημα, περίπου όπως στο μπιλιάρδο. Χαρακτηριστικό των διαταραγμένων κομμουνιστών, εντυπωσιακό αν σκεφτεί κανείς πώς το ίδιο τυπικό ακολουθούσαν και οι Κόκκινοι Χμερ στην Καμπότζη, ήταν ότι οι βασανιστές έβαζαν τα μελλοντικά θύματα, της επόμενης «σειράς» να παρακολοθούν τι θα πάθουν, κοιτάζοντας υποχρεωτικά τους προηγούμενους. (Στην Καμπότζη, σε μια επιπλέον διαστροφική εξέλιξη, έβαζαν τα μελλοντικά θύματα να βασανίζουν τα προηγούμενα!)

Στους ιερείς επιφύλασσαν ειδική περιποίηση, αφού τους έβγαζαν με πηρούνια τα μάτια, τους έκοβαν τις γλώσσες και τους έθαβαν ζωντανούς. Οι Τσεκίστες σε ορισμένες περιπτώσεις έσκιζαν τα στομάχια των ιερέων, έβγαζαν το λεπτό έντερο, το έδεναν σε μια κολώνα και εξανάγκαζαν τον μάρτυρα ιερέα να τρέχει κυκλικά γύρω από την κολώνα, μέχρι το έντερο να ξετυλιχτεί ολόκληρο και να πεθάνει με μαρτυρικό θάνατο. Ο επίσκοπος του Βορονέζ βράστηκε μέσα σε καζάνι ζωντανός, ενώ όταν πέθανε, οι μοναχοί του μοναστηριού του εξαναγκάστηκαν με το πιστόλι στον κρόταφο να πιούνε τον ζωμό του! Στην Οδησσό αξιωματικοί του αυτοκράτορα έβρασαν μέσα σε καζάνι, ενώ σε μερικούς από αυτούς είχε με εγχείριση αφαιρεθεί το άνω τμήμα του εγκεφάλου (ο οποίος ως γνωστόν δεν πονάει) και τους υποχρέωναν να τον φάνε! Στο Χάρκοβο, τους έβγαζαν το δέρμα του κεφαλιού και στη θέση του κάρφωναν με καρφιά, δέρματα που είχαν αφαιρέσει από άλλα θύματα ή τους έβαζαν μέσα σε βαρέλια τα οποία ήταν καρφωμένα και αφού τα έκλειναν τα άφηναν να κατηφορίσουν σε μια πλαγιά από τον λόφο. Στην Πολτάβα και το Κρεμεντσούκ ψήνονταν ζωντανοί πάνω σε τεράστιες σχάρες και οι σάρκες τους μοιράζονταν ως τροφή στους υπόλοιπους κρατούμενους. Στο Κίεβο οι ζωντανοί θάβονταν στο ίδιο φέρετρο με αποσυντεθειμένους νεκρούς..

Ο Λένιν δεν ήταν  ικανοποιημένος από τις εξοργιστικές, ακόμα και για τον πλέον ανώμαλο εγκέφαλο, σφαγές και βασανισμούς και διέταξε: «Περισσότερη εξουσία στον τρόμο». Το άμεσο αποτέλεσμα ήταν η δημιουργία πλήθους στρατοπέδων με σκλάβους. Στις 5 Σεπτεμβρίου 1918, ένα άρθρο με τίτλο «Το Διάταγμα του τρόμου» έγραφε: «Η Σοβιετική Δημοκρατία πρέπει να ξεφορτωθεί τους ταξικούς εχθρούς απομονώνοντάς τους σε στρατόπεδα συγκέντρωσης»

Ο Ουρίτσκι, ο πρώτος αρχηγός της KGB στην Πετρούπολη,  δολοφονήθηκε τελικά από τον εικοσιδυάχρονο μηχανικό Λεονίντ Καννεγκίσερ, τον οποίο είχε στείλει ο ευνοούμενος του αρχηγού της Τσεκά Τζερζίνσκυ,  Μπόκυ, που διαδέχθηκε τον «χασάπη» στην ηγεσία της Τσεκά της Αγίας Πετρούπολης. Ο λόγος της δολοφονίας του, ο ίδιος που καθοδηγούσε ανέκαθεν τους μπολσεβίκους. Το χρήμα. Ο Λένιν είχε δώσει ο ίδιος την εντολή να εκτελεστεί ο Ουρίτσκι, καθώς σκηνοθέτησε και την υποτιθέμενη απόπειρα δολοφονίας του ίδίου, ώστε να έχει το πρόσχημα να εξαπολύσει το πρώτο κύμα Τρομοκρατίας κατά του λαού. Ο «χασάπης»  είχε ανακαλύψει με τις ανακρίσεις κατά τους βασανισμούς, πού έκρυβε ο Λένιν το χρυσάφι που είχε «κατάσχει» για τον εαυτό του όταν σκότωσε τους πλούσιους της Αυτοκρατορίας. Και το έκλεψε πίσω από την πλάτη του! Το χρυσάφι πουλήθηκε μέσω Σκανδιναβικών τραπεζών και αντιστοιχούσε σε 2,5 δισεκατομμύρια χρυσά ρούβλια!

TA ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ TΗΣ KGB

Λευτερης Πανουσης

Γιάννης Ζωγράφος

Μέλος Σ.Σ. ΕΛΑΣΥΝ
ELASYN

 

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...