ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

14 Ιανουαρίου 2021

ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΤΟΥ BILL GATES. Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΚΑΙ Η ΕΙΡΩΝΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. ΟΣΒΑΛΝΤ ΣΠΕΝΓΚΛΕΡ: «ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ».

 Η ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ.

Πλούσια  κορίτσια  με  τελείως  χαζό  βλέμμα  ερωτεύονται  «εξωτικό»  μουσουλμάνο.  Μετά  την  "σεξουαλική  απελευθέρωση"  της  γυναίκας  από  το  1970  μέχρι  το  2020  το  εκκρεμές  της  ιστορίας  γυρίζει  αντίστροφα.  Από  τις  γυναίκες  ξεκινάει  πάντα  η  κατάρρευση  μιας  ρωμαλέας  ράτσας  και  ενός ακμαίου  πολιτισμού.  Το  ίδιο  σενάριο  συνεχώς  επαναλαμβάνεται  στην  ιστορία.  Με  τις  γυναίκες  εκπόρθησε  ο  ιουδαιοχριστιανισμός  τον  Ελληνορωμαϊκό  κόσμο.  Ανικανοποίητες  από   τον  δικό  τους  επιστημονικό   πολιτισμό  Ελληνίδες  και  Ρωμαίες  από  πλούσιες  οικογένειες  (όπως  η  «Αγία  Ελένη»),  με  «ελεήμον»  βλέμμα  σε  παμπόνηρους  «ταπεινούς και καταφρονεμένους»,  με  την  γνωστή  γυναικεία  ψυχολογία  και  ροπή στην ανατολίτικη  μυστηριακή   ατμόσφαιρα,  τον  μυστικισμό,  την  μαγεία,  την  αστρολογία,  την  βασκανία  και  δεν  συμμαζεύεται,  ασπάζονταν  ανατολίτικες  θρησκείες  προς  μεγάλη  χαρά  των  γκουρού  της  εποχής.  Ο  Ιωάννης Χρυσόστομος  αναφέρει  πως  πλούσιες  γυναίκες  της  Κωνσταντινουπόλεως  τον ενίσχυαν  οικονομικά  για να  γκρεμίσει  τους  ναούς των Ελλήνων.  Έτσι  έπεσε  ο  ελληνορωμαϊκός  κόσμος.  "Ὁ μὲν γὰρ Ἑλληνισμὸς πανταχοῦ τῆς γῆς ἐκταθεὶς καὶ τὰς ἁπάντων ἀνθρώπων ψυχὰς κατασχὼν οὕτως ὕστερον μετὰ τὴν τοσαύτην ἰσχὺν καὶ τὴν ἐπίδοσιν ὑπὸ τῆς τοῦ Χριστοῦ κατελύθη δυνάμεως".  (Χρυσοστόμος, Λόγος εις τον Μακάριον Βαβύλα και κατά Ιουλιανού, ή κατά Ελλήνων)

Μπάιντεν: «Προτεραιότητα στην οικονομική βοήθεια θα έχουν όλοι εκτός από τους λευκούς». 

 screenshot-kori-bill-gates-1024x576

 

 Τον περασμένο χειμώνα, η μεγαλύτερη κόρη του Bill Gates, Jennifer Gates, ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού της στο Instagram τους αρραβώνες της με τον Αιγύπτιο εκατομμυριούχο Νayel Νassar.
Αιγύπτιος, εκατομμυριούχος και λάτρης των σπορ
Μάλιστα, είχε δημοσιεύσει εντυπωσιακές φωτογραφίες στο χιονισμένο τοπίο, αλλά ακόμη πιο εντυπωσιακό ήταν το… μονόπετρο που βγάζει μάτι.
«Ανυπομονώ να μοιραστώ το υπόλοιπο της ζωής μας μαθαίνοντας, ωριμάζοντας  (!), γελώντας και αγαπώντας μαζί σου. Ναι, ένα εκατομμύριο φορές» είχε γράψει η Jennifer στο post της στο Instagram.


 

 

 

«Νιώθω ο πιο τυχερός άνθρωπος σε όλο τον κόσμο τώρα. Jenn, είσαι όλα όσα θα μπορούσα να φανταστώ και πολύ περισσότερα. Ανυπομονώ να μεγαλώσουμε μαζί μέσα από αυτό το ταξίδι της ζωής και απλά δεν μπορώ να φανταστώ τη δική μου χωρίς εσένα πια. Σ’ αγαπώ πιο πολύ από όσο μπορείς να φανταστείς και σε ευχαριστώ που κάνεις κάθε μέρα μου να μοιάζει με όνειρο» είχε γράψει ο 28χρονος στη δική του δημοσίευση.
Ο Nayel Nassar είναι επαγγελματίας τζόκει, και μάλιστα μετρά διεθνείς διακρίσεις, ενώ προέρχεται από εύπορη αιγυπτιακή οικογένεια.
Το ζευγάρι γνωρίστηκε στο Πανεπιστήμιο του Stanford όπου και σπούδαζαν, και η σχέση τους μετρά ήδη τέσσερα χρόνια, ενώ ο γάμος τους προγραμματίζεται για το επόμενο έτος.



Μπάιντεν: «Προτεραιότητα στην οικονομική βοήθεια θα έχουν όλοι εκτός από τους λευκούς».

Ο επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ πριν λίγες ημέρες σε ομιλία του για το σχέδιο οικονομικής ενίσχυσης των επιχειρήσεων που επλήγησαν από τον κορωνοϊό ανέφερε ότι προτεραιότητα θα έχουν οι «μαύροι, οι Λατίνοι, οι Ασιάτες και οι Ινδιάνοι».

Συγκεκριμένα δήλωσε: 

«Θα επικεντρωθούμε στις μικρές επιχειρήσεις που δεν είναι πλούσιες και με διασυνδέσεις και αντιμετωπίζουν πραγματικές οικονομικές δυσκολίες χωρίς να έχουν κάνει κάτι λάθος. Προτεραιότητα θα έχουν οι επιχειρήσεις μαύρων, Λατίνων, Ασιατών και Ινδιάνων για να έχουν ίση πρόσβαση στους πόρους για να ανοίξουν ξανά. Θα κάνουμε προσπάθεια για μικρές επιχειρήσεις που αντιμετωπίζουν συστημικά προβλήματα για την οικονομική ενίσχυση». 

 

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ



4 σχόλια:

  1. Τρομακτική φάλαγγα λαθρομεταναστών σε «στρατιωτικό σχηματισμό» και με βήμα προελαύνει μέσα στο Πολύκαστρο Κιλκίς. Στρατός των τούρκων έτοιμος.
    https://www.facebook.com/chris.chamouroudis/videos/10217798390535072/?t=0
    Δούρειος ίππος. Ήρθαν ντυμένοι πρόσφυγες, μας έχουν χαρτογραφήσει, μας έχουν ψυχολογήσει, είναι έτοιμοι για εξέγερση.
    Αυτά είναι μερικά από τα σχόλια των κατοίκων του Δήμιου Παιονίας στο Κιλκίς που είδαν αυτό το τρομακτικό πραγματικά βίντεο… Στην σειρά, με βήμα ταχύ και συγχρονισμένο… Στρατός κανονικός…
    Οι τούρκοι απόστρατοι και μισθοφόροι του σουλτάνου πάτησαν ελληνική γη.
    Το ΤΡΑΓΙΚΟ είναι ότι οι αρμόδιες Ελληνικές Αρχές, παρακολουθούν εξ αποστάσεως και μετά ψυχραιμίας την “προέλασή”. Χιλιάδες αλλοεθνείς, κυκλοφορούν μέσα σ΄αυτήν ανεξέλεγκτα, διαπράττουν εγκλήματα (κλοπές, ληστείες, βιασμούς, δολοφονίες) και οι Αρχές, οι οποίες είναι ορκισμένες για την διασφάλιση της εθνικής κυριαρχίας και την προστασία του γηγενούς πληθυσμού, “παρακολουθούν διακριτικά”, μην τυχόν κι μας χαρακτηρίσουν οι λαθροεισβολείς, ως ρατσιστές & φασίστες.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παναγιώτης Κονδύλης, « ελληνικός ευρωπαϊσμός δεν είναι παρά η μεταμφιεσμένη επιθυμία άλλοι να μας ταΐζουν και άλλοι να φυλάνε τα σύνορά μας».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με γοργούς ρυθμούς προωθείται η Ισλαμοποίηση της Ελλάδας. Πάνω από 2 εκατομμύρια οι Μουσουλμάνοι μόνιμοι κάτοικοι;
    Οι Μουσουλμάνοι που κατοικούν μόνιμα στην Ελλάδα σήμερα, ξεπερνούν τα 2 εκ. σε σύνολο 11 εκ.κατοίκων, όπως προκύπτει από διάφορες πηγές και ειδικότερα από τα τελευταία στοιχεία του ΕΦΚΑ που δόθηκαν στη δημοσιότητα...
    Σύμφωνα με τα στοιχεία αυτά, στο σύνολο των ασφαλισμένων στη χώρα μας, το 90,32% έχουν ελληνική υπηκοότητα, το 1,48% άλλης χώρας της ΕΕ και το 8,2% χώρας εκτός ΕΕ.
    Με δεδομένο ότι, ελληνική υπηκοότητα έχουν οι μουσουλμάνοι της Θράκης, καθώς και πολλές δεκάδες χιλιάδες που την απέκτησαν τελευταία, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ένα μεγάλο αν όχι το μεγαλύτερο μέρος των αλλοδαπών εργαζόμενων απασχολείται με μαύρη εργασία, δηλ. εκτός του συστήματος κοινωνικής ασφάλισης, τότε αβίαστα προκύπτει ότι πάνω από το 20%, δηλ. του συνολικού εργατικού δυναμικού είναι αλλοδαποί και σχεδόν αποκλειστικά μουσουλμάνοι.
    Με μία αναλογική προβολή αυτών των δεδομένων, συμπεραίνουμε ότι, στο σύνολο του πληθυσμού της χώρας, το σύνολο των μουσουλμάνων, με ή χωρίς ελληνική υπηκοότητα, ξεπερνά σήμερα το 20% του συνολικού πληθυσμού των 11 εκ. κατοίκων, δηλ. ανέρχονται σε πάνω από 2 εκ., κατά κύριο λόγο νεαρά άτομα και μέσο όρο γεννητικότητας 5 παιδιά ανά γυναίκα.
    Από τα στοιχεία αυτά και όχι μόνο, αναδεικνύεται το γεγονός ότι, η Ισλαμοποίηση της Ελλάδας, δεν αποτελεί σενάριο επιστημονικής φαντασίας, αλλά ορατή πραγματικότητα και όσοι δεν τη βλέπουν,αδιαφορούν ή και επιδιώκουν τον αφελληνισμό της πατρίδας μας ύστερα από 3.000 χρόνια που υπάρχει σε αυτή την όμορφη γωνιά της γης.
    Πηγή Οδός Δραχμής
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Κούλης διορίζει έμμισθο ιμάμη στην Μυτιλήνη.
    Η ισλαμοποίηση των νησιών του Αν.Αιγαίου φαίνεται ότι έχει ξεκινήσει καθώς μετά τα όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας η χώρα και η εθνικής της ασφάλειας μπαίνουν σε νέο στάδιο με απρόβλεπτες εξελίξεις.
    Τη δημιουργία ισλαμικών μειονοτήτων στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου μέσω επικίνδυνων παιχνιδιών που παίζονται διά της πλαγίας οδού καταγγέλλει η Ελληνική Λύση.
    Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση του κόμματος γίνεται αναφορά σε δημόσια έγγραφα με τα οποία αναγνωρίζεται «θρησκευτική μειονότητα» στη Λέσβο, καθώς παραχωρείται σχετική άδεια για ιμάμη και μουσουλμανικό νεκροταφείο. Πρόκειται για μια υπόθεση που έχει προκαλέσει αντιδράσεις και στο παρελθόν.
    Απευθυνόμενη στον πρωθυπουργό, η Ελληνική Λύση τον καλεί να αντιληφθεί το μέγεθος του εθνικού κινδύνου που κρύβει η εν λόγω κίνηση και να λάβει άμεσα μέτρα.
    Σύμφωνα με τα στοιχεία του Υπουργείου μετανάστευσης και ασύλου της 1ης Ιουλίου, στους καταυλισμούς μέσα και γύρω από το ΚΥΤ της Μόριας διαμένουν 15.320 πρόσφυγες και μετανάστες. Ενώ συνολικά ο αριθμός των φιλοξενουμένων στο νησί ανέρχεται στους 17.375.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...