ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

18 Ιανουαρίου 2021

ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: «Οι Έλληνες για την Πατρίδα, το κόμμα που ιδρύσαμε πριν από οκτώ μήνες, έχει ήδη επιτύχει ένα μικρό θαύμα».

 

Από τη χθεσινή παρέμβαση του Ηλία Κασιδιάρη, επικεφαλής των Ελλήνων για την Πατρίδα, στην εφημερίδα "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ":

Γραφει ο Ηλίας Κασιδιάρης

"Οι Έλληνες για την Πατρίδα, το κόμμα που ιδρύσαμε πριν από οκτώ μήνες, έχει ήδη επιτύχει ένα μικρό θαύμα. 
Από την πρώτη σχεδόν στιγμή απέκτησε δυναμική εισόδου στη Βουλή. Μέσα σε ελάχιστο χρόνο αναγκάσαμε τους δημοσκόπους να μας αναφέρουν στις έρευνές τους παρά τις αυστηρές εντολές για υποβάθμιση των ποσοστών μας. 

Ο εγκλεισμός μου στη φυλακή έπειτα από παράνομες κυβερνητικές μεθοδεύσεις, αντί να μας σταματήσει μάς ενίσχυσε περαιτέρω. Σήμερα έχουμε αυξήσει ακόμα περισσότερο τα ποσοστά μας και ξεπερνάμε άνετα το όριο του 3%. 


Το γεγονός αυτό αποτελεί το μεγαλύτερο αγκάθι της Κυβέρνησης Μητσοτάκη. Ο πρόσφατος ανασχηματισμός αποδεικνύει πως υπάρχει σχεδιασμός για πρόωρες εκλογές ακόμα και μέσα στον Ιούνιο που οι κλιματολογικές συνθήκες θα οδηγήσουν σε άνοιγμα της αγοράς. Η τοποθέτηση Βορίδη στο Υπουργείο Εσωτερικών και οι ενέργειες για άμεση ψήφιση νέου εκλογικού νόμου, έχουν στόχο τον περιορισμό της δυναμικής μας μέσω αθέμιτων και αντισυνταγματικών πρακτικών. Έχω ξαναβιώσει αντίστοιχες καταστάσεις το έτος 2015, οπότε και κατάφερα να εκλεγώ Βουλευτής μέσα από τη φυλακή. Η περίοδος που διανύουμε με την οικονομική κατάρρευση προ των πυλών και τις απειλές της λαθρομετανάστευσης και της ισλαμοποίησης να γιγαντώνονται, είναι κατά πολύ κρισιμότερη.

Με απόλυτο αίσθημα ευθύνης απέναντι στην Πατρίδα και το Λαό, επαναλαμβάνω σήμερα το ενωτικό κάλεσμα του κόμματός μας προς κάθε Έλληνα εθνικιστή και πατριώτη. Οι Έλληνες για την Πατρίδα, το μοναδικό εθνικό κόμμα με άμεση προοπτική κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης, κάνουμε πράξη αυτό που λέει το όνομά μας. Ανοίγουμε τα ψηφοδέλτιά μας σε όλους τους Έλληνες που θέλουν να αγωνιστούν για την Πατρίδα.

Παραμερίζοντας τις όποιες ασήμαντες διαφορές, θέτουμε ως μοναδικό στόχο την σωτηρία της Ελλάδος. Το κόμμα μας θα είναι ο πολιτικός πυρήνας γύρω από τον οποίο θα συσπειρωθούν όλα τα υγιή στοιχεία του εθνικιστικού και πατριωτικού κινήματος.

Στα ψηφοδέλτιά μας έχουν θέση όλες οι προσωπικότητες του εθνικού χώρου, χωρίς να είναι απαραίτητο να λάβουν την κομματική μας ταυτότητα. Διατηρώντας την αυτοτέλειά τους και με απόλυτο σεβασμό στο έργο και την πορεία που έχουν μέχρι σήμερα χαράξει. Ο Ελληνικός Λαός με την ψήφο του θα είναι ο τελικός κριτής και αυτός θα επιλέξει ποιος θα τον εκπροσωπήσει στην επόμενη Βουλή.

Με πίστη, με τιμή και με ανιδιοτέλεια, θα δώσουμε ενωμένοι τον καλύτερό μας εαυτό για την ανέλιξη ενός ισχυρού εθνικού πόλου που θα παίξει κυρίαρχο ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις. Προσωπικά έχω δώσει τα πάντα σε αυτόν τον αγώνα. 

Βγήκα φτωχότερος από την επταετή κοινοβουλευτική μου παρουσία. Φτωχότερος σε υλικές απολαβές, πλουσιότερος σε ηθικά διδάγματα και προπαντός σοφότερος και πιο έμπειρος στην μάχη απέναντι στο ανθελληνικό καθεστώς. 

Στερούμαι για δεύτερη φορά την ελευθερία μου, γιατί το σύστημα θεωρεί πως έτσι θα σταματήσει την άνοδο του πατριωτικού κινήματος. Πλανάται πλάνην οικτράν. Οι Έλληνες για την Πατρίδα, αν την ερχόμενη Κυριακή γίνουν εκλογές, θα είναι δυναμικά παρόντες στη Βουλή ως η μόνη εθνική αντιπολίτευση που θα διεκδικήσει και θα πετύχει ένα φωτεινό μέλλον για την Ελλάδα και τους Έλληνες".

Ηλιας Κασιδιαρης

 
 
ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ




   Υ.Γ.



Ηλίας Κασιδιάρης: Ένας μήνας στις φυλακές υψίστης ασφαλείας
Γράφει ο Ηλίας Κασιδιάρης

Στις 21 Νοεμβρίου έκλεισε ένας μήνας παράνομης κράτησής μου στις φυλακές υψίστης ασφαλείας Δομοκού. Χαρακτηρίζω παράνομη την κράτησή μου γιατί κάθε δικαστική απόφαση που δεν βασίζεται στην αλήθεια και τα στοιχεία της δικογραφίας , αλλά στις εντολές των διεφθαρμένων κυβερνητικών, είναι απολύτως παράνομη. Το ίδιο ακριβώς άφησε να εννοηθεί και η Εισαγγελέας της έδρας όταν δήλωσε κατηγορηματικά πως επιμένει στην πρότασή της για αθώωση όλων των κατηγορουμένων , πρόταση που βασίζεται στους κανόνες του Δικαίου. Αφού οι κανόνες του Δικαίου επέβαλαν την αθώωσή μου , οι Δικαστές που με καταδίκασαν έδρασαν σαν υποχείρια της Κυβέρνησης Μητσοτάκη. Ένας μήνας παράνομης κράτησης στις φυλακές υψίστης ασφαλείας Δομοκού.

Ένας μήνας από τους συνολικά 52 μήνες της ποινής. Αφαιρώ αυτόν τον μήνα και τους υπόλοιπους 12 που παρέμεινα προφυλακισμένος στις φυλακές Κορυδαλλού το 2014 κι έχω να εκτίσω άλλους 39 μήνες στις φυλακές του ανθελληνικού καθεστώτος. Φυσικά δικαιούμαι αναστολή της ποινής μέχρι το Εφετείο. Αυτό ορίζει ο νόμος. Το δικαίωμα αυτό το στερήθηκα στο πρωτόδικο Δικαστήριο, διότι οι εντολές του συστήματος ήταν αυστηρές.

Όλα τα χρεωκοπημένα κόμματα της Βουλής ενώθηκαν με τους κάφρους της Άκρας Αριστεράς στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας και απαίτησαν την πολιτική και τη φυσική μου εξόντωση. Και στα δύο θα αποτύχουν παταγωδώς. Κάποιοι ηλίθιοι τόλμησαν να ψελλίσουν στα πληρωμένα δελτία ειδήσεων ότι βρίσκομαι σε vip κελί με πλακάκια στο δάπεδο. Η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική. Ζω τη ζωή μου μέσα στις άθλιες συνθήκες του ελλαδικού σωφρονιστικού συστήματος. Το καθεστώς με κατέταξε στην ίδια μοίρα με τους πιο ελεεινούς αλλοδαπούς εγκληματίες που σιδέρωναν γριούλες για 50 ευρώ. Ακόμα και το επισκεπτήριο είναι απαγορευμένο κι αυτό το γεγονός είναι οδυνηρό κυρίως για τους δικούς μου ανθρώπους. Η εμπλοκή και η στοχοποίηση οικογενειών από τους προδότες που έχουν πολιτικές διαφορές μαζί μου, είναι η πιο αισχρή πράξη από μία σειρά εγκλημάτων που έχει διαπράξει η ΝΔ.

Η συμμορία της Κυβέρνησης νόμιζε ότι έτσι θα απαλλαγεί από τη φωνή μου. Τελικά κατάφερε να κάνει τη φωνή μου πιο δυνατή, πιο επιβλητική, πιο ελεύθερη. Μέσα σε αυτόν τον ένα μήνα έδωσα 4 συνεντεύξεις στο youtube, που συνολικά κατέγραψαν πάνω από 500.000 θεάσεις. Ακόμα κι απ’ το καρτοτηλέφωνο της φυλακής εκφράζω τις θέσεις μου υπέρ Πατρίδος και αφυπνίζω εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων. Το κόμμα μας «Έλληνες για την Πατρίδα» έγραψε πάνω από χίλια νέα μέλη από την ημέρα που μπήκα φυλακή. Οι αριθμοί αυτοί αποδεικνύουν πως το σχέδιό τους απέτυχε, δεν τρομοκράτησε τους Έλληνες πατριώτες. Αντίθετα, τους πείσμωσε, τους εξόργισε, τους συσπείρωσε γύρω απ’ τον αγώνα μας για μία Ελεύθερη Ελλάδα.

Μέσα σε αυτόν τον μήνα ολοκλήρωσα και το τέταρτο βιβλίο μου που θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα , όπως και το ημερολόγιο για το έτος 2021 των Ελλήνων για την Πατρίδα. Το βιβλίο μου έχει τίτλο «Μέλαν Όναρ» και αποτελείται από διηγήματα ιστορικού και μεταφυσικού περιεχομένου. Σε αντίθεση με τους αγράμματους εκπροσώπους του πολιτικού συστήματος, προσπαθώ να παράγω και πνευματικό έργο εκτός από την καθημερινή μου ενασχόληση με τα μείζονα εθνικά και κοινωνικά ζητήματα.

Οι φίλοι που θέλουν να προμηθευτούν τα βιβλία μου, να ενημερώνονται για τις δραστηριότητές μας και να επικοινωνήσουν μαζί μου, μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα μας ellhnes.net ή να στείλουν μήνυμα στο e-mail μας: ellhnes@yahoo.com ή να καλέσουν στα τηλέφωνα 6947300351 (viber) και 6942295795. Ξαναπήγα φυλακή και, όπως τότε, έτσι και σήμερα θα αντιμετωπίσω με αξιοπρέπεια αυτή τη δοκιμασία. Θα επανεκλεγώ βουλευτής μέσα από τη φυλακή όπως έκανα και το 2015. Είναι τιμή μου να διώκομαι για τις ιδέες μου και για τον εθνικό μου αγώνα , εγώ ο μικρός και ασήμαντος, στη χώρα που εξόρισε και φυλάκισε όλους τους ήρωες, από τον Θεμιστοκλή μέχρι τον Κολοκοτρώνη.

Ηλίας Κασιδιάρης 
 
Φυλακές υψίστης ασφαλείας Νοέμβριος 2020 
 
 
 
 
 
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ ΠΟΤΕ Ο ΛΕΓΟΜΕΝΟΣ «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ»; 

ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ

Τις τελευταίες μέρες, παρατηρείται μια κινητικότητα στον λεγόμενο «πατριωτικό χώρο» -που ούτε πατριωτικός είναι, ούτε χώρος!- με… βαρυσήμαντες και… δραματικές εκκλήσεις για ενότητα κ.τ.λ.
Πρόκειται για ένα θέατρο σκιών και μια ακόμα απόπειρα εξαπάτησης των Ελλήνων πατριωτών!
Ο λεγόμενος «πατριωτικός χώρος» δεν πρόκειται να ενωθεί ούτε τώρα ούτε ποτέ! Οι βασικοί λόγοι είναι οι εξής:
Τον συναποτελούν άτομα εξαρτώμενα από την ΝΔ αλλά και τις μυστικές υπηρεσίες αφενός και αφετέρου, οι διάφοροι αρχηγίσκοι του είναι απολύτως σύμφωνοι με την ενότητα, υπό έναν απαράβατο όρο: ο καθένας απ’ αυτούς πιστεύει ότι δικαιούται να είναι επικεφαλής του όποιου σχήματος θα προκύψει!
Ο -πρώην αρχικνίτης και νυν… εθνικόφρων- συνεργάτης του Κούλη και ειδικός επί των δημοσκοπήσεων, του’ χει δώσει το «μήνυμα»: «αν χάσεις την “ακροδεξιά”, χάθηκες»!
4% έχασε η Χρυσή Αυγή στις εκλογές του 2019. Το 3,5% πήγε –ή επί το ακριβέστερον επέστρεψε- στην Νουδούλα (για «να φύγει η αριστερά από την εξουσία και μετά βλέπουμε»…) και το 0,5% κατευθύνθηκε στο μόρφωμα του Βελόπουλου.
Απ’ την επομένη των εκλογών, όλος ο καημός του Μητσοτάκη ήταν από τη μια, αρχικά να διασπάσει και εν τέλει να φυλακίσει την Χρυσή Αυγή, κι απ’ την άλλη, να κρατήσει στο «μαντρί» την «ακροδεξιά» του, με τους Μπογδάνους και διάφορα τρυκ. Από το δήθεν «Έπος του Έβρου» ως τα στημένα «επεισόδια» στη δεύτερη συγκέντρωση του ΚΚΕ στις 17 Νοέμβρη και το εθνικοπατριωτικό σώου που στήθηκε προχθές στην πρόσοψη της βουλής!
Είναι απλά μαθηματικά: αν η ΝΔ χάσει το 3,5% που πήρε από την Χρυσή Αυγή, πέφτει στο 36%, πλησιάζοντας επικίνδυνα τον ΣΥΡΙΖΑ, που έχει κρατήσει το 32% των τελευταίων εκλογών – και μην πιστεύετε τις στημένες δημοσκοπήσεις που τον εμφανίζουν γύρω στο… 20%!
Οι καλές μέρες για την κυβέρνηση πέρασαν και το μέλλον διαγράφεται ζοφερό! Πέραν του ότι συμπληρώνει ενάμιση χρόνο στην εξουσία, κι αρχίζει η φυσιολογική φθορά της εξουσίας, η «νίκη κατά του κορωνοϊού» στο πρώτο κύμα Μαρτίου-Μαΐου έχει εξελιχθεί σε ολοκληρωτική ήττα, με τον αριθμό των νεκρών να παίρνει την ανηφόρα, ενώ σε λίγες ημέρες θα γεμίσουν οι ΜΕΘ και θα πεθαίνει ο κοσμάκης στους δρόμους!
Το δε νέο lockdown θα διαρκέσει μήνες – και δεν έχει καμμιά σημασία μια τυχόν χριστουγεννιάτικη παρένθεση- αποτελειώνοντας την ήδη βαριά λαβωμένη οικονομία. Μόλις «βγούμε απ’ αυτή τη φυλακή», τίποτα δε θα είναι ίδιο με πριν! Θα βασιλεύουν η ανεργία, η φτώχεια και η δυστυχία και σιγουρότατα θα οδηγηθούμε σε νέο μνημόνιο. Το οποίο, σε συνδυασμό με το «καζάν-καζάν» στο Αιγαίο, θα επιφέρει την κατάρρευση της ΝΔ!
Αργά ή γρήγορα, η χώρα θα οδηγηθεί σε πρόωρες εκλογές και ο Μητσοτάκης θα δώσει τον υπέρ πάντων αγώνα, δημιουργώντας ακραία πόλωση και κυνηγώντας μέχρι και την τελευταία ψήφο! Στόχος του είναι να μην υπάρχει καμμιά «εναλλακτική λύση» στα δεξιά του και να χρησιμοποιήσει το επιχείρημα: ή εγώ ή ο Τσίπρας, με τον Πολάκη, τον Καρανίκα και τον Φίλη!
Υπ’ αυτές τις συνθήκες, θα ενσωματώσει όσους «πατριώτες» είναι προς ενσωμάτωση (σίγουρα τον Κρανιδιώτη και τους βολευτές του μορφώματος Βελόπουλου, κατά 99% και τον ίδιο τον Βελόπουλο και πιθανότατα τον νεοφιλελέρα Τζήμερο), ενώ θα «απαγορεύσει» –με τον τρόπο του, είτε αυτός είτε η ΚΥΠ- στους υπολοίπους να κατέλθουν στις εκλογές. Για τα μάτια του κόσμου, οι εναπομείναντες αρχηγίσκοι και «παράγοντες» του «χώρου» θα διαβουλεύονται ασταμάτητα για την… ενότητα, κι όταν θα έρθει η «ώρα-μηδέν» θα πουν τις συνήθεις δικαιολογίες (υπάρχει φοβερή πόλωση, μας πολεμάει το σύστημα, δε βρήκαμε λεφτά, κ.τ.λ.) και θα κάτσουν στ’ αυγά τους!
Αυτά είναι τα σχέδια, αλλά στην πολιτική –όπως και στη ζωή- υπάρχει πάντα ο αστάθμητος παράγων! Ο οποίος, όμως, σε καμμία περίπτωση δε μπορεί να έχει σχέση με τους φασουλήδες του «πατριωτικού χώρου»! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...