ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

02 Αυγούστου 2022

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΗΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ - ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ - ΤΣΙΠΡΑ - ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ, ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΤΟΥ 2022: ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΛΑΜΠΡΟ ΜΕΛΛΟΝ. Πάτρα: 22χρονος κρεμάστηκε σε δημόσια θέα από κολώνα της ΔΕΗ. Aπαγχονίστηκε 17χρονος στην Κρήτη.

 


ΑΡΘΡΑ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022



ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΦΗΒΟΙ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΝΕΕΣ: Αυτοτραυματισμοί, κατάθλιψη, απόπειρες αυτοκτονίας. Ανεπαρκής σωματική άσκηση για το 85% των εφήβων στην Ελλάδα. Tο ποσοστό των ανεπαρκώς ασκούμενων εφήβων και των δύο φύλων σταδιακά μειώνεται διεθνώς ενώ στην Ελλάδα, το ποσοστό των νέων που δεν ασκούνται όσο χρειάζεται, αυξάνεται με το πέρασμα του χρόνου, αντί να μειώνεται.



ΕΛΛΑΣ: ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΓΕΝΙΕΣ. Μείωση πληθυσμού στην Ελλάδα σε ηλικίες 20-64 χρόνων κατά 35% μέχρι το 2060. Σακελλαροπούλου στην Σταυρούπολη: «Απομονώστε τους φασίστες - Καλύτερο μέλλον με την ενσωμάτωση των προσφύγων. Θα ανανεωθεί ο ελληνικός πληθυσμός». Μητσοτάκης: "Συρρικνωνόμαστε αλλά έρχονται πληθυσμοί που θα αντιμετωπίσουν την πρόκληση με οργανωμένη μετανάστευση..."








ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΕΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ. Κόρινθος: Μια 18χρονη και ένας 16χρονος νεκροί – Το ΙΧ οδηγούσε ο 15χρονος αδερφός της. Φωκίδα: Δύο νεκροί από θανατηφόρο τροχαίο στην Ιτέας-Ναύπακτου. Θάνατος 23χρονου λουόμενου στη Θεσσαλονίκη.










Ο ΒΑΘΜΟΣ ΤΗΣ ΘΕΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ: 1. Turkmenistan 9.0, 2. Iran 8.8, 2. Saudi Arabia 8.8, 3. Greece 8.7
















Πάτρα 1 Αυγούστου 2022: 22χρονος κρεμάστηκε σε δημόσια θέα από κολώνα της ΔΕΗ.

Το πτώμα εντοπίστηκε από περαστικούς που δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που έβλεπαν.

Τέλος στη ζωή του έβαλε ένας 22χρονος στην Πάτρα, ο οποίος αυτoκτόνησε σε δημόσια θέα, αφού κρεμάστηκε από κολόνα της ΔΕΗ.

 

Ο 22χρονος κρεμάστηκε το πρωί στο δρόμο από την Αρόη προς το Γηροκομείο της Πάτρας.

Ο νεαρός σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία πήγε με το αυτοκίνητό του στο σημείο και κρεμάστηκε από κολόνα της ΔΕΗ με αυτοσχέδια θηλιά.

Το πτώμα εντοπίστηκε από περαστικούς που υπέστησαν σοκ και ειδοποίησαν την αστυνομία.

Η ελληνική κοινωνία μετά από δύο χρόνια αναγκαστικού εγκλεισμού λόγω των lockdowns, με την σύμφωνη γνώμη των λαμπρών πολιτικών που αναδεικνύει,  έχει υποστεί σημαντική ψυχική επιβάρυνση.

Αυτό πλέον καταγράφεται στις καθημερινές πολλαπλές δολοφονίες και αυτοκτονίες.  



Aπαγχονίστηκε 17χρονος στην Κρήτη, 1 Αυγούστου 2022. Τον βρήκε ο πατέρας του.

Νέα αυτοκτονία σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 2:00 το μεσημέρι σε οικισμό του Δήμου Αρχανών – Αστερουσίων, στην επαρχία Μονοφατσίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ανήλικο αγόρι ηλικίας μόλις 17 ετών έβαλε τέλος στη ζωή του με τον πλέον τραγικό τρόπο.

Ο 17χρονος έλληνας βρέθηκε απαγχονισμένος από τον ίδιο του τον πατέρα ο οποίος ειδοποίησε το ΕΚΑΒ με τους διασώστες να μεταφέρουν τον νεαρό στο Κέντρο Υγείας Χάρακα όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Η νεκροψία/νεκροτομή αναμένεται να ρίξει φως στα ακριβή αίτια του θανάτου ενώ σχετική έρευνα διεξάγει η αστυνομία.

Σε κατάσταση σοκ παραμένει οικογένεια, και φίλοι του 17χρονου νεαρού που το μεσημέρι της Δευτέρας έδωσε τέλος στη ζωή του, και τον βρήκε απαγχονισμένο ο πατέρας του ο οποίος ειδοποίησε το ΕΚΑΒ

H τραγωδία εκτυλίχθηκε σε οικισμό του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων, στην ενδοχώρα του Ηρακλείου με το νεαρό αγόρι να εντοπίζεται απαγχονισμένο σε αποθήκη από τον πατέρα του.

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, ο 17χρονος δεν έδειχνε να αντιμετωπίζει κάποια σοβαρά ζητήματα. Μάλιστα έδειχνε απόλυτα φυσιολογικός και κοινωνικός. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι χθες είχε μιλήσει στο τηλέφωνο με φίλους με τους οποίους κανόνιζε να συναντηθούν την επόμενη μέρα, ενώ κατευθυνόταν στην αποθήκη συναντήθηκε με κάποιον και τον χαιρέτισε πολύ εγκάρδια.

Σύμφωνα με το CretaLive, όσοι γνώριζαν τον ανήλικο μιλούν για ένα πολύ καλό παιδί, εξωστρεφές και πολύ κοινωνικό.  Μάλιστα φέρεται να ετοίμαζε και κουμπαριά αφού πρόσφατα φέρεται να είχε πει σε κάποια φίλη “Εγώ θα σε παντρέψω”… Αλλά και για την οικογένεια του νεαρού λένε τα καλύτερα. Οι γονείς του όπως λέγεται είναι εξαιρετικοί άνθρωποι που τρέφουν πολλή αγάπη και στοργή για τα παιδιά τους.

Στα χέρια των αρχών το κινητό του 17χρονου.

Σύμφωνα με το CretaLive, η Αστυνομία έχει στα χέρια της το κινητό του ανήλικου και θα το εξετάσει ενώ δεν υπάρχει κάποιο σημείωμα που να δίνει απαντήσεις ως προς τα αίτια της τραγωδίας.


ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ







6 σχόλια:

  1. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ, ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2022. Χανιά: Σύλληψη 27χρονου επιχειρηματία για βιασμό 19χρονης στα Φαλάσαρνα.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ, ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2022. Αγία Βαρβάρα: Ο εκτελεστής κυνήγησε το θύμα ρίχνοντάς του οκτώ σφαίρες.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ, ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2022. Έγκλημα στη Ζάκυνθο: «Τα έκανε όλα για εμάς ήταν η τέλεια μανά» λέει ο γιος της 41χρονης.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ, ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2022. Λέσβος: Στον εισαγγελέα ο αστυνομικός – Υπό έρευνα και 2η καταγγελία για ασέλγεια σε ανήλικη.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ, ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2022. Σέρρες: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον 26χρονο που καταπλακώθηκε από ψυγείο μέσα σε ασανσέρ.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΕΔΕΙΡΕ ΚΑΙ ΕΠΝΙΞΕ ΤΗΝ 17ΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΦΙΛΗ ΤΟΥ.
    Περιστέρι: Ασφυκτικός ο θάνατος της 17χρονης - Ανθρωποκυνηγητό για τον Πακιστανό σύντροφό της.
    Η νεαρή Ελληνίδα βρέθηκε πάνω στο κρεβάτι της - Είχε μώλωπες στο κορμί της.
    Αποτροπιασμό προκαλούν τα πρώτα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την 17χρονη Ελληνίδα, η οποία βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Περιστέρι.

    Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, το άτυχο κορίτσι εντοπίστηκε από την μητέρα της και την αδελφή της στο κρεβάτι της ημίγυμνη, έχοντας μώλωπες στο κορμί της. Αμέσως μετά τον εντοπισμό της, οι δύο γυναίκες ειδοποίησαν την Αστυνομία.

    Έχουν προσαχθεί και δίνουν κατάθεση για το περιστατικό τόσο η μητέρα όσο και η αδελφή της 17χρονης, ενώ την υπόθεση έχουν αναλάβει οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών.
    Οι Αρχές αναζητούν τον Πακιστανό σύντροφό της, καθώς θεωρούν ότι είναι ο κύριος ύποπτος για τη δολοφονία της άτυχης γυναίκας.

    Το περιστατικό συνέβη σε διαμέρισμα επί της οδού Αραχώβης στο Περιστέρι.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...