Daily Times, ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ Muhammad Ali Illahi: «ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ 500.000. ΤΟ 5% ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ».
Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΟ. ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΕΖΙΚΟ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ DRONE ΠΑΛΑΜΗΣ. Η ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΚΑΙ Η ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ DRONE ΠΑΛΑΜΗΣ ΒΑΡΟΥΣ 18 ΓΡΑΜΜΑΡΙΩΝ.
Στις 26 Αυγούστου 2017, ο πρόεδρος της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν βρέθηκε κοντά στα σύνορα με την Αρμενία για να γιορτάσει για πρώτη φορά ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΜΑΤΖΙΚΕΡΤ. Τώρα προετοιμάζονται να γιορτάσουν το 2071 τα 1000 χρόνια της νίκης τους.
Το Μαλαζγκίρτ (τουρκικά: Malazgirt, παλαιότερα Μαντζικέρτ, Manzikert, ελληνικά: Ματζιέρτη) είναι μικρή πόλη της Ανατολικής Τουρκίας, στην περιοχή της μεσαιωνικής Μεγάλης Αρμενίας, κοντά στη λίμνη Βαν. Έχει πληθυσμό 24.000 κατοίκων.
Κατά τον 4ο αι., η πόλη ήταν ήδη έδρα σημαντικής επισκοπής και αναφέρεται ως τέτοια μέχρι τον 11ο αι. Το 725/6 ήταν έδρα συνόδου που συγκλήθηκε με σκοπό την ένωση της Αρμενικής και της Συριακής Εκκλησίας. Το Μαντζικέρτ έφτασε στο απόγειο της ακμής του, ως στρατιωτικό και εμπορικό κέντρο κατά τον 9ο και 10ο αι., υπό την εξουσία των Καϋσιτών (Qays) εμίρηδων. Η κατάληψη και ισοπέδωση της πόλης από τους Βυζαντινούς, το 968/9, οι οποίοι την απέδωσαν στον πρίγκηπα Δαβίδ της Ταώ, σήμανε το τέλος της ακμής της. Με τον θάνατο του Δαυΐδ, το 1000, το Μαντζικέρτ περιήλθε και πάλι στη Βυζαντινή αυτοκρατορία.
Το 1054, πολιορκήθηκε ανεπιτυχώς, από τους Σελτζούκους του Τογκρούλ Μπεγκ.
Η πόλη είναι περισσότερο γνωστή είναι γνωστή από τη μάχη του Μαντζικέρτ, τον Αύγουστο του 1071. Κατά τη μάχη αυτή, ο ανομοιογενής (κατά βάση μισθοφορικός) στρατός των Βυζαντινών νικήθηκε αποφασιστικά από τους Σελτζούκους Τούρκους. Η ήττα οφειλόταν, κατά μεγάλο μέρος, στην προδοτική στάση στρατιωτικών και πολιτικών όπως οι (Ιωάννης Δούκας, Ανδρόνικος Δούκας, Μιχαήλ Ψελλός. Ο ίδιος ο Βυζαντινός Αυτοκράτορας Ρωμανός Δ' Διογένης, μαζί με πολλούς στρατηγούς, πιάστηκε αιχμάλωτος. Ακολούθησε ταπεινωτική συμφωνία με το Σουλτάνο Άλπ Αρσλάν για τη δημιουργία σελτζουκικού κράτους - αναχώματος κατά των επιδρομών εναντίον του Βυζαντίου. Ο Ρωμανός απελευθερώθηκε και επέστρεψε στην Κωνσταντινούπολη, όπου τυφλώθηκε και εξορίστηκε από το νέο αυτοκράτορα Μιχαήλ Δούκα στη νήσο Πρώτη της Προποντίδας, στην οποία πέθανε το 1072, από τα τραύματά του. Η μάχη αυτή σήμανε την ίδρυση του Σουλτανάτου του Ικονίου και, μαζί με την πολιτική αποσύνθεση του Βυζαντίου η οποία ακολούθησε, την οριστική εγκατάσταση των Τούρκων στην περιοχή της Ανατολίας και την απαρχή της πτώσης της αυτοκρατορίας. Η ήττα αυτή ήταν η αρχή της κατάκτησης της Μικράς Ασίας από τους Σελτζούκους.
Πακιστανοί που ζουν στην Δανία κοροϊδεύουν τους Δανούς λέγοντάς τους ότι σε δεκαπέντε χρόνια από σήμερα η χώρα τους θα έχει γίνει πακιστανική περιοχή, αφού αυτοί γενάνε τουλάχιστον πέντε παιδιά ενώ οι γηγενείς μόλις ένα.
Φυσικά, ανάλογη κατάσταση υπάρχει και στην Ελλάδα, όπου ο ελληνικός πληθυσμός γερνάει και δεν ανανεώνεται ενώ τα σχολεία των μεγάλων αστικών κέντρων κατακλύζονται από τα παιδιά των αλλοδαπών παράνομων μεταναστών που εν τέλει «νομιμοποιούνται».
«Μέχρι το τέλος της ζωής μας θα ζούμε στη χώρα σας. Εσείς κάνετε ένα παιδί και εμείς κάνουμε πέντε παιδιά. Μέσα σε 10-15 χρόνια στη χώρα σας θα υπάρχουνε πολύ περισσότεροι Πακιστανοί από Δανούς.
Μόλις παντρεύτηκα σύντομα θα κάνω πέντε παιδιά.
Έτσι να κάνουμε ακόμη περισσότερα παιδιά. Υπάρχουν μόνο 5 εκ. Δανοί, σύντομα όλοι σας θα εξαφανιστείτε.
Δες τους Σουηδούς, τους Νορβηγούς και τους Φιλανδούς και πάρε παράδειγμα. Εμείς όμως είμαστε πια εκατομμύρια!
Εσείς οι Δανοί είστε μία κοινωνία που πάτε με τα σκυλιά για αυτό το λόγο δεν κάνετε παιδιά. Εσύ έχεις άραγε κόρες και γιους ; Έχεις μήπως κόρες και γιους ; Οι μάνες και οι πατεράδες σας πήγαιναν με τα σκυλιά για αυτό το λόγο δεν πήγαιναν μεταξύ τους. Είστε μόνο πέντε εκατομμύρια ποτέ δεν θα μπορέσετε να γίνετε μεγαλύτεροι πληθυσμιακά.
Μικρή πουτ@ν@. Η μάνα σου θα μείνει έγκυος πάλι γιατί την κ@νόνισ@.
Εδώ δεν είναι Δανία. Εδώ είναι πακιστανική περιοχή, πακιστανική περιοχή. Είμαστε πολύ μακριά από τη Δανία. Εδώ πλέον είναι Πακιστάν. Εδώ είναι η χώρα των Πακιστανών. Εμείς οι Πακιστανοί βάζουμε χέρι στη χώρα σας. Εδώ είναι μόνο για τους Πακιστανούς. Μόνο δική μας.»
Εικόνες από το μέλλον της Ελλάδας και των υπόλοιπων ευρωπαϊκών χωρών που αδυνατούν να καταλάβουν τον κίνδυνο που διατρέχουν.
ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ, 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΧΕΣ ΠΟΥ ΝΙΚΗΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΣαν σήμερα συμπληρώνονται 195 χρόνια από την Μάχη της Καυκαριάς, όπου οι Έλληνες στις 26 Αυγούστου του 1827 συνέτριψαν τις Αιγυπτιακές δυνάμεις και τους προσκυνημένους του Ιμπραήμ στην τελευταία μεγάλη χερσαία μάχη των Ελλήνων κατά των Αιγυπτίων πριν τον Ναυαρίνο.
Ζ.Π.
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ, 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΧΕΣ ΠΟΥ ΝΙΚΗΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΣτις 26 Αυγούστου 1821, έγινε η δεύτερη μάχη των Θερμοπυλών στα Στενά των Βασιλικών στη Φθιώτιδα.
Αυτή τη φορά ήταν Νικηφόρα.
Ο Μπαϊράμ Πασάς με 8.000 πεζούς, και με πυροβολικό. κινήθηκε με όλο του τον στρατό για να διανοίξει τη στενή διάβαση των Βασιλικών, που κατέληγε στην Λιβαδειά.
Η διαδρομή του , περνούσε πίσω από τα σημερινά Καμμένα Βούρλα και τον Αγ. Κωνσταντίνο και στη συνέχεια στη δασώδη κοιλάδα, των Βασιλικών.
Οι Δυοβουνιώτηδες, ο Πανουργιάς ο Γιαννάκης Γκούρας, ο Αντώνης Κοντοσόπουλος και ο Κωνσταντής Καλύβας με 1600 κράτησαν το πέρασμα. Ο Παπά-Ανδρέας Κοκοβιτσιανός τους επιτέθηκε από τα νώτα.
Οι Τούρκοι με την δύση του ήλιου τράπηκαν προς την Πλατανιά, και την Λαμία, αφήνοντας στο πεδίο της μάχης πάνω χίλιους νεκρούς .
Μεταξύ των νεκρών βρίσκονταν και ο Μεμίς Πασάς, τον οποίο σκότωσε ο Γκούρας.
Επίσης άφησαν 2 πυροβόλα και 18 σημαίες.
Από τους Έλληνες σκοτώθηκαν δέκα και τραυματίστηκαν 30, μεταξύ των οποίων και ο οπλαρχηγός Κοντοστόπουλος.
Ζ.Π.