ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

26 Αυγούστου 2022

ΙΝΔΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: «ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΧΑΟΣ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΥΠΟΔΑΥΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΕΞΤΡΕΜΙΣΜΟ. ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ".

 

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ, 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 1071, ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΓΗ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ, ΤΟ ΛΙΚΝΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 2.000 Π.Χ. ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΜΑΤΖΙΕΡΤΗΣ (ΜΑΝΤΖΙΚΕΡΤ). ΣΗΜΕΡΑ «ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ 500.000. ΤΟ 5% ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ». To μέλλον που μας περιμένει εξ αιτίας των πολιτικών: «Εμείς οι Πακιστανοί κάνουμε πέντε παιδιά, εσείς ένα». ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ: "ΜΙΚΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ. Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΓΚΥΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΣΑ".

 
Ο Αρχηγός της Αεροπορίας Πακιστάν είπε πως με την Τουρκία είναι ένα έθνος.  Αρχηγός Αεροπορίας Πακιστάν: Πλήρης στήριξη σε Τουρκία για την Κύπρο. 18.01.2021

(Copyright: Sigmalive)
(Copyright: Sigmalive)

«Το Πακιστάν και η Τουρκία είναι δύο χώρες, ένα έθνος. Δεν μοιράζονται μόνο την κοινή κουλτούρα και την πίστη, αλλά έχουν επίσης παρόμοια ενδιαφέροντα και προκλήσεις», δήλωσε ο Αρχηγός του Επιτελείου Αεροπορίας του Πακιστάν, Στρατηγός Μουχάιντ Ανουράν Χαν, μιλώντας στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Συνδέσμου Υπερασπιστών Δικαιοσύνης και Στρατηγικών Μελετών (ASSAM) στην Toυρκία.

Ο Αρχηγός της Αεροπορίας της χώρας τόνισε ότι το Πακιστάν υποστηρίζει πλήρως την Τουρκία για την Κύπρο και άλλα περιφερειακά ζητήματα και επίσης υπερασπίστηκε την Άγκυρα στον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας. Είπε επίσης πως υποστήριξε την Τουρκία στο Αζερμπαϊτζάν κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης της τελευταίας με την Αρμενία στο Ναγκόρνο Καραμπάχ."Παράνομοι Πακιστανοί μετανάστες δημιουργούν χάος στις ευρωπαϊκές χώρες υποδαυλίζοντας τον εξτρεμισμό και τις προκλήσεις ασφαλείας στις χώρες υποδοχής".

Ο Valerio Fabbri, γράφοντας στο Portal Plus, είπε ότι εκτός από το να ενεργούν ως πράκτορες του εξτρεμισμού, ένα μεγάλο τμήμα παράνομων Πακιστανών μεταναστών επιβαρύνει σοβαρά την ικανότητα των υπηρεσιών επιβολής του νόμου των χωρών υποδοχής.
Τοπικά περιστατικά νόμου και τάξης που αφορούν Πακιστανούς αναφέρονται από διάφορες χώρες σχεδόν κάθε μήνα. Στις 25 Απριλίου 2022, δύο ομάδες Πακιστανών με έδρα τη Φαιστό, δήμο της νότιας Κρήτης, συγκρούστηκαν βίαια.
Ένα άλλο περιστατικό συμπλοκής μεταξύ δύο ομάδων Πακιστανών πολιτών σημειώθηκε στον Μαραθώνα, κοντά στην Αθήνα, κατά τη διάρκεια φιλικού αγώνα στις 24 Απριλίου 2022. 
 

Τον Οκτώβριο του 2020, ο Γάλλος ευρωβουλευτής Dominique Bilde χαρακτήρισε το Πακιστάν σοβαρή απειλή για την ασφάλεια για την πώληση διαβατηρίων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και βίζα σε εγκληματίες. Τα σχόλιά της έγιναν μετά την επίθεση στο Παρίσι τον Σεπτέμβριο του 2020 έξω από τα πρώην γραφεία του Charlie Hebdo. Ο δράστης ήταν πολίτης του Πακιστάν, ο οποίος εισήλθε παράνομα στη Γαλλία και απέκτησε την υπηκοότητα παραποιώντας τα έγγραφά του.
Σύμφωνα με ορισμένες εκτιμήσεις των πακιστανικών αρχών, σχεδόν 40.000 Πακιστανοί πολίτες επιχειρούν παράνομη διέλευση στην Ευρώπη μέσω Ιράν και Τουρκίας κάθε χρόνο, αν και ο πραγματικός αριθμός αναμένεται να είναι μεγαλύτερος.
Πολλοί από αυτούς βρίσκουν καταφύγιο και προστασία από θρησκευτικές ομάδες όπως το Tablighi Jammat, το οποίο διαχειρίζεται πολλές χιλιάδες τζαμιά σε όλη την Ευρώπη. Με τα χρόνια, η ομάδα έχει αποκτήσει σημαντικό αριθμό εργαζομένων και τώρα αποδεικνύεται ότι είναι μια βασική δύναμη πίσω από τον αυξανόμενο εξτρεμισμό στην Ευρώπη, είπε ο Fabbri. Μετά τη διευθέτηση του βιοποριστικού ζητήματος στις ευρωπαϊκές χώρες, οι Πακιστανοί μετανάστες επικεντρώνονται στην εμβάθυνση των θρησκευτικών ριζών στις γειτονιές τους. Η ίδρυση παράνομων τζαμιών για την προώθηση της εκδοχής τους για το Ισλάμ είναι ένα από τα εργαλεία που προτιμούν για αυτόν τον στόχο, και όχι μόνο σε μεγάλες ευρωπαϊκές χώρες.
Ένα νέο πακιστανικό τζαμί με το όνομα Gulzar-e-Madina εγκαινιάστηκε στις 19 Απριλίου 2022, στα Μέγαρα κοντά στην Αθήνα. Περισσότεροι από 100 Πακιστανοί παρευρέθηκαν στην εκδήλωση υπό την προεδρία του Faizul Hasan Qadri, του Μεγάλου Ιμάμη του Μπέρμιγχαμ, ανέφερε το Portal Plus. Η άναρχη αύξηση του αριθμού τέτοιων τζαμιών έχει τη δυνατότητα να διαδώσει εξτρεμιστικές μορφές Ισλάμ σε όλη την Ευρώπη. Το πρόβλημα έχει εντοπιστεί από διάφορες δυτικές υπηρεσίες στο παρελθόν, αλλά οι Πακιστανοί συνεχίζουν να επινοούν τρόπους για να παρακάμψουν τους κανονισμούς για το θέμα.
Την τελευταία δεκαετία, διάφορες ευρωπαϊκές χώρες έλαβαν μέτρα για να αποτρέψουν το αυξανόμενο κύμα εξτρεμισμού. Αρκετοί από αυτούς έχουν απαγορεύσει τη χρήση θρησκευτικών συμβόλων ή θρησκευτικών ενδυμάτων, είτε εντελώς είτε υπό ορισμένες συνθήκες. Για παράδειγμα, η Γαλλία το 2011 απαγόρευσε τα καλύμματα ολόκληρου του προσώπου, εμποδίζοντας τις μουσουλμάνες γυναίκες να φορούν μπούρκα ή νικάμπ δημόσια. Και το 2010 πολλές πόλεις της Καταλονίας απαγόρευσαν την μπούρκα και το νικάμπ, καθώς και τα πέπλα που καλύπτουν το πρόσωπο, σε δημόσια κτίρια.”


ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...