ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

26 Αυγούστου 2022

Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΟ. ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΕΖΙΚΟ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ DRONE ΠΑΛΑΜΗΣ. Η ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΚΑΙ Η ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ DRONE ΠΑΛΑΜΗΣ ΒΑΡΟΥΣ 18 ΓΡΑΜΜΑΡΙΩΝ.

 



ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΦΛΑΟΥΤΟ ΣΕ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ, ΜΕ ΧΑΛΑΖΙ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙ, ΣΕ ΥΨΟΜΕΤΡΟ 2.650 ΜΕΤΡΩΝ.






Λόγω του μεγέθους τους δύσκολα γίνονται αντιληπτά και δεν καταρρίπτονται εύκολα. Μεγάλος βοηθός του πεζικάριου.

 Ουκρανία: Νορβηγία και Βρετανία δωρίζουν στη χώρα drones παλάμης Black Hornet. Τα Black Hornet έχουν βάρος μόλις 18 γραμμαρίων και παρέχουν πληροφορίες που είναι σχετικές με την τακτική κατάσταση του πεδίου μάχης.



Η Νορβηγία και η Βρετανία ενώνουν τις δυνάμεις τους για να δωρίσουν μικρά μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα παλάμης Black Hornet στην Ουκρανία.

Σύμφωνα με το υπουργείο Άμυνας της Νορβηγίας, το οικονομικό κόστος της προμήθειας των Black Hornet θα ξεπεράσει τα 9,29 εκατομμύρια ευρώ, με το αναφερόμενο πακέτο να περιλαμβάνει τα μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα παλάμης, τις μονάδες ελέγχου, το κόστος μεταφοράς, αλλά και την εκπαίδευση του στρατιωτικού προσωπικού στην Ουκρανία.

Τα Black Hornet έχουν βάρος μόλις 18 γραμμαρίων και παρέχουν πληροφορίες που είναι σχετικές με την τακτική κατάσταση του πεδίου μάχης.




Οπλισμένα drones: Mια τρομακτική εφεύρεση, οι τέλειοι κυνηγοί δολοφόνοι. 



Τα drones ανήκουν σε μια νέα τεχνολογία αεροσκαφών, τα οποία μπορούν να ελεγχθούν από χιλιόμετρα μακριά και χρησιμοποιούνται κυρίως για στρατιωτικούς στόχους.

Κάθε αντίσταση προς αυτά θα είναι μάταιη μιας και θα υπάρχει μία κάμερα για να βλέπει τα πάντα, και ένα αυτόματο όπλο στην βάση του για να κάνει την βρώμικη δουλειά.

Σύμφωνα με τους υποστηρικτές του προγράμματος αυτού, τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη που θα χρησιμοποιούνται θα είναι ανέξοδα, αποτελεσματικά, χωρίς να τίθεται σε κίνδυνο η ζωή των πρακτόρων.


Ο στόλος των μη επανδρωμένων drones θα έχει την δυνατότητα να εξαπολύει επιθέσεις κατά κύματα εναντίον ανθρώπων, ακόμα και οχημάτων

Τα οπλισμένα drones θα είναι οι τέλειοι κυνηγοί δολοφόνοι.



ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

2 σχόλια:

  1. “ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ”, ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΔΙΔΕΙ ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΤΡΩΕΙ ΜΕΧΡΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ. Μακελειό
    Μετά την πρωτοφανή υπόθεση συγκάλυψης των υποκλοπών και την ίδια στιγμή που ο Ν.Ανδρουλάκης εγκαλεί τον Κ.Μητσοτάκη για ποιο λόγο ήταν στόχος παρακολουθήσεων σε μια στιγμή ντροπής για τη δημοσιογραφία που θα συζητηθεί, προχώρησε η του φιλοκυβερνητικού “μπλοκ” δημοσιογράφος Χριστίνα Κοραή στη χθεσινή εκπομπή Live News του Mega. Αυτό το φερέφωνο των σκουπιδιών που φωτογραφιζόταν με τον Κούλη στο Κολωνάκι.

    Στο απόσπασμα της συζήτησης που είχε με τον παρουσιαστή Νίκο Ευαγγελάτο (επίσης φιλοκυβερνητικός δημοσιογράφος που τα έχει αρπάξει γερά από το καθεστώς για να κάνει την καραμούζα), η δημοσιογράφος αναφέρει, χασκογελώντας με αυτό το βλακώδες γελάκι και τα λέει όπως της τα είπανε: «Δεν υπάρχει το αρχείο. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Live News, (το αρχείο) κάηκε, καταστράφηκε, τελείωσε! Και τι άλλο έμαθα πολύ ενδιαφέρον: Ας πούμε ότι ο κ. Ανδουλάκης πάει μόνος του, γιατί έχει προσκληθεί μόνος του να παει να ενημερωθεί, ούτε εκείνος θα έχει όλη την ενημέρωση που περιμέναμε», αναφέρει η Κοραή.

    «Υπάρχει το απόρρητο. Όποιος και να προσκληθεί είτε είναι ο διευθυντής του γραφείου του Πρωθυπουργού, είτε είναι πρώην διοικητής της ΕΥΠ, θα επικαλεστούν το απόρρητο και δε θα βγει τίποτα», εξήγησε με τη σειρά του ο Ευαγγελάτος.

    Κάποιες διευκρινίσεις

    Η Κοράη, αυτό το κυβερνητικό παπαγαλάκι, πρέπει να μάθει ότι “όποιος καταστρέφει αρχεία του Κράτους, πάει για κακούργημα με πολυετή κάθειρξη”.

    Επίσης όποιος διαδίδει ψευδείς ειδήσεις σε ανάλογου ύφους εκπομπές, τρώει μέχρι 3 χρόνια φυλακή.

    Αλλά για να γίνουν αυτά πρέπει να υπάρχουν εισαγγελείς. Και η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, είναι ακόμη διακοπές.

    Δεν ντρέπεστε ρε όλοι, να λέτε τέτοια πράγματα σε εκπομπές υποτίθεται σοβαρών καναλιών;

    Ισοπέδωση. Και παρακμή. Τέτοια χάλια το δημοσιογραφικό επάγγελμα, ποτέ άλλοτε.

    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντώνης Φώσκολος: “Μεγάλο παραμύθι η κλιματική αλλαγή!”
    Ο Ομότιμος Καθηγητής στο Πολυτεχνείο Κρήτης, μέλος της Γεωλογικής Ακαδημίας του Καναδά, Αντώνης Φώσκολος, εξηγεί τι ισχύει με την κλιματική αλλαγή.

    Ακούστε τον προσεκτικά , δείτε τι λέει και αντιληφθείτε πόσο διαφορετική πραγματικότητα γνωρίζουμε!


    https://youtu.be/j6JunbT8IR4

    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...