ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

19 Αυγούστου 2022

Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΑΝΕΤΑΙ. Έκλεισαν 31 σχολικές μονάδες στην Πελοπόννησο λόγω υπογεννητικότητας. «Δυστυχώς τα σχολεία κλείνουν γιατί δεν έχουν παιδιά». ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΤΟΥ 2022 Μ.Χ. ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΠΕΛΟΠΟΣ ΤΟΥ 1600 Π.Χ. Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ.

 


 

ΕΛΛΑΔΑ, ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΔΙΑ. ΣΕ 14 ΧΡΟΝΙΑ, ΤΟ 2035, Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΧΕΙ 423.000 ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ 100.000 ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ.



ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ. ΜΕΓΑΛΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟΝ ΔΕΝΔΙΑ, ΤΟΝ ΜΠΑΤΛΕΡ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ. Ερντογάν και Γ.Λαπίντ είχαν φιλική τηλεφωνική συνομιλία μετά την αποκατάσταση των σχέσεων Τουρκίας και Ισραήλ.



 

Ο ΠΟΥΤΙΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΡΟΥΒΛΙΑ ΣΕ ΡΩΣΙΔΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΝ ΔΕΚΑ ΠΑΙΔΙΑ. Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ, ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΟΥΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

 

                        Ο ΠΕΛΟΨ ΤΟΥ 1600 Π.Χ.

Λουκέτο στα ελληνικά σχολεία βάζει η υπογεννητικότητα. Δημοτικά, νηπιαγωγεία, γυμνάσια και λύκεια κλείνουν το ένα μετά το άλλο, καθώς δεν υπάρχουν παιδιά για να γεμίσουν τις τάξεις. 

Το φαινόμενο της αναστολής ή κατάργησης λειτουργίας σχολικών μονάδων σε όλη την Ελλάδα έχει πάρει τη μορφή χιονοστιβάδας, αφού την τελευταία δεκαετία έχουν κλείσει ή συγχωνευτεί χιλιάδες νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια.

 

Σε αναστολή λειτουργίας δεκάδες σχολεία και στην Πελοπόννησο λόγω μηδενικών εγγραφών ή έλλειψη μαθητικού δυναμικού. Συνολικά 31 δομές πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Περιφέρεια Πελοποννήσου αναστέλλουν τη λειτουργία τους για το σχολικό έτος 2022 – 2023 έπειτα από απόφαση της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης της Περιφέρειας.

Στη λήψη της απόφασης αυτής συνετέλεσαν παράγοντες με κυριότερους τις μηδενικές εγγραφές και την έλλειψη μαθητικού δυναμικού σε 20 Νηπιαγωγεία:


Αρκαδία 6

Κορινθία 5

Λακωνία 6

Μεσσηνίας


Αλλά και Δημοτικά Σχολεία:

Αργολίδα 1

Αρκαδία 3

Κορινθία 2

Λακωνία 3

Μεσσηνία 2


«Είναι μια δραματική κατάσταση, δυστυχώς τα σχολεία κλείνουν γιατί δεν έχουν παιδιά», όπως σημείωσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.


ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ


1 σχόλιο:

  1. ΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΛΑΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥΛΟΥΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ. Οι υπόλοιποι γίνονται γκαρσόνια.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...