ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

27 Αυγούστου 2022

Ζάκυνθος: Σε εξέλιξη επιχείρηση μεταφοράς 80 μουσουλμάνων εποίκων στην Ελλάδα. ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ. ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΑ.

 


ΙΝΔΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: «ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΧΑΟΣ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΥΠΟΔΑΥΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΕΞΤΡΕΜΙΣΜΟ. ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ".



ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ, 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 1071, ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΓΗ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ, ΤΟ ΛΙΚΝΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 2.000 Π.Χ. ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΜΑΤΖΙΕΡΤΗΣ (ΜΑΝΤΖΙΚΕΡΤ). ΣΗΜΕΡΑ «ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ 500.000. ΤΟ 5% ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ». To μέλλον που μας περιμένει εξ αιτίας των πολιτικών: «Εμείς οι Πακιστανοί κάνουμε πέντε παιδιά, εσείς ένα». ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ: "ΜΙΚΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ. Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΓΚΥΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΣΑ".

 




Ο ΙΟΥΔΑΙΟΣ Leonid Bershidsky ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΗΣ JEW YORK BLOOMBERG ΣΕ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ Ζ.Π.: ΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΟ ΤΟΝ ΝΤΟΥΓΚΙΝ.

 



Σε εξέλιξη είναι επιχείρηση μεταφοράς αλλοδαπών μουσουλμάνων  από ιστιοφόρο σκάφος 25 ναυτικά μίλια νοτιοδυτικά της Ζακύνθου.

Οι νέοι έποικοι, που σύμφωνα με την πρώτη πληροφόρηση είναι περίπου 80 άτομα, περισυνελέγονται από παραπλέον φορτηγό πλοίο ενώ στο σημείο βρίσκεται πλωτό του λιμενικού προκειμένου να παράσχει κάθε διευκόλυνση για την μεταφορά τους   στην Ελλάδα.

 

Ο καιρός είναι πολύ καλός και προσφέρεται για μεταφορά ενώ στη θαλάσσια περιοχή πνέουν άνεμοι 2 μποφόρ.

Οι αλλοδαποί αφού καταγραφούν με ότι στοιχεία επιλέξουν να δώσουν οι ίδιοι θα μεταφερθούν προσωρινά σε ΚΕΠΑ πριν εκκινήσουν οι διαδικασίες για μόνιμη εγκατάσταση στην χώρα.


ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ


2 σχόλια:

  1. Η πακιστανική πρεσβεία έκανε έλεγχο για το πως διαβιούν οι Πακιστανοί στις φυλακές των Ιωαννίνων!

    Έλεγξε και τις συνθήκες εργασίας των παράνομων μεταναστών σε εταιρεία εμπορίας κοτόπουλων!
    Μετά την καθιερωμένη επιθεώρηση στις φυλακές Ιωαννίνων απο τον Σύμβουλο (Μετανάστευσης) της Πακιστανικής πρεσβείας -για τις συνθήκες κράτησης ομοεθνών του- επισκέφθηκε τους Πακιστανούς εργαζομένους στο εργοστάσιο γνωστής επιχείρησης εμπορίας κοτόπουλων.

    Σημειώνεται ότι η Ήπειρος έχει από τα μεγαλύτερα ποσοστά ανεργίας.
    Εν ολίγοις ο «Σύμβουλος» έκανε έλεγχο στην ελληνική επικράτεια για το πως περνούν την ζωή τους οι παράνομοι ομοεθνείς του, είτε στην φυλακή είτε έξω από αυτήν.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Ταυτόχρονες επιχειρήσεις του ΛΣ σε Καλαμάτα και Μονεμβασία για τη μεταφορά 105 νέων αλλοδαπών μουσουλμάνων εποίκων.
    Οι αλλοδαποί έφτασαν με ιστιοφόρα.
    Ακόμη 36 νέοι έποικοι μεταφέρθηκαν στην Ελλάδα από σκάφη του λιμενικού το πρωί της Παρασκευής.
    Οι αλλοδαποί μουσουλμάνοι από διάφορες χώρες της Ασίας επέβαιναν σε ιστιοφόρο σκάφος σε διεθνή ύδατα νοτιοδυτικά της Νεάπολης Βοιών. Στο σημείο κατέφθασε περιπολικό σκάφος του λιμενικού, προκειμένου να παραλάβει και να τους μεταφέρει στον πλησιέστερο λιμένα.

    Όλοι οι αλλοδαποί μεταφέρθηκαν με ασφάλεια σε Κέντρο Υποδοχής Αλλοδαπών του δήμου Μονεμβασιάς. Από εκεί θα καταγραφούν με ότι στοιχεία επιλέξουν να δώσουν οι ίδιοι και στη συνέχεια θα μεταφερθούν στην Αττική για μόνιμη εγκατάσταση.


    Είχε προηγηθεί η άφιξη 69 μουσουλμάνων εποίκων οι όποιοι είχαν μεταφερθεί από σκάφος του λιμενικού στο λιμένα της Καλαμάτας, οι οποίοι περισυνελέγησαν εχθές το απόγευμα από φορτηγό πλοίο στη θαλάσσια περιοχή 25 ναυτικά μίλια νοτιοδυτικά της Ζακύνθου.

    Υπενθυμίζεται πως σε καταγεγραμμένες μόνο περιπτώσεις από τοις 26 Ιουλίου έχουν αποβιβαστεί στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου 490 μουσουλμάνοι έποικοι. Με τις νέες αφίξεις ο αριθμός τους φτάνει τους 595, από τις 26 Ιουλίου.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...