ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

24 Ιουλίου 2022

ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ: ΣΧΕΔΟΝ 400 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ Ή 190% ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΕΠ. Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ. ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ, ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ "ΚΡΑΤΟΥΣ" ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΣΗΜΕΡΑ (24 ΙΟΥΛΙΟΥ) Ο ΛΕΓΟΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΣΕΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΦΑΓΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΧΡΕΩΚΟΠΙΕΣ.

 
ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ" ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΤΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙΣ.


ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΔΥΟ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΟΙ «ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ» ΤΟ 1821 ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΚΑΙ ΣΚΛΑΒΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.


ΑΝΤΙ ΤΩΝ ΨΕΥΤΙΚΩΝ ΕΟΡΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1821 ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΕΔΩ ΚΑΙ 200 ΧΡΟΝΙΑ.

   


                                                                                                                                                                                                                                     
Η πραγματική εικόνα είναι χειρότερη από τα νούμερα.

Μία κατάρρευση άνευ προηγουμένου πολύ χειρότερη από αυτή των ετών 2009-2010 η οποία χρησιμοποιήθηκε ως αφορμή για την εκχώρηση της δημοσιονομικής κυριαρχίας της χώρας επικρατεί στην ελληνική οικονομία.

Μια κατάρρευση που δημιουργεί ερωτηματικά γι’ αυτη την ίδια την ύπαρξη και συνέχεια του ελληνικού κράτους.

Το χρέος είναι σε απόλυτα νούμερα αυξημένο κατά 20%, επί του ΑΕΠ είναι αυξημένο κατά 80% (από το 126% είναι κοντά στο 190%) και τα χειρότερα είναι μπροστά. 

 

Συγκεκριμένα το δημόσιο χρέος της χώρας αγγίζει το ποσό των 400 δισ. ευρώ, ενώ «βόμβα» αποτελούν οι κρατικές εγγυήσεις σε επιχειρήσεις, φυσικά πρόσωπα και τράπεζες το ύψος των οποίων προσεγγίζει τα 30 δισ. ευρώ.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών το συνολικό δημόσιο χρέος της χώρας, στο τέλος του περασμένου Μάϊου εκτινάχθηκε στο ποσό των 397 δισ. ευρώ, αυξημένο κατά 8,5 δισ. ευρώ, σε σχέση με τον Δεκέμβριο του 2021 και κατά 13,5 δις σε σχέση με πέρυσι την ίδια εποχή.

Αιτία της διόγκωσης του χρέους είναι ο υπερδανεισμός στον οποίο κατέφυγε ο Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους, προκειμένου να καλύψει τα ελλείμματα του Κρατικού Προϋπολογισμού.

Η αυξητική πορεία του χρέους σε συνδυασμό με τις αβεβαιότητες που προκαλεί στην οικονομία αποτελεί ηχηρό «καμπανάκι», καθώς αυξάνεται το κόστος δανεισμού και ίσως αυξηθεί περεταίρω στους επόμενους μήνες.

Ήδη, το επιτόκιο των δεκαετών ομολόγων εκτοξεύτηκε στο 4,2% από 1,04% που τον Μάιο του 2021, ενώ ανάλογες αυξήσεις έχουν καταγραφεί σε όλες τις διάρκειες των ελληνικών ομολόγων.

Εκτός από το άμεσο δημόσιο χρέος Κεντρικής Διοίκησης, υπάρχει και το «κρυφό» χρέος. Πρόκειται για τις κρατικές εγγυήσεις που παρέχονται από το Κράτος σε εγγυήσεις σε δημόσιες και ιδιωτικές επιχειρήσεις, φυσικά πρόσωπα και τράπεζες.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, το ποσό των κρατικών εγγυήσεων στο τέλος περασμένου Μαρτίου ανήλθε σε 28,67 δισ. ευρώ.

Το ποσό αυτό, δεν περιλαμβάνεται στο δημόσιο χρέος. Στο χρέος καταγράφονται οι καταπτώσεις των εγγυήσεων, δηλαδή το ποσό που δεν αποπλήρωσε έγκαιρα ο φορέας ή το φυσικό πρόσωπο στο οποίο παρασχέθηκε η κρατική εγγύηση. Στην ουσία πρόκειται για ένα εν δυνάμει χρέος.

Από το συνολικό ποσό των 28,86 δισ. ευρώ, τα 18,56 δισ. ευρώ, αφορούν στις εγγυήσεις που δόθηκαν στις τράπεζες, στο πλαίσιο του προγράμματος Ηρακλής.


Το χρέος Γενικής Κυβέρνησης


Πρέπει να σημειωθεί, πως  τα συγκεκριμένα στοιχεία αφορούν στο ακαθάριστο δημόσιο χρέος ή Χρέος Κεντρικής Διοίκησης, το οποίο διαφέρει από το Χρέος Γενικής Κυβέρνησης, το οποίο αποτελεί τον δείκτη παρακολούθησης των επιδόσεων των κρατών.

Σύμφωνα με τον ορισμό της Eurostat, από το συνολικό ακαθάριστο χρέος αφαιρούνται:

Τα κρατικά ομόλογα που κατέχουν ασφαλιστικά ταμεία και οι ΟΤΑ και άλλοι δημόσιοι φορείς, το αποκαλούμενο ενδοκυβερνητικό χρέος, το οποίο σύμφωνα με το ΥΠΟΙΚ φέτος θα ανέλθει σε 20 δισ. ευρώ.

Τα κέρματα και οι επενδύσεις σε κρατικά ομόλογα των νομικών προσώπων, το ύψος των οποίων θα ανέλθει φέτος  σε 16,2 δισ. ευρώ.

Συνολικά δηλαδή, από το συνολικό χρέος αφαιρούνται περίπου 36,2 δισ. ευρώ.

Με την αφαίρεση του ενδοκυβερνητικού χρέους, το χρέος γενικής κυβέρνησης διαμορφώθηκε στο τέλος του Μαρτίου στο ποσό των 358,35 δισ. ευρώ.

Παράλληλα πρέπει να σημειωθεί, ότι τοκοχρεολύσια πληρώνονται για το σύνολο του χρέους και όχι μόνο για το χρέος Γενικής κυβέρνησης.


ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ
ΤΟ 51,2 ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ. ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1 ΣΤΟΥΣ 2 ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΝΟΕΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΠΡΟΪΟΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.

 


Η ΕΛΛΑΔΑ EINAI H ΠΡΩΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΗ ΕΛΛΑΔΑ EINAI H ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΤΗΝ ΕΥΦΥΪΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ


 

Βρετανία: Ο (τουρκοεβραίος) πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον έγινε και πάλι πατέρας! Για έβδομη σίγουρα και πιθανώς για 27η φορά. Ξέρει ποια είναι η αληθινή δύναμη ενός λαού. Οι ρωμιοί αποτρελάθηκαν τελείως και αυτοκτονούν ομαδικά, αδέλφια ανύπαντρα εναντίον αδελφών και γονέων, Έλληνες χωρίς ελπίδα, χωρίς μέλλον, χωρίς συντρόφους, χωρίς παιδιά, κρυμμένοι μέσα στα κρύα διαμερίσματα. ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ. ΟΙ ΕΥΣΕΒΕΙΣ ΡΩΜΙΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ, ΚΑΝΟΥΝ 300.000 ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΕΤΗΣΙΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΙΕΧΩΒΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΕΣΙΛΕ, ΟΥΡΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΑΛΛΗΛΟΥΪΑ (ΕΒΡΑΙΣΤΙ = ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΙΕΧΩΒΑ), ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΝΕΓΡΑΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ.

 

 


 


ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ, Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΣΕ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΜΕ ΜΕΣΟ ΔΕΙΚΤΗ ΕΥΦΥΪΑΣ 92.ΕΥΡΩΒΑΡΟΜΕΤΡΟ: ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2010 - 2021 ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΡΩΜΙΩΝ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΕΙΩΘΗΚΕ ΚΑΤΑ 4% (ΣΤΗΝ ΕΕ ΑΥΞΗΘΗΚΕ ΚΑΤΑ 4%). ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΡΩΜΙΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ (ΚΑΘΟΛΟΥ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΥΞΗΘΗΚΕ ΚΑΤΑ 8% (ΕΕ ΜΕΙΩΘΗΚΕ ΚΑΤΑ 2%). ΕΛΛΑΔΑ 2021: ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ, ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΜΟΣ, ΘΡΗΣΚΟΛΗΨΙΑ, ΔΙΑΣΤΡΟΦΕΣ, ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ, ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ, ΑΝΕΡΓΙΑ, ΑΠΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΣΗ, ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΜΕ ΥΠΕΡΔΑΝΕΙΣΜΟ, ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΕΥΦΥΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΚΜΗ, ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ.


ΠΑΛΙ ΔΑΝΕΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ. Reuters: «Η Ελλάδα θα δανειστεί το 2021 όσα δανείστηκε και φέτος». ΔΑΝΕΙΑ; ΠΑΛΙΑ ΜΑΣ ΤΕΧΝΗ ΚΟΣΚΙΝΟ. ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ; ΦΤΩΧΟΙ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ; ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ. Ιουδαϊκό πρακτορείο Bloomberg: «έρχεται παγκόσμιο Κραχ όμοιο με του 1929»; 

ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑ

ΧΘΕΣΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ: "ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΗΝ 30ή ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ΤΟ 200% ΤΟΥ ΑΕΠ (357 δισ. ευρώ)". ΤΟ 2010, ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΕ Η ΧΩΡΑ, ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΗΤΑΝ 126%.
ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ «ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ».

 Η ΒΑΥΑΡΙΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΕΔΙΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΚΡΥΦΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Ο ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΣ Α' ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΒΑΥΑΡΙΑΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΚΡΥΦΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (ΜΕ ΜΗΔΕΝ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΛΕΦΤΑ) ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΚΑΙ ΣΠΑΤΑΛΟΥΣΑΝ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

ΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ BLOOMBERG: «Η Ελλάδα, ένας από τους πιο περιζήτητους δανειολήπτες στην Ευρώπη». ΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ. ΟΡΜΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΤΑ ΓΚΙΣΕ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΪΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΑΡΠΑΞΤΕ ΑΦΘΟΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΦΑΤΕ ΤΑ. Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ.

 

 

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΕΣΤΙΑ» ΣΕ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ 30/12/2020 ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ Ζ.Π. «ΠΑΛΙ ΔΑΝΕΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ». ΕΣΤΙΑ: «ΜΟΝΟ ΕΦΕΤΟΣ, ΤΟ 2020, Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΟΡΟΣ, 51 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΜΕ ΑΕΠ 185 ΔΙΣ.». ΔΟΥΛΕΨΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΡΟΣ.
4 σχόλια:

 1. 24 Ιουλίου 1909. Ιδρύθηκε από εβραίους στην τουρκοκρατούμενη Θεσσαλονίκη η «Φεντερασιόν», το πρώτο κομμουνιστικό κόμμα.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Έτσι τιμούν οι ΤούρκοΕβραίοι της Ανατολής την Μεταπολίτευση. Σήμερα είναι η 731η ημέρα απόταν η Αγία Σοφία έγινε ξανά Τζαμί των σουνιτών.

  Στην 46η επέτειο της Προδοσίας του 1974, ο Ερντογάν, συμβολικά, έκανε την Αγία Σοφία ξανά Τζαμί, ενώ το Κιοτσέκ του , η ΚΟΥΛΑ ΕΦΙΑΛΤΕΝΣΚΙ, μαζί με τη ΜΑΡΕΓΚΑ , και τον gayfrendly ΦΑΛΑΚΡΟ ΜΕ ΤΟ ΚΙΠΑ, (με καταγωγή από ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ και Λιβόρνο) , το γιόρταζαν στους κήπους των ανακτόρων μαζί με τους ΛΟΑΤΚΙ την Πακιστανικη Κοινότητα, το ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΤΟΞΟ και την ΙΟΥΔΑΙΑ ΚΑΤΙΝΑ/ΡΑΧΗΛ ΣΑΛΑΜΑΚΙ.
  Φώναζαν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ:

  «Στο διάολο η Πατρίς, η Ελλάδα να πεθάνει να ζήσουμε εμείς»!!!!!

  Πάντοτε ευκολόπιστοι και πάντα προδομένοι Έλληνες.

  ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΤΖΑΡΑΣ

  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Σήμερα γιορτάζουν:
  Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ, Ο ΕΦΙΑΛΤΑΚΗΣ , Ο ΕΦΙΑΛΤΕΝΣΚΙ,Ο ΕΦΙΑΛΤΑΡΑΣ , ΟΙ ΑΦΟΙ ΠΡΟΔΟΤΟΠΟΥΛΟΙ, ΟΙ ΑΤΤΙΛΕΣ Α,Β,ΚΑΙ Γ.ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ Α, Β,και Γ.

  Η ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑ, Η ΠΡΟΔΟΤΟΚΡΑΤΙΑ, Η ΞΕΝΟΚΡΑΤΙΑ, Η ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑ, Η ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΙΑ, Η ΜΑΣΟΝΟΚΡΑΤΙΑ και Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΡΑΤΙΑ. ΤΟ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΤΟΞΟ.

  ΜΗ ΤΟΥΣ ΕΥΧΗΘΕΙΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΑΛΛΑ, ΚΑΛΟ ΨΟΦΟ!

  Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.

  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Πρώτη έρχεται η Ελλάδα σε διαφθορά στην Ευρώπη για το 2022 σύμφωνα με στοιχεία της ίδιας της ΕΕ. Στο σχετικό πίνακα η Ελλάδα «φιγουράρει» πρώτη με ποσοστό διαφθοράς 98% σε ένα πίνακα με 26 χώρες.
  Η χώρα μας ανέβηκε σχεδόν 3 θέσεις τον τελευταίο χρόνο.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...