ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

30 Αυγούστου 2022

Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ. Η ΤΣΕΧΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΗΣ ΤΡΙΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ. Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΤΣΕΧΙΑΣ ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΑΛΑ ΤΟΝΙΣΕ ΟΤΙ Η ΤΣΕΧΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ. ΟΙ «ΠΡΑΣΙΝΟΙ» ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ ΚΑΟΥΦΜΑΝ (1941), ΧΟΥΤΟΝ (1943), ΝΙΖΕΡ (1944) ΚΑΙ ΜΟΡΓΚΕΝΤΑΟΥ (1945).

 

 

 

Γαλλία: Mουσουλμάνος δολοφόνησε με τσεκούρι τον Εβραίο γείτονά του. Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΒΡΑΪΣΜΟΣ, ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΗΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΤΙΠΟΤΕ...



ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΙΕΘΝΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑ. 15 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΝΕΚΡΟΙ, 600 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΟΛΥΝΣΕΙΣ. ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ - ΑΝΟΗΤΩΣ - ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΩΝΟΥΝ ΤΟ «ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΕΜΒΟΛΙΟ». ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΝΑ ΥΠΟΨΙΑΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΤΟΥ«ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΟΥ» ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ. ΕΤΣΙ Ο ΛΑΟΣ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ. ΝΑ ΜΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΚΦΟΡΑ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ.

 

 

 


«Τρίζει» η γερμανική οικονομία: «Οι υψηλές τιμές ευνοούν τις ΗΠΑ – Γίνεται αποβιομηχανοποίηση της χώρας»


1.  ΘΕΟΔΩΡΟΣ  ΚΑΟΥΦΜΑΝ


   

Θεοντόρ Κάουφμαν  (Theodore Kaufman,  1910 –1986),  ήταν  ένας σημαντικός εβραίος συγγραφέας της Αμερικής.   Το  1941  έγραψε ένα  βιβλίο με τίτλο «Η Γερμανία πρέπει να χαθεί» (Germany Must Perish), στο οποίο προπαγάνδιζε την ΕΞΟΝΤΩΣΗ όλων των γερμανών μετά τον πόλεμο ΜΕ  ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΟ.  Το βιβλίο του Κάουφμαν έλαβε ευνοϊκές κριτικές από μεγάλες αμερικανικές εφημερίδες και περιοδικά.

Ο Κάουφμαν υπερασπίστηκε το σχέδιό του για τη «στείρωση όλων των Γερμανών» σε μια συνέντευξη που δημοσιεύτηκε στο τεύχος 26 Σεπτεμβρίου 1941 του The Canadian Jewish Chronicle : 

“Πιστεύω ότι οι Εβραίοι έχουν μια αποστολή στη ζωή. Πρέπει να φροντίσουν ώστε τα έθνη του κόσμου να ενωθούν σε μια τεράστια ομοσπονδία. Το «Union Now» είναι η αρχή αυτού. Σιγά σιγά αλλά σίγουρα ο κόσμος θα εξελιχθεί σε παράδεισο. Θα έχουμε αέναη ειρήνη. Και οι Εβραίοι θα κάνουν τα περισσότερα για να δημιουργηθεί αυτή η συνομοσπονδία, γιατί έχουν περισσότερα να κερδίσουν. Αλλά πώς μπορείς να αποκτήσεις ειρήνη αν υπάρχει η Γερμανία;  Λοιπόν, η Γερμανία ξεκινά όλους τους πολέμους . Ας στειρώσουμε όλους τους Γερμανούς και οι πόλεμοι παγκόσμιας κυριαρχίας θα τελειώσουν”.



 

2.  ERNEST HOOTON (1887 – 1954)




Στις 4 Ιανουαρίου του 1943, ο ERNEST HOOTON δημοσίευσε  στην Νέα  Υόρκη  ένα σχέδιο για  την  καταστροφή  του  γερμανικού   λαού  ,"Breed War Strain Out of Germans". Το σχέδιο  αυτό  δεν   περιείχε   ευνουχισμούς   των Γερμανών,  ήταν  πιο  ανθρώπινο.   Ο  Χούτον  πρότεινε τον  γενετικό  μετασχηματισμό του  γερμανικού  λαού  με το   υποχρεωτικό ζευγάρωμα  των  γερμανών με  ξένες  γυναίκες  και  των γερμανίδων  με   μη  γερμανούς.   Επίσης  πρότεινε  την  μείωση  του  δείκτη  γεννήσεων  με   διάφορα  μέτρα, ούτως ώστε  σε  100  χρόνια  ο  πληθυσμός   της  Γερμανίας να  εξισωθεί με  αυτόν  της  Δανίας.   Είναι  πάντως  εντυπωσιακό  το γεγονός  ότι  όλοι  αυτοί  που  επιχειρηματολογούν  για  την  «ψευδοθεωρία»  του Χίτλερ  για   καθαρή   ράτσα,  είναι  οι  ίδιοι που  στο  πρόγραμμα καταστροφής  της  Γερμανίας,   σαν  βασικό  στοιχείο,  έχουν  την  διάλυση  της   γενετικής κληρονομιάς   του  γερμανικού λαού.  Έτσι  αποδεικνύονται  οι  πιο καλοί και συνεπείς μαθητές  της φυλετικής θεωρίας του Χίτλερ.     


3.  L
OUIS  NIZER  (1902 – 1994)



Το  βιβλίο  του  Ιουδαίου  δικηγόρου  Nizer   «What to do with Germany»,  «Τι  να κάνουμε με την Γερμανία» 1944 συνέβαλε  πολύ  στη   διαμόρφωση του αντί-γερμανικού μίσους. Η πολεμική προπαγάνδα και η επίσημη πολιτική δημιούργησαν την εικόνα  των γερμανών σαν υπανθρώπων που αξίζουν, αν όχι την εξόντωση, τουλάχιστον  την  αιώνια  τιμωρία.



4.   ΧΕΝΡΥ  ΜΟΡΓΚΕΝΤΑΟΥ  (1891 - 1967)





Εάν πάτε σε μία καλή βιβλιοθήκη θα πρέπει να διαβάσετε το βιβλίο του ΕΒΡΑΙΟΥ υπουργού του Ρούσβελτ  Μοργκεντάου
 «Η  Γερμανία  είναι το πρόβλημά μας» (Germany is our problem), εκδόσεις  Harper and Brothers, 1945.  Εκεί θα συναντήσετε τη φράση «Ηνωμένα Έθνη» για  πρώτη  φορά.  Το βιβλίο  το   προλογίζει  ο  ίδιος  ο πρόεδρος  των  ΗΠΑ   Εβραίος  Φραγκλίνος Ρούσβελτ.
Το  βιβλίο  αυτού  του  ιουδαίου  έχει  σαν  θέμα  το  σχέδιο  για   την  πλήρη  καταστροφή  της  Γερμανίας  με μεθοδικό    γενοκτονικό  τρόπο.  Το γενοκτονικό  σχέδιο Μόργκεντάου  (Morgenrhaou Plan),  προέβλεπε  την  υποβάθμιση της Γερμανίας σε μεσαιωνικό επίπεδο ανάπτυξης και την μείωση του πληθυσμού της  κατά  60%,  μέσω της  τεχνητής πείνας.

 Το 1944, ο Morgenthau πρότεινε το σχέδιο Morgenthau για τη μεταπολεμική Γερμανία: «δεν πρέπει μόνο να απογυμνωθεί από όλες τις υπάρχουσες βιομηχανίες, αλλά να αποδυναμωθεί και να ελεγχθεί τόσο πολύ ώστε να μην μπορεί στο άμεσο μέλλον να γίνει βιομηχανική περιοχή». 


Τα τελευταία τρία πυρηνικά ηλεκτροπαραγωγικά εργοστάσια σε λειτουργία στη Γερμανία σχεδιάζεται να κλείσουν οριστικά στα τέλη του τρέχοντος έτους.

Ο πρωθυπουργός της Τσεχίας Πετρ Φιάλα παρότρυνε τη Γερμανία να διατηρήσει σε λειτουργία τα τρία τελευταία πυρηνικά της εργοστάσια πέραν του χρονοδιαγράμματος για το κλείσιμό τους, στα τέλη του 2022.

Μετά τη συνάντησή του με τον Γερμανό καγκελάριο Όλαφ Σολτς στην Πράγα χθες Δευτέρα, ο κ. Φιάλα δήλωσε πως το Βερολίνο πρέπει οπωσδήποτε να εξετάσει το ενδεχόμενο παράτασης του χρονικού διαστήματος που οι πυρηνικοί σταθμοί θα παραμείνουν σε λειτουργία, τουλάχιστον για μερικούς μήνες.

Οι τιμές της ενέργειας στην Ευρώπη άρχισαν να αυξάνονται από το περασμένο φθινόπωρο. Όμως η άνοδός τους επιταχύνθηκε με ραγδαίο ρυθμό αφότου επενέβη ο ρωσικός στρατός στην Ουκρανία την 24η Φεβρουαρίου και η Ευρωπαϊκή Ένωση άρχισε διαδικασίες για να τερματίσει σταδιακά την εξάρτησή της από το πετρέλαιο και φυσικό αέριο που εισάγει από τη Ρωσία.

«Συμφωνήσαμε πως πρέπει να βρεθεί πανευρωπαϊκή λύση για να εξασφαλίσουμε χαμηλότερες τιμές ενέργειας», δήλωσε ο Τσέχος πρωθυπουργός, αναφερόμενος στη συνάντησή του με τον Γερμανό καγκελάριο.

Η Τσεχία εξαρτάται από την πυρηνική ενέργεια και, αντίθετα με τη γειτονική της χώρα, σχεδιάζει να αυξήσει τη δυναμικότητα των πυρηνικών ηλεκτροπαραγωγικών σταθμών της.

Η συμμετοχή της πυρηνικής ενέργειας στο ενεργειακό μείγμα του κράτους-μέλους της ΕΕ αναμένεται να ξεπεράσει το 50% το 2040, βάσει των σχεδιασμών της κυβέρνησης στην Πράγα. Για την επίτευξη του στόχου αυτού αναμένεται να αρχίσει η κατασκευή νέων πυρηνικών αντιδραστήρων.

Τα τελευταία τρία πυρηνικά ηλεκτροπαραγωγικά εργοστάσια σε λειτουργία στη Γερμανία σχεδιάζεται να κλείσουν οριστικά στα τέλη του τρέχοντος έτους, στο πλαίσιο της πολιτικής που συνοψίζεται με τον όρο Energiewende («ενεργειακή μετάβαση») και είχε καταρτιστεί επί των ημερών της προκατόχου του κ. Σολτς, της Άνκγελας Μέρκελ.

Όμως αυξανόμενος αριθμός πολιτικών, συμπεριλαμβανομένων στελεχών του κυβερνητικού συνασπισμού του κ. Σολτς, τάσσονται το τελευταίο διάστημα εναντίον του τερματισμού της λειτουργίας τους, καθώς κρίνουν πως προσφέρουν εναλλακτική λύση καθώς η Μόσχα μειώνει δραστικά τις ροές φυσικού αερίου.

 

ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

 

2 σχόλια:

  1. ΟΙ «ΠΡΑΣΙΝΟΙ» ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ «ΕΛΛΗΝΕΣ» ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ. Μισούν θανάσιμα την πατρίδα και τον λαό τους. Ο ιδρυτής και καθοδηγητής τους, ο εβραίος παιδόφιλος Κοέν Μπεν Ντιτ, πολλές φορές δήλωσε ότι θέλει την αντικατάσταση του Γερμανικού λαού με μετανάστες. Και το μεθοδεύει καλά. Ποιος δεν θυμάται τις συγκεντρώσεις τους στην επέτειο του Βομβαρδισμού της Δρέσδης, τότε που κάηκαν ζωντανοί 600.000 Γερμανοί, νήπια και γέροντες πρόσφυγες από τις βόμβες του σιωνιστή Τσώρτσιλ, οι «πράσινοι» ούρλιαζαν «βομβαρδίστε μας ξανά».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ 2023 ΘΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΑΕΡΙΩΘΟΥΜΕΝΟ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΚΑΡΣΟΝΙΑ.
    Baykar: Το πρώτο τετράμηνο του 2023 η πτήση του MIUS.
    Το πρώτο τετράμηνο του 2023 αναμένεται να πραγματοποιήσει την πρώτη του πτήση το νέο αεριωθούμενο (και το πρώτο που κατασκευάζει) ανακοίνωσε η τουρκική εταιρεία Baykar.

    Όπως δήλωσε ο Haluk Bayraktar το αεροσκάφος θα πετάξει σίγουρα όχι αργότερα από τον Απρίλιο του 2023 και η μαζική παραγωγή του θα ξεκινήσει σε δύο χρόνια δηλαδή εντός του 2025.
    Όπως πρόσθεσε το κόστους του UAV δεν θα είναι υψηλό ενώ αυτό θα πέσει ακόμη περισς΄τοερο όσο θα αυξάνονται οι παραγγελίες και η παραγωγή.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...