ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

18 Αυγούστου 2022

Ο ΠΟΥΤΙΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΡΟΥΒΛΙΑ ΣΕ ΡΩΣΙΔΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΝ ΔΕΚΑ ΠΑΙΔΙΑ. Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ, ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΟΥΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

 


ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥΤΙΝ: «ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΥΞΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΘΥΣΙΑ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΡΩΣΩΝ». ΕΤΣΙ ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ. ΤΕΤΟΙΑ ΟΝΕΙΡΑ ΕΧΟΥΝ. ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ «ΠΕΝΤΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΡΙΑ» ΕΚΑΝΕ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: "ΣΥΡΡΙΚΝΩΝΟΜΑΣΤΕ. ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΞΕΝΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΠΟΛΙΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΝΝΟΒΟΛΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΜΑΣ".

ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΞΕΝΩΝ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΛΥΣΣΑΞΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ.

 Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν προσφέρει ένα σεβαστό ποσό σε όποια μητέρα στη Ρωσία καταφέρει να γεννήσει 10 παιδιά, σύμφωνα με τη «Mirror», με την προϋπόθεση ότι τα άλλα εννέα παιδιά θα βρίσκονται εν ζωή

Ο Πούτιν έχοντας να αντιμετωπίσει το δημογραφικό πρόβλημα, ελπίζει ότι προσφέροντας 1 εκατ. ρούβλια θα ενθαρρύνει περισσότερες Ρωσίδες να δημιουργήσουν μεγάλες οικογένειες.

 

ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ «ΠΕΝΤΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΡΙΑ» ΕΚΑΝΕ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ (17.03.2017). Ο Τούρκος πρόεδρος είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών. Οι Έλληνες ακροδεξιοί ηγέτες, που μιλούν για την υπογεννητικότητα των Ελλήνων, είναι ανύπαντροι σαραντάρηδες και πενηντάρηδες ή έχουν με το ζόρι ένα παιδί. ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ: «ο πληθυσμός της Ελλάδας μειώνεται και γερνάει. Οι Ελληνίδες δεν γεννάνε. Οι μετανάστες θα ανανεώσουν το πληθυσμιακό δυναμικό της χώρας μας». Μπίστης: «Το δημογραφικό θα λυθεί από τους μετανάστες, όχι από το να γεννάνε οι Ελληνίδες 5 παιδιά».


 

ΕΛΛΑΔΑ, ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΔΙΑ. ΣΕ 14 ΧΡΟΝΙΑ, ΤΟ 2035, Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΧΕΙ 423.000 ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ 100.000 ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ.


Μάλιστα, το νέο διάταγμα υπογράφηκε από τον Πούτιν τη Δευτέρα 15 Αυγούστου. Ο πρόεδρος της Ρωσίας σχεδιάζει να ακολουθήσει το παράδειγμα του Ιωσήφ Στάλιν, ο οποίος είχε καθιερώσει το βραβείο «Μητέρα Ηρωίδα» το 1944, για να ενθαρρύνει τις πολύτεκνες οικογένειες, μετά από τον θάνατο δεκάδων εκατομμυρίων σοβιετικών πολιτών κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Περισσότερες από 400.000 γυναίκες είχαν λάβει το βραβείο, πριν αυτό καταργηθεί, μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης το 1991.

Σύμφωνα με το νέο διάταγμα, οι γυναίκες θα λαμβάνουν εφάπαξ ένα εκατομμύριο ρούβλια, αφού το δέκατο παιδί τους συμπληρώσει τα πρώτα του γενέθλια, με την προϋπόθεση ότι τα άλλα εννέα παιδιά θα βρίσκονται εν ζωή.


ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ


1 σχόλιο:

 1. Η Κίνα δίνει εφόδια υπέρ της αύξησης του πληθυσμού της! Ο Κούλης φέρνει την αντικατάσταση των Ελλήνων με λαθρομετανάστες.
  Το Πεκίνο θα εισαγάγει μέτρα στήριξης για να προσπαθήσει να μειώσει τον αριθμό των αμβλώσεων και να αυξήσει ένα από τα χαμηλότερα ποσοστά γεννήσεων στον κόσμο, όπως σημειώνει σε έκθεσή της η Κινεζική Εθνική Αρχή Υγείας.

  Η κυβέρνηση έχει ανακοινώσει μια τεράστια ποικιλία μηχανισμών, από φορολογικές και ασφαλιστικές παροχές.

  Υπάρχει πρόβλεψη ακόμα και για χώρους εργασίας φιλικούς προς την οικογένεια και υπηρεσίες βρεφικής φροντίδας.

  Το ποσοστό γονιμότητας της Κίνας, το οποίο διαμορφώθηκε στο 1,16 το 2021, είναι πολύ χαμηλότερο από το πρότυπο 2,1 του ΟΟΣΑ.

  Οι ειδικοί πιστεύουν ότι η ασυμβίβαστη πολιτική του Πεκίνου «μηδενικού COVID-19» με τους αυστηρούς περιορισμούς του lockdown είναι σημαντικός παράγοντας για τη μείωση των ποσοστών γονιμότητας.

  Αλλά δεν είναι ο μοναδικός.

  Φαίνεται ότι μέχρι το 2025 η μείωση του πληθυσμού της χώρας είναι αναπόφευκτη. Η αλλαγή της νομοθεσίας στην Κίνα πέρυσι, με την οποία επιτράπηκε στα ζευγάρια να αποκτούν τρίτο παιδί, δεν μοιάζει να βοήθησε, για αυτό και το Πεκίνο λαμβάνει πλέον πιο δραστικά μέτρα.

  Την ίδια στιγμή τα αποτελέσματα της γεμάτης προβλήματα απογραφής του 2021 στη χώρα μας έδειξαν πως ο πληθυσμός της Ελλάδας μειώθηκε κατά 400.000 άτομα σε μία δεκαετία!

  Ωστόσο τα νούμερα είναι αμφισβητήσιμα! Άραγε μέτρησαν στους κατοίκους της χώρας και μερικούς από τα εκατομμύρια των αλλοδαπών, πολλοί εκ των οποίων έχουν κανονικά σπίτι και λαμβάνουν επιδόματα από τον Μητσοτάκη;

  Η Κίνα διάλεξε τον δικό της δρόμο για την αύξηση του πληθυσμού των ΚΙΝΕΖΩΝ και ο Μητσοτάκης φροντίζει να αυξήσει τον πληθυσμό της Ελλάδας, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...