ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

11 Αυγούστου 2022

Κικίλιας: «Εκπαιδεύσαμε τους Έλληνες νέους να μην κάνουν χειρωνακτικές εργασίες. Δεν μπορούν να δουλεύουν χειρωνακτικά τα παιδιά. Γι’ αυτό κουβαλάμε αλλοδαπούς».

 

Σεισμολόγος Άκης Τσελέντης: Του επιβλήθηκε αποκλεισμός από το Facebook του ιουδαίου πράκτορα της CIA Ζούκερμπεργκ, γιατί είπε «φονιά» τον Πακιστανό δολοφόνο της 17χρονης Ελληνίδας.

 


Ο Υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας, δήλωσε το πρωί της Τρίτης πως διανύουμε μια συγκλονιστική χρονιά στον τομέα του τουρισμού μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλοκαίρι Μαζί».


Σε ερώτηση που δέχθηκε από δημοσιογράφο σχετικά με την φανερή αδυναμία των επαγγελματιών του τουρισμού να βρουν προσωπικό, ο αρμόδιος Υπουργός είπε ούτε λίγο ούτε πολύ πως αυτή είναι πλέον η νέα πραγματικότητα όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε όλη την Ευρώπη, και για αυτό ευθύνονται οι νέοι και όχι η ανεργία.

Με αυτή την δικαιολογία πρόσφατα η κυβέρνηση Μητσοτάκη σύναψε συμφωνίες με Πακιστάν και Μπανγκλαντές για την αποστολή χιλιάδων αλλοδαπών εργατών γης;

«Πράγματι η Ευρώπη αντιμετωπίζει ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα με το εργατικό προσωπικό της, στην πρωτογενή παραγωγή, στην κατασκευή αλλά και στον τουρισμό. Κακά τα ψέματα καθώς εξελίσσονται οι νέες γενιές των Ευρωπαίων και των Ελλήνων οι χειρωνακτικές εργασίες, οι δύσκολες εργασίες, δεν γίνονται από τη νέα γενιά, από τα νέα παιδιά.


ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

3 σχόλια:

  1. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΒΑΡΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΙΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΙΣΑΓΟΥΜΕ ΑΘΛΗΤΕΣ. Μουσουλμάνα αθλήτρια που αγωνίζεται με χιτζάμπ απέκτησε ο Παναθηναϊκός. ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΑΚΙΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ.
    Είναι για να συνηθίζει ο κόσμος στην εικόνα του χιτζάμπ καί του «διαφορετικού». Σ’ αυτόν τον σκοπό εντάσσεται και η στελέχωση των ποδοσφαιρικών ομάδων με μαύρους. Έτσι, σιγά σιγά και ύπουλα, ο πολύς κόσμος συνηθίζει να βλέπει την χώρα να αλλοιώνεται χωρίς να αντιδρά.

    Την μουσουλμάνα από την Αίγυπτο Ντίνα Μεσρέφ, η οποία αγωνίζεται με χιτζάμπ, απέκτησε ο Παναθηναϊκός για να ενισχύσει το τμήμα πινγκ πονγκ του.

    Η Μεσρέφ έχει πλούσιο βιογραφικό και συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

    Αναλυτικά η ανακοίνωση:

    Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Ντίνα Μεσρέφ για το τμήμα επιτραπέζιας αντισφαίρισης για την αγωνιστική σεζόν 2022-2023.

    Το «τριφύλλι» συνεχίζει να ενισχύεται σημαντικά στο γυναικείο τμήμα πινγκ πονγκ που πέρυσι χάρισε ευρωπαϊκό τίτλο στο Σύλλογο με την κατάκτηση του Europe Trophy και φέτος θα είναι η πρώτη ελληνική ομάδα που θα αγωνιστεί στο Champions League.

    Ο Παναθηναϊκός έδωσε τα χέρια με την 28χρονη Αιγύπτια Ντίνα Μεσρέφ, η οποία θα τον ενισχύσει στους εγχώριους αλλά και στους ευρωπαϊκούς αγώνες.


    Το βιογραφικό της είναι σπουδαίο και οι διακρίσεις της πολλές, με την αριστερόχειρα πρωταθλήτρια να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο νούμερο 46 της παγκόσμιας κατάταξης.

    Η Ν.Μεσρέφ κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο ομαδικό στους Μεσογειακούς αγώνες στο Οράν 2022 με την Εθνική Αιγύπτου ενώ είχε δώσει το παρών στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου το 2012 και του Τόκιο το 2021.
    Οι πιο αξιοσημείωτες διακρίσεις της:


    2021 African Championships – Mixed Doubles Winner

    2020 African Cup – Women’s Singles Winner


    2019 African Cup – Women’s Singles Winner

    2018 African Cup – Women’s Singles Winner & African Championships – Women’s Singles champion

    2017 African Cup – Women’s Singles Winner


    2016 African Cup – Women’s Singles Winner

    2015 African Games – Women’s Singles Gold & African Cup – Women’s Singles Winner

    2014 African Cup – Women’s Singles Winner

    Mediterranean Games:

    2018 Gold medal Tarragona Singles

    2022 Gold medal Oran Team

    2013 Bronze medal Mersin Team.

    Σε δήλωση της ανέφερε:

    «Είμαι χαρούμενη που ήρθα σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκού και σίγουρα θέλω να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό.

    Πέρυσι η γυναικεία ομάδα του ΠΑΟ έγινε γνωστή στο ευρωπαϊκό πινγκ πονγκ και εύχομαι να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο και φέτος».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η πρωταγωνίστρια πορνογραφικών ταινιών Brandi Love βρίσκεται στην Αθήνα των πιστών ορθόδοξων ρωμιών. Οι ρωμιοί αστυνομικοί την ευχαριστούσαν για τις ατελείωτες ώρες απόλαυσης που τους χάρισε!
    Την Ελλάδα επισκέφθηκε η διάσημη πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών, Brandi Love, και δηλώνει κατενθουσιασμένη από τον κόσμο που εκδηλώνει τον θαυμασμό του στο πρόσωπό της και όχι μόνο…

    Κάποιος από τους follower της, ρώτησε την Brandi Love αν την αναγνωρίζουν συχνά μακριά από την πατρίδα της, με την ίδια να απαντά πως «Νομίζω ότι έχω βγάλει περισσότερες φωτογραφίες με θαυμαστές στην Ελλάδα από όσες συνήθως βγάζω στις ΗΠΑ. Ήταν μια ιδιαίτερη εμπειρία».

    Το αποκορύφωμα των αναρτήσεων της γνωστής ηθοποιού ερωτικών ταινιών ήρθε τέλος με μια αναφορά στις ελληνικές Αρχές!

    Όπως ανέφερε σε ανάρτησή της, τόσο Αστυνομικοί, όσο και στρατιωτικοί την σταμάτησαν και την ευχαριστήσαν για τη βοήθεια που τους προσέφερε σε δύσκολες στιγμές!

    «Νιώθω η πιο τυχερή γυναίκα του κόσμου. Σε πολλές περιπτώσεις σήμερα με πλησίασαν αγαπητοί αστυνομικοί και στρατιωτικοί που ήθελαν να βγάλουμε φωτογραφίες μαζί και με ευχαρίστησαν που τους… στήριξα. Πιστέψτε με παιδιά… η ευχαρίστηση είναι όλη δική μου. Σεβασμός. Σας αγαπώ».

    Η Brandi Love, κατά κόσμον Tracey Lynn Livermore, αν και βετεράνος πλέον του πορνό καθώς είναι ήδη 49 ετών, αποκλίνει από το στερεότυπο της ανεγκέφαλης «σεξουαλικής εργάτριας», καθώς αρθρώνει συγκροτημένο πολιτικό λόγο.

    Εσχάτως, μάλιστα, άρχισε να αρθρογραφεί στον Federalist, ένα συντηρητικό αμερικανικό site.
    Ζ.Π.




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Η παρατεταμένη πνευματική προσπάθεια και η ακρίβεια δεν τους αρέσουν, η δε αποστροφή τους στη χειρωνακτική εργασία είναι περισσότερο εμφανής".
    Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ
    https://zenonpapazaxos.blogspot.com/2021/09/blog-post_6.html
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...