ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

03 Αυγούστου 2022

ΧΑΜΑΙΤΥΠΕΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΡΩΜΙΩΝ. ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΟΥΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ. ΜΑΡΤΥΡΙΚΟΣ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΗΣ 17ΧΡΟΝΗΣ ΝΙΚΟΛΕΤΑΣ. Πώς έπνιξε ο Πακιστανός φονιάς την 17χρονη Ελληνίδα στο Περιστέρι. Βοιωτία: Σύλληψη αλλοδαπού που καλλιεργούσε τεράστια χασισοφυτεία με δενδρύλλια «γίγαντες».

 


Η ΠΛΗΡΗΣ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΙΣ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΟΥ 2018 ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ, ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΟΥΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΟΠΟΥ ΚΑΡΑΚΑΛΕΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΞΑΛΕΙΨΕΙ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (nativism).



ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΕΟΙ. ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΕΛΠΙΔΑ. Ρομποτική ομάδα από την Αλεξανδρούπολη “σάρωσε” τα βραβεία στο Διεθνή Διαγωνισμό Αθλητικής Ρομποτικής MRC.


Ολοένα και πιο σοκαριστικά στοιχεία βγαίνουν στην επιφάνεια για τη δολοφονία της άτυχης Νικολέττας στο περιστέρι, αφού όπως φαίνεται από την ιατροδικαστική εξέταση ο Πακιστανός φονιάς χρησιμοποίησε πανάκι για να της κόψει τελείως την αναπνοή, κάνοντας τα τελευταία λεπτά της ζωής της μαρτυρικά.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση του κ. Γιώργου Ντιλέρνια και όπως αναφέρει στο πιστοποιητικό θανάτου, διαπιστώθηκε «ασφυκτικός μηχανισμός θανάτου, συνεπεία απόφραξης των εξωτερικών αεροφόρων οδών».

 

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα τόσο της νεκροψίας όσο και της νεκροτομής, ο Πακιστανός φέρεται να χρησιμοποίησε τα χέρια του, για να πνίξει την 17χρονη φίλη του. Με το ένα χέρι, το αριστερό, φέρεται να της πίεζε τη μύτη και το κεφάλι και μάλιστα, άφησε σημάδια, αμυχές και μικροεκδορές στο πρόσωπό της αριστερά και με το δεξί της έκλεισε το στόμα, πιθανότατα χρησιμοποιώντας κάποιο μικρό ύφασμα.

Στο σώμα της, εντοπίστηκαν και διάσπαρτα κάποιες μικροεκχυμώσεις.

Την ίδια ώρα, ομοεθνείς από το περιβάλλον του Σάνι, έχουν έρθει σε επαφή με γνωστό ποινικολόγο των Αθηνών, προκειμένου να παραδοθεί στις διωκτικές αρχές. Ωστόσο, ο δικηγόρος δεν έχει ακόμη δει τον Πακιστανό, για τον οποίο οι δικοί του λένε ότι από χθες έχει «λουφάξει» κάπου στα βόρεια προάστια.

Αυτό, δε, που φέρεται ότι θα ισχυριστεί, είναι ότι είχε ένα άγριο επεισόδιο με την ανήλικη κοπέλα και το έγκλημα το διέπραξε εν βρασμώ ψυχής.

Νέες λεπτομέρειες για την δολοφονία της 17χρονης στο Περιστέρι από τον αδίστακτο Πακιστανό έρχονται στην δημοσιότητα, με την οικογένεια της να ξεσπά για το φρικτό γεγονός, την στιγμή που οι αρχές αναζητούν τον «σύντροφο» της, τον οποίο θεωρούν βασικό ύποπτο.

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Star, ο 20χρονος από το Πακιστάν που έχει εξαφανιστεί από την στιγμή που σημειώθηκε το έγκλημα, διατηρεί έναν ενεργό λογαριασμό στα social media, όπου έχει ανεβάσει πολλά στιγμιότυπα από την καθημερινότητα του.

Ο νεαρός φαίνεται γυμνασμένος, πως του αρέσει η τραπ μουσική, ενώ έχει αναρτήσει βίντεο που διασκεδάζει κάνοντας ναργιλέ και ακούγοντας τραγούδια της χώρας του.

Φωτογραφίες αλλά με αλλοιωμένα τα χαρακτηριστικά τους έτσι ώστε να μην αναγνωρίζεται και να μπορεί πιθανά να διαφύγει  δημοσίευσαν τα ΜΜΕ.

Μάλιστα, εργαζόταν σε επιχείρηση με εκκλησιαστικά είδη, με τον πρώην εργοδότη του να μιλάει στο Star και να αναφέρει το εξής:


«Ήρθε εδώ συστημένος. Δούλεψε λίγες ημέρες στην επιχείρηση μου. Γνώριζα ότι μένει στο σπίτι στην οδό Αραχώβης μαζί με την οικογένεια της ανήλικης. Ήσυχος ήταν… Έφυγε από τη δουλειά πριν λίγες μέρες, καθώς δεν έκανε γι αυτήν την εργασία. Έχω σοκαριστεί από την είδηση. Με κάλεσε η αστυνομία και έχω καταθέσει όλα όσα γνωρίζω».



Βοιωτία: Σύλληψη αλλοδαπού που καλλιεργούσε τεράστια χασισοφυτεία με δενδρύλλια «γίγαντες».

Καλλιεργούσε συνολικά 2.225 δενδρύλλια κάνναβης, εκ των οποίων τα 900 ύψους 0,50 ως 2,50 μέτρων!

Τις ορειβατικές τους ικανότητες επιστράτευσαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Χαλκίδας για να φτάσουν ως την τεράστια χασισοφυτεία που εντόπισαν κρυμμένη σε μια εξαιρετικά δυσπρόσιτη απόκρημνη πλαγιά μιας χαράδρας με μεγάλη κλίση στην δασική περιοχή της κοινότητας Κλειδί του Δήμου Τανάγρας στην Βοιωτία!

Γι’ αυτό, άλλωστε, η οργανωμένη επιχείρηση έγινε με τη συνδρομή της Ε.Κ.Α.Μ. τις μεταμεσονύχτιες ώρες της Τρίτης, ώστε να συλληφθεί επ’ αυτοφώρω ένας αλλοδαπός που καλλιεργούσε τα συνολικά 2.225 δενδρύλλια κάνναβης, εκ των οποίων τα 900 ύψους 0,50 ως 2,50 μέτρων! Η φυτεία ήταν απλωμένη σε ειδικά διαμορφωμένα πεζούλια που περικλείονταν από πυκνή βλάστηση η οποία τους παρείχε φυσική κάλυψη.

Μάλιστα, για το πότισμά της ο δράστης, ο οποίος βρίσκεται παράνομα στη χώρα, είχε εγκαταστήσει πλαστικά βαρέλια και λάστιχα, τα οποία αντλούσαν νερό από το κανάλι του Μόρνου! Στον χώρο της φυτείας κατασχέθηκαν πλήθος βαρέλια και λάστιχα ποτίσματος, γεωργικά εργαλεία, μπουκάλια, γάντια εργασίας και άλλα αντικείμενα, ενώ στην κατοχή του αλλοδαπού κατασχέθηκαν τρία κινητά.

Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη, καθώς αναζητούνται και τρεις συνεργοί του, τα στοιχεία ταυτότητας των οποίων δεν είναι ακόμη γνωστά. Προς το παρόν, ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών με κατηγορίες για καλλιέργεια ναρκωτικών κατά συναυτουργία και παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.


ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

10 σχόλια:

  1. Πύλος: Έφτασαν 29 νέοι μουσουλμάνοι έποικοι – Ξεκινούν οι διαδικασίες εγκατάστασης στη χώρα.

    Καλά στην υγεία τους είναι και οι 29 νέοι αλλοδαποί έποικοι που μεταφέρθηκαν από παραπλέον σκάφος ανοικτά της Πύλου.


    Το σκάφος στο οποίο επέβαιναν 10 άνδρες, μια γυναίκα και 18 που δήλωσαν «ανήλικοι», ειδοποίησε μέσω του αριθμού 112 ότι έπρεπε να μεταφερθούν σε ελληνικό έδαφος, 84 ναυτικά μίλια νοτιοδυτικά της Πύλου.

    Ένα παραπλέον πλοίο έπειτα από ενημέρωση περισυνέλεξε τους 29 αλλοδαπούς εποίκους τους οποίους παρέδωσε στο λιμενικό στην Κορώνη.

    Στο λιμεναρχείο Καλαμάτας, διαπιστώθηκε πως μεταξύ των ενηλίκων ανδρών βρίσκονται και δύο δουλέμποροι, ηλικίας 30 και 33 ετών, οι οποίοι και συνελήφθησαν.

    Και οι δύο τους κατηγορούνται για παράνομη είσοδο στη χώρα, παράνομη διακίνηση αλλοδαπών κατά παράβαση του Ν. 3386/05 και του Ν. 4251/2014 όπως ισχύουν καθώς και του άρθρου 306 Π.Κ. (έκθεση ζωής σε κίνδυνο).

    Τα υπόλοιπα άτομα παρακολουθούνται από ιατρικό προσωπικό και θα μεταφερθούν σε ασφαλή τοποθεσία, πριν ξεκινήσουν οι διαδικασίες για μόνιμη εγκατάσταση στη χώρα.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στη φυλακή Αφγανοί «πρόσφυγες» για ληστεία μετά φόνου Πακιστανού.
    Καθησυχάζει η ΕΛ.ΑΣ: Δεν τίθεται θέμα απέλασης.
    Προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι τέσσερις αλλοδαποί που συνελήφθησαν κατηγορούμενοι για την αιματηρή ληστεία που σημειώθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, σε αγροτική περιοχή στο χωριό Μικρόδασος Κιλκίς, κατά την οποία έχασε τη ζωή του ένας 23χρονος με Πακιστανός και τραυματίστηκαν δύο συμπατριώτες του.


    Η παρέα των Πακιστανών – επρόκειτο συνολικά για τέσσερα άτομα – κινούνταν με τα πόδια, όταν δέχθηκαν επίθεση με ξύλινα ρόπαλα και χρήση σωματικής βίας από συμμορία δέκα(!) αλλοδαπών, με σκοπό να τους ληστέψουν, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

    Από τα χτυπήματα έπεσε νεκρός ο 23χρονος, ενώ άλλοι δύο υπέστησαν τραύματα και μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο του Κιλκίς.

    Οι δράστες άρπαξαν 200 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο. Τέσσερις εξ΄ αυτών εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν το επόμενο 24ωρο. Πρόκειται για τρεις άνδρες από το Αφγανιστάν κι έναν από τη Συρία (αντιστοίχως 20, 23, 36 και 18 ετών).

    Κατά πληροφορίες αναγνωρίστηκαν από τους παθόντες και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα κατηγορούμενοι – σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά – για ανθρωποκτονία, ληστεία, συμμορία, σωματικές βλάβες, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

    Απολογήθηκαν στον ανακριτή Κιλκίς και – με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα – πήραν το δρόμο για τη φυλακή.

    Όλοι τους δράστες και θύματα βρίσκονται παράνομα στην χώρα, αλλά η ΕΛ.ΑΣ εμφανίστηκε καθησυχαστική λέγοντας πως ουδείς εκ των αλλοδαπών δεν κινδυνεύει με απέλαση.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θεσσαλονίκη: Πακιστανοί κρατούσαν Αφγανούς ομήρους – Ζητούσαν λύτρα.
    Όμηροι τεσσάρων Πακιστανών ήταν τρεις «πρόσφυγες» από το Αφγανιστάν, καθώς φαίνεται πως κρατούνταν παράνομα σε διαμέρισμα στην περιοχή της Πλατείας Δημοκρατίας, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, μέχρι να καταβάλουν λύτρα για να αφεθούν ελεύθεροι.

    Το περιστατικό απαγωγής και ομηρίας αποκαλύφθηκε, χθες, όταν αστυνομικοί της «Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης», αξιοποιώντας πληροφορίες, πραγματοποίησαν έρευνα -παρουσία δικαστικού λειτουργού – στο συγκεκριμένο διαμέρισμα, όπου εντοπίστηκαν οι τρεις όμηροι και απελευθερώθηκαν, οι οποίοι βέβαια βρίσκονταν παράνομα στην Ελλάδα.

    Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, συνελήφθη 24χρονος, με… καταγωγή από το Πακιστάν, ο οποίος μόλις αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς, επιχείρησε ανεπιτυχώς να διαφύγει, σκαρφαλώνοντας από το μπαλκόνι στην ταράτσα της πολυκατοικίας προκειμένου να πηδήξει σε παρακείμενες ταράτσες. Για την ίδια υπόθεση κατηγορούνται τρεις ακόμη Πακιστανοί , με την αστυνομία να έχει ταυτοποιήσει τα στοιχεία ενός εξ αυτών.

    Όπως διευκρινίζεται πάντως ουδείς εκ των εμπλεκομένων αλλοδαπών δεν πρόκειται να απελαθεί από την χώρα, καθώς απελάσεις γίνονται μόνο σε εξαιρετικές επιπτώσεις και πολύ σπάνια.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τρόμος απ’ τους 150 λαθρομετανάστες που προελαύνουν στο χωριό Πετρόλοφος Έβρου.
    Φόβος επικρατεί και στα χωριά της ορεινής περιοχής του Σουφλίου, από τους δεκάδες και σε κάποιες περιπτώσεις εκατοντάδες λαθρομετανάστες που… προελαύνουν ανεξέλεγκτα.

    Είναι χαρακτηριστικό το ΒΙΝΤΕΟ που έστειλε στο evros-news.gr, μουσουλμάνος κάτοικος του ορεινού χωριού Πετρόλοφος, που βρίσκεται στα όρια των νομών Έβρου και Ροδόπης και ανήκει στο δήμο Σουφλίου. Περίπου 150 λαθρομετανάστες περνούν κοντά στο σπίτι όπου μένει ο ίδιος και η οικογένεια του με μικρά παιδιά και φυσικά… τρέμουν μήπως και πλησιάσουν, αφού στο χωριό δεν μένουν τόσοι κάτοικοι όσοι είναι αυτοί που κινούνται λίγο πιο μακριά.

    https://youtu.be/olw7TaU15JM
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΑΠΟΤΡΕΛΑΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΜΠΑΖΟΥΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΦΑΖΟΥΝ. Στο πόδι η Ινδία λόγω Κίνας – Προειδοποίηση του Πεκίνου στις ΗΠΑ: “Ετοιμαστείτε για αντίποινα”. Σε πολεμική φυλακή τα αμερικανικά πολεμικά πλοία.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΑΠΟΤΡΕΛΑΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΜΠΑΖΟΥΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΦΑΖΟΥΝ. Επιθέσεις του Αζερμπαϊτζάν με τουρκικά UAV κατά Αρμενίων – Ανακοίνωσαν την έναρξη της επιχείρησης «τιμωρία».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΑΠΟΤΡΕΛΑΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΜΠΑΖΟΥΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΦΑΖΟΥΝ. Κρίσιμες ώρες στον Ειρηνικό- ΗΠΑ: «Δεν θέλουμε σύγκρουση με την Κίνα αλλά είμαστε έτοιμοι για όλα»!

    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΑΠΟΤΡΕΛΑΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΜΠΑΖΟΥΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΦΑΖΟΥΝ. ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ: Η Άγκυρα στήνει σκηνικό εισβολής σε νησιά του Αιγαίου υπό τον μανδύα της δήθεν αυτοάμυνας.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΑΠΟΤΡΕΛΑΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΜΠΑΖΟΥΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΦΑΖΟΥΝ. Πολυτελή χώρο στο «Σεράφειο» συγκρότημα παραχώρησε ο Μπακογιάννης στους Πακιστανούς της Αθήνας.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  10. Το ΝΑΤΟ είναι «έτοιμο να επέμβει εάν απειληθεί η σταθερότητα» στα σύνορα με τη Σερβία. ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΑΠΟΤΡΕΛΑΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΜΠΑΖΟΥΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΦΑΖΟΥΝ.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...