ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

09 Ιουλίου 2022

ΞΕΚΛΗΡΙΖΕΤΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ. Τροχαία σε Κηφισό και Νέα Φιλαδέλφεια – Νεκροί ένας 22χρονος και ένας 25χρονος. Πάτρα: Νεκρός 25χρονος έπειτα από τροχαίο.

 



ΕΛΛΑΣ: ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΓΕΝΙΕΣ. Μείωση πληθυσμού στην Ελλάδα σε ηλικίες 20-64 χρόνων κατά 35% μέχρι το 2060. Σακελλαροπούλου στην Σταυρούπολη: «Απομονώστε τους φασίστες - Καλύτερο μέλλον με την ενσωμάτωση των προσφύγων. Θα ανανεωθεί ο ελληνικός πληθυσμός». Μητσοτάκης: "Συρρικνωνόμαστε αλλά έρχονται πληθυσμοί που θα αντιμετωπίσουν την πρόκληση με οργανωμένη μετανάστευση..."

 

291618672_1070265653609312_7617383914860881951_n-1024x577


291609340_406741688148152_2346312782721399360_n-1024x577


Τροχαία σε Κηφισό και Νέα Φιλαδέλφεια – Νεκροί ένας 22χρονος και ένας 25χρονος.

Τραγικό θάνατο βρήκαν ένας 22χρονος και ένας 25χρονος έπειτα από δύο σοβαρά τροχαία σε Κηφισό και Νέα Φιλαδέλφεια.

 

Ο 22χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στον δρόμο όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του στη λεωφόρο Κηφισού και έπεσε πάνω σε κολώνα.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και οι διασώστες έκαναν υπεράνθρωπη προσπάθεια για να απεγκλωβίσουν τον νεαρό.

Λίγο αργότερα, στη οδό Δεκελίας στη Νέα Φιλαδέλφεια, ένας 25χρονος που οδηγούσε μηχανή τραυματίστηκε θανάσιμα έπειτα από σύγκρουση με όχημα.

Χωρίς κράνος οδηγούσε ο ειδικός φρουρός που σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο άτυχος 25χρονος υπηρετούσε στην ομάδα ΔΙΑΣ.

Άλλος ένας νέος άνδρας, μόλις 25 χρονών βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Το τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στην λεωφόρο Δεκελείας.

Ο άτυχος 25χρονος ήταν ειδικός φρουρός και υπηρετούσε στην ομάδα ΔΙΑΣ. Την στιγμή που έγινε το μοιραίο τροχαίο στη Νέα Φιλαδέλφεια είχε μόλις τελειώσει την βάρδια του και βρισκόταν εκτός υπηρεσίας. Κατέληξε από τα τραύματά του δύο ώρες μετά στον Ερυθρό Σταυρό.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν πως δεν φορούσε κράνος.


«Το παιδί έπεσε πάνω σε μια κυρία με ένα αμάξι που ήταν στο στενό. Αφρενάριστος, χωρίς κράνος το παλικάρι. Χτύπησε στην πίσω πόρτα του αυτοκινήτου και μετά σύρθηκε κάτω» ανέφερε ένας μάρτυρας που έφτασε στο σημείο μαζί με το παιδί του.

Πρόσθεσε ότι «το παιδί ήταν στην ΔΙΑΣ. Δεν ήταν με την υπηρεσιακή μηχανή, ήταν με την δική του, ένα χιλιάρι Υamaha. Ήταν χάλια, η σύγκρουση ήταν σφοδρή, το παιδί κατέληξε μετά από δύο ώρες. Κράνος και προσοχή στους δρόμους. Τώρα το παιδί έφυγε, ό,τι και να λέμε δεν γυρίζει πίσω».

Σοκαρισμένος ακόμη ένας μάρτυρας του δυστυχήματος σημείωσε ότι «αυτό που αντίκρισα ήταν μια μηχανή κομμάτια, ένα αμάξι κομμάτια. Το παιδί πετάχτηκε μακριά», ενώ εμφανώς συγκινημένος κατέληξε λέγοντας «κράνος παιδιά γιατί μας περιμένουν σπίτι».


Πάτρα: Νεκρός 25χρονος έπειτα από τροχαίο.


Το ΙΧ το οποίο οδηγούσε ο νεαρός, εξετράπη της πορείας του και έπεσε πάνω σε μάντρα νεκροταφείου.

Τραγωδία σημειώθηκε στην Πάτρα στις 6.30 το πρωί έπειτα από θανατηφόρο τροχαίο με θύμα έναν 25χρονο.

Το ΙΧ το οποίο οδηγούσε ο νεαρός, εξετράπη της πορείας του μετά τα φανάρια του Αγίου Βασιλείου στην παλαιά εθνική Πατρών – Κορίνθου στο ρεύμα προς Αίγιο, χτύπησε σε έναν στύλο που βρισκόταν στο αντίθετο ρεύμα και έπεσε πάνω στην μάντρα του νεκροταφείου της περιοχή.

Το αυτοκίνητο βρέθηκε στην κυριολεξία πάνω στην μάντρα και αιωρείτο πάνω από τους τάφους. Ο θάνατος του 25χρονου οδηγού ήταν ακαριαίος. Πυροσβέστες τον απεγκλώβισαν και μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο του νοσοκομείου Ρίου. Τις αιτίες του δυστυχήματος διερευνά η Τροχαία Πατρών.

ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ








11 σχόλια:

  1. Ρόδος: 24χρονος μοτοσικλετιστής έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στην Ψαροπούλα.
    Τραγικό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη στις 09.40 ώρα στην Ψαροπούλα της Ρόδου, και συγκεκριμένα στο ύψος του ξενοδοχείου Belvedere.

    Σύμφωνα με τη Δημοκρατική, το θύμα του δυστυχήματος, ο 24χρονος Α. Β., οδηγούσε δίκυκλη μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού με κατεύθυνση από την Ρόδο προς την Ιαλυσό όταν, κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες, η μηχανή εξετράπη της πορείας της και ανετράπη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του νεαρού.

    Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Ρόδου.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φθιώτιδα: Νεκρός 31χρονος εργάτης που «κεραυνοβολήθηκε» από ρεύμα.
      Τραγική ειρωνεία είναι ότι επρόκειτο για την τελευταία ημέρα των εργασιών του συνεργείου στην περιοχή.
      Τραγωδία σημειώθηκε στη Φθιώτιδα, όταν ένας 31χρονος εργάτης βρήκε φρικτό θάνατο κατά τον καθαρισμό των γραμμών μεταφοράς ρεύματος από κλαδιά δέντρων.

      Το τραγικό εργατικό δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 2:30 το μεσημέρι της Παρασκευής (8/7) στα ορεινά Μάρμαρα του Δήμου Μακρακώμης.

      Ο 31χρονος εργάτης, ήταν από το Καρπενήσι και δούλευε σε εργολαβία της ΔΕΗ.

      Το συνεργείο καθάριζε τις ηλεκτροφόρες γραμμές από κλαδιά δέντρων στον δρόμο Μάρμαρα – Ανατολή, όταν κάτω από άγνωστες, προς το παρόν, συνθήκες, ο γερανός ή κάποιο εργαλείο κοπής, ακούμπησε καλώδιο με τάση.

      Τραγική ειρωνεία είναι ότι επρόκειτο για την τελευταία ημέρα των εργασιών του συνεργείου στην περιοχή, καθώς είχε σχεδόν ολοκληρώσει τη δουλειά του.
      Στο σημείο μετέβη ασθενοφόρο και αστυνομικοί του ΑΤ Σπερχειάδας.
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
  2. Η ΥΔΡΟΚΕΦΑΛΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΟΙΚΕΙΤΑΙ (ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ) ΑΠΟ 500.000 ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΠΩΣ ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΕΓΙΝΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ, ΣΠΡΩΧΝΕΙ ΣΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΚΕΝΩΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ 4.500.000 ΕΛΛΗΝΕΣ. ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΠΑΡΧΙΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΕΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ. ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ.
    https://zenonpapazaxos.blogspot.com/2022/01/500000-4500000.html
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα νέα μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO περιλαμβάνουν Ελληνικές επιγραφές στη Σαουδική Αραβία.
    https://arxaia-ellinika.blogspot.com/2022/07/mnimeia-unesco-ellinikes-epigrafes.html
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αλβανός ταγματάρχης στο ΝΑΤΟ έφτιαξε «χασισοφυτεία» στο σπίτι του στην Ολλανδία!

    Αλβανός ταγματάρχης, ενεργό μέλος των αλβανικών ενόπλων δυνάμεων, που ταυτοποιήθηκε ως Ερμάλ Ντινόσι [Ermal Dinoshi], τέθηκε σε διαθεσιμότητα επειδή οι αρχές στην Ολλανδία υποπτεύονται ότι εμπλέκεται στην παράνομη δραστηριότητα καλλιέργειας κάνναβης σε σπίτι που νοίκιασε.

    Επίσημες πηγές του υπουργείου Άμυνας πληροφορούν ότι, μόλις ενημερώθηκε η αλβανική κυβέρνηση από τις αρχές της Ολλανδίας, ζήτησε πλήρη αναφορά για τις κατηγορίες σε βάρος του Ερμάλ Ντινόσι.

    Προς το παρόν, ο ταγματάρχης διαπιστευμένος στην Κοινή Διοίκηση του ΝΑΤΟ, ο οποίος θεωρείται ύποπτος ότι εμπλέκεται σε παράνομη δραστηριότητα καλλιέργειας κάνναβης στην Ολλανδία, είναι ελεύθερος, αν και διεξάγεται έρευνα από τις αρχές της Ολλανδίας.

    Το αλβανικό υπουργείο Άμυνας αποδέσμευσε άμεσα τον Ερμάλ Ντινόσι και ζήτησε την επείγουσα επιστροφή του στην Αλβανία.

    Ο Αλβανός στρατιωτικός που επιλέχθηκε να συμμετάσχει σε αποστολή συνεργασίας με τον στρατό της Ολλανδίας, στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ, στη διάρκεια όμως της παραμονής του σε συνεργασία με άλλα άτομα έφτιαξαν φυτώριο σε σπίτι για καλλιέργεια κάνναβης στην πόλη Μπρουνσούμ.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. H ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΝΕΟΛΑΙΑ. ΠΡΩΤΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΙΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ. ΤΡΙΤΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ - ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΕΙ.

    Στην χώρα μας ο επίσημος αριθμός των εκτρώσεων αγγίζει τις 200.000, ο ανεπίσημος τις 350.000.

    Σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat, το 22% των ελληνίδων δηλώνει πως έχει κάνει τουλάχιστον μια έκτρωση, ενώ το 10% των γυναικών που υφίστανται τέτοιου είδους επεμβάσεις είναι μόλις εφηβικής ηλικίας.

    Συγκεκριμένα 40.000 εκτρώσεις το χρόνο αποφασίζονται από κορίτσια ηλικίας κάτω των 16 ετών, από αυτές 1 στις 2 έφηβες που προχώρησε στην επέμβαση δεν έχει ενημερώσει ούτε καν τη μητέρα της

    Στο 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γυναικολογικής Ενδοκρινολογίας, το οποίο διοργανώθηκε από την Ελληνική Εταιρεία Γυναικολογικής

    Ενδοκρινολογίας στις 11 – 12 Φεβρουαρίου 2017 στην Αθήνα ο καθηγητής Μαιευτικής – Γυναικολογίας/ Παιδικής και Εφηβικής Γυναικολογίας, Ειδικός Παιδογυναικολόγος, Διευθυντής της Β’ Μαιευτικής – Γυναικολογικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Νοσοκομείο «Αρεταίειο», κ. Ευθύμιος Δεληγεώρογλου και ο Αναπληρωτής Καθηγητής Μαιευτικής και Γυναικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Οικογενειακού Προγραμματισμού κ. Νικόλαος Σαλάκος είπαν μεταξύ άλλων:

    «Ο συνολικός ετήσιος αριθμός των εκτρώσεων στη χώρα μας αγγίζει τις 200.000.

    Τουλάχιστον 40.000 νεαρά κορίτσια, ηλικίας κάτω των 16 χρόνων, καταφεύγουν κάθε χρόνο στην Ελλάδα στην «επιλογή» της τεχνητής έκτρωσης, προκειμένου να διακόψουν μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη. Ένα 10% αυτών θα γίνει οριστικά στείρο».

    ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η Ελλάς αγοράζει (πανάκριβα...) μεταχειρισμένα όπλα, ενώ οι τουρκαλάδες εξάγουν καινούργια. ΕΣΤΙΑ 10/07/2022
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο κυβερνητικός εταίρος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, φωτογραφήθηκε δίπλα σε χάρτη ο οποίος εμφάνιζε το μισό Αιγαίο και την Κρήτη να ανήκουν στην Τουρκία.
    Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ.
    Έχουμε διαποτιστεί από την Προδοσία.

    Δεν καταλαβαίνουν οι "πολιτικοί" μας ότι οι ενέργειες αυτές των επίσημων τούρκων είναι μελετημένος Ψυχολογικός πόλεμος; Ότι κάποια μέρα θα προσπαθήσουν για την υλοποίηση;
    ΣΕ ΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ;
    ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ;
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΚΟΤΩΘΕΙΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΚΟΤΩΘΕΙΤΕ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΚΛΑΨΕΙ. ΔΥΟ ΝΕΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑ.

    Σύμφωνα με το lamiareport.gr, το τροχαίο έγινε στην 92η χθ Λαμίας – Λιβαδειάς, στο ύψος του Αγίου Νεκταρίου το βράδυ της Τετάρτης 13 Ιουλίου 2022. Δύο νεαροί 27 και 30 ετών έχασαν τη ζωή τους και τρεις φίλοι τους, με ηλικίες από 22 έως 30 ετών, μεταφέρθηκαν σοβαρά τραυματισμένοι στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς.

    Το τροχαίο έγινε όταν το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του. Αφού συγκρούστηκε με τα προστατευτικά κι άλλα σταθερά αντικείμενα εκτός οδοστρώματος, κατέληξε στο ποτάμι, με αποτέλεσμα η τοπική κοινωνία να βυθιστεί στο πένθος.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχασε τη ζωή της η 21χρονη στην Κρήτη μετά από τροχαίο.

      Η 21χρονη άφησε την τελευταία της πνοή στη ΜΕΘ του γενικού νοσοκομείου Χανίων.
      Δεν τα κατάφερε τελικά η 21χρονη κοπέλα που μετά το φοβερό τροχαίο στη θέση Μύλοι στο Καστέλλι Κισσάμου Χανίων, στο οποίο πέθαναν δύο ακόμη νέοι άνθρωποι, πάλευε 10 μέρες για τη ζωή της.

      Η κατάσταση της κοπέλας από την πρώτη στιγμή είχε χαρακτηριστεί ως ιδιαίτερα κρίσιμη και παρά την υπεράνθρωπη προσπάθεια των γιατρών δεν κατάφερε να ζήσει.

      Σημειώνεται ότι από το φοβερό τροχαίο στα Χανιά, κατά το οποίο ΙΧ συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με αγροτικό, είχε σκοτωθεί ακαριαία ο 23χρονος οδηγός του οχήματος, ενώ κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο είχε υποκύψει στα τραύματά της και 15χρονη που επίσης επεναίβενε στο όχημα.

      Από το τροχαίο τραυματίστηκε επίσης, ελαφρά, ο 17χρονος συνοδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου.
      Υπενθυμίζεται, ότι στο αγροτικό με το οποίο συγκρούστηκε το μοιραίο ΙΧ, επέβαινε ένας άντρας και μία γυναίκα οι οποίοι τραυματίστηκαν ελαφρά.
      Ζ.Π.

      Διαγραφή

  9. Τροχαία δυστυχήματα στην Κρήτη: 32 νεκροί από την αρχή της χρονιάς.

    Έξι θανατηφόρα τροχαία έχουν γίνει στον ΒΟΑΚ - περισσότερα από 18 έχουν συμβεί σε επαρχιακούς δρόμους του νησιού.
    Με αίμα βάφτηκαν ξανά οι δρόμοι της Κρήτης με το νησί να «πληρώνει» βαρύ φόρο αίματος μετά τα απανωτά τροχαία δυστυχήματα.

    Σύμφωνα με τα στοιχεία του cretapost, 32 άνθρωποι έχουν χάσει συνολικά τη ζωή τους σε θανατηφόρα τροχαία από την αρχή της χρονιάς, με τη νεότερη εξ αυτών να είναι μόλις 15 ετών. Σημειώνεται ότι το 2019 ήταν 49 τα θύματα στην άσφαλτο της Κρήτης.

    Εντύπωση προκαλεί επίσης το γεγονός ότι τα περισσότερα τροχαία δυστυχήματα συμβαίνουν σε επαρχιακούς δρόμους και όχι στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης, όπως θα περίμενε κανείς.

    Ειδικότερα, περισσότερα από 6 θανατηφόρα τροχαία έχουν γίνει στον ΒΟΑΚ ενώ παραπάνω από τα τριπλάσια και συγκεκριμένα περισσότερα από 18 έχουν συμβεί σε επαρχιακούς δρόμους του νησιού.

    Διασωληνωμένος και σε καταστολή ο 22χρονος
    Ακόμα ένας νεαρός δίνει τη δική του μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Επί τρίτη ημέρα συνεχίζει τη νοσηλεία του στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων ο 22χρονος μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε όταν η μηχανή του συγκρούστηκε με ταξί σε διασταύρωση στην περιοχή της Χρυσοπηγής.

    «Ο νεαρός φέρει θλαστικά τραύματα στο μαλακό κρανίο και το θώρακα και νοσηλεύεται διασωληνωμένος και σε καταστολή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας» ανέφερε στο cretapost ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Γιώργος Μπέας.


    «Ανησυχία και προβληματισμός για τα τροχαία»
    Παράλληλα, ο κ. Μπέας σχολίασε με τα πλέον ζοφερά χρώματα την τραγική κατάσταση που επικρατεί στην Κρήτη ενώ έδωσε και την δική του εξήγηση αναφορικά με τα αίτια που προκαλούν τα τροχαία δυστυχήματα στο νησί μας.

    Επίσης εξήγησε ότι ο μοναδικός τρόπος για να σταματήσει η αιματοχυσία στο νησί είναι «ο σεβασμός των νόμων, των ορίων ταχύτητας, ο σεβασμός στον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, να έχουμε πάντα κατά νου ότι δεν πίνουμε όταν οδηγούμε και πάντα φοράμε ζώνη ασφαλείας και κράνος», επισήμανε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Χανίων.

    Ταυτόχρονα αναφέρθηκε στην τεράστια πίεση που δέχονται τα ΤΕΠ, οι Χειρουργικές κλινικές αλλά και η ΜΕΘ όταν καλούνται να χειριστούν τροχαία ενώ έδωσε και την παράμετρο της «συναισθηματικής φόρτισης» των ιατρών.

    Συγκεκριμένα τόνισε ότι «οι γιατροί δέχονται τεράστια συναισθηματική πίεση όταν έχουν να διαχειριστούν νεκρά παιδιά. Πώς ενημερώνεις τους συγγενείς ότι το παιδί τους κατέληξε μετά από ένα τροχαίο;», διερωτάται μέσα από την πολυετή εμπειρία του ο χειρουργός Γ. Μπέας.

    Τέλος, ανέφερε ότι «προτάσσει την ατομική ευθύνη όλων μας και την κοινή λογική, το χρέος που έχουμε απέναντι στην κοινωνία και τον συνάνθρωπο».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...