ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

19 Ιουνίου 2021

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ

 

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΗ Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΧΑΝΟΥΚΑ; ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΦΩΤΙΖΕΙ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΛΟΓΙΑ: «ΠΡΙΝ 2200 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΘΕΛΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ. ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ». Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ: «ΤΑ ΗΡΩΪΚΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ ΜΑΚΚΑΒΑΊΩΝ ΕΣΦΑΞΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΨΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ».
Στην τελευταία συζήτηση επίκαιρων ερωτήσεων της Βουλής ο Βορίδης αποκάλυψε το πραγματικό πρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας, που υπηρετεί τα σχέδια της παγκοσμιοποίησης για διάλυση του παραδοσιακού εθνικού κράτους και κυριαρχία της πολυπολιτισμικής κοινωνίας. Ο υπουργός του Μητσοτάκη έφτασε στο σημείο να απολογείται στον ακροαριστερό Ζαχαριάδη του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως δεν πιστεύει ότι Έλληνας γεννιέσαι και δεν γίνεσαι και πως η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έκανε Έλληνες πολίτες πάνω από το 70% των αλλοδαπών, που υπέβαλλαν τη σχετική αίτηση. Αναδείχθηκε και αποκαλύφθηκε στους αδαείς η σαθρή και γελοία - στην κυριολεξία γελοία- διαδικασία ελληνοποιήσεων, που εφαρμόζει το καθεστώς Μητσοτάκη.

Οι υποψήφιοι «Έλληνες πολίτες» δίνουν εξετάσεις, με ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής, όπως: «Ποιος κέρδισε τη Eurovision; Ο Σάκης Ρουβάς με το τραγούδι Shake it ή η Παπαρίζου με το Number One;». Δεν αστειεύομαι! Αυτά είναι τα κριτήρια που θέτει η Νέα Δημοκρατία για να ελληνοποιήσει έναν αλλοδαπό. Αυτά υπερασπίζονται εκείνοι που παριστάνουν τους πατριώτες. Όπως ο Βορίδης και ο Γεωργιάδης, που μοναδικός σκοπός τους είναι η θεσιθηρία, τα αξιώματα και τα κέρδη. Ενώ, με την υπογραφή τους διαλύεται ο εθνικός ιστός της χώρας.

Ο Βορίδης είναι το ίδιο πρόσωπο που εισηγήθηκε τον φωτογραφικό νόμο εις βάρος μου, με σκοπό να μην είμαι Πρόεδρος κόμματος, νομίζοντας πως έτσι θα κόψει ψήφους από το εθνικό κόμμα «ΕΛΛΗΝΕΣ». Έδειξε την εμπάθειά του, έδειξε το μίσος του, γιατί ασκώ εθνική πολιτική σε αντίθεση μ’ αυτούς, που έγιναν όργανα της παγκοσμιοποίησης. Τελικά, το μόνο που κατάφεραν είναι να μας συσπειρώσουν περισσότερο και η είσοδός μας στην επόμενη Βουλή να θεωρείται δεδομένη, γιατί μόνο έτσι μπορεί να υπάρχει αντίλογος στην πολιτική που στοχεύει στην αντικατάσταση του ελληνικού πληθυσμού. Κριτήρια για να είναι κανείς Έλληνας είναι και η καταγωγή και η συνείδηση. Εννοείται πως δεν αρκεί μόνο το στοιχείο της καταγωγής, καθώς ολόκληροι πληθυσμοί στα παράλια της Μικράς Ασίας ελληνικής καταγωγής, εξισλαμισμένοι και εκτουρκισμένοι είναι σήμερα εχθροί της Ελλάδος. Κριτήριο για να είναι κανείς Έλληνας δεν μπορεί να είναι τα τραγούδια του Σάκη Ρουβά και της Έλενας Παπαρίζου. Αυτό, όμως, λέει ρητά ο νόμος της Νέας Δημοκρατίας. Και αυτή είναι μία απτή απόδειξη πως ο Μητσοτάκης είναι ένας νέος Τσίπρας με γραβάτα.

Απέναντι στον εθνομηδενισμό και στην επέλαση της παγκοσμιοποίησης δίνουμε τον πολιτικό μας αγώνα, διεκδικούμε μία ισχυρή Ελλάδα, μία Ελλάδα που θα ανήκει πραγματικά στους Έλληνες.

Ηλίας Κασιδιάρης

Φυλακές υψίστης ασφαλείας

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...