ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

30 Ιουνίου 2021

ΓΙΑ 2.500 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΛΕΓΟΤΑΝ ΕΦΙΑΛΤΗΣ. ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 2.500 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΘΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΣΙΠΡΑΣ – ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ. «ΕΙΔΑΜΕ ΕΝΑΝ ΦΡΙΚΤΟ ΤΣΙΠΡΑ – ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ» ΘΑ ΛΕΝΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ. ΠΟΙΟ ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΣΙΠΡΑ – ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ;

 

«ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟ ΕΑΜ-ΕΛΑΣ».

 

ΦΟΛΑ ΣΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΒΡΩΜΕΡΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ 5ης ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ, ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΟΤΙ: «Ο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΘΕΛΕΙ».

 

ΝΑ ΚΑΘΙΕΡΩΘΕΙ Η 24η ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΩΣ ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ.



Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ. «ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ». ΑΠΟ ΤΟΥΣ 70.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΟΝΟ 12.000 ΕΖΗΣΑΝ. ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ.

 

30 ΙΟΥΝΙΟΥ 1913: ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΟΥ ΔΟΞΑΤΟΥ ΔΡΑΜΑΣ. ΟΤΑΝ ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΤΑΪΖΑΝ ΤΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ ΜΕ ΠΤΩΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ.




«Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ. ΤΣΙΠΡΑΣ: Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ Bilderberg».  ΙΤΑΛΟΣ  ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ.


«Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΔΕΧΟΤΑΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΔΟΣΙΑ». Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΘΕΣH ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ Open Society ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ.


 
ΟΙ  ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ  ΠΡΟΔΟΤΕΣ
 ΤΟ  ΚΑΚΟ  ΟΝΕΙΡΟ  ΣΤΑ  ΕΠΟΜΕΝΑ  2.000  ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΛΕΓΕΤΑΙ  ΤΣΙΠΡΑΣ – ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ
 

ΤΟ  ΚΟΜΜΑ  ΤΩΝ  ΠΡΟΔΟΤΩΝ 


Το  ΣΥΡΙΖΑ,  αυτό  το  κόμμα  των  προδοτών,  φέτος  θα  γίνει  παρελθόν  για  την  Ελλάδα.  Πριν  φύγει  όμως  θα  έχει  καταφέρει  δολοφονική  μαχαιριά  στα  σπλάχνα  της  Ελληνικής  Πατρίδας.  Εάν  στις  ερχόμενες  εκλογές  αυτό  το  προδοτικό  μόρφωμα  πάρει  πάνω  από  3%,  θα  είναι  άλλη  μία  μεγάλη  αποτυχία  του  Ελληνικού  Λαού.  Μέχρι  3%  εχει  καλώς.  Ακόμη  και  στους  σπουδαιότερους  σύγχρονους  λαούς  τρεις  προδότες  σε  κάθε  εκατό  άτομα  είναι  ένας  ανεκτός  και  αντιμετωπίσιμος  πληθυσμός.


«Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ. ΤΣΙΠΡΑΣ: Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ Bilderberg». 

Ο Iταλός "σοφός" της Αριστεράς, Diego Fusaro, εξαπέλυσε σφοδρή προσωπική επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα για την συμφωνία των Πρεσπών, μιλώντας για «σημαντικά υλικά οφέλη» που πήρε ο πρωθυπουργός της χώρας για την εκχώρηση της Μακεδονίας!

«Βραβείο Νόμπελ στον Τσίπρα με την υποστήριξη της Ε.Ε.; Η πώληση της ψυχής στον διάβολο είναι πάντα κερδοφόρα.
Ο Τσίπρας πούλησε την Ελλάδα στους άκαρδους αχαλίνωτους Ευρωκράτες των Βρυξελλών».
«"Τσίπρας για το Νόμπελ Ειρήνης;
Η Ε.Ε. υποστηρίζει την υποψηφιότητά του.
Η πώληση της ψυχής στον διάβολο είναι πάντα κερδοφόρα.
Η προδοσία ενός αγώνα και η διέλευση στην άλλη πλευρά του οδοφράγματος έχει σημαντικά υλικά οφέλη.
Ο Τσίπρας, το γνωρίζουμε, έχει προδώσει τον λαό του, πρόδωσε την εργατική τάξη.
Πούλησε την Ελλάδα στους άκαρδους κι αχαλίνωτους Ευρωκράτες των Βρυξελλών.
Ακόμη και το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος πέταξε στις τσουκνίδες, με το οποίο ο ελληνικός λαός είχε εκφραστεί εναντίον των καταθλιπτικών πολιτικών λιτότητας που ζητούσε υπογραφή η ΕΚΤ.
Και τώρα εκπλήσσεστε πως τον δοξάζουν με κάθε τρόπο;»
"Τσίπρας και Σπινέλλι, η αριστερά της λέσχης Bilderberg.
Η υπόδουλη αριστερά του κεφαλαίου.
Η αριστερά που πρόδωσε τους εργαζόμενους και πουλήθηκε στ' αφεντικά. Ο εχθρός που προσποιείται τον φίλο".

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΠΡΟΔΟΤΗ. 


ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΥΧΗ ΕΝΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗ; 


ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ; 


Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ.




«Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΔΕΧΟΤΑΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΔΟΣΙΑ». Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΘΕΣH ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ Open Society ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ.


«Είναι ξεκάθαρο από τις δημοσκοπήσεις ότι η πλειοψηφία των Ελλήνων είναι αντίθετη στον συμβιβασμό... Όλες οι δημοσκοπήσες που διενεργήθηκαν μετά την υπογραφή δείχνουν ότι η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων απορρίπτει τη Συμφωνία και δεν δέχονται τον παραμικρό συμβιβασμό στην διένεξη για το όνομα», επισημαίνει η έκθεση στο πρώτο της κεφάλαιο με τίτλο «Κατανοώντας την ελληνική αντίθεση στην προσέγγιση µε τη Βόρεια Μακεδονία».
Όπως επισημαίνεται στο ίδιο κεφάλαιο, η αντίθεση είναι πιο έντονη στην Βόρεια Ελλάδα και ιδίως στην περιοχές της «Θεσσαλονίκης, της ελληνικής Μακεδονίας και της Θράκης».

Στο άλλο άκρο του φάσματος βρίσκεται η ελληνική κυβέρνηση και ο Αλέξης Τσίπρας που έχουν επενδύσει πολλά στη διευθέτηση του ονοματολογικού ζητήματος εν μέσω ενός εχθρικού κλίματος. Όπως επισημαίνει ο διεθνής οργανισμός: «Ο αρχικός πυρήνας του ΣΥΡΙΖΑ (αυτό που αποκαλείται ΣΥΡΙΖΑ του 3%) θα δεχόταν κάθε διευθέτηση της διένεξης (σ.σ.: µεταξύ Αθήνας και Σκοπίων). Στην πραγματικότητα, για τους υποστηρικτές από τον πυρήνα του ΣΥΡΙΖΑ η πλήρης εφαρμογή της Συμφωνίας των Πρεσπών θα αποτελούσε απόδειξη ότι η παλιά αριστερή ψυχή του κόμματος δεν έχει χαθεί».

Αυτά λέει ο Σόρος που χρηματοδοτεί και συμβουλεύει το ΣΥΡΙΖΑ (κατά τον Καμμένο). Αυτούς τους προδότες τους γνωρίζει καλά ο Σόρος. Γνωρίζει την ψυχή τους. Ξέρει ότι είναι έτοιμοι να πουλήσουν και την μάνα τους, όχι μόνο την πατρίδα τους
.

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ
  1. Εδώ πούλησε τη Μακεδονία, δεν θα πουλούσε εσένα; Καμμένος: Ο Τσίπρας μας πούλησε γι’ αυτό θα πίνουμε γκαζόζα στη Βουλή.

    «Ο Τσίπρας μας πούλησε 100 φορές για αυτό θα πίνουμε γκαζόζα στη Βουλή» σημείωσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος.
    Παράλληλα σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ συμπλήρωσε πως εκείνος είπε στον κ. Φωκά να πάει να πιει γκαζόζα επιδεικτικά για να καταλάβουν ότι «δεν μπορούμε να απειλούμαστε εμείς με διάλυση της κοινοβουλευτικής μας ομάδας».
    Την ίδια ώρα θέλησε να στείλει μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση πως «εάν τολμήσουν να διαλύσουν την ΚΟ των ΑΝΕΛ αντιθεσμικά, θα έχουμε πόλεμο».
    Για τη συμφωνία των Πρεσπών

    Όσον αφορά τη συμφωνία των Πρεσπών εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι δεν θα εφαρμοστεί ποτέ. Εκτίμησε ότι θα υπάρξει προσφυγή της Ρωσίας στον ΟΗΕ. «Δεν έχουν υπολογίσει τη θέση της Βουλγαρίας που δεν δέχεται το θέμα της γλώσσας αυτή τη γλώσσα δεν πρόκειται να την παραχωρήσουν», υποστήριξε.
    Υπογράμμισε ότι είναι ανέντιμος ο όρος της κυβέρνησης που στηρίζεται σε αποστασίες έναντι ανταλλαγμάτων. Γνωστοποίησε ότι ο ίδιος ο πρωθυπουργός ξεκίνησε επαφές και πρόσφερε υπουργικές θέσεις με Κουντουρά και Κόκκαλη. «Η κυρία Κοντουρά, μου είχε πει ότι ευχαρίστως θα έφευγε από την κυβέρνηση και δεν θα ψήφιζε ποτέ τη συμφωνία των Πρεσπών».
    Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ επανέλαβε ότι ο κ. Τσίπρας του πρότεινε να καταψηφίσει τη συμφωνία των Πρεσπών και να συνεχίσουν μαζί μέχρι το τέλος της τετραετίας και μάλιστα του είπε αν φοβάσαι έλα στο επικρατείας εσύ και οι ΑΝΕΛ ή να κάνουμε μια νέα σύμπραξη.
    «Εμείς είμαστε που θα διαμορφώσουμε και την επόμενη κυβέρνηση. Πρέπει να γίνουν άμεσα εκλογές για να ανατρέψουμε αυτήν την κατάπτυστη συμφωνία», τόνισε ακόμη, μεταξύ άλλων.
    Επίθεση σε Κοτζιά
    Για τον κ. Κοτζιά υποστήριξε ότι θα προφυλακιστεί για τις βίζες και πως από πίσω του είναι ο Σόρος. «Θα τον καθίσω στο σκαμνί γιατί έχει παρανομήσει. Τον περιμένω να μου κάνει μήνυση. Ο Κοτζιάς έχει κάνει παράνομες ενέργειες έχω έτοιμους φακέλους για τη δικαιοσύνη», υποστήριξε.
    Για το καλοκαίρι του 2018 είπε ότι δεν είχε τη δυνατότητα να ανατρέψει την κυβέρνηση και ότι ακόμα και αν την έριχνε και με τον Μητσοτάκη βόρεια Μακεδονία θα λεγόταν πάλι. «Ό,τι και να γινόταν θα πέρναγε το βόρεια Μακεδονία».
    Τέλος, αναφερόμενος στις πρόσφατες αποστρατείες που προέκυψαν από τις έκτακτες κρίσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις σημείωσε ότι αυτές έγιναν με κομματικά κριτήρια.
    Καθημερινή
    Ζ.Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...