ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

25 Ιουνίου 2021

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ Ζ.Π ΤΗΣ 4ης ΙΟΥΛΙΟΥ 2018: Η ΠΙΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΧΘΕΣ Ο ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΡΟΜΠΕΡΤ ΠΑΛΜ, ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ. ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΙΛΗΣΑΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΟΙ: υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ευάγγελος Αποστολάκης, Αρχηγός ΓΕΣ, αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, Αρχηγός ΓΕΝ, αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης, Αρχηγός ΓΕΑ, αντιπτέραρχος, Χρήστος Χριστοδούλου, ο διευθυντής του γραφείου του ΥΕΘΑ, απόστρατος αντιπτέραρχος Θ. Συμεωνίδης και άλλοι πρεσβευτές. ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ, ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΠΑΛΙΑ ΟΠΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ, ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

ΕΡΝΤΟΓΑΝ: "ΤΡΟΜΑΞΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ ΠΥΡΑΥΛΟΥ, ΠΟΥ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ...ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ...ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ)". Ακάρ: «Μάταιος κόπος να εξοπλίζεται η Ελλάδα».


Ο Ερντογάν ανακοίνωσε την επιτυχή δοκιμή του πυραύλου ATMACA που θα χτυπήσει την Ελληνική Βουλή. «Το χαλύβδινο σπαθί της πατρίδας μας, ο πύραυλος ATMACA, χτύπησε για πρώτη φορά έναν στόχο που έμοιαζε με πλοίο κατά την τελευταία δοκιμή, σήμερα, πριν τεθεί σε λειτουργία». ΟΙ ΡΩΜΙΟΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΘΟΝΤΑΙ, ΜΕΤΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ.


 



Σήμερα  ο  πρώην ακόλουθος Άμυνας της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα  Ρόμπερτ Παλμ: «Οι ζητιάνοι δεν έχουν δικαίωμα επιλογής».


Ο ΑΦΡΩΝ ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΕ ΡΟΛΟ ΙΩΑΝΝΙΔΗ 
 
Ο  Ιωαννίδης,  ο  κουνιάδος του  εβραίου  ιατρού  Αλαζράκη,  συνομιλούσε   και  εμπιστευόταν  κάποιον  πράκτορα  της  αμερικανικής  πρεσβείας,  ο  οποίος    αποδείχθηκε  ανύπαρκτος.
O  ανόητος  και  αμόρφωτος  Τσίπρας φέρεται σαν  τον  στρατιωτικό δικτάτορα  Ιωαννίδη.  Νομίζει  ότι  ένας  δευτεροκλασάτος  υπάλληλος  του αμερικανικού  στρατιωτικοβιομηχανικού  συμπλέγματος θα  κινητοποιήσει   την  αμερικανική  ισχύ,  για  να  τον  διατηρήσει  στην  εξουσία,  αν  ξεπουλήσει   την  Μακεδονία. Δεν  γνωρίζει  με τι  έχει  μπλέξει  και  θα  φέρει  την  απόλυτη   καταστροφή  στον  Ελληνικό  λαό  με  τις  προδοσίες  του.

 
 

Διαβάστε  και  το  παρακάτω  άρθρο  του  Pronews.

"Θα μπορούσε να μιλήσει κανείς για «ημέρες Πιουριφόϊ» στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας, αλλά νομίζουμε ότι η θητεία του Τ.Πάιατ στην Ελλάδα θα ξεπεράσει ακόμα και αυτόν τον μεγάλο Αμερικανό διπλωμάτη που υπηρέτησε στην Ελλάδα το 1950-1953, ο οποίος άλλωστε ήταν και εκπρόσωπος αυτών που μας είχαν διασώσει από την σταλινική λαίλαπα στον Εμφύλιο 1946-1949.
Οι στιγμές, όμως χθες στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας θυμίζουν μάλλον περισσότερο «κράτος-μπανανία» της δεκαετίας του '60 και του '70: Ολόκληρη η πολιτική και η στρατιωτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Αμυνας, απέδωσε τιμές και αποχαιρέτησε έναν απλό ΑΚΑΜ (Ακόλουθο Αμυνας).
Οσο «απλός» μπορεί να είναι ένας ΑΚΑΜ των ΗΠΑ, στην Ελλάδα, φυσικά!
Αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι τον συμπαθέστατο πλοίαρχο (και πολύ ικανό στη δουλειά του) Ρόμπερτ Παλμ, μέχρι χθες Ακόλουθο Άμυνας της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Ελλάδα, του απέδωσαν τιμές και παράσημα οι εξής: Υπουργός Εθνικής Αμυνας, Πάνος Καμμένος, Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ευάγγελος Αποστολάκης, Αρχηγός ΓΕΣ, αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, Αρχηγός ΓΕΝ, αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης, Αρχηγός ΓΕΑ, αντιπτέραρχος, Χρήστος Χριστοδούλου, ο διευθυντής του γραφείου του ΥΕΘΑ, απόστρατος αντιπτέραρχος Θ.Συμεωνίδης και άλλοι πρεσβευτές, υπασπιστές κλπ.!
Θα έλεγε κανείς ότι μας... βοήθησε να ανακαταλάβουμε την βόρεια Κύπρο, να απελευθερώσουμε την Βόρειο Ηπειρο και-τουλάχιστον-να πολιορκήσουμε την... Πόλη.
Βασικά το μόνο που βοήθησε ήταν να πουλήσει στην Ελλάδα τα προϊόντα των αμερικανικών εταιρειών. Δηλαδή, έκανε καλά τη δουλειά του (για τις ΗΠΑ, φυσικά).
Στάθηκε, βέβαια, τίμια και με αξιοπρέπεια απέναντί μας. Με την συμπάθεια που δείχνουν οι ιεραπόστολοι-όχι όλοι-στους ιθαγενείς. Μέχρι εκεί...
Αλλο πράγμα η απόδοση τιμών σε έναν φίλο και σύμμαχο και άλλο η δουλοπρέπεια, κύριοι του υπουργείου.
Μια στοιχειώδης αντιστοιχία τιμηθέντος και «απονεμητών» δεν θα έβλαπτε..."
 
 
 
 
 
 
 Ο  πρώην ακόλουθος Άμυνας της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα  Ρόμπερτ Παλμ: «Οι ζητιάνοι δεν έχουν δικαίωμα επιλογής».
 

Σε μία εξοργιστική τοποθέτηση, άκρως προσβλητική για την Ελλάδα, προχώρησε ο πρώην ακόλουθος Άμυνας της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα και μέχρι πρόσφατα Αντιπρόεδρος της ONEX Ρόμπερτ Παλμ, ο οποίος μας αποκάλεσε «ζητιάνους» στο twitter με αφορμή το πρόγραμμα 5 δισ. ευρώ για την αγορά φρεγατών για το Πολεμικό Ναυτικό.

Ο κ.Παλμ απάντησε σε ανάρτηση χρήστη του twitter ο οποίος έγραφε τι φρεγάτα θα ήθελε από τις ΗΠΑ (αντιτορπιλικό Arleigh Burke) κι από κάτω τι φρεγάτες δίνουν στην πραγματικότητα οι ΗΠΑ (δείχνοντας τις ανεπαρκείς φρεγάτες παράκτιας άμυνας MMSC) πως «οι ζητιάνοι δεν έχουν δικαίωμα επιλογής», αναφερόμενος φυσικά στην Ελλάδα και πως θα πρέπει να δεχθεί ό,τι τις δίνουν οι ΗΠΑ, ακόμα κι αν είναι «χάλια», αφού σύμφωνα με τον κ.Παλμ πρόκειται για κράτος «ζητιάνο». 

Όπως βλέπουμε από τα προφίλ του κ.Παλμ, ακολουθείται από τον Αμερικανό πρέσβη στην Ελλάδα κ. Τζέφρι Πάιατ ενώ έχει βραβευτεί το 2018 κι από τον πρώην ΥΠΑΜ Πάνο Καμμένο, ο οποίος φανταζόμαστε δεν γνώριζε τότε την άποψη του κ.Παλμ για την Ελλάδα.

Για όσους γνωρίζουν, ο ακόλουθος Άμυνας είναι συνήθως πίσω από τον πρέσβη το νο2 της πρεσβείας, ο κ.Παλμ ήταν σε αυτό το πόστο από τον Μάιο του 2014 μέχρι τον Ιούλιο του 2018. 


 

Εμείς να ενημερώσουμε τον κ.Παλμ, επειδή η ελληνική κυβέρνηση «χλωμό» ν’ απαντήσει, πως αυτοί που παρακαλάνε και πιέζουν να αγοράσει η Ελλάδα ανεπαρκείς αμερικανικές φρεγάτες παράκτιας άμυνας MMSC είναι οι ΗΠΑ και ο κ.Πάιατ και όχι τα ελληνικά επιτελεία τα οποία προτιμούν τη γαλλική πρόταση με τις σαφώς ανώτερες φρεγάτες Belh@rra. Επίσης όποιος δηλώνει διατεθειμένος να ξοδέψει 5 δισ. ευρώ για να αγοράσει κάποια σύγχρονα πλοία οπωσδήποτε δεν είναι ζητιάνος. 

Άραγε η πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα θα καταδικάσει τα λεγόμενα του πρώην υψηλόβαθμου στελέχους της ή συμφωνεί;

 
 
 
 

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας γράφει: «Ο αρχαίος όρκος του Ιπποκράτη, παρά το γεγονός ότι εκφράζει μια πολιτισμική παράδοση, είναι απαρχαιωμένος σε πολλά σημεία του και έχει εγκαταλειφθεί στις περισσότερες Ιατρικές Σχολές του κόσμου». ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΙ ΠΙΑ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ. ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΙΟΥ ΜΑΓΟΥ ΜΑΪΜΩΝΙΔΗ. 

 


Η ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ

 

ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΣΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΤΗΣ ΚΩ ΑΠΟ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΙΤΑΛΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ.

 

ΜΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ.

 

Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

ΙΑΤΡΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ: ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΡΚΙΝΟΥ.

 

ΤΟ ΑΝΤΙΓΡΙΠΠΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΚΑΡΚΙΝΙΚΩΝ ΟΓΚΩΝ; 

 

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ;


 

«Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μερικοί απ’ τους μεγαλύτερους δολοφόνους της σύγχρονης ιστορίας ήταν Εβραίοι».

 


ΤΑ 8 ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΑΜΑΡΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΑΣ 

 

 

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΜΒΑΘΥΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑΣ, TOY "ΚΑΡΚΙΝΟΥ" ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ.

 

 

ΚΒΑΝΤΟΜΗΧΑΝΙΚΗ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ «ΨΥΧΗ» ΟΥΤΕ ΖΩΗ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ.

 

ΟΤΑΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΟ 1976 ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ "ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ": ΤΟ "ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΟ" ΝΕΡΟ ΤΟΥ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ. ΟΤΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΡΕΖΙΛΙ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ ΔΙΕΘΝΩΣ.

 

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΡΟΜΟΣ. ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ.

 

ΛΙΓΑ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΗΝΩΝΑ ΠΑΠΑΖΑΧΟ. 

 

Ο ΚΟΖΑΝΙΤΗΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΥΡΑΤΣΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΜΕ ΜΟΝΟΚΛΩΝΙΚΑ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ.

 

ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΥΡΑΤΣΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ, ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ REGENERON.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. Η ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ, ΤΟΝ ΦΟΥΛΗ, ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ, ΤΟΝ ΜΗΤΣΟ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ.

 

Η ΔΑΝΙΑ ΚΑΙ Η ΣΟΥΗΔΙΑ ΑΠΕΡΡΙΨΑΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ 1821.

 

 

 

  1. Η αστυνομία της Νορβηγίας ανακρίνει την πρωθυπουργό που έκανε πάρτι γενεθλίων παρά τους περιορισμούς λόγω COVID-19. Τους ανέμελους μαφιόζους πρωθυπουργούς στην Μπανανία ποιος θα τους ανακρίνει;
    Η νορβηγική αστυνομία ανακοίνωσε σήμερα ότι άρχισε να ανακρίνει την πρωθυπουργό Έρνα Σόλμπεργκ για το πάρτι γενεθλίων που διοργάνωσε τον περασμένο μήνα και ενδέχεται να της επιβληθεί πρόστιμο 10.000 κορωνών (περίπου 982 ευρώ) για παραβίαση των κανόνων κοινωνικής απόστασης λόγω της COVID-19.
    “Ξεκινήσαμε έρευνα και μέρος αυτής περιλαμβάνει ανάκριση της πρωθυπουργού. Αναλάβαμε την πρωτοβουλία και η ανάκριση έχει ξεκινήσει, αλλά δεν έχει τελειώσει επισήμως”, δήλωσε στο Reuters ο αστυνομικός επιθεωρητής Πεν Μόρτεν Σέντινγκ.
    Η αστυνομία σκοπεύει να ολοκληρώσει την έρευνα αυτή την εβδομάδα, είπε.
    Η πρωθυπουργός, που διανύει τη δεύτερη θητεία της στον πρωθυπουργικό θώκο, ζήτησε συγγνώμη επειδή γιόρτασε τα 60ά γενέθλιά της με 13 μέλη της οικογένειάς της σε ένα ορεινό θέρετρο, παρά την απαγόρευση που έχει επιβάλει η κυβέρνηση στις εκδηλώσεις με τη συμμετοχή άνω των 10 ανθρώπων.
    “Σχεδιάσαμε δείπνο σε ένα εστιατόριο, κάτι που πιστεύαμε ότι ήταν σύμφωνο με τις οδηγίες λόγω κορονοϊού. Ήταν σε ένα εστιατόριο στο οποίο κάναμε κράτηση για τρία ξεχωριστά τραπέζια και κρατήσαμε τις αποστάσεις μας”, δήλωσε η Σόλμπεργκ στους δημοσιογράφους την περασμένη Παρασκευή.
    “Μπορώ μόνο να ζητήσω συγγνώμη για το γεγονός ότι δεν αντιληφθήκαμε ότι αυτό, όπως ορίζεται από τον νόμο, ήταν μια εκδήλωση.”
    Η Σόλμπεργκ έχει ταχθεί υπέρ των αυστηρών κανόνων προκειμένου να αναχαιτισθεί η εξάπλωση του κορονοϊού, με αποτέλεσμα ορισμένα από τα χαμηλότερα στην Ευρώπη ποσοστά μολύνσεων και θανάτων, κάτι που έχει οδηγήσει σε αύξηση της υποστήριξης για το Συντηρητικό Κόμμα της στις δημοσκοπήσεις ενόψει των εκλογών του Σεπτεμβρίου.
    Όμως η χώρα βλέπει τώρα μια ραγδαία αύξηση των μολύνσεων λόγω πιο μεταδοτικών παραλλαγμένων στελεχών του ιού, με τους υγειονομικούς αξιωματούχους να προειδοποιούν πως τα νοσοκομεία κινδυνεύουν να γεμίσουν αν δεν ελεγχθεί η έξαρση της ασθένειας.
    Το πάρτι γενεθλίων της πρωθυπουργού προκάλεσε επικρίσεις, περιλαμβανομένου και του ίδιου του υπουργού Υγείας Μπεν Χόιε, ο οποίος δήλωσε στην εφημερίδα VG: “Δεν θα έπρεπε να είχε συμβεί αυτό”.
    Ζ.Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...