ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

12 Ιουνίου 2021

Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΦΥΛΕΣ. Νέα ανθρωπολογική θεωρία σε σχολεία και πανεπιστήμια. Θα καταργήσουν άραγε και τις φυλές των σκύλων και των άλλων ζώων;

 

ΒΡΕΘΗΚΑΝ 24 ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟΙ ΣΕ ΝΥΧΤΕΡΙΔΕΣ. ΝΕΑ ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΗΞΗ ΤΩΝ ΠΑΓΩΝ.

 

Το προδοτικό τόξο των Δούλων. Διαφορετικά κόμματα με τα ίδια ΑΘΕΑΤΑ αφεντικά. ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΧΑΤΖΑΡΑ

 H νεοταξική "επιστήμη" αναφέρει τώρα πως το μεγαλύτερο επιστημονικό ατόπημα είναι ο διαχωρισμός των ανθρώπων με βάση τη φυλή τους.

Συγκεκριμένα, ο ανθρωπολόγος Darren Curnoe, στην ιστοσελίδα του δικτύου ABC, αναφέρει, στο πλαίσιο της επιβολής της πολυπολιτισμικότητας και του γκρι δουλικού λαού, πως «η θεωρία της φυλής είναι υπεύθυνη για μερικά από τα μεγαλύτερα δεινά στην ιστορία της ανθρωπότητας».


«Έχει φέρει ανείπωτη δυστυχία και έχει χρησιμοποιηθεί για να δικαιολογήσει βάρβαρες και αποικιοκρατικές ενέργειες, την σκλαβιά ή ακόμα και γενοκτονίες», προσθέτει και τονίζει πως ακόμα και σήμερα, χρησιμοποιείται για να εξηγήσει τις κοινωνικές ανισότητες και εξακολουθεί να εμπνέει την άνοδο των ακροδεξιών κινημάτων σε όλο τον κόσμο, εκείνων δηλαδή της δεξιόστροφης Παλαιάς Τάξης.

Μάλιστα δημοσιοποιήθηκε από την American Journal of Physical Anthropology μία νέα έρευνα με την συμμετοχή περισσότερων από 3.000 ανθρωπολόγων και με επικεφαλής την Jennifer Wagner του Geisinger Health System και την ερευνητική της ομάδα.

Στο πλαίσιο της μελέτης, οι ερωτηθέντες ήταν μέλη της Αμερικανικής Ανθρωπολογικής Ένωσης, που παρουσιάζεται ως το μεγαλύτερο επαγγελματικό σώμα ανθρωπολόγων στον κόσμο.

Οι συμμετέχοντες στην έρευνα κλήθηκαν να απαντήσουν «συμφωνώ/διαφωνώ» σε 53 δηλώσεις αναφορικά με την φυλή.

Στην δήλωση «Ο ανθρώπινος πληθυσμός μπορεί να υποδιαιρεθεί σε βιολογικές φυλές», το 86% των απαντήσεων διαφώνησε έντονα.

Εν ολίγοις οι ανθρωπολόγοι της Νέας Τάξης συμφωνούν ότι «οι φυλές δεν είναι πραγματικές, ότι δεν αντανακλούν την βιολογική πραγματικότητα και ότι οι περισσότεροι εξ αυτών δεν πιστεύουν πως υπάρχει θέση για την κατηγοριοποίηση με βάση τον φυλετικό προσδιορισμό στην επιστήμη».

Μάλιστα αναφέρεται στο δημοσίευμα πως «ανθρωπολόγοι από πιο ‘προνομιούχες’ ομάδες (λευκοί άνδρες και γυναίκες, εν προκειμένω), ήταν πιο πιθανό να αποδεχτούν τη θεωρία των φυλετικών διακρίσεων από τους συναδέλφους τους που προέρχονταν από μη «προνομιούχες» ομάδες.

Σε λίγο φυσικά η εν λόγω θεωρία, η οποία παρουσιάζεται ως «επαναστατική» θα διδάσκεται στα απανταχού σχολεία και πανεπιστήμια με «σφραγίδα» Ο.Η.Ε.


ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...