ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

28 Ιουνίου 2021

Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΡΑΜΑ ΣΤΟΝ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΖΑΕΦ: ¨ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΟΥΝ ΣΕ ΔΥΤΙΚΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ". Ο ΡΑΜΑ ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙ ΝΑ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΣΕ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΛΒΑΝΙΑ.

 

ΟΛΟΙ ΣΠΕΥΔΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ "ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΗ" ΤΟΥΡΚΙΑ. 3,5 ΔΙΣ Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ, 6,4 ΔΙΣ ΤΟ ΔΝΤ.

 

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ: Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΟΥΦΕΚΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΣΚΟΠΕΥΤΗ.

Στο βέτο που άσκησε η Βουλγαρία για την έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων ανάμεσα στα Σκόπια και την Ευρωπαϊκή Ένωση αναφέρθηκε ο Αλβανός πρωθυπουργός Εντι Ράμα.

Ο Ε.Ράμα είπε πως «όλοι έχουν το δικαίωμα να αισθάνονται απογοητευμένοι γιατί ξαφνικά εμφανίζεται η Βουλγαρία και θέλει κάτι περισσότερο».


Η  "διαπραγμάτευση"… με τους Έλληνες.

Αποκάλυψε επίσης ότι είπε, χαριτολογώντας, στον πρωθυπουργό των Σκοπίων Ζόραν Ζάεφ: «Ελπίζω πως δεν θα θέλουν να σας αποκαλέσουν Δυτική Βουλγαρία, γιατί τότε θα πρέπει να διαπραγματευτείτε ξανά με τους Ελληνες…».


Η Βουλγαρία επιβεβαίωσε ότι δεν θα εγκρίνει την έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων ανάμεσα στα Σκόπια και την ΕΕ.

Ετσι, η Αλβανία θα πρέπει να περιμένει καθώς οι δύο χώρες εντάσσονται σε ενιαίο πλαίσιο διαπραγμάτευσης, σημειώνει η ιστοσελίδα των Σκοπίων Σλόμποντεν Πέτσατ.

«Θα πρέπει να περιμένουμε ξανά, αλλά θα συνεχίσουμε να κάνουμε το ίδιο και να βασιζόμαστε στον εαυτό μας και όχι μόνο σε αυτά που λένε οι Βρυξέλλες», τόνισε ο Εντι Ράμα κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Ζόραν Ζάεφ.


«Πρόβλημα της ΕΕ»

Ο πρωθυπουργός των Σκοπίων σχολίασε από την πλευρά του ότι ο αποκλεισμός της χώρας του προς την ΕΕ αποκαλύπτει ένα πρόβλημα της Ενωσης.

«Η Ευρώπη έχει ένα πρόβλημα σήμερα. Η μεγάλη, οραματική ιδέα μιας ενωμένης Ευρώπης έχει ένα πρόβλημα σήμερα. Και το πρόβλημα βρίσκεται στην ίδια την ΕΕ. Οι Βρυξέλλες μας είπαν ότι η ΕΕ δεν κατάφερε να βρει έναν τρόπο για να εξασφαλίσει την ενταξιακή ολοκλήρωση στα Δυτικά Βαλκάνια» τόνισε ο Ζόραν Ζάεφ.

«Αυτό είναι πρόβλημα, 26 κράτη μέλη της ΕΕ αποτυγχάνουν να αποτρέψουν τον αποκλεισμό από ένα κράτος μέλος, είναι ένα πρόβλημα της Ευρώπης που προκαλείται από την ίδια την ΕΕ» κατέληξε.


ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...