ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

21 Ιουνίου 2021

ΞΕΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΞΕΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΟΙ ΑΣΚΟΙ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΛΥΣΣΑΞΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΜΑΡΞΙΣΤΑΡΙΑ (ΝΙΜΙΤΣ, ΣΟΡΟΣ, ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ΤΣΙΠΡΑΣ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ), ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ; Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 120 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ" ΚΡΑΤΟΥΣ. Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΤΩΧΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΡΟΝΕΜΕΝΟΣ "ΕΤΕΡΟΚΛΗΤΟΣ ΟΧΛΟΣ" KATA ΤΟN ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΣΙΠΡΑ.

 

Ο ΣΕΒΑΣΤΟΣ ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ Κ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΜΑΣΟΝΟ «ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ. Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ: «ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ». «ΟΣΟΙ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΙΕΡΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ».

 

ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ (ΤΣΙΠΡΑΣ) ΔΗΛΩΣΕ: «ΛΥΣΑΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΔΙΚΑΙΟ ΤΡΟΠΟ». ΟΙ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΚΑΙ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ (480 Π.Χ.). Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ (2018 Μ.Χ.).

 

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.
Αν  υπογράψουμε  εμείς οι  Έλληνες,  εμείς  οι Μακεδόνες,   ὅτι δεχόμαστε  και  εγγράφως  και  νομικά  και  διπλωματικά,  ότι  υπάρχει  Μακεδονικὸ  Έθνος καὶ Μακεδονική Γλώσσα,  σαν  κάτι  ξεχωριστό  από  την  Ελλάδα,  τὸ μόνο ποὺ θα  κάνουμε,  είναι  να  υποκύψουμε  στα  σχέδια  ορισμένων  κύκλων,  σχέδια  που  προβλέπουν  τον  διαμελισμό  της  πατρίδας  μας.  


Θα  δημιουργήσουμε  με  την  δική  μας  υπογραφή  ένα  κράτος  με το  όνομα  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ,  και  αργότερα  ένα  προτεκτοράτο  με  το  όνομα  ΔΥΤΙΚΗ  ΘΡΑΚΗ.  Το  μόρφωμα  της  "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ"  θα  πιέζει  συνέχεια  για  έξοδο  προς  το  Αιγαίο  και  κατάληψη  της  Θεσσαλονίκης. 
Εάν  όμως  εμείς  οι  ίδιοι,  και  μόνο  εμείς  οι  ίδιοι,  δεν  τους  αναγνωρίσουμε  ποτέ,  νομικά και  διπλωματικά,  το  Όνομα,  την  Γλώσσα  και  την  Εθνότητα  ως  Μακεδονικά,  ουδέποτε  θα  έχουν  κάποιο  μέλλον  απέναντί  μας.

Η διεθνής  τοκογλυφία  επιδιώκει, εδώ και 100 χρόνια, να ιδρύσει ένα «ανεξάρτητο μακεδονικό κράτος», για δικούς της λόγους (στην αρχή, πριν 100 χρόνια, οι λόγοι αυτοί ήταν απλώς μίσος προς τον Ελληνισμό, σήμερα οι λόγοι πιθανόν να είναι ότι θέλουν ένα βαρβάτο μισοϊσλαμικό  προτεκτοράτο δίπλα στην καρδιά της Ευρώπης, για να τρομοκρατούν από εκει τους ευρωπαίους).
Το ότι επί 100 χρόνια σύσσωμα τα εν Ελλάδι εβραιομαρξισταριά λυσσάνε για  την  ίδρυση, ντε και καλά, ενός  τέτοιου κρατιδίου με  το  όνομα  Μακεδονία,  είναι ότι, η αρχική σκέψη/εντολή για ίδρυση/κατασκευή ενός τέτοιου μορφώματος δόθηκε από την  διεθνή  τοκογλυφία  σε κάποιον Αβραάμ  Μπεναρόγια, ο οποίος τοποθετήθηκε τότε «αρχηγός της ελληνικής αριστεράς», την οποία βεβαίως ίδρυσαν/φύτεψαν  στην  Ελλάδα  οι  τοκογλύφοι  της  εποχής  (Σιφ,  Κουν,  Ρότσιλντ  και  δεν  συμμαζεύεται).   

    
Από τότε λοιπόν, λες και είναι όλοι  συνεννοημένοι, ΟΛΟΙ οι  βρωμοαριστεροί,  σε  συνεργασία  με  τους  διεθνείς  τραπεζίτες,  λυσσάνε για την  ίδρυση ενός τέτοιου μορφώματος  με  το  όνομα  Μακεδονία.


 Ο  ιδρυτής  και  αρχηγός  του  ΚΚΕ  Μπεναρόγια  πέθανε  ευτυχισμένος,  σε  βαθειά  γεράματα, που  αλλού,  στο Ισραήλ.  Σαν  εβραίος  και  κομμουνιστής  και  μάλιστα  αρχηγός  του  ΚΚΕ,  συνελήφθηκε  από  τους  γερμανούς  στην  κατοχή, στάλθηκε  σε  γερμανικά  στρατόπεδα  και  δεν  έπαθε  τίποτε  απολύτως,  ακριβώς  σαν  τον  άλλο  αρχηγό  του  ΚΚΕ,  τον  Ζαχαριάδη. 

(ΠΩΣ ΗΡΘΕ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ VIP ΠΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΡΑΦ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ. Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΜΑΓΙΕΡΣ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ.)

Το  ελληνικό  κράτος,  σ' αυτόν,  ένα  βούλγαρο  δάσκαλο,  του  κατέβαλε... σύνταξη,  άγνωστο  για  πιο  λόγο  και  του  την  έστελνε  στο  Ισραήλ.    Οι  γιοί  του  Μπεναρόγια  δραστηριοποιούνται  σαν  επιχειρηματίες  στις  ΗΠΑ  και  ταυτόχρονα  σαν  πράκτορες  της  CIA

                        Ο  ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣΕΙΝΑΙ  ΑΡΧΗΓΟΣ  ΚΡΑΤΟΥΣ  ΑΥΤΟΣ  ΠΟΥ  ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ  ΕΛΛΗΝΙΚΟ  ΕΔΑΦΟΣ  ΣΤΟΝ  ΕΧΘΡΟ;

 "ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΑΦΟΣ"   ΕΙΝΑΙ  ΑΡΧΗΓΟΣ  ΚΡΑΤΟΥΣ  ΕΝΑΣ  ΠΟΥ ΟΤΑΝ  ΔΥΟ  ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ  ΕΛΛΗΝΕΣ  ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ  ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ  ΣΤΟ  ΣΥΝΤΑΓΜΑ  ΑΥΤΟΣ,  ΑΝΤΙ  ΝΑ  ΕΙΝΑΙ  ΠΡΩΤΟΣ  ΕΚΕΙ,  ΚΡΥΒΕΤΑΙ  ΣΕ  ΜΙΑ  ΣΥΝΑΓΩΓΗ;
  

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ  ΚΑΙ  ΤΑ  ΑΡΘΡΑ: 

  Ο ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ


ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ "ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ" ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. Ο ΠΡΩΗΝ ΑΓΓΛΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΝΥ ΜΠΛΕΡ, ΑΦΟΥ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΟ ΙΡΑΚ, ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΔΙΕΤΑΞΕ Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ, ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΣΙΑ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, ΣΤΗΝ ΒΙΛΑ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ

 ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. 

Ο ΡΟΡΑΜΠΑΧΕΡ, ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΡΗΓΚΑΝ: «ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΜΕΛΙΣΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΚΕΣ»

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: Ο ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΜΕΤΟΝΟΜΑΖΕΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΣΕ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ (= ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΦΙΛΙΣΤΑΙΩΝ) ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΥΣΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ, ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ
ΟΤΑΝ  Ο  ΚΑΜΜΕΝΟΣ  ΔΗΛΩΝΕ  ΟΤΙ  ΘΑ  ΤΣΑΚΙΣΕΙ  ΤΗΝ  ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ  ΤΟΥ  ΣΟΡΟΣ  ΚΑΙ  ΤΟΥ  ΡΟΤΣΙΛΝΤ


                                                                                      
                              Ο ΤΣΙΠΡΑΣ                       

    ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.    

ΕΛΛΗΝΕΣ: Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΔΑΦΙΚΗ ΤΟΥ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ
                                
 
ΟΛΟΙ οι  βρωμοαριστεροί,  σε  συνεργασία  με  τους  διεθνείς  τραπεζίτες,  λυσσάνε   από  το  1900  για την  ίδρυση ενός κρατικού   μορφώματος  με  το  όνομα  Μακεδονία.                                                                                                                                                                 

  
Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΚΟΤΖΙΑΣ: «ΘΑ ΗΤΤΗΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΝ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΣΕ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ».ΑΠΟΦΑΣΗ  ΤΗΣ  ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ  ΤΗΣ  ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ  ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ, 
17  ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ  1992
«Ένα ανεξάρτητο κράτος με το όνομα "Μακεδονία" θα συνεχίσει με μεγαλύτερη έμφαση την εκστρατεία  απελευθερώσεως της "υπόδουλης" Μακεδονίας.  Το  κράτος  των  Σκοπίων  δεν δικαιούται  να αποκτήσει, με διεθνή αναγνώριση, ένα πλεονέκτημα που δεν έχει κανένα κράτος στον κόσμο: Να χρησιμοποιεί ένα όνομα που και μόνο του προπαγανδίζει εδαφικές επιδιώξεις.»
Σημείωση  από  τον  Ι.Α.  
 Ο βασικός λόγος που οι Σκοπιανοί διεκδικούν την Μακεδονία είναι διότι οι έλληνες δεν διεκδικούν τα Σκόπια. Τους έλληνες  τους  ικανοποιεί ο ενδοτικός κλαυθμυρισμός και τα άνευρα συλλαλητήρια χωρίς επιθετικές διεκδικήσεις.
Η έννοια του εθνικού αγώνος για τους έλληνες έχει ταυτιστεί με το "να μην εκχωρήσουμε κάτι που ήδη κατέχουμε", ποτέ μα ποτέ με το "να απαιτήσουμε κάτι που μας ανήκει, αλλά τώρα δεν το κατέχουμε".
Δεν χρειάζεται να αλλάξουν κανένα όνομα οι Σκοπιανοί προκειμένου να μην κινδυνεύει η Μακεδονία μας. Χρειάζεται να αφανιστούν οι γελοίοι που υποδύονται τους Έλληνες.
 

  ΓΟΕΡΟΣ ΘΡΗΝΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΗΜΕΡΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ. 17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018. Ο ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ. ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΞΕΝΩΝ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ. Ο ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΠΑΘΕΙΣ.  ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

  Δεν υπάρχουν σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...