ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

16 Ιουνίου 2021

Η ΠΡΟΓΙΑΓΙΑ ΣΟΥ ΕΙΧΕ 12 ΠΑΙΔΙΑ. Η ΓΙΑΓΙΑ ΣΟΥ ΕΙΧΕ 6 ΠΑΙΔΙΑ. Η ΜΗΤΕΡΑ ΣΟΥ ΕΙΧΕ 2 ΠΑΙΔΙΑ. ΕΣΥ ΕΚΑΝΕΣ ΜΙΑ ΕΚΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΣΚΥΛΟ.

 Όλος  ο  κόσμος  εργάζεται,  έχει  όνειρα  για  το μέλλον,  γεννοβολά,  κατασκευάζει  μηχανές,  δημιουργεί.  Στην  Ελλάδα  παρακολουθούμε  τους  άλλους,  σχολιάζουμε  αφ' υψηλού  τα  πάντα,  κατακεραυνώνουμε  το  καταραμένο  εμβόλιο  και  σφάζουμε  κάθε  χρόνο  300.000  αγέννητα  έμβρυα.  Ο  ΛΑΟΣ  ΤΩΝ  ΠΟΙΗΤΩΝ  ΕΓΙΝΕ  ΛΑΟΣ  ΤΩΝ  ΘΕΑΤΩΝ.  


ΕΛΛΑΔΑ, ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΔΙΑ. ΣΕ 14 ΧΡΟΝΙΑ, ΤΟ 2035, Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΧΕΙ 423.000 ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ 100.000 ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ.


«ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΣΠΑΝΙΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΕΕΣ». ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΚΝΟΙ Ή ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ.


 

 

ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ «ΠΕΝΤΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΡΙΑ» ΕΚΑΝΕ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ (17.03.2017). Ο Τούρκος πρόεδρος είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών. Οι Έλληνες ακροδεξιοί ηγέτες, που μιλούν για την υπογεννητικότητα των Ελλήνων, είναι ανύπαντροι σαραντάρηδες και πενηντάρηδες ή έχουν με το ζόρι ένα παιδί. ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ: «ο πληθυσμός της Ελλάδας μειώνεται και γερνάει. Οι Ελληνίδες δεν γεννάνε. Οι μετανάστες θα ανανεώσουν το πληθυσμιακό δυναμικό της χώρας μας». Μπίστης: «Το δημογραφικό θα λυθεί από τους μετανάστες, όχι από το να γεννάνε οι Ελληνίδες 5 παιδιά».

 

ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΓΟΝΙΜΗ ΑΠΟ ΤΑ 15 ΜΕΧΡΙ ΤΑ 45. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΟΝΙΜΗ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ; Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ, ΙΑΤΡΙΚΩΣ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΣ, ΔΕΝ ΩΡΙΜΑΖΕΙ, ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑ 8-10 ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΚΕΤΟΥΣ. ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ. Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΝΝΕΑΜΗΝΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΤΗΣ, ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΣΤΟ ΕΜΒΡΥΟ ΑΛΛΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΖΩΗ ΑΠ' ΑΥΤΟ. ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΤΗΣ, ΕΝΩΜΕΝΟ Μ' ΑΥΤΗΝ, ΕΝΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΝ, ΜΙΣΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΙΣΟ ΞΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΧΕΤΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΣ ΤΗΣ, ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΩΡΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ. ΧΩΡΙΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ, ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.



ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...