ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

28 Ιουνίου 2021

ΜΕ ΒΑΡΕΑ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ (ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ) ΕΞΟΠΛΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΚΑΤΖΗΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΟΠΛΑ. ΖΗΤΗΘΗΚΑΝ 70 - ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ - ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥΦΕΚΙΑ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ...ΑΚΡΙΒΑ. ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ.

Ο ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΞΑΝΑΡΧΙΣΕ ΤΟΥΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΥΣ ΞΕΝΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΚΟΠΕΙ ΕΠΙ ΤΡΑΜΠ. Οι ΗΠΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 80 ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΟΥΝΕ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ (ΕΧΟΥΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ). ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΤΟΥΣ, ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ.



 Οι τουρκικές ειδικές δυνάμεις θα εφοδιαστούν με οχήματα 6χ6 PARS IV ΜΚΑΑ (Mine Resistant Ambush Protected) της FNSS. Συνολικά θα παραληφθούν 12 οχήματα.



Το PARS διαθέτει αυξημένη αντιναρκική προστασία και θα εξοπλιστεί με προηγμένα όπλα, σύγχρονα συστήματα επικοινωνιών και οπτικά βοηθήματα ενώ θα φέρει δύο τηλεκατευθυνόμενους πύργους οπλισμού (RCWS -Remote Control Weapon System) για πολυβόλα των 12,7 ή βομβιδοβόλα των 40χλστ και συστήματα αντιμέτρων. 


ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...