ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

12 Ιουνίου 2021

Το προδοτικό τόξο των Δούλων. Διαφορετικά κόμματα με τα ίδια ΑΘΕΑΤΑ αφεντικά. ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΧΑΤΖΑΡΑ

 

ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΤΙΑΣ ΓΑΛΛΙΑΣ

 

Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ 70 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΝΕΓΡΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2035 ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΓΚΟΥΝΑΡ ΜΠΕΚ.




ΑΝΤΙ 21.100 ΕΥΡΩ ΝΟΙΚΙΑΖΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΣΤΗΝ DIOR. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.


Οι διοικούντες, επιλέγονται από τους ΑΝΩΘΕΝ μέσα από το «λαό», με αποκλειστικό κριτήριο την δουλικότητα του χαρακτήρα τους, 

Είναι ανήθικοι και Παλιάνθρωποι.  

Κυβερνούν με την Υποκρισία και τον δόλο, επειδή «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα».  

Δεν διστάζουν και δεν σταματούν μπροστά σε καμιά διαφθορά, σε καμιά απάτη, ή προδοσία.  

Πλήρης σύμπλευση, συμπόρευση και σύμπνοια των «δημοκρατικών» κομμάτων του Προδοτικού Τόξου.  

Ούτε αλληλοκατηγορίες,  ούτε σκάνδαλα.  

Όλοι παραμέρισαν τις διαφωνίες τους για το καλό της υγείας μας. 


Και ο χαζός τηλεθεατής περιμένει από τον Εφιαλτάκη και τον Τσιπρέφσκι να τον «σώσουν».


ΣΗΜΕΙΩΣΗ:  ιδού,  που  οι  αναρχικοί  τελικά  έχουν  δίκαιο  στο  σύνθημά  τους:  "ίδια  τα  αφεντικά,  δεξιά  κι  αριστερά".


ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ



4 σχόλια:

  1. Δύο νέους δορυφόρους πρόκειται να εκτοξεύσει η Αίγυπτος το 2022. Ο ΚΟΥΛΗΣ ΨΑΧΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.

    Δύο δορυφόρους, τον «Nexast 1» και τον «Egypt Sat 2» θα εκτοξεύσει η Αίγυπτος το επόμενο έτος, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Ανώτατης Εκπαίδευσης και Επιστημονικής Έρευνας Χάλιντ 'Αμπντελ Γκαφάρ στο Φόρουμ συνεργασίας Ευρώπης-Αφρικής για τις διαστημικές τους υπηρεσίες, που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στη Λισαβόνα.

    Ο «Nexsat 1» θα ζυγίζει 65 κιλά, ενώ ο δορυφόρος «Egypt Sat 2» θα ζυγίζει 330 κιλά.

    Η Αιγυπτιακή Διαστημική Υπηρεσία ιδρύθηκε το 2018, αλλά οι αιγυπτιακές διαστημικές δραστηριότητες ξεκίνησαν πολύ νωρίτερα, με τον δορυφόρο «Egypt Sat 1» το 2007, με τον «Egypt Sat 2A» το 2019 και τον «NARSSCUBE 1, 2» το 2019.

    Η Αίγυπτος αναμένεται να φιλοξενήσει την έδρα της Αφρικανικής Διαστημικής Υπηρεσίας, δίπλα από την Αιγυπτιακή Διαστημική Πόλη, η οποία θα διαθέτει βασικές δυνατότητες διαστημικών τεχνολογιών, κατέληξε ο Αιγύπτιος υπουργός.

    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΚΟΥΛΗΣ έστειλε F-16 για την εορτή της Αεροπορίας των Σκοπίων.
    Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας που πριν δύο περίπου χρόνια διαβεβαίωνε πως μόλις βγει αυτή κυβέρνηση θα ακυρώσει τη Συμφωνία των Πρεσπών απέστειλε μαχητικά αεροσκάφη F-16 στα Σκόπια, έπειτα από εντολή του ΝΑΤΟ, για τον εορτασμό της Αεροπορίας των Σκοπιών.

    Αυτή η εξέλιξη έχει προκαλέσει αντιδράσεις και στους Σκοπιανούς, καθώς είδαν να πετούν στον ουρανό των Σκοπίων ελληνικά μαχητικά.

    «Το να γιορτάζουμε την Ημέρα την Αεροπορίας με το να πετάνε αεροσκάφη άλλης χώρας (επειδή δεν έχει η δική μας!) είναι ντροπή και κρίμα για το κράτος, για το στρατό και για ολόκληρο το έθνος», γράφει σχετικό tweet.
    Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έστειλε τα μαχητικά, την ώρα που ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν, υπέγραφε διάταγμα το οποίο προβλέπει την επιβολή αυστηρών κυρώσεων σε όσους υπονομεύουν την εφαρμογή της Συμφωνίας των Πρεσπών.
    Ενώ την ίδια εντός Ελλάδας η κυβέρνηση ετοιμάζεται να φέρει στη Βουλή -και να υπερψηφίσει- την ψήφιση των πρωτοκόλλων της Συμφωνίας των Πρεσπών. Όλο αυτό την ώρα που πριν λίγα χρόνια πολλά στελέχη του κυβερνώντος κόμματος πρωτοστατούσαν στις διαδηλώσεις για το Μακεδονικό.

    Η απόφαση της Ελλάδας να στείλει τελικά τα μαχητικά της στα Σκόπια, την ώρα που οι παραβιάσεις του FIR Αθηνών είναι καθημερινές από την τουρκική Αεροπορία, δημιουργεί παράλληλα πολλά ερωτήματα.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φυλάκιση 10 ετών για τους Αφγανούς που έκαψαν τη Μόρια αλλά όχι απέλαση.

    Σε κάθειρξη 10 ετών ο καθένας, καταδικάστηκαν οι τέσσερις Αφγανοί «πρόσφυγες», για τον εμπρησμό και την καταστροφή του καταυλισμού στη Μόρια.

    Οι τέσσερις Αφγανοί «πρόσφυγες» είχαν συλληφθεί τον περασμένο Σεπτέμβριο, κατηγορούμενοι για τον εμπρησμό και την καταστροφή του καταυλισμού αλλοδαπών της Μόριας. Το δικαστήριο δεν έκανε δεκτό το αίτημα αναγνώρισης ελαφρυντικών και συγκεκριμένα αυτό της μετεφηβικής ηλικίας.

    Η έφεση που άσκησαν οι τέσσερις καταδικασθέντες δεν έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα. Να σημειωθεί ότι μετά την έκτιση της ποινής τους ουδείς πρόκειται να απελαθεί πίσω στη χώρα του, καθώς ήδη έχουν δικαίωμα μόνιμης εγκατάστασης.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Robert Bosch: Επενδύει στην κατασκευή των γνωστών μικροτσίπ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΨΑΧΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.

    Η Robert Bosch, η Νο1 προμηθευτής εξαρτημάτων στον κόσμο δημιούργησε μία νέα κάθετη μονάδα παραγωγής ημιαγωγών, με σκοπό την διοχέτευσή τους στις αυτοκινητοβιομηχανίες.

    Τα αρχικά πλάνα της εταιρείας προέβλεπαν ότι η παραγωγή θα ξεκινούσε στα τέλη του 2021, αλλά ο προγραμματισμός άλλαξε και έτσι η νέα μονάδα θα αρχίσει να κατασκευάζει μικροτσίπ για ηλεκτρικά εργαλεία τον Ιούλιο, ενώ από τον Σεπτέμβριο θα εγκαινιαστεί και η γραμμή παραγωγής για τα αυτοκίνητα. Μάλιστα, το νέο εργοστάσιο ξεκινά τη λειτουργία του σε μία περίοδο όπου υπάρχει εξαιρετικά περιορισμένη διάθεση των ημιαγωγών, με την παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία να έχει επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό, με αποτέλεσμα αρκετοί κατασκευαστές να επιδιώκουν την αναθεώρηση των αλυσίδων εφοδιασμού.

    Το νέο εργοστάσιο που θα απασχολήσει 700 νέες θέσεις εργασίας, αποτελεί και μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις της Bosch, φτάνοντας αισίως το 1 δισεκατομμύριο ευρώ, ενώ την ίδια στιγμή η γερμανική εταιρεία έλαβε οικονομική ενίσχυση 200 εκατομμυρίων ευρώ, μέσω προγράμματος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

    «Το κάθε μικροτσίπ που θα φτιάχνουμε, είναι ένα τσιπ λιγότερο από αυτά που λείπουν» σχολίασε το μέλος του Δ.Σ. της Bosch, Harald Kroeger, συμπληρώνοντας ότι η εταιρεία προωθεί τα σχέδια που έχει εκπονήσει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, που θέλουν τη παραγωγή ημιαγωγών επί ευρωπαϊκού εδάφους να διπλασιάζεται μέχρι το 2030, φτάνοντας σε παγκόσμιο επίπεδο το 20%.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...