ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

04 Οκτωβρίου 2021

Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΤΟΥΡΣΟΥΝ ΤΣΙΤΣΕΚ: «Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΦΩΚΑΙΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΦΑΞΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ, ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΧΙΟ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥ 1822».

 

Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ. Ιράν προς (Τούρκο)Αζερμπαϊτζάν: «Θα εξαφανίσουμε την πρωτεύουσά σας, το Μπακού, με 4.000 πυραύλους»!

 

Ο  ΠΡΟΚΟΠΗΣ  ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΧΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΗΣ ΧΙΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΖΗΝΩΝΟΣ ΠΑΠΑΖΑΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΧΙΟΥ.

Τατάρ: «Τα νησιά του Αιγαίου κάποτε μας ανήκαν»!


 

Τούρκος στρατιωτικός: «Οι πεζοναύτες στην Φώκαια θα αναλάβουν την κατάληψη ελληνικών νησιών».  Πηγή: tourkikanea.gr


 


Μιλά ο απόστρατος και πρώην βουλευτής του CHP Ντουρσούν Τσιτσέκ.


Ενδιαφέροντα και αυτά που λέει για την μονάδα των πεζοναυτών στην Φώκαια…

Στο χρονικό σημείο 7:37 και μετά λέει τα εξής :

«Η Ελλάδα στην ιστορία συνεχώς αναπτύχθηκε πάνω στα τουρκικά εδάφη, ως ένα κράτος-όργανο που συνεχώς χρησιμοποιούσαν οι ιμπεριαλιστές

Ως πεζοναύτης υπηρέτησα 31 χρόνια, με τα περισσότερα εξ αυτών στην Φώκαια

Η βασική αποστολή του αποβατικού στόλου της μονάδας εκεί, είναι αν η Ελλάδα κάνει στο Αιγαίο ένα νέο λάθος να την κάνει να πληρώσει πολλαπλάσιο τίμημα, για αυτό στήθηκε η μονάδα. Και είναι μια στρατηγική μονάδα που παρακολουθεί την Ελλάδα.


Σε 24 ώρες και όπως να έχει σε 48 ώρες, τα νησιά για τα οποία συζητάμε θα περάσουν στον έλεγχο της Τουρκίας».

 

Καλό είναι που λέει ο Τούρκος στρατιωτικός για το σκοπό της Ταξιαρχίας πεζοναυτών στη Φώκαια. Για να γνωρίζουμε που θα φύγουν οι πρώτοι SCALP (και οι MdCN αλλά τους τελευταίους δεν θα τους πάρουμε).

  

Τατάρ: «Τα νησιά του Αιγαίου κάποτε μας ανήκαν»!

«Οι Έλληνες παραβιάζουν τα δικαιώματά μας στη Γαλάζια Πατρίδα, παραβιάζουν το δίκαιο μας και ταυτόχρονα αποτρέπουν την υπεροχή μας στον εναέριο χώρο. Δεν μπορούμε να το δεχτούμε αυτό. Θα αντισταθούμε μέχρι τέλους. Αλλά φυσικά, εμείς, οι Τ/Κ δεν μπορούμε να δώσουμε μόνοι μας έναν τέτοιο αγώνα. Πρέπει πάντα να παλεύουμε σε συνεργασία με τη Δημοκρατία της Τουρκίας. Αυτό κάνουμε, αυτό τον αγώνα δίνουμε. Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί η Δημοκρατία της Τουρκίας φροντίζει για την ΤΔΒΚ».

«Τα νησιά του Αιγαίου που κάποτε μας ανήκαν, οι Έλληνες βρήκαν τρόπο -στο πλαίσιο της Συνθήκης της Λωζάνης- και τα έθεσαν υπό την κυριαρχία τους. Δυστυχώς, παρά τη συνθήκη της Λωζάνης, (τα χωρικά ύδατα) ήταν 3 μίλια, μετά έγιναν 6 μίλια και τώρα μιλούν για 12 μίλια»!

 «Οι ισχυρισμοί της Ελλάδας και της Ε/Κ Διοίκησης σχετικά με τις περιοχές θαλάσσιας δικαιοδοσίας είναι απαράδεκτοι. Δυστυχώς, είναι πολύ κακομαθημένοι … Με άλλα λόγια, λένε, ‘δεν υπάρχουν Τ/Κ στην Κύπρο. Δεν υπάρχει κανένας τουρκικός λαός’. Λες και το νησί εκεί ανήκει στην Ε/Κ Δημοκρατία. Με τις πραγματικά απαράδεκτες αξιώσεις που προέβαλαν για τις θαλάσσιες δικαιοδοσίες, περικυκλώνουν και εμάς και την Τουρκία και αποκλείουν τις διεξόδους μας προς τις μεγάλες θάλασσες σε ολόκληρη τη Μεσόγειο».

Η τουρκική πολιτική αναπτύχθηκε κατά αυτόν τον τρόπο, επειδή πρέπει να υπερασπιστούμε τα δύο ξεχωριστά κράτη στην Κύπρο. Επειδή είχαμε πάντα υπομονή, έχουμε καλές προθέσεις. Στην Κύπρο έχουν προκύψει διάφορα σχέδια σε διάφορες χρονικές στιγμές. Το σχέδιο Ανάν, το τελικό σχέδιο, απορρίφθηκε από τους Έλληνες. Γιατί το απέρριψαν; Επειδή η Κύπρος δεν είδε την Κύπρο ενωμένη. Δεν ήθελε να μοιραστεί τον πλούτο και την εξουσία στην Κύπρο. Αυτό που είχαν πάντα στην καρδιά τους υπάρχει ακόμα και σήμερα. Έβλεπαν την Κύπρο ως ελληνικό νησί. Λένε ακόμα ότι η Κύπρος πρέπει τελικά να γίνει ελληνικό νησί. Διατηρούν την ίδια πολιτική στάση ακόμη και τώρα. Ο δρόμος που ακολουθούμε είναι ο σωστός».

 

 

 


Ο  ΠΡΟΚΟΠΗΣ  ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΧΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΗΣ ΧΙΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΖΗΝΩΝΟΣ ΠΑΠΑΖΑΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΧΙΟΥ.

 

 

Παυλόπουλος: Η Σφαγή της Χίου σηματοδοτεί το «στίγμα» της τουρκικής βαρβαρότητας που «προανήγγειλε» τις Γενοκτονίες του 20ού αιώνα

https://www.protothema.gr/politics/article/1167162/paulopoulos-i-sfagi-tis-hiou-to-stigma-tis-tourkikis-varvarotitas-pou-proaniggeile-tis-genoktonies-tou-20ou-aiona/

 02/10/2021

Στο Συνέδριο του Δικηγορικού Συλλόγου Χίου για την Επέτειο των 200 ετών από την Εθνεγερσία του 1821, με θέμα: «Η Χίος κατά την Εθνεγερσία του 1821» μίλησε ο τέως πρόεδρος της Δημοκρατίας

Ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας και Επίτιμος Καθηγητής της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Προκόπιος Παυλόπουλος μίλησε με θέμα «Η Σφαγή της Χίου: Το αίμα που «πότισε» το Ιερό Χώμα της Εθνεγερσίας του 1821, το ιστορικό του «αποτύπωμα» για την Τουρκία και οι επιπτώσεις του στον Φιλελληνισμό», στο Συνέδριο του Δικηγορικού Συλλόγου Χίου για την Επέτειο των 200 ετών από την Εθνεγερσία του 1821, με θέμα: «Η Χίος κατά την Εθνεγερσία του 1821».

Στην ομιλία του αυτή ο κ. Παυλόπουλος επισήμανε, μεταξύ άλλων, και τα εξής:

Την 30ή Μαρτίου 1822, η οθωμανική θηριωδία, χαρακτηριστικό δείγμα βαρβαρότητας που «στοιχειώνει» –μεταξύ και πολλών άλλων θηριωδιών, δυστυχώς– το απεχθές παρελθόν της Τουρκίας, ενέσκηψε με κτηνώδη σφοδρότητα στο Μαρτυρικό Νησί της Χίου. Το αίμα των κατοίκων της Χίου - «φουσκωμένο» ποτάμι το οποίο ρέει, αδιαλείπτως, πάνω στην «γη» της Ελληνικής Ιστορίας – «πότισε» το Ιερό Χώμα της Εθνεγερσίας του 1821, για να «ριζώσει» το Νεότερο Ελληνικό Κράτος και, μαζί, να επανέλθει η Ελευθερία στο από αιώνων λίκνο της. Συνήθως –και εν πολλοίς δικαίως – αναφερόμενοι στην Σφαγή της Χίου μένουμε στα γεγονότα της Μεγάλης Θυσίας. Θυσίας, η οποία υπενθυμίζει στο Έθνος των Ελλήνων αφενός μια από τις πιο σημαντικές πτυχές της Επανάστασης που ξεκίνησε την 25η Μαρτίου 1821 στην Αγία Λαύρα και, αφετέρου, ποιο είναι σήμερα αλλά και στο μέλλον το χρέος μας για την υπεράσπιση της Πατρίδας. Είναι όμως ανάγκη, για την πληρότητα της αποτίμησης της σημασίας της Σφαγής της Χίου στην όλη πορεία της Εθνεγερσίας του 1821, να διεισδύσουμε στα γεγονότα της 30ής Μαρτίου 1822 αποκαλύπτοντας, επιπλέον και για μιαν ακόμη φορά, από την μια πλευρά τι σηματοδότησαν για την μετέπειτα συμπεριφορά της Τουρκίας και, συνακόλουθα, τι διδάσκουν, πάντοτε ως προς το κράτος αυτό, τον Ελληνισμό, την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Διεθνή Κοινότητα γενικώς. Και, από την άλλη πλευρά, ποια ήταν η επίπτωση των ως άνω ιστορικών γεγονότων στην «έκρηξη» του Φιλελληνισμού κυρίως στην τότε Ευρώπη και πώς, προς αυτή την κατεύθυνση, η Χίος ήταν ο «πρόδρομος» της Ιεράς Πόλεως του Μεσολογγίου τέσσερα χρόνια αργότερα, το 1826, κατά την «επική» Έξοδο των «Ελεύθερων Πολιορκημένων», σύμφωνα με τον Διονύσιο Σολωμό.

Α. Στις αρχές Μαρτίου του 1822, ο Σάμιος Λυκούργος Λογοθέτης, πρωτεργάτης και ηγέτης της Σαμιακής Επανάστασης της 17ης Απριλίου 1821, αποβιβάσθηκε στην Χίο για να ξεκινήσει ο Απελευθερωτικός Αγώνας κατά των οθωμανών.

1. Με 1.500 άνδρες επιτέθηκε στην φρουρά των οθωμανών, έχοντας την συμπαράσταση, σχεδόν αποκλειστικώς, των κατοίκων της υπαίθρου της Χίου. Οι 3.000 οθωμανοί, που βρίσκονταν στο Νησί, κλείσθηκαν στο Κάστρο της Χίου. Η πολιορκία τους άρχισε αλλά γρήγορα «εκφυλίσθηκε» επιχειρησιακώς και έτσι δεν είχε ευτυχή κατάληξη. Η αντίδραση του Σουλτάνου Μαχμούτ Β΄ υπήρξεν όχι μόνον ακαριαία αλλά και πρωτοφανώς στυγνή, «δίνοντας το σύνθημα» για αδιανόητες ωμότητες, δείγματα πραγματικής βαρβαρότητας δίχως προηγούμενο. Κατ’ εντολή του Σουλτάνου Μαχμούτ Β΄, ο Καρά Αλή πασάς αποβιβάσθηκε, ύστερα από σφοδρό κανονιοβολισμό, στην Χίο την 30ή Μαρτίου 1822. Πυρπόλησε τα περίχωρα και την Πρωτεύουσα του Νησιού κάνοντας τα πάντα «στάχτη».

2. Και ύστερα άρχισε η Σφαγή. Σφαγιάσθηκαν οι περισσότεροι κάτοικοι της Χίου, μέλη του Ελληνικού στοιχείου, πλην των αγοριών ηλικίας μεταξύ 3 και 12 ετών και των γυναικών ηλικίας μεταξύ 3 και 40 ετών. Έτσι, από 117.000 μέλη του Ελληνικού στοιχείου σφαγιάσθηκαν πάνω από 42.000, ενώ όσοι εξαιρέθηκαν, κατά τα προλεχθέντα, από την Σφαγή –περί τις 50.000– αρχικώς αιχμαλωτίσθηκαν και στην συνέχεια οδηγήθηκαν στα σκλαβοπάζαρα της οθωμανικής επικράτειας για να καταλήξουν στα χέρια των δουλεμπόρων, όπου και πολλοί ακόμη έχασαν την ζωή τους από τους βασανισμούς και άλλες κακουχίες. Για ν’ αντιληφθεί κανείς το αποκρουστικό «πρόσωπο» της οθωμανικής βαρβαρότητας κατά την Σφαγή της Χίου είναι αρκετό να υπενθυμισθεί ότι μαζί με την αναφορά, την οποία απηύθυνε προς την Κωνσταντινούπολη ο τότε τούρκος τοποτηρητής της Χίου Βαχίτ πασάς για να πιστοποιήσει την ανακατάληψη του Νησιού, απέστειλε μαζί και πέντε φορτία με κομμένα κεφάλια και δύο φορτία με κομμένα αυτιά!

Β. Πριν απ’ όλα η Σφαγή της Χίου πρέπει να μας θυμίζει ότι δεν ήταν, ακόμη και τότε, ένα μεμονωμένο δείγμα της οθωμανικής βαρβαρότητας εις βάρος των υπόδουλων Ελλήνων αλλά και, γενικότερα, όσων βίωσαν επί αιώνες τα δεινά του οθωμανικού ζυγού.

1. Είχαν προηγηθεί και άλλα τέτοια δείγματα, πολλά από τα οποία έχουν, δυστυχώς, σχεδόν λησμονηθεί. Και τούτο πρωτίστως επειδή ο διεθνής περίγυρος της εποχής, κατ’ εξοχήν δε η απαραδέκτως ανεκτική στάση των Μεγάλων Δυνάμεων της σκοτεινής εκείνης περιόδου, δεν βοήθησαν ώστε να συντηρηθούν δεόντως στην συλλογική μνήμη. Κάτι το οποίο είχε, επιπροσθέτως, ως καταστροφικό, κυριολεκτικώς, αποτέλεσμα την αποθράσυνση της οθωμανικής βαρβαρότητας.

2. Τ’ αποτελέσματα, ως προς την αποθράσυνση της τουρκικής, πλέον, θηριωδίας μετά την εμπέδωση του τουρκικού κράτους υπό τον Κεμάλ Ατατούρκ τον 20ό αιώνα –με την πλήρη ανοχή ή και στήριξη των Μεγάλων Δυνάμεων, εις βάρος κυρίως της Ελλάδας– υπήρξαν κάτι παραπάνω από ιστορικώς «ηχηρά». Μέσα στο πρώτο τρίτο κιόλας του 20ού αιώνα, η Τουρκία επιδόθηκε, «ακάθεκτη», σε σειρά εγκλημάτων κατά της Ανθρωπότητας, με αποκορύφωμα τις αδιανόητες, για το Παγκόσμιο Πολιτισμό, Γενοκτονίες των Αρμενίων, των Ελλήνων του Πόντου, των Ελλήνων της Μικράς Ασίας και των Ασσυρίων. Γενοκτονίες, για τις οποίες ακόμη και σήμερα η Τουρκία δεν έχει ζητήσει, έστω και καθ’ υποφοράν, μια στοιχειώδη συγγνώμη, επιμένοντας, δίχως ουσιαστική αποτελεσματική αντίδραση με ανάλογες κυρώσεις από την Διεθνή Κοινότητα ή ακόμη και από την Ευρωπαϊκή Ένωση, να προκαλεί διεθνώς και να διαστρέφει ασυστόλως την Ιστορία. Και αυτό, προκειμένου να συγκαλύψει την βαρβαρότητα του παρελθόντος και να συνεχίσει, με νέες «σύγχρονες μεθόδους», την προκλητική παραβίαση του Διεθνούς και του Ευρωπαϊκού Δικαίου, κυρίως ως προς τις διατάξεις τους που αφορούν τον σεβασμό των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων του Ανθρώπου.

Γ. Στο αμιγώς διεθνές πνευματικό πεδίο της εποχής, η Σφαγή της Χίου βρήκε την θέση που της άρμοζε, ως ιστορικό γεγονός που αφορούσε ευθέως το Πνεύμα και τον Πολιτισμό, ιδίως στην Λογοτεχνία και στην Ζωγραφική.

1. Μένει για πάντα, ως ανεπανάληπτη και αείχρονη «πνευματική παρακαταθήκη», η ποιητική προσφορά του Βίκτωρος Ουγκώ για την φρίκη της Σφαγής της Χίου. Στο ποίημά του, «Τα Ελληνόπουλα», γραμμένο το 1828, ο εμβληματικός Γάλλος λογοτέχνης άφησε στην πνευματική αιωνιότητα στίχους –αξίζει η προσφυγή στην έξοχη μετάφραση στα Ελληνικά του Κωστή Παλαμά– που μένουν χαραγμένοι, αδιαλείπτως, στο «θησαυροφυλάκιο» της παγκόσμιας λογοτεχνικής δημιουργίας. Θυμίζω, μόνο, τις εξής λίγες στροφές από «Τα Ελληνόπουλα»:
«Τούρκοι διαβήκαν. Χαλασμός, θάνατος πέρα ως πέρα. Η Χίος, τ’ όμορφο νησί, μαύρη απομένει ξέρα.»

2. Στο πεδίο της Ζωγραφικής, την Σφαγή της Χίου «καταγράφει» διαρκώς στην διεθνή συλλογική μνήμη ο περιώνυμος και πρωτοποριακός, στον χώρο του Ρομαντισμού, πίνακας του Ευγένιου Ντελακρουά. «Η Σφαγή της Χίου», ελαιογραφία σε καμβά «γιγαντιαίου» μεγέθους –4,19Χ3,54 μ.– κατέχει περίοπτη θέση στο Μουσείο του Λούβρου, πραγματικός «φόρος τιμής» στην Ελλάδα, μαζί –φυσικά από την οικεία ιστορική και πνευματική σκοπιά– με την Αφροδίτη της Μήλου και την Νίκη της Σαμοθράκης. «Η Σφαγή της Χίου» συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων έργων της τεχνοτροπίας του Ρομαντισμού στον χώρο της Ζωγραφικής. Τα χρώματά του και η όλη σύνθεσή του συγκλόνισαν και συγκλονίζουν τον θεατή του πίνακα, με την μοναδική εκφραστική ζωντάνια και την ανείπωτη συγκίνηση που αποπνέουν κατ’ εξοχήν τ’ απεικονιζόμενα πρόσωπα.

Συμπερασματικώς, η Σφαγή της Χίου, ως κορυφαίο ιστορικό γεγονός το οποίο προσλαμβάνει τις διαστάσεις που του αναλογούν ιδίως υπό το φως των εξίσου κορυφαίων συμβολισμών της Επετείου των 200 ετών της Εθνεγερσίας του 1821, δεν είναι –κάθε άλλο μάλιστα– «μονοσήμαντη» ως προς τους αποδέκτες της σήμερα. Και τούτο διότι βεβαίως και πρωτίστως αφορά εμάς, τους Έλληνες, οι οποίοι οφείλουμε, με βάση τα διδάγματα της Σφαγής της Χίου, αφενός να τιμούμε τις θυσίες των Προγόνων μας για την υπεράσπιση της Πατρίδας. Και, αφετέρου, ν’ αναλογιζόμαστε το δικό μας Χρέος απέναντι στην Πατρίδα και να το «μεταλαμπαδεύουμε» εναργές στις γενιές των Ελλήνων που έρχονται. Πλην όμως η Σφαγή της Χίου αφορά, πέραν της Ελλάδας και των Ελλήνων, ευθέως και πολλαπλώς τόσο την Διεθνή Κοινότητα εν γένει όσο και, κυρίως, την Ευρωπαϊκή Ένωση, τουλάχιστον υπό την εξής έννοια: Όσο η Τουρκία αφήνεται, χωρίς αποτελεσματική αντίδραση και χωρίς εξίσου αποτελεσματικές αυστηρές κυρώσεις, ν’ αμφισβητεί – ή και ν’ αγνοεί επιδεικτικώς, παραχαράσσοντας ασυστόλως την Ιστορία – την βαρβαρότητα του παρελθόντος της, τόσο θ’ αποθρασύνεται και δεν θα διστάσει να τις επαναλάβει, έστω και με συγκαλυμμένη μορφή, στο παρόν και στο μέλλον. Και όσο η Τουρκία θ’ αφήνεται, και πάλι χωρίς αποτελεσματική αντίδραση και χωρίς εξίσου αποτελεσματικές αυστηρές κυρώσεις, να προσβάλει θεμελιώδεις κανόνες του Διεθνούς και του Ευρωπαϊκού Δικαίου, ιδίως δε τους κανόνες για τα Θεμελιώδη Δικαιώματα του Ανθρώπου, τόσο οι αδιανόητες προσβολές της θα συνεχίζονται και θα διευρύνονται παρέχοντας, επιπλέον, ένα «ανέξοδο» «παράδειγμα προς μίμηση» και για άλλα Κράτη-Μέλη της Διεθνούς Κοινότητας. 

 

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

 

 





20 σχόλια:

  1. 2 δισ. δολάρια έδωσε η Ελλάδα του Κούλη στην Τουρκία για εισαγωγή τουρκικών προϊόντων!
    Χρηματοδοτούμε το τουρκικό εξοπλιστικό πρόγραμμα.
    Σύμφωνα με τα στοιχεία του τουρκικού υπουργείου Εμπορίου και της τουρκικής Ένωσης Εξαγωγέων, οι εξαγωγές της χώρας στη Βουλγαρία, το Ιράν, το Ιράκ, τη Γεωργία, τη Συρία και την Ελλάδα αυξήθηκαν κατά 34,4 % σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του προηγούμενου έτους και έφτασαν τα 14,5 δισεκατομμύρια δολάρια.
    Η Ελλάδα εισήγαγε προϊόντα αξίας 2 δισεκατομμυρίων και πλέον δολαρίων από την Τουρκία την περίοδο Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου!
    Η Ελλάδα έγινε η χώρα με τη μεγαλύτερη αύξηση των εισαγωγών από την Τουρκία με 62 % σε ετήσια βάση στο 9μηνο, Όπως πανηγυρικά αναφέρεται στην ανακοίνωση των Τούρκων.
    Στην κατανομή των εισαγωγών της Ελλάδας από την Τουρκία ανά τομέα, ο τομέας «της χημικής βιομηχανίας και των σχετικών προιόντων» κατέχει την πρώτη θέση.
    Χημική βιομηχανία η οποία συνδέεται και με το πρόγραμμα των χημικών όπλων της Τουρκίας.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. CVC Capital: Πρώτα αγόρασαν σε τιμές λεηλασίας την Εθνική Ασφαλιστική και μετά προσέλαβαν την κόρη Μητσοτάκη ως bonus!
    Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΤΩΝ ΜΑΦΙΟΖΙΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΞΕΝΩΝ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    Τον Απρίλιο του 2021 ολοκληρώθηκε το ξεπούλημα αντί «πινακίου φακής» της κρατικής Εθνικής Ασφαλιστικής στο αμερικανικό fund CVC Capital που έχει σαρώσει τον ελληνικό χώρο της υγείας κυριολεκτικά σε «τιμές ευκαιρίας» και αίφνης τον Αύγουστο του 2021 η Σοφία Μητσοτάκη, κόρη του Κυριάκου Μητσοτάκη έπιασε δουλειά εκεί ως «Investor Relations» (σ.σ. ασχολείται με τις επενδυτικές σχέσεις), σε μία πρόσληψη που μπορεί να είναι «νόμιμη, αλλά δεν είναι ηθική».
    Η ίδια η Σοφία Μητσοτάκη το δημοσιοποίησε, μέσω της σελίδας της στο LinkedIn, στην οποία βλέπουμε μάλιστα, ότι η προηγούμενη εργασιακή της εμπειρία ήταν στην Goldman Sachs, έναν οίκο που στην εποχή της αποδόμησης της ελληνικής οικονομίας τα έτη 2010-2019 είχε εκδώσει δεκάδες εκθέσεις που προέβλεπαν τις διαδοχικές πτωχεύσεις της ελληνικής οικονομίας.
    Τώρα η Εθνική Ασφαλιστική, αυτός ο γίγαντας της ελληνικής αγοράς ασφαλειών ,με αξία 1,2 δισ. ευρώ, πωλήθηκε σχεδόν 260.000.000 ευρώ, ποσό το οποίο ο αγοραστής... δανείστηκε από τον… πωλητή, δηλαδή από το ελληνικό κράτος!
    Είπατε τίποτα για λεηλασία; Σώπα βρε αδελφέ.
    Το «κομπρεμί» ολοκληρώθηκε και με την πρόσληψη της κόρης Μητσοτάκη και είναι όλοι ευτυχισμένοι. Εντάξει, οι Έλληνες πολίτες έχασαν ένα δισ. ευρώ αυτό την πώληση αυτή, αλλά ας πρόσεχαν ποιον έκαναν πρωθυπουργό...
    Και οι άλλοι Έλληνες που έχουν άνεργα τα παιδιά τους επίσης να πρόσεχαν: Ας άλλαζαν το επώνυμό της σε «Μητσοτάκης».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Θ.Πλεύρης είπε πως μόλις το 20% των αλλοδαπών έχει εμβολιαστεί και οι δηλώσεις του διαγράφηκαν από το δελτίο Τύπου!
    Ο διευθυντής των Γιατρών του Κόσμου υποστηρίζει πως μόλις το 2% έχει εμβολιαστεί.
    Ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, αποκάλυψε σε χθεσινή του συνέντευξη πως μόλις το 20% των παράνομων μεταναστών που μένουν στις δομές έχει εμβολιστεί κατά του κορωνοϊού και για κάποιον λόγο η δήλωση του σβήστηκε από το δελτίο Τύπου που μοίρασε το Μαξίμου στα ΜΜΕ.
    Να σημειώσουμε εδώ πως εκτός δομών ο αριθμός των εμβολιασμών παράνομων μεταναστών είναι ακόμα πιο χαμηλός.
    Επίσης να θυμίσουμε ότι σε τοποθέτησή του στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής ο επιχειρησιακός διευθυντής των Γιατρών του Κόσμου, Αναστάσιος Υφαντής, υποστήριξε ότι «από μια πρόχειρη εκτίμηση η εμβολιαστική κάλυψη στα κέντρα υποδοχής και στις δομές προσφύγων κυμαίνεται κάτω του 2%, λόγω διοικητικών προβλημάτων».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Bενιζέλος: «Γιατί πεθαίνουν τόσοι πολλοί Έλληνες; Η Ελλάδα αυτή τη στιγμή έχει 17 νεκρούς ανά εκατομμύριο κατοίκων, η Πορτογαλία 2 νεκρούς ανά εκατομμύριο και η Γερμανία 4».
    Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Ευάγγελος Βενιζέλος σε συνέντευξή του στο Ράδιο Θεσσαλονίκη.
    Ευάγγελος Βενιζέλος: Το πολιτικό σύστημα είναι στενότερο της κοινωνίας και θα μου επιτρέψετε να πω ότι είναι και στενότερο των προβλημάτων της χώρας. Διότι, για παράδειγμα τώρα, τον Οκτώβριο του 2020 είχα κάνει μία έντονη δήλωση γιατί είχε μείνει απροστάτευτη και άνευ μέτρων περιοριστικών η Θεσσαλονίκη και γλίστρησε σε τραγικά ποσοστά κρουσμάτων πανδημίας. Το ίδιο συμβαίνει και τώρα, τώρα βλέπω ότι ανακοινώνεται ότι η παρέλαση και ο εορτασμός θα γίνει άνευ διακρίσεως για εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους. Λοιπόν, δεν μπορεί να μην παίρνουμε κόστος για τίποτα, δεν μπορεί να είμαστε εμείς αυτή τη στιγμή με 17 νεκρούς ανά εκατομμύριο κατοίκων και η Πορτογαλία με 2 νεκρούς ανά εκατομμύριο και η Γερμανία με 4. Είμαστε μέσα στις δύο πρώτες χώρες της Ευρώπης σε θανάτους ανά εκατομμύριο.
    Καλώ την επιστημονική κοινότητα να μας πει τι συμβαίνει στη χώρα, γιατί είμαστε μέσα στις δύο πρώτες χώρες σε θανάτους στην Ευρώπη, γιατί έχουμε τόση διαφορά.
    Σ. Διαμαντόπουλος: Κύριε Βενιζέλο, θα έπρεπε επομένως ή να μη γίνουν οι παρελάσεις ή να γίνουν…
    Ευ. Βενιζέλος: Όχι, θα έπρεπε καταρχάς η ιατρική κοινότητα να μας πει τι συμβαίνει, και μετά, αφού μας το πουν οι γιατροί επισήμως και με το επιστημονικό τους κύρος και με την επιστημονική τους ευθύνη, η κυβέρνηση και όλο το πολιτικό σύστημα να τοποθετηθεί επί των ιατρικών δεδομένων. Οφείλει η ιατρική κοινότητα επειγόντως, σήμερα, να μας πει τι σημαίνει, γιατί έχουμε τόσο μεγάλο αριθμό θανάτων εμείς.
    Η βασική εξήγηση είναι να καταλάβει ο κόσμος ότι έχουμε πολλούς θανάτους σε σχέση με τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες, πάρα πολλούς, ότι πεθαίνει κόσμος και έχουμε αποκτήσει αυτή την ανοσία, όλοι κάνουν σαν να μην βλέπουν το πρόβλημα, έχουμε εξοικειωθεί με το ότι πεθαίνουν σχεδόν 300 άνθρωποι την εβδομάδα, σαν να μη συμβαίνει τίποτα, απόλυτη αδιαφορία όλων. Άρα δεν δικαιούται η επιστημονική κοινότητα να σιωπά. Έχει όργανα, υπάρχουν ιατρικοί σύλλογοι, υπάρχουν ιατρικές σχολές, υπάρχουν επιστημονικές εταιρίες, υπάρχει η Επιτροπή, πριν διαλυθεί, των ειδικών, των λοιμωξιολόγων και επιδημιολόγων, να μας πει τι συμβαίνει.
    Χωρίς πολιτικές σκοπιμότητες, η επιστήμη να μην πολιτεύεται, να μην κρύβει τα λόγια της, να πει την αλήθεια. Μετά θα πάρουν πολιτικές αποφάσεις τα πολιτικά όργανα εκτιμώντας την οικονομία, τον τουρισμό, όλα τα άλλα.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα κουνούπια σκότωσαν περισσότερους Γερμανούς από τον «ηρωϊκό» ΕΛΑΣ!
    Γράφει ο Θ. ΧΑΤΖΗΓΩΓΟΣ
    Την περασμένη Τρίτη 28/9 δημοσιεύτηκε στην «Εφημερίδα των Συντακτών» ένα άρθρο του πολυδιαφημισμένου αριστερού διανοούμενου Γιώργου Πετρόπουλου, με αφορμή τα 80 χρόνια από την Ίδρυση του προδοτικού ΕΑΜ (27 Σεπτεμβρίου 1941). Το άρθρο είχε τίτλο «Το 1821 της σύγχρονης Ελλάδας» (δείτε το εδώ https://tinyurl.com/upmavkms ) και τολμά να εξισώνει τους Αγωνιστές του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ με τους Αγωνιστές του 1821. Ωστόσο, αυτό ήταν το μικρότερο ατόπημά του, διότι όλο το άρθρο είναι γεμάτο ψέματα και ανακρίβειες…
    Για παράδειγμα, προκειμένου να πείσει τους... [μπιπ λογοκρισία] αναγνώστες της «Εφ.Συν» για το πόσο πολλά προσέφερε το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ στην Πατρίδα, ο Γ. Πετρόπουλος επικαλείται τους ψευδέστατους αριθμούς του (δι’ εμπτυσμού αναγορευθέντος!..) Αρχηγού του ΕΛΑΣ, Στέφανου Σαράφη. Μεταφέρω επί λέξει: «● Οι Γερμανοί ήταν υποχρεωμένοι να απασχολούν αποκλειστικά για να αντιμετωπίσουν τον ΕΛΑΣ 4-5 μεραρχίες. ● Ο ΕΛΑΣ προξένησε τις παρακάτω απώλειες στον εχθρό: Γερμανοί νεκροί 16.062, τραυματίες 6.504, αιχμάλωτοι 1.878. Βούλγαροι νεκροί 1.305, τραυματίες 1.037, αιχμάλωτοι 2.230. Ιταλοί νεκροί 1.988, τραυματίες 735, αιχμάλωτοι 1.073. Σύνολο: νεκροί 19.355, τραυματίες 8.294, αιχμάλωτοι 5.181»
    ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΚΑΙ Ο ΤΥΦΟΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ… «ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ»!..
    Ας δούμε τώρα, ποια είναι η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ: Εκτός από την ανατίναξη της γέφυρας του Γοργοποτάμου, (που βασικά έγινε χάρις στους Άγγλους…) οι υπόλοιπες «αντιστασιακές» ενέργειες του ΕΑΜ – ΕΛΑΣ κατά των Γερμανών ήταν καθαρές δολοφονίες στρατιωτικών σε μη στρατιωτικές επιχειρήσεις ή εκτελέσεις αιχμαλώτων Γερμανών, που είχαν συλληφθεί μετά από ενέδρες. Οι περισσότερες μάλιστα έγιναν, όταν η ολοκληρωτική ήττα της Γερμανίας ήταν θέμα χρόνου, από το τέλος του ’43 μέχρι τον Σεπτέμβριο του ’44.
    Οι αριθμοί είναι αποκαλυπτικοί. Όπως βεβαιώνουν τα επίσημα Αρχεία του Γερμανικού Στρατού (σε γραπτή τους απάντηση προς τον Κώστα Πλεύρη που τους έστειλε αρμοδίως επιστολή…) σε όλη την διάρκεια της Κατοχής, από τις κάθε λογής “αντιστασιακές” ενέδρες σκοτώθηκαν στην Ελλάδα μόλις… 376 Γερμανοί!.. Αριθμός εντελώς αμελητέος συγκριτικά με τα 6,8 εκατομμύρια νεκρούς των δυνάμεων του Άξονα.
    Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία του Γερμανικού Στρατού, τα… κουνούπια σκότωσαν διπλάσιους απ’ όσους η «Ενωμένη Εθνική Αντίσταση: 721 Γερμανοί οπλίτες και βαθμοφόροι του στρατού κατοχής πέθαναν από ελονοσία, τύφο και άλλες μολυσματικές ασθένειες. Άλλοι 237 Γερμανοί αυτοκτόνησαν επί ελληνικού εδάφους.

    ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ: Πόσο «πληρώθηκαν», σε αίμα αμάχων, αυτοί οι 376 νεκροί Γερμανοί; 56.225 Έλληνες εκτελέστηκαν από τους Ναζί στην Κατοχή ως αντίποινα και 1.170 χωριά καταστράφηκαν ολοσχερώς! Συγκριτικά, οι νεκροί του πολέμου 1940-41 (συμπεριλαμβανομένου του Αλβανικού έπους) ήταν 13.327. Άξιζε, άραγε, τέτοια παράλογη θυσία; ΚΙ ΑΚΟΜΑ: Ήταν ωφέλιμες στρατιωτικά αυτές οι «επιχειρήσεις» των κατσαπλιάδων του ΕΛΑΣ; Καθόλου! Όλοι οι έγκυροι στρατιωτικοί αναλυτές συμφωνούν πως η συμμετοχή τους στην έκβαση του Πολέμου ήταν μηδαμινή.
    Ζ.Π.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΙ ΑΠΑΞΙΩΝΑΝ ΤΗΝ… ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΑΜ-ΕΛΑΣ!..
      Μετά λύπης μου αποκαλύπτω σήμερα πως ήταν τόσο άνευ σημασίας η συμμετοχή της Ελληνικής Αντίστασης στην εξέλιξη του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου, ώστε οι ίδιοι οι Σοβιετικοί επί δεκαετίες δεν την μνημόνευαν καν!.. Τόσο πολύ σνόμπαραν τους… αγώνες του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ... Για παράδειγμα, στο βιβλίο του «Στα φτερά του οράματος» ο καπετάνιος του ΕΛΑΣ και επικεφαλής της δολοφονικής επίθεσης του ΕΑΜ στον σταθμό Χωροφυλακής του Λιτοχώρου (με την οποία ξεκίνησε ο Συμμοριτοπόλεμος στις 30 Μαρτίου 1946…) Υψηλάντης (Αλέξης Ρόσιος), εξιστορεί με παράπονο: «Στις επετείους, ιδιαίτερα δε στην επέτειο της νίκης τους (σ.σ. των Σοβιετικών) στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, αφού τόνιζαν – και δικαιολογημένα βέβαια – τον αποφασιστικό ρόλο της Σοβιετικής Ένωσης στη νικηφόρα έκβασή του, ανέφεραν και τη συμβολή των Κινημάτων Αντίστασης των λαών στον κοινό αγώνα κατά των γερμανοϊταλών κατακτητών στις διάφορες χώρες της Ευρώπης, στην Αλβανία, Γιουγκοσλαβία, Βουλγαρία, Ρουμανία, αλλά άχνα δεν έβγαζαν για τη συμβολή της Ελληνικής Εθνικής Αντίστασης… Πολλές φορές οι πολιτικοί πρόσφυγες θέταμε στη σοβιετική ηγεσία αυτό το θέμα, γιατί το θεωρούσαμε μεγάλη προσβολή για την εθνική μας αξιοπρέπεια, αλλά απάντηση καμία. Και γραπτή διαμαρτυρία στάλθηκε στην ηγεσία του Κομμουνιστικού Κόμματος της ΕΣΣΔ από τον Πρόεδρο του Δικαστικού της ΙΧ Μεραρχίας του ΕΛΑΣ Παλάσκα, και πάλι το ίδιο»!..

      ΤΑ… ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΤΟΥ ΕΑΜ- ΕΛΑΣ ΧΤΥΠΟΥΣΑΝ ΑΝΑΝΔΡΑ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΝ «ΛΑΓΟΙ» ΟΤΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΝΑΝΕ ΤΑ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ…
      Για τους νεώτερους αναγνώστες του «Στόχου», ΘΥΜΙΖΩ τι γινόταν κάθε φορά που αναλάμβανε δράση το στρατιωτικό παρακλάδι του ΕΑΜ, ο χιλιοτραγουδισμένος ΕΛΑΣ: Οι “αντάρτες” σκότωναν Γερμανούς στρατιωτικούς που έτυχε να περνάν από το σημείο της ενέδρας και στη συνέχεια οι Γερμανοί εκτελούσαν μαζικά, για εκδίκηση, τους κατοίκους του κοντινότερου χωριού. Και μάλιστα κάθε φορά προειδοποιούσαν πώς επανάληψη της δράσης των ανταρτών θα σημάνει επανάληψη των αντιποίνων. Κι όμως οι αντάρτες συνεχίζαν στο ίδιο μοτίβο.
      Έτσι έγινε η περίφημη Σφαγή των Καλαβρύτων, το ολοκαύτωμα του Χορτιάτη και τόσα άλλα γεγονότα που επικαλούμεθα σήμερα μπάς και τσιμπήσουμε κανένα ευρουλάκι από τις λεγόμενες «Πολεμικές Αποζημιώσεις»…

      ΑΣ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ: Η κομμουνιστική στρατιωτική μηχανή προετοίμαζε το “μετά” τον Πόλεμο, ώστε να επιβάλει την Δικτατορία του Προλεταριάτου. Έπρεπε να τρομοκρατηθούν οι πολίτες και να αναγκαστούν να προσχωρήσουν στις τάξεις του ΕΑΜ. Έπρεπε να ξεκληριστούν ολόκληρα χωριά, αν δεν έδιναν όρκο υποταγής στους σταλινικούς. Έπρεπε να αποσταθεροποιηθεί η τάξη για να υπάρχει ελεύθερο πεδίο δράσης στις ένοπλες κομμουνιστικές συμμορίες που θα συγκροτούσαν αργότερα τον «Δημοκρατικό Στρατό» του Ζαχαριάδη, που είχε ως πρώτο στόχο να χαρίσει την Ελληνική Μακεδονία στους Σλάβους. Οι ενέδρες σε Γερμανούς, εν γνώσει των συνεπειών, σε αυτό αποσκοπούσαν. Πολύ συχνά μάλιστα ήταν επί τούτου σχεδιασμένες, για να προκαλέσουν τα αντίποινα των Ναζί και να εξαφανίσουν από τον χάρτη χωριά που δεν ήταν αριστερών πεποιθήσεων.

      ΕΡΩΤΩ: Ποιός Έλληνας θα αποφάσιζε να οδηγήσει στον όλεθρο ένα ολόκληρο χωριό με αντάλλαγμα τον φόνο 2-3 γερμανών στρατιωτών που πέρασαν τυχαία μπροστά από το στόχαστρο του όπλου του; Αν ήξερες ότι στο χωριό απέναντι είναι οι γονείς σου και τα αδέλφια σου και σε λίγες ώρες θα σφαδάζουν σφαζόμενοι, θα πατούσες τη σκανδάλη; Πόσο ανδρείο είναι να πυροβολήσεις τη γερμανική μοτοσικλέτα κρυμμένος στο ύψωμα και να εξαφανιστείς αφήνοντας εκατοντάδες ανθρώπους ανυπεράσπιστους στις ορέξεις του κατακτητή; Γιατί καμμία διμοιρία του ΕΛΑΣ δεν πήγε μετά την ενέδρα να πάρει θέσεις άμυνας μπροστά από το χωριό των αντιποίνων και να το υπερασπιστεί με τα όπλα και με τη ζωή της από τους εκδικητές που ήταν απολύτως βέβαιο ότι θα καταφθάσουν; Εδώ σε θέλω κάβουρα που περπατάς στα καρβουνα…
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
  6. H ΙΤΑΛΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΙ ΤΟΥ ΚΑΛΛΕΡΓΗ.
    Η ιταλική δικαιοσύνη καταδίκασε σε δεκατρία χρόνια και δύο μήνες φυλάκισης τον Μίμο Λουκάνο, πρώην δήμαρχο της κωμόπολης Ριάτσε. Ο Μίμο Λουκάνο καταδικάσθηκε για απάτη, χρηματισμό και στήριξη της παράτυπης μετανάστευσης.

    Πρόκειται για δήμαρχο που στο παρελθόν είχε δημιουργήσει το σύστημα 'Xenia', με διακηρυγμένο στόχο την ευρεία φιλοξενία και κοινωνική ένταξη μεταναστών και προσφύγων.

    Όπως τονίζουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση το ότι οι εισαγγελείς είχαν ζητήσει την καταδίκη του σε επτά χρόνια και έντεκα μήνες φυλάκισης, ενώ η ποινή που αποφάσισαν οι δικαστές ξεπερνά τα 13 χρόνια φυλάκισης.

    Ο εισαγγελέας του Λόκρι (οι αρχαίοι Επιζεφύριοι Λοκροί) της Καλαβρίας υπογράμμισε ότι «δεν καταδικάζεται η φιλοξενία των μεταναστών, αλλά ένα σύστημα βάσει του οποίου στους μετανάστες και πρόσφυγες κατέληγαν μόνο κάποια ψίχουλα». «Η εισαγγελία ουσιαστικά υποστήριξε ότι πίσω από την πρωτοβουλία αυτή υποδοχής και φιλοξενίας είχε στηθεί ένα πραγματικό εγκληματικό σύστημα», γράφει η εφημερίδα La Repubblica.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γ.Ιωαννίδης: «Υπήρχε εντολή από το Μαξίμου να εξαφανιστώ - Είπα στον Σ.Τσιόδρα ότι το lockdown θα καταστρέψει τη χώρα».
    «Καμπανάκι» στο Μέγαρο Μαξίμου αναμένεται να σημάνουν τα όσα δήλωσε ο Γιάννης Ιωαννίδης, Διευθυντής του Κέντρου Έρευνας και Πρόληψης του Stanford και κάτοχος της έδρας C.F. Rehnborg για την Πρόληψη Νοσημάτων στο Πανεπιστήμιο Stanford.
    Ο καθηγητής Στατιστικής στη Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών του Stanford μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή και αποκάλυψε πως υπήρχε εντολή από το Μέγαρο Μαξίμου να εξαφανιστεί από τα ΜΜΕ. Κάτι που ίσως συνάδει και με την επίθεση που έχει δεχθεί ο καθηγητής όλους τους προηγούμενους μήνες από αρκετά φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ, λόγω της αντίθεσης του στο lockdown.
    Ο Γ.Ιωαννίδης είπε ότι «υπήρχαν επαφές από βουλευτές και πολιτικούς ανθρώπους οι οποίοι ανεξάρτητα με τον επίσημο κυβερνητικό μηχανισμό επικοινωνούσαν μαζί μου, προσωπικά αρνούμαι οτιδήποτε μπορεί να χαρακτηριστεί ως κομματικό, είτε είναι στην Ελλάδα, είστε στις ΗΠΑ, είτε στην Γερμανία, αλλά αρνούμαι οτιδήποτε κομματικό. Έχω κάνει δύο φορές κατάθεση στην Γερουσία στις ΗΠΑ, αλλά όχι ότι κάποιο κόμμα με κάλεσε, με κάλεσε η αμερικανική Γερουσία».
    Και συνέχισε ρίχνοντας πραγματικές «ρουκέτες» καθώς τόνισε ότι «κάποιοι από αυτούς του βουλευτές μου δημιούργησαν μια εντύπωση που φαινόταν σαν να υπήρχε ένα πλαίσιο αποκλεισμού, μου μεταφέρθηκε από ανθρώπους που πιστεύω πως είναι σοβαροί και είναι κοινοί γνωστοί δικοί μου και του Κ.Μητσοτάκη ότι υπήρχε εντολή από το Μέγαρο Μαξίμου να εξαφανιστώ».
    Σε ερώτηση για το γιατί έγινε αυτό απάντησε: «Δεν μπορώ να γνωρίζω το γιατί. Ποτέ δεν με ενδιέφερε κάτι το πολιτικό ή κομματικό, εάν μου ζητούσαν να βοηθήσω θα το έκανα με πολύ μεγάλη χαρά. Να σας δώσω ένα παράδειγμα, ένας από τους βουλευτές που επικοινώνησε μαζί μου ήταν ο κύριος Κυμπουρόπουλος που γνώριζε πολύ καλά τις συνέπειες της πανδημίας και ζήτησε να κάνουμε μια συζήτηση και να καταγραφεί αυτή η συζήτηση για να μπορέσει στη συνέχεια στη δημοσιότητα.
    Και η συζήτηση αυτή ήταν εξαιρετική γιατί είναι ένας άνθρωπος μορφωμένος, με ευαισθησίες και κατανόηση, θεωρώ ότι ήταν ωραία συζήτηση και ήταν στην αρχή της πανδημίας. Μου γράφει μετά ότι "δυστυχώς μίλησα με το επιτελείο μου και το στήσιμο μου δεν ήταν καλό κατά συνέπεια δεν μπορούμε να το βγάλουμε αυτό στην επιφάνεια", τον ευχαρίστησα και του είπα ότι για ανθρώπους σαν και εμάς η λογοκρισία είναι το ισοδύναμο των νοητικών θανάτων και θα πρέπει να το αποφύγουμε.
    Σε άλλες περιπτώσεις πήρα προσκλήσεις από ΜΜΕ που πρόσκεινται στο Μαξίμου και στη συνέχεια αποσύρθηκαν, πχ. από την Καθημερινή».
    Ο καθηγητής αποκάλυψε επίσης πως ο Σωτήρης Τσιόδρας είχε επικοινωνήσει μαζί του στην αρχή της πανδημίας. «Τότε του είχα πει πως θα πρέπει να προσέξει πολύ γιατί με το δρακόντειο lockdown ίσως καταστρέψει την Ελλάδα», είπε χαρακτηριστικά ο Γ.Ιωαννίδης.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. «ΤΟ 70% ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΙΕΡΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟ 90% ΤΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ».
    Ο Καθηγητής της Πνευμονολογίας στην Ιατρική Σχολή Κρήτης Νικόλαος Τζανάκης δήλωσε (Κουτί Πανδώρας»-1.10.2021, 15:29): «Είπατε να μην μπαίνουν οι ανεμβολίαστοι στις εκκλησίες. Μα κύριοι, αν δε μπαίνουν, τότε θα λειτουργήσει μόνο το 30% των εκκλησιών. Διότι το 70% των παππάδων είναι ανεμβολίαστοι, για να μην πω το 80%. Θα μπορούσε να γίνει μια έρευνα να δούμε σε τι ποσοστό είναι οι παππάδες εμβολιασμένοι. Επηρεάζουν αθορύβως πάρα πολύ κόσμο. Από δημοσκόπηση έχει προκύψει ότι το 11% επηρεάζεται από θρησκευτικούς λόγους. Δεν είναι απλά εικασίες αυτά. Το 90% των μοναχών που επίσης επηρεάζουν πολύ κόσμο είναι ανεμβολίαστο αυτή τη στιγμή. Υπολογίζω 80-90% των μοναχών, θηλέων και αρρένων ιερομονάχων είναι ανεμβολίαστο», είπε ο κ. Τζανάκης. Μάλιστα, πρόσθεσε ότι ο ΕΟΔΥ «θα πρέπει να ενημερώσει για τον ακριβή αριθμό των εμβολιασμένων ιερέων, όπως γνωρίζουμε για τους γιατρούς ή για τα παιδιά».
    Ο ίδιος πρόσθεσε «Αλλού παπάς αλλού τα εμβόλια» «Μόλις την περασμένη εβδομάδα, πέθανε ο μοναχός ηγούμενος της Κρουσταλλένιας (θρησκευτικό κέντρο του Οροπεδίου Λασιθίου), Δαμιανός από κορωνοϊό, εδώ στη μονάδα της Κρήτης».
    Ο καθηγητής μπέρδεψε το όνομα. Ο ηγούμενος λέγεται Αρσένιος, ο μακαρίτης Δαμιανός έπαψε να ηγουμενεύει το 2013, αλλά η Εκκλησία σωπαίνοντας μυστηριωδώς δεν διορθώνει τον τίτλο του.
    Οι πολλές δεκάδες ίσως και εκατοντάδες νεκροί Ελληνορθόδοξοι κληρικοί που αρνήθηκαν το σατανικό εμβόλιο θα πρέπει να συναριθμηθούν μεταξύ των μαρτύρων της Εκκλησίας και να μην κρύβονται τα ονόματά τους από λόγους υπερβολικής σεμνότητας, διότι έπεσαν οικειοθελώς στην πρώτη γραμμή του πολέμου κατά του Εωσφόρου και του εμβολίου του.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κορωνοϊός: Οι καλόγριες που έπαιρναν παρασιτοκτόνο και δεν ήθελαν να νοσηλευτούν.
      Παναγιώτα Καρλατήρα
      Ισμήνη Χαραλαμποπούλου
      29/09/2021
      https://www.protothema.gr/greece/article/1165327/oi-giatroi-dinoun-mahes-me-tous-psekasmenous/

      Στα Επείγοντα μεγάλου νοσοκομείου της Αττικής την περασμένη Τετάρτη οι γιατροί βρέθηκαν αντιμέτωποι με έξι ασθενείς από μονή του Λεκανοπεδίου που είχαν σοβαρά συμπτώματα λοίμωξης COVID-19. Το καινοφανές δεν ήταν η συρροή κρουσμάτων κορωνοϊού σε μοναστήρι -έχουν καταγραφεί στις εφημερίες εκατοντάδες ανάλογα περιστατικά σε όλη τη διάρκεια της πανδημίας-, αλλά ότι οι καλόγριες είχαν ακολουθήσει δικό τους… θεραπευτικό πρωτόκολλο λαμβάνοντας τη δραστική ουσία ιβερμεκτίνη.
      Πρόκειται για ένα παλιό αντιπαρασιτικό σκεύασμα για το οποίο είχαν γίνει περιορισμένες κλινικές μελέτες σχετικά με την αποτελεσματικότητά του απέναντι στον κορωνοϊό.
      Η συνέχεια ήταν χαρακτηριστική τού τι συμβαίνει στα νοσοκομεία: ενώ οι καλόγριες πήγαν στο εφημερεύον νοσοκομείο αναζητώντας περίθαλψη, αμφισβήτησαν ότι χρειάζονται νοσηλεία! Οι αντιστάσεις τους κάμφθηκαν έπειτα από ώρα και, κυρίως, όταν ενημερώθηκαν για τα σοβαρά ευρήματα των απεικονιστικών εξετάσεων στους πνεύμονές τους.
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
    2. Νέος επικίνδυνος ιός εντοπίστηκε στην Ιαπωνία - Μπροστά σε ακόμα μια πανδημία η ανθρωπότητα.
      Καινούργια ανησυχία στην παγκόσμια κοινότητα από την εμφάνιση νέου επικίνδυνου ιού με επίκεντρο την Ιαπωνία αυτή την φορά.
      Το 2019 ένας 41χρονος στο νησί Χοκάιντο της Ιαπωνίας εισήχθη στο νοσοκομείο με πυρετό και πόνο στο πόδι, μετά από δάγκωμα τσιμπουριού κατά τη διάρκεια μιας βόλτας μέσα σε δάσος.Το Πανεπιστήμιο του Χοκάιντο και ερευνητές ανέλυσαν δείγματα αίματος του ασθενούς και ανακάλυψε πως ο ιός σχετίζεται στενότερα με τον ιό Σουλίνα και τον ιό Τάμντι, που βρέθηκαν στη Ρουμανία και το Ουζμπεκιστάν, αντίστοιχα. Ο ιός Τάμντι φέρεται να έχει προκαλέσει οξύ πυρετό στην Κίνα τα τελευταία χρόνια, σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύθηκε το 2020.
      Ο νέος ιός ονομάστηκε Yezo και η ομάδα των επιστημόνων παρουσίασε τα αποτελέσματα της έρευνάς της στο περιοδικό Nature στα τέλη Σεπτεμβρίου.
      Ο ιός επίσης αποδείχθηκε ότι ανήκε σε μια οικογένεια 15 ειδών που ονομάζονται «ναϊροϊοί», τέσσερις εκ των οποίων μπορούν να προκαλέσουν ασθένειες στους ανθρώπους.
      «Τουλάχιστον επτά άνθρωποι έχουν μολυνθεί με αυτόν τον νέο ιό στην Ιαπωνία από το 2014, αλλά, μέχρι στιγμής, δεν έχει επιβεβαιωθεί κανένας θάνατος», σύμφωνα με τον Δρ. Κεϊτά Ματσούνο, ιολόγο στο πανεπιστήμιο του Χοκάιντο.
      Να σημειωθεί πως αντισώματα στον ιό βρέθηκαν επίσης σε ελάφια και ρακούν, που κατοικούσαν στην περιοχή όπου εμφανίστηκε το πρώτο κρούσμα.
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
    3. Η ΓΑΙΑ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΦΙΑΛΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΤΕΚΝΟ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.
      Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΥΠΕΡΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΔΙΑΤΑΡΑΣΣΕΙ ΤΟ ΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΓΑΙΑΣ.
      «ΟΣΟ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΑΣΠΙΔΕΣ, ΤΟΣΟ Η ΦΥΣΗ ΕΥΦΕΥΡΙΣΚΕΙ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΑ ΔΟΡΑΤΑ».

      Τα μικρόβια και οι ιοί είναι αναπόσπαστο μέρος της Φύσης. Θα πρέπει επιτέλους να καταλάβουμε ότι ο πλανήτης μας δεν είναι η «Γη των Ανθρώπων» αλλά ο «Πλανήτης των Μικροβίων». Τα μικρόβια εγκαταστάθηκαν σε τούτο τον πλανήτη πριν από εμάς και αυτά είναι που τον έκαναν κατοικήσιμο για τους ανθρώπους.

      Όλα τα ζώα του πλανήτη μας ζούν συμβιωτικά με έναν τεράστιο αριθμό μικροοργανισμών. Το 57% του ανθρώπινου σώματος αποτελείται από βακτήρια, ιούς και μύκητες. Tα μικρόβια είναι η πιο πολυπληθής μορφή ζωής στον πλανήτη μας και κατοικούν σε όλα τα πιθανά (και μερικές φορές απίθανα) οικοσυστήματα. Το μισό σώμα του ανθρώπου δεν είναι ανθρώπινο. Δεν είμαστε αυτόνομοι οργανισμοί. Είμαστε συμβιωτικοί οργανισμοί. Συμβιώνουμε με τρισεκατομμύρια μικροοργανισμούς, βακτήρια, μύκητες, πρωτόζωα και ιούς που ζουν στο δέρμα μας, στον πεπτικό μας σωλήνα, στο νευρικό μας σύστημα, στο αναπνευστικό, στο γεννητικό, παντού. Για να καταλάβουμε τα μεγέθη, τα μικρόβια είναι πολλαπλάσια σε αριθμό από τα σωματικά μας κύτταρα, ενώ αριθμούν πάνω από 100.000 διαφορετικά είδη. Εμείς και τα βακτήριά μας αποτελούμε ένα οικοσύστημα. Το έντερο του ανθρώπου φιλοξενεί πάνω από 100 περίπου τρισεκατομμύρια μικροοργανισμούς.

      Στο βιβλίο της Ο συμβιωτικός πλανήτης, η διάσημη βιολόγος Lynn Margulis υποστηρίζει ότι η συμβίωση, δηλαδή το σύνολο των οργανισμών από διαφορετικά είδη που ζουν σε φυσική επαφή μεταξύ τους, έπαιξε κρίσιμο ρόλο στις απαρχές του εξελικτικού νεωτερισμού. Εκτείνοντας την έρευνά της από τις μικρότερες μορφές ζωής, τα βακτήρια, έως τη μεγαλύτερη, την ίδια τη ζωντανή Γη, η Lynn Margulis εξηγεί τη συμβιωτική προέλευση πολλών από τις πιο σημαντικές εξελικτικές καινοτομίες. Τα κύτταρα εξελίχθηκαν ως συμβιωτικές ενότητες διάφορων ειδών βακτηρίων. Το σεξ (και η αναπόφευκτη συνέπειά του, ο θάνατος) εμφανίσθηκε όταν απέτυχαν οι προσπάθειες για κανιβαλισμό, με αποτέλεσμα τις εποχικές επαναλαμβανόμενες συνενώσεις κάποιων μικροσκοπικών προγόνων μας. Η άγονη στεριά έγινε καταπράσινη μόνο μετά τις συμβιώσεις φυκών και μυκήτων, που εξελίχθηκαν σε φυτά. Η Γαία, το μεγαλύτερο τέλεια ρυθμισμένο οικοσύστημα στη γήινη επιφάνεια, αποτελεί ένα συμβιωτικό σύστημα, όπως φαίνεται από το Διάστημα.

      Σε τούτο το έξοχο βιβλίο της, η Margulis περιγράφει τη μύησή της στον κόσμο της επιστήμης, αλλά και το ξεκίνημα της σύγχρονης επανάστασης στην εξελικτική βιολογία. Αναφέρεται στη σημασία της ταξινόμησης των ειδών για τον τρόπο με τον οποίο κατανοούμε τον έμβιο κόσμο.
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
    4. Ο ΥΠΕΡΠΛΗΘΥΣΜΟΣ.
      Ο Ζ.Π. πιστεύει ότι μία και μόνο μία είναι η αιτία για τις τρομερές πανδημίες που θα φέρει η Μητέρα Γαία στο ατίθασο Παιδί της, στον άνθρωπο: Ο ΥΠΕΡΠΛΗΘΥΣΜΟΣ.
      Η ανεξέλεγκτη αύξηση του πληθυσμού των ανθρώπων διαταράσσει βαρύτατα την οικολογική ισορροπία του πλανήτη και θα είναι η αιτία για τα δεινά που έρχονται. Κάποτε ο πληθυσμός του Ισλάμ ήταν 100 εκατομμύρια και σήμερα οδεύει στα 2 δισεκατομμύρια. Η ινδική υποήπειρος αδυνατεί να διαθρέψει πάνω από 100 εκατομμύρια και τώρα είναι 1,4 δισεκατομμύριο. Το ίδιο και οι περιοχές της Ν. Αμερικής (πάει ο πνεύμονας της γης, η ζώνη του Αμαζονίου), της Κίνας, της Ινδοκίνας και της Ινδονησίας. Η μεγάλη καταστροφή όμως θα επέλθει από την Αφρική. Οι σοφοί εγκέφαλοι του Προγράμματος Καλλέργη σχεδιάζουν μία Αφρική του 2050 με 1,5 δισεκατομμύριο Νέγρους και το 2100 με 4,5 δισεκατομμύρια Νέγρους, σε μία περιοχή που ο πληθυσμός δεν πρέπει να ξεπερνά τα 100 εκατομμύρια. Πως θα διατραφούν αυτοί οι άνθρωποι. Τι χτυπήματα θα επιφέρουν στην οικολογία της Αφρικανικής ηπείρου; Ακόμη και εάν 1 δισεκατομμύριο απ' αυτούς τους νέγρους τους μεταφέρουν στην Ευρώπη, όπως είναι το σχέδιό τους, για να καταστρέψουν τους ευρωπαϊκούς λαούς, πάλι θα πρέπει να διατραφούν τα υπόλοιπα 3,5 δισεκατομμύρια. Πως θα γίνει αυτό;
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
    5. Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2100.
      Ο κύριος πάροχος προβλέψεων για την εξέλιξη του πληθυσμού και της σύστασής του είναι το Τμήμα Πληθυσμού της Γραμματείας των Ηνωμένων Εθνών, που παρέχει στοιχεία ανά 5ετίες που αφορούν σε μακροχρόνιο ορίζοντα. Πρόσφατα δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Lancet (14 Ιουλίου 2020) μια μελέτη που προβλέπει την πληθυσμιακή εξέλιξη σε 195 χώρες του πλανήτη ως το 2100.

      Οι ιατροί του ΕΚΠΑ, Μιχάλης Λιόντος, Ευστάθιος Καστρίτης, αναπληρωτής καθηγητής και Θάνος Δημόπουλος, καθηγητής Θεραπευτικής και πρύτανης ΕΚΠΑ, συνοψίζουν τα ευρήματα αυτής της μελέτης:
      Η Ελλάδα δυστυχώς χαρακτηρίζεται με έναν από τους 5 χαμηλότερους δείκτες γονιμότητας παγκοσμίως και η κατάσταση εκτιμάται ότι θα επιδεινωθεί ως το τέλος του αιώνα.

      Χαρακτηριστικά ο δείκτης γονιμότητας ήταν το 2017 στο 1.42 και αναμένεται να ελαττωθεί στο 1.29 στο μέσο του αιώνα και στο 1.19 στο τέλος του. Στο πλαίσιο αυτό, η μελέτη προβλέπει ότι ο πληθυσμός της Ελλάδας θα μειωθεί το 2100 σε περίπου 5,5 εκατομμύρια, ενώ σε πιο απαισιόδοξα σενάρια στα 4,5 εκατομμύρια. Ανάλογη ελάττωση του πληθυσμού προβλέπεται για χώρες όπως η Ιταλία, η Ισπανία και η Πορτογαλία. Μείωση θα παρουσιάσουν και άλλες χώρες της Ευρώπης, με εξαίρεση τη Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο και τις σκανδιναβικές χώρες. Αντίθετα, σημαντική αναμένεται η αύξηση του πληθυσμού στη γειτονική Τουρκία που αναμένεται να ξεπεράσει τα 100 εκατομμύρια το 2100. Αναφορικά με τις μεγαλύτερες πληθυσμιακά χώρες το 2100, τα πρωτεία θα έχει η Ινδία που παρά τη μείωση του πληθυσμού της θα έχει περίπου 1 δισεκατομμύριο κατοίκους, ακολουθούμενη από τη Νιγηρία που θα έχει περίπου 750 εκατομμύρια κατοίκους. Η Κίνα θα είναι πλέον η τρίτη πολυπληθέστερη χώρα του κόσμου με πληθυσμό περίπου 700 εκατομμυρίων. Με βάση τα παραπάνω στοιχεία αναμένονται μεγάλες ανακατατάξεις στα πληθυσμιακά μεγέθη αλλά και την οικονομική ισχύ πολλών χωρών. Έτσι οι παραδοσιακές οικονομικές δυνάμεις θα πλαισιώνονται ως το τέλος του αιώνα από χώρες όπως η Νιγηρία, οι Φιλιππίνες, η Ινδονησία, το Ιράκ και η Αίγυπτος. Η Τουρκία αναμένεται να είναι η ένατη χώρα σε επίπεδο ΑΕΠ παγκοσμίως στο μέσο του αιώνα.

      Αντίθετα, παραδοσιακές δυνάμεις όπως η Ισπανία, η Σαουδική Αραβία και η Ελβετία θα βρίσκονται εκτός των 25 πλουσιότερων χωρών του κόσμου. Η Κίνα θα βρεθεί στην κορυφή της λίστας των χωρών με το υψηλότερο ΑΕΠ περίπου το 2050, όμως καθώς ο πληθυσμός της θα μειώνεται οι ΗΠΑ θα ξαναβρεθούν στην κορυφή, καθώς θα έχουν περίπου σταθεροποιήσει τον πληθυσμό τους. Χώρες που αναμένεται ότι θα βελτιώσουν τη θέση τους στην κατάταξη κυρίως μέσω της εισροής μεταναστευτικών ρευμάτων αναμένεται να είναι η Αυστραλία και το Ισραήλ.
      Ζ.Π.

      Διαγραφή

    6. ΤΟ ΠΑΛΑΒΟ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ. ΕΝΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ, ΠΟΥ ΕΝΕΣΚΗΨΕ ΜΕ ΥΠΟΠΤΟ ΤΡΟΠΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΣΑ ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ


      Το 1900 οι μαύροι της Αφρικής ήταν περίπου 100.000.000, σε άθλια κατάσταση και έτρωγαν ο ένας τον άλλο.
      Στη δεκαετία του 1950, ο πληθυσμός της Αφρικής ήταν περίπου 220 εκατομμύρια. Από το 2016 ο αριθμός αυτός ανέρχεται σε 1.216 δισεκατομμύρια. Το 2050 η Αφρική θα έχει πληθυσμό 2,5 δισεκατομμυρίων κατοίκων. Ένας στους τέσσερις ανθρώπους στον κόσμο θα είναι νέγρος τότε.
      Με τα εμβόλια, και μόνο με τα εμβόλια, που ανακάλυψε η Λευκή φυλή, διασώζονται εδώ και 100 χρόνια τα ατελείωτα νεογνά των μαύρων. Αποτέλεσμα, το δώρο της Λευκής φυλής στην μαύρη: το 2100 οι μαύροι της Αφρικής θα ξεπεράσουν τα 4,5 δισεκατομμύρια και θα εισβάλουν μαζικά στην Ευρώπη για να εξαφανίσουν οριστικά τα υπολείμματα της λευκής ράτσας, η οποία βέβαια δεν θα τεκνοποιεί και μάλλον θα ανήκει τότε στο τρίτο ή τέταρτο φύλο.

      Οι ηλίθιοι λευκοί ευρωπαίοι, οι οξυδερκείς αρνητές των εμβολίων, ισχυρίζονται ότι με τα εμβόλια επιδιώκεται η μείωση του πληθυσμού της γης. Αυτό δεν προκύπτει από πουθενά. Συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Με τα εμβόλια από 1,6 δισεκατομμύρια που ήταν ο πληθυσμός της γης το 1900, έγινε σήμερα 7,5 δισεκατομμύρια και το 2100 ο πληθυσμός της γης θα φθάσει τα 12 με 14 δισεκατομμύρια, εκ των οποίων η Λευκή φυλή θα είναι κάτω του ενός δισεκατομμυρίου και η μαύρη περίπου 4,5 δισεκατομμύρια.
      Πρέπει ο λευκός γονιός να αντιληφθεί ότι η συνωμοσία λειτουργεί αντίστροφα.

      Η ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΥΣ.

      Οι τριτοκοσμικές χώρες θα εμβολιάζονται κανονικά, τα παιδιά τους θα επιζούν και οι λευκές χώρες θα αποφεύγουν τα εμβόλια για τα ούτως ή άλλως λίγα παιδιά τους.
      Το πράγμα δεν είναι παρά ένας άλλος παράλληλος τρόπος γενοκτονίας των παιδιών των λευκών οικογενειών.
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
    7. ΑΠΟ ΤΑ 7,5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΦΟΝΙΚΟ ΙΟ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΖΩΗ 100 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΘΕΝΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ.
      Κάποτε ο πληθυσμός του Ισλάμ ήταν 100 εκατομμύρια και σήμερα οδεύει στα 2 δισεκατομμύρια. Η ινδική υποήπειρος αδυνατεί να διαθρέψει πάνω από 100 εκατομμύρια και τώρα είναι 1,4 δισεκατομμύριο. Το ίδιο και οι περιοχές της Ν. Αμερικής (πάει ο πνεύμονας της γης, η ζώνη του Αμαζονίου), της Κίνας, της Ινδοκίνας και της Ινδονησίας. Η μεγάλη καταστροφή όμως θα επέλθει από την Αφρική. Οι σοφοί εγκέφαλοι του Προγράμματος Καλλέργη σχεδιάζουν μία Αφρική του 2050 με 1,5 δισεκατομμύριο Νέγρους και το 2100 με 4,5 δισεκατομμύρια Νέγρους, σε μία περιοχή που ο πληθυσμός δεν πρέπει να ξεπερνά τα 100 εκατομμύρια. Πως θα διατραφούν αυτοί οι άνθρωποι. Τι χτυπήματα θα επιφέρουν στην οικολογία της Αφρικανικής ηπείρου; Ακόμη και εάν 1 δισεκατομμύριο απ' αυτούς τους νέγρους τους μεταφέρουν στην Ευρώπη, όπως είναι το σχέδιό τους, για να καταστρέψουν τους ευρωπαϊκούς λαούς, πάλι θα πρέπει να διατραφούν τα υπόλοιπα 3,5 δισεκατομμύρια. Πως θα γίνει αυτό;
      Με τα βιολογικά όπλα μπορεί να γίνει το εξής σενάριο: επί σειρά ετών μέσω των ΜΜΕ διαδίδεται στους ηλίθιους δημοσιογράφους και στον λαό, (όπως ακριβώς συμβαίνει σήμερα) ότι ο εμβολιασμός είναι κάτι κακό. Ο άσχετος λαός γίνεται επιφυλακτικός και αρνείται τον εμβολιασμό. Οι εξουσιαστές και ίσως μερικοί δούλοι τους δεν κινδυνεύουν Προχωρούν σε μαζικούς προφυλακτικούς εμβολιασμούς στους δικούς τους και μετά εξαπολύουν και διασπείρουν τον θανατηφόρο ιό στην γη.
      ΓΙΑ ΜΕΝΑ (Ζ.Π.) (ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΟΗΣΙΑ ΟΣΩΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ) ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΣΕΝΑΡΙΟ.
      (Διαβάστε και το άρθρο: Ισραήλ: Μέχρι τον Μάρτιο θα ξεκινήσουν οι εμβολιασμοί και σε παιδιά άνω των 12 ετών. https://zenonpapazaxos.blogspot.com/2021/01/12.html)
      ΑΠΟ ΤΑ 7,5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΦΟΝΙΚΟ ΙΟ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΖΩΗ 100 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΘΕΝΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ.
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
    8. ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ
      Είναι απαράδεκτο το 70% της φρασεολογίας των λεγόμενων «ακροδεξιών» να ασχολείται συνεχώς με τα «εμβόλια», την «θεία κοινωνία», τις «προφητείες», τα "θαύματα" και άλλα κωμικά ζητήματα και να αποφεύγουν να ασχοληθούν με τα φλέγοντα πολιτικά, οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα του Ελληνικού λαού. Τριακόσιες χιλιάδες Έλληνες δολοφονούνται κάθε χρόνο πριν γεννηθούν, με άμβλωση και οι πατριώτες ασχολούνται και αυτοεξευτελίζονται με γελοίες συνωμοσιολογικές θεωρίες. Γι αυτό το λεγόμενο ελληνικό "ακροδεξιό" κίνημα δεν θα σταθεί ποτέ στα πόδια του, όπως π.χ. αυτό του Ισραήλ, που ψηφίζεται πάντοτε από το ένα τρίτο του εβραϊκού λαού. Γι αυτό κραύγαζε ο Περικλής Γιαννόπουλος: "Νεοέλληνες, αποτυγχάνετε, γιατί σκοτώσατε το πνεύμα". Μελετώντας τις θέσεις και διακηρύξεις των Ελλήνων ηγετών του "ακροδεξιού" χώρου βλέπεις ότι πράγματι σκοτώνουν το πνεύμα.

      ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΤΕΡΙΩΝΕΙ "ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ" ΚΟΜΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ Η ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ; ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΙΣΧΥΕΙ: "ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ, ΠΕΦΤΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ". ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: "ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΤΟΥΣ "ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ" ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ".

      https://zenonpapazaxos.blogspot.com/2021/01/blog-post_897.html

      ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΑΝ ΑΥΤΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ;

      https://zenonpapazaxos.blogspot.com/2021/01/blog-post_391.html
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
  9. «Σύμφωνα με τον Π.Παυλόπουλο, ο Κ.Μητσοτάκης παίζει το παιχνίδι των Τούρκων».
    Ο πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Προκόπης Παυλόπουλος, μιλώντας στο συνέδριο του Δικηγορικού Συλλόγου Χίου για την Επέτειο των 200 ετών από την Εθνεγερσία του 1821 με θέμα: «Η Χίος κατά την Εθνεγερσία του 1821», ήρθε και άναψε φωτιές στο πολιτικό σκηνικό της χώρας, επισημαίνοντας ότι η διαφορά μας με την Τουρκία είναι μια, η οριοθέτηση της νησιωτικής υφαλοκρηπίδας και τίποτε άλλο, αλλά και ότι «όποιος αναφέρεται σε θαλάσσιες ζώνες παίζει το παιχνίδι των Τούρκων».
    Τη δήλωση αυτή ανέδειξε πολιτικά ο Εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι», Πάρις Κουρτζίδης, ο οποίος με δήλωσή του τονίζει ότι «ο κ. Παυλόπουλος έρχεται κατ’ ουσίαν να επαναφέρει στο σωστό δρόμο τον κύριο Μητσοτάκη, ο οποίος την προηγούμενη εβδομάδα, λίγο πριν από το επίσημο δείπνο με τον Γάλλο Πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν, μιλώντας από το Παρίσι στην ελληνική κρατική τηλεόραση (ΕΡΤ1), είχε απροκάλυπτα αναφερθεί σε πολλές “διαφορές” με την Τουρκία, “αμοιβαίες υποχωρήσεις” και “θαλάσσιες ζώνες”».
    Ακολουθεί ολόκληρη η δήλωση του κ. Πάρι Κουρτζίδη:
    «Μείζον εθνικό ζήτημα -στρατηγικής- εγείρουν οι δηλώσεις του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, ο οποίος επεσήμανε ότι “όποιος αναφέρεται σε θαλάσσιες ζώνες παίζει το παιχνίδι των Τούρκων”. Ο κύριος Παυλόπουλος έρχεται κατ’ ουσίαν να επαναφέρει στο σωστό δρόμο τον κύριο Μητσοτάκη, ο οποίος την προηγούμενη εβδομάδα, λίγο πριν από το επίσημο δείπνο με τον Γάλλο Πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν, μιλώντας από το Παρίσι στην ελληνική κρατική τηλεόραση (ΕΡΤ1), είχε απροκάλυπτα αναφερθεί σε πολλές “διαφορές” με την Τουρκία, “αμοιβαίες υποχωρήσεις” και “θαλάσσιες ζώνες”.
    Μάλιστα, ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όπως όλα δείχνουν καθόλου τυχαία, επιλέγει να πλέξει το εγκώμιο στον κύριο Δένδια, αποφεύγοντας επιδεικτικά να αναφερθεί στον πρωθυπουργό, υπογραμμίζοντας ότι ‘’ευτυχώς, η γραμμή του ΥΠΕΞ ήταν, είναι και θα παραμείνει σαφής: Μια διαφορά, με βάση το Διεθνές δίκαιο, υπό τους όρους των δηλώσεων που έχουν γίνει από την Ελλάδα, από το 2015, σχετικά με την έκταση της δικαιοδοσίας του Δικαστηρίου της Χάγης”.
    Το Κίνημα ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ απαιτεί από τον πρωθυπουργό, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τη ψήφιση της ελληνογαλλικής συμφωνίας, μιλώντας από το βήμα της Βουλής την ερχόμενη Πέμπτη, να ξεκαθαρίσει τελικά πόσες διαφορές έχουμε -μία ή περισσότερες- με την Τουρκία και ποια ή ποιες είναι. Σε κάθε άλλη περίπτωση, υπάρχει τεράστιο και επικίνδυνο χάσμα μεταξύ πρωθυπουργού, ΥΠΕΞ και εθνικής γραμμής.»
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΧΗΜΑΤΙΣΑΝ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ 87ΧΡΟΝΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΠΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΜΕ ΑΕΡΟΒΟΛΟ ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ.
    Σχηματίστηκε δικογραφία για 87χρονη που προστάτευσε το σπίτι της και την περιουσία της, πυροβολώντας με αεροβόλο έναν άνδρα που εισέβαλε στο σπίτι της για να τη ληστέψει.
    Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση από το σοκ της επίθεσης του ληστή, η 87χρονη μίλησε στο patrisnews και αποκάλυψε ότι εδώ και αρκετές ημέρες παρατηρούσε έντονη κινητικότητα έξω από το σπίτι της, ενώ περιέγραψε και τη μάχη που έδωσε με τον δράστη όταν προσπάθησε να της πάρει από τα χέρια το αεροβόλο.
    Ήταν μεσημέρι της Δευτέρας (04.10.2021) όταν ο δράστης μπήκε από ξεκλείδωτη πόρτα στο σπίτι της 87χρονης γυναίκας. Όταν έγινε αντιληπτός, της επιτέθηκε και της άρπαξε τσάντα που περιείχε διάφορα έγγραφα και προσωπικά αντικείμενα. Τότε η ηλικιωμένη πρόλαβε και πυροβόλησε τον δράστη με αεροβόλο.
    Ο ληστής συνελήφθη σε χωριό του Πύργου Ηλείας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, ενώ σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.
    Παράλληλα σχηματίστηκε δικογραφία και σε βάρος της ηλικιωμένης για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης, διότι πυροβόλησε με αεροβόλο όπλο εναντίον του δράστη τραυματίζοντάς τον στο χέρι.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΤΡΕΙΣ ΚΑΛΟΓΡΙΕΣ ΠΕΘΑΝΑΝ ΔΙΑΔΟΧΙΚΑ ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟ.

    «Κόκκινος» συναγερμός έχει σημάνει στις Δημοτικές Κοινότητες Πλαγιαρίου – Επανομής, στη Θεσσαλονίκη, εξαιτίας επιβεβαιωμένων θανάτων τριών μοναχών από χριστιανική αδελφότητα που βρίσκεται στην ανατολική πλευρά της πόλης.

    Στη συγκεκριμένη χριστιανική αδελφότητα διαβιούν συνολικά 17 μοναχές, εκ των οποίων οι έξι είναι εμβολιασμένες και οι 11 ανεμβολίαστες. Οι πληροφορίες του ThessToday.gr αναφέρουν πως μέχρι σήμερα έχουν επιβεβαιωθεί τρεις θάνατοι μοναχών, ηλικίας 63 και 78 και 82 ετών.

    Ο πρώτος θάνατος σημειώθηκε στις 29 Σεπτεμβρίου 2021, ο δεύτερος στις 6 Οκτωβρίου και ο τρίτος χθες, Πέμπτη 7 Οκτωβρίου, ενώ μεταξύ των θυμάτων ήταν και η ηγουμένη της χριστιανικής αδελφότητας. Σύμφωνα με πηγές από την αδελφότητα, η 63χρονη νοσούσε με ήπια συμπτώματα 18 μέρες και μία μέρα πριν καταλήξει ανέβασε υψηλό πυρετό.

    Η «φωλιά» κορωνοϊού που εξαπλώθηκε εντός του μοναστηριού δεν άφησε ανεπηρέαστες και τις υπόλοιπες γυναίκες της αδελφότητας, καθώς σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες κάποιες νοσηλεύονται με covid, ενώ, η μία από τις ασθενείς είναι σε πολύ σοβαρή κατάσταση και χρειάστηκε να μεταφερθεί σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

    Το δραματικό είναι ότι πριν καταγραφούν οι θάνατοι η πλειονότητα των μελών της αδελφότητας αρνούνταν όχι μόνο να εμβολιαστούν αλλά και να μεταφερθούν σε υγειονομική δομή για τη νοσηλεία τους. Τις ασθενείς που νοσούσαν με κορωνοϊό περιέθαλπε μία μοναχή, η οποία στο παρελθόν είχε εντοπιστεί θετική στην covid-19.

    Τι απαντά η Μητρόπολη

    Το ThessToday.gr επικοινώνησε με τον Μητροπολίτη Κασσανδρείας Νικόδημο, ο οποίος έδωσε νέα διάσταση στην υπόθεση, καθώς, όπως ανέφερε, εντός της αδελφότητας υπάρχουν και γιατροί. «Αυτό που γνωρίζω είναι ότι μέσα στην αδελφότητα υπάρχουν ιατροί, οι οποίοι παρακολουθούν συχνά τα κρούσματα», σημείωσε χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας ότι «ως Μητρόπολη έχουμε ενημερωθεί και παρακολουθούμε κι εμείς το θέμα, παρά το γεγονός ότι οι αδελφότητες έχουν ιδιωτικό χαρακτήρα και δεν υπάγονται στη Μητρόπολη».

    «Θερίζει» ο κορωνοϊός στην Επανομή

    Επειδή η συγκεκριμένη αδελφότητα στεγάζεται σε μοναστήρι του Πλαγιαρίου που συνορεύει με την Επανομή, επικρατεί ανησυχία από τη μεγάλη διασπορά του κορωνοϊού στις δύο περιοχές λόγω των μετακινήσεων ανεμβολίαστων. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές του ThessToday.gr, στη Δημοτική Ενότητα Επανομής έχει εμφανιστεί δραματική αύξηση των κρουσμάτων. Ο λόγος έξαρσης του κορωνοϊού που τείνει σε «εστία διασποράς» στην περιοχή είναι η καθημερινή μετακίνηση πολιτών, καθώς και η συμμετοχή σε λειτουργίες της Αδελφότητας.

    Ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Πλαγιαρίου, Νίκος Κουλέτας εκφράζει την ανησυχία του στο ThessToday.gr, καθώς όπως είπε παρατηρείται μεγάλη διασπορά του κορωνοϊού στην ευρύτερη περιοχή και ιδιαίτερα στην Επανομή. «Στην Επανομή “θερίζει” ο κορωνοϊός. Δεν… προλαβαίνουν να μετρούν κρούσματα, ειδικά σε νέα παιδιά», τόνισε χαρακτηριστικά.
    Ζ.Π.



    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...