ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

04 Μαΐου 2022

Daily Times, ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ Muhammad Ali Illahi: «ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ 500.000. ΤΟ 5% ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ».

 


Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΛΥΠΑΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΒΑΘΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΕ ΟΠΛΟ ΣΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΤΟΥ ΘΗΤΕΙΑ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ «ΞΕΝΟΙ» ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΕ ΠΕΔΙΟ ΜΑΧΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΡΗΜΩΣΟΥΝ. ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΓΙΑΤΙ ΑΡΧΙΣΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ.

 


Οι πράκτορες πολιτικοί και χιλιάδες άλλοι υποπράκτορες,  με το πρόσχημα της «προσφυγικής κρίσης»,  των «προσφύγων», των «οικονομικών μεταναστών» κλπ επιδιώκουν  ουσιαστικά να εξαφανίσουν τον γηγενή Ελληνικό πληθυσμό. Διαπράττουν ένα είδος γενοκτονίας, απ’ αυτά που καθορίζονται με νομική σαφήνεια από τον ΟΗΕ.  Αυτοί δεν φέρουν  ποινικές ευθύνες;  Όταν σκοτώσεις έναν άνθρωπο σε πηγαίνουν σε δίκη, φυλακή και πιθανόν εκτέλεση. Όταν επιδιώκεις να εξοντώσεις μία ολόκληρη ανθρώπινη φυλή, δεν πρέπει να πληρώσεις; Ή μήπως  πρέπει να ακολουθήσουμε τον διδάσκαλο αυτών των ατόμων (τον Στάλιν) που έλεγε ότι «όταν σκοτώνεις ένα άνθρωπο είναι δολοφονία,  όταν σκοτώνεις 10.000.000 είναι στατιστική». 


http://panusis.blogspot.com/2022/05/to-mini-pakistan.html

Daily Times, του Muhammad Ali Illahi 

Μια χειμερινή πρακτική άσκηση διάρκειας τεσσάρων εβδομάδων σε μια ΜΚΟ που εργάζεται με πρόσφυγες στην Ελλάδα μου έδωσε την ευκαιρία όχι μόνο να κατανοήσω την κατάσταση και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πρόσφυγες στη χώρα, αλλά και να συναντήσω μία από τις μεγαλύτερες Πακιστανικές κοινότητες μεταναστών, στην Ευρώπη.
Προς μεγάλη μου έκπληξη, υπήρχαν ολόκληροι δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας κοντά στην πλατεία Ομονοίας που έσφυζαν από Πακιστανικά μαγαζιά και Πακιστανούς μετανάστες. Η ποιότητα και η οικονομική αποδοτικότητα του φαγητού ήταν σχεδόν σαν κάποιος να δειπνούσε στην καρδιά της Λαχώρης. Προς μεγάλη μου χαρά, ένα πλήρες πιάτο Προβατίνας με «Tandoori Roti» μου κόστισε μόνο 4 ευρώ.

 





Με την πρώτη ματιά, οι Πακιστανοί φαινόταν να ασχολούνται με διάφορες επιχειρήσεις που κυμαίνονταν από κουρεία, μέχρι κινητά εργαστήρια επισκευής και λιανοπωλητές ενδυμάτων. Σε αντίθεση με τις περισσότερες άλλες χώρες, όπου οι μετανάστες από την Ινδία είναι περισσότεροι από τους Πακιστανούς, η Ελλάδα παρουσιάζει μια διαφορετική κατάσταση όπου η πλειονότητα των ανθρώπων με καταγωγή από τη Νότια Ασία είναι από το Πακιστάν. Σπάνια υπήρχε περίπτωση να μην συναντήσω κάποιον από το Πακιστάν ενώ χρησιμοποιούσα το μετρό ή το λεωφορείο στην πόλη.

Ωστόσο, η έρευνα λίγο παρακάτω ​​παρουσίασε μια άλλη πλευρά της ιστορίας. Οι περισσότεροι Πακιστανοί στη χώρα ήταν άγαμοι, νεαροί άνδρες που είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα με τη βοήθεια λαθρέμπορων ανθρώπων μέσω της χερσαίας οδού Ιράν και Τουρκίας προς την Ελλάδα. Πολλοί άνθρωποι από το Πακιστάν, με τους οποίους είχα την τύχη να επικοινωνήσω, ανήκαν σε αγροτικές περιοχές στο Παντζάμπ και είχαν συγγενείς ή άλλους ανθρώπους από τα χωριά τους που είχαν ταξιδέψει στην Ελλάδα με αυτά τα μέσα επίσης.

Επιπλέον, πολλοί Πακιστανοί νέοι ασχολούνται με την πώληση φθηνών τσιγάρων και ναρκωτικών στη μαύρη αγορά λόγω της έλλειψης ευκαιριών απασχόλησης, δεδομένου του γεγονότος ότι δεν διαθέτουν τα κατάλληλα έγγραφα για να ζήσουν και να μείνουν στη χώρα. Η φήμη των Πακιστανών έχει πληγεί εξαιτίας αυτού σε βαθμό που η περιοχή με τη μεγαλύτερη συγκέντρωση Πακιστανών στην Αθήνα αναφέρεται συχνά από τους Έλληνες ως «Κλεφταγορά». Δεν είναι ασυνήθιστο θέαμα να βλέπεις δουλειές που απαιτούν πολλή χειρωνακτική εργασία για να ανατεθούν σε νεαρά αγόρια που μιλούν Παντζάμπι από το Πακιστάν. Οι Έλληνες κατηγορούνται συχνά ότι εκμεταλλεύονται φτηνό εργατικό δυναμικό και το πληρώνουν κάτω από τον κατώτατο μισθό. Ενώ, ο επίσημος αριθμός των Πακιστανών στη χώρα φέρεται να είναι περίπου 50.000, οι ανεπίσημες εκτιμήσεις που περιλαμβάνουν τους παράνομους μετανάστες φτάνουν τις 400.000 έως 500.000 που αποτελούν περίπου το 5% του συνολικού πληθυσμού στην Ελλάδα.

 

ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

7 σχόλια:

  1. Oι Τούρκοι έκαναν νυχτερινό μπαρ τον Ελληνικό Ναό της Αθηνάς στην Αττάλεια.
    Ξερίζωσαν μέχρι και τα αρχαία ξύλινα κιγκλιδώματα.
    Σε ενέργεια πλήρους εξευτελισμού του ελληνισμού προχώρησαν Τούρκοι επιχειρηματίες ανοίγοντας μπαρ δίπλα στον Ναό της Αθηνάς στην Αττάλεια. Και μπορεί το μπαρ να δημιουργήθηκε σε ιδιωτική περιουσία, ωστόσο χρησιμοποίησαν τα ιστορικά ερείπια ως είσοδο για το νυχτερινό κέντρο.
    Το μπαρ, με το όνομα «Απόλλων», άνοιξε τη Δευτέρα 2 Μαΐου.
    Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα «Χουριέτ», τα ξύλινα κιγκλιδώματα που είχαν μπει για να προστατεύουν τον ναό, που χρονολογείται από το 150 μ.Χ., αφαιρέθηκαν την προηγουμένη των εγκαινίων.
    Με σιδερένιες πλάκες έκλεισαν οι περιοχές που επισκέπτονταν ντόπιοι και ξένοι τουρίστες, ενώ μπροστά από την είσοδο, στρώθηκε κόκκινο χαλί 10 μέτρων, προκειμένου οι πελάτες να μην δυσκολεύονται να περπατήσουν στο χώμα με τα ερείπια. Επίσης, μπροστά από την παλιά πόρτα τοποθετήθηκε συσκευή ακτίνων Χ και τοποθετήθηκαν γραφεία υποδοχής πελατών, ενώ η είσοδος φωτίστηκε με ειδική εφαρμογή προκειμένου να είναι αντιληπτή στους πελάτες.
    Μετέφεραν την πόρτα του χώρου στην είσοδο χωρίς άδεια.
    Πολλοί τουρίστες που βρίσκονταν εκεί θεώρησαν ότι ο φωταγωγημένος χώρος είναι μουσείο και έσπευσαν προς αυτή την κατεύθυνση.
    Όμως, το προσωπικό ασφαλείας στην είσοδο του ναού είπε ότι η περιοχή είναι ιδιωτική επιχείρηση και έδιωξαν τους τουρίστες από την περιοχή.
    Εμπειρογνώμονες, που συμμετείχαν στις ανασκαφές στην περιοχή, αλλά δεν ήθελαν να κατονομαστούν, είπαν στη «Χουριέτ»: «Υπήρχε μόνο ένα εστιατόριο σε μια ιδιωτική ιδιοκτησία πριν. Η είσοδος του εστιατορίου ήταν στο πίσω μέρος. Όταν όμως έγιναν οι εργασίες του νυχτερινού κέντρου, μετέφεραν την πόρτα του χώρου μπροστά χωρίς καμία άδεια. Προειδοποιήσαμε πολλές φορές τις επιχειρηματικές αρχές, αλλά κανείς δεν μας έδωσε σημασία και δυστυχώς προέκυψε αυτή η εικόνα. Δεν είναι μόνο πρόβλημα με την πόρτα εδώ. Ο φωτισμός και ο δυνατός θόρυβος έχουν επίσης αρνητική επίδραση στα έργα. Είναι επίσης πολύ κακό για την εικόνα. Οι προβολείς αναβλύζουν από χιλιάδες χρόνια ιστορίας. Τακτοποίησαν το τεράστιο κτίριο σαν ένα περίπτερο».
    Ο διευθυντής Πολιτισμού και Τουρισμού της Αττάλειας, Τσαντεμίρ Ζόρογλου, υπέβαλε μήνυση εναντίον των υπευθύνων, που διεμήνυσε ότι μια τέτοια εικόνα δεν μπορεί να επιτραπεί. «Έχουν γίνει κάποιες προσπάθειες να ανοίξει αυτή η πόρτα στο παρελθόν, αλλά οι συνάδελφοί μας το απέτρεψαν. Δόθηκε προειδοποίηση την ημέρα που άνοιξε η επιχείρηση, αλλά δυστυχώς, άνοιξαν ξανά την πόρτα αργότερα το βράδυ. Λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για το μέλλον» ανέφερε.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Ελληνική Αίγυπτος: Ανακαλύφθηκαν 85 αρχαίοι τάφοι – Τα πιστοποιητικά θανάτου ήταν γραμμένα στα αρχαία ελληνικά.
    Η αρχαιολογική αποστολή στην περιοχή Γκαμπάλ Ελ Χαρίντι, που βρίσκεται 350 χιλιόμετρα νοτίως του Καΐρου, ανακάλυψε δίπλα στις μούμιες 30 πιστοποιητικά θανάτου με αναλυτικά στοιχεία για τους νεκρούς (όπως όνομα, επάγγελμα, ηλικία και ονόματα γονέων), γραμμένα στην αρχαία ελληνική γλώσσα και σε αιγυπτιακά ιερογλυφικά, σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου.
    Πρόκειται για τάφους που χρονολογούνται από την περίοδο του Αρχαίου Βασιλείου της Αιγύπτου πριν από περίπου 4.500 χρόνια, μέχρι τη Δυναστεία των Πτολεμαίων που κυβέρνησε από το 305 π.Χ. μέχρι το 30 π.Χ.
    Ορισμένοι από τους τάφους είχαν λαξευτεί σε βουνοπλαγιά και κάποιοι είχαν διαδρόμους που οδηγούσαν στους ταφικούς θαλάμους.
    Οι αρχαιολόγοι έφεραν επίσης στο φως έναν πλινθόκτιστο πύργο που χρονολογείται από την εποχή του Πτολεμαίου Γ’, του τρίτου Φαραώ της Δυναστείας των Πτολεμαίων, ο οποίος κυβέρνησε από το 246 π.Χ. έως το 222 π.Χ.
    Όπως εξηγεί το αιγυπτιακό υπουργείο Τουρισμού και Αρχαιοτήτων, ο πύργος χτίστηκε για την επίβλεψη των συνόρων, την είσπραξη φόρων και τη διασφάλιση της ναυσιπλοΐας στον ποταμό Νείλο.
    Από τα ευρήματα ξεχωρίζουν επίσης τα ερείπια ενός ναού, αφιερωμένου στη θεά Ίσιδα, ο οποίος είχε μήκος 33 μέτρων και πλάτος 14 μέτρων.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η παλαιότερη συνταγή που βρέθηκε στην Αίγυπτο είναι γραμμένη στα Ελληνικά.
      https://arxaia-ellinika.blogspot.com/2022/05/palaioteri-syntagi-aigypto-ellinika.html

      https://youtu.be/iB7VppBv0Hs
      Η παλαιότερη γραπτή συνταγή που ανακαλύφθηκε στην Αίγυπτο χρονολογείται περίπου στο έτος 300 μ.Χ. Μια συνταγή για κόκκινες φακές, ήταν γραμμένη σε πάπυρο στην Ελληνική γλώσσα.
      Το αιγυπτιακό Υπουργείο Τουρισμού και Αρχαιοτήτων δημοσίευσε πρόσφατα ένα βίντεο για την ιστορία της μαγειρικής στην Αίγυπτο, που δείχνει την παλαιότερη γνωστή συνταγή στη χώρα της Βόρειας Αφρικής.
      Αποδεικνύεται ότι η συνταγή του τρίτου αιώνα είτε γράφτηκε εκεί από άτομο που διέθετε ευχέρεια της Ελληνικής γλώσσας είτε ότι η συνταγή που ήταν γραμμένη σε πάπυρο κατά τα άλλα προερχόταν από την Ελλάδα.
      Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι κατανάλωναν φακές από την προϊστορική εποχή, ή από περίπου το 4000 π.Χ. Ωστόσο, το γεγονός ότι η συνταγή της φακής είναι γραμμένη στα Ελληνικά δείχνει ότι ήταν επίσης μέρος της Ελληνικής διατροφής.
      Έλληνες στην Αίγυπτο
      Οι Έλληνες κατοικούν στην Αίγυπτο τουλάχιστον από τον 7ο αιώνα π.Χ. Ο Ηρόδοτος επισκέφτηκε την Αίγυπτο τον 5ο αιώνα π.Χ. και ισχυρίστηκε ότι οι Έλληνες ήταν μια από τις πρώτες ομάδες ξένων που έζησαν ποτέ στην περιοχή.
      Η Ελληνική παρουσία είναι ιδιαίτερα έντονη στην Αλεξάνδρεια ακόμα και σήμερα.
      Η ιστορία του Ελληνισμού στην Αλεξάνδρεια, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Αιγύπτου, χρονολογείται σε περισσότερες από δύο χιλιετίες και χαρακτηρίζεται από την τοποθέτηση της πρώτης πέτρας από τον Μέγα Αλέξανδρο ως μέρος του πρώτου δρόμου της πόλης το 331 π.Χ.
      Η Ελληνιστική Αλεξάνδρεια ήταν περισσότερο γνωστή για τον Φάρο της Αλεξάνδρειας (ο Φάρος), ένα από τα Επτά Θαύματα του Αρχαίου Κόσμου. Η Μεγάλη Βιβλιοθήκη της (η μεγαλύτερη στον αρχαίο κόσμο). και η Νεκρόπολη της, που ήταν ένα από τα Επτά Θαύματα του Μεσαίωνα.
      Η Αλεξάνδρεια ήταν κάποτε μια από τις πιο ισχυρές πόλεις της περιοχής της αρχαίας Μεσογείου, δεύτερη μόνο μετά τη Ρώμη.
      Στην πιο σύγχρονη εποχή, οι Έλληνες άρχισαν και πάλι να εγκαθίστανται στην Αλεξάνδρεια τον 18ο και 19ο αιώνα. Ένα νέο κύμα μετανάστευσης πλημμύρισε την Αλεξάνδρεια λίγο μετά την Ελληνική επανάσταση του 1821, σηματοδοτώντας την έναρξη της λεγόμενης Ευρωπαϊκής εποχής της πόλης.
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
  3. Οι Αμερικανοί κανονίζουν επίσκεψη Έλληνα πρωθυπουργού όποτε θέλουν αυτοί για να ζητήσουν-απαιτήσουν και όχι για να δεχτούν αιτήματα.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ινδικά ΜΜΕ προς την Ελλάδα: «Οι Πακιστανοί θέλουν να σας αποσταθεροποιήσουν – Χτίζουν παράνομα τζαμιά και κάνουν εγκλήματα».
    Ένα άρθρο-προειδοποίηση προς την χώρα μας φιλοξενούν σήμερα μεγάλα ΜΜΕ της Ινδίας για την πακιστανική εισβολή στην Ευρώπη!
    Οι Ελληνικές Αρχές θα πρέπει να μελετήσουν τα όσα αναφέρονται, καθώς η χώρα μας βρίσκεται πλέον μπροστάν σε έναν τεράστιο κίνδυνο.
    Αναλυτικά το άρθρο:
    ”Παράνομοι Πακιστανοί μετανάστες δημιουργούν χάος στις ευρωπαϊκές χώρες υποδαυλίζοντας τον εξτρεμισμό και τις προκλήσεις ασφαλείας στις χώρες υποδοχής.
    Ο Valerio Fabbri, γράφοντας στο Portal Plus, είπε ότι εκτός από το να ενεργούν ως πράκτορες του εξτρεμισμού, ένα μεγάλο τμήμα παράνομων Πακιστανών μεταναστών επιβαρύνει σοβαρά την ικανότητα των υπηρεσιών επιβολής του νόμου των χωρών υποδοχής.
    Τοπικά περιστατικά νόμου και τάξης που αφορούν Πακιστανούς αναφέρονται από διάφορες χώρες σχεδόν κάθε μήνα. Στις 25 Απριλίου 2022, δύο ομάδες Πακιστανών με έδρα τη Φαιστό, δήμο της νότιας Κρήτης, συγκρούστηκαν βίαια.
    Ένα άλλο περιστατικό συμπλοκής μεταξύ δύο ομάδων Πακιστανών πολιτών σημειώθηκε στον Μαραθώνα, κοντά στην Αθήνα, κατά τη διάρκεια φιλικού αγώνα στις 24 Απριλίου 2022. Τον Οκτώβριο του 2020, ο Γάλλος ευρωβουλευτής Dominique Bilde χαρακτήρισε το Πακιστάν σοβαρή απειλή για την ασφάλεια για την πώληση διαβατηρίων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και βίζα σε εγκληματίες. Τα σχόλιά της έγιναν μετά την επίθεση στο Παρίσι τον Σεπτέμβριο του 2020 έξω από τα πρώην γραφεία του Charlie Hebdo. Ο δράστης ήταν πολίτης του Πακιστάν, ο οποίος εισήλθε παράνομα στη Γαλλία και απέκτησε την υπηκοότητα παραποιώντας τα έγγραφά του.
    Σύμφωνα με ορισμένες εκτιμήσεις των πακιστανικών αρχών, σχεδόν 40.000 Πακιστανοί πολίτες επιχειρούν παράνομη διέλευση στην Ευρώπη μέσω Ιράν και Τουρκίας κάθε χρόνο, αν και ο πραγματικός αριθμός αναμένεται να είναι μεγαλύτερος.
    Πολλοί από αυτούς βρίσκουν καταφύγιο και προστασία από θρησκευτικές ομάδες όπως το Tablighi Jammat, το οποίο διαχειρίζεται πολλές χιλιάδες τζαμιά σε όλη την Ευρώπη. Με τα χρόνια, η ομάδα έχει αποκτήσει σημαντικό αριθμό εργαζομένων και τώρα αποδεικνύεται ότι είναι μια βασική δύναμη πίσω από τον αυξανόμενο εξτρεμισμό στην Ευρώπη, είπε ο Fabbri. Μετά τη διευθέτηση του βιοποριστικού ζητήματος στις ευρωπαϊκές χώρες, οι Πακιστανοί μετανάστες επικεντρώνονται στην εμβάθυνση των θρησκευτικών ριζών στις γειτονιές τους. Η ίδρυση παράνομων τζαμιών για την προώθηση της εκδοχής τους για το Ισλάμ είναι ένα από τα εργαλεία που προτιμούν για αυτόν τον στόχο, και όχι μόνο σε μεγάλες ευρωπαϊκές χώρες.
    Ένα νέο πακιστανικό τζαμί με το όνομα Gulzar-e-Madina εγκαινιάστηκε στις 19 Απριλίου 2022, στα Μέγαρα κοντά στην Αθήνα. Περισσότεροι από 100 Πακιστανοί παρευρέθηκαν στην εκδήλωση υπό την προεδρία του Faizul Hasan Qadri, του Μεγάλου Ιμάμη του Μπέρμιγχαμ, ανέφερε το Portal Plus. Η άναρχη αύξηση του αριθμού τέτοιων τζαμιών έχει τη δυνατότητα να διαδώσει εξτρεμιστικές μορφές Ισλάμ σε όλη την Ευρώπη. Το πρόβλημα έχει εντοπιστεί από διάφορες δυτικές υπηρεσίες στο παρελθόν, αλλά οι Πακιστανοί συνεχίζουν να επινοούν τρόπους για να παρακάμψουν τους κανονισμούς για το θέμα.
    Την τελευταία δεκαετία, διάφορες ευρωπαϊκές χώρες έλαβαν μέτρα για να αποτρέψουν το αυξανόμενο κύμα εξτρεμισμού. Αρκετοί από αυτούς έχουν απαγορεύσει τη χρήση θρησκευτικών συμβόλων ή θρησκευτικών ενδυμάτων, είτε εντελώς είτε υπό ορισμένες συνθήκες. Για παράδειγμα, η Γαλλία το 2011 απαγόρευσε τα καλύμματα ολόκληρου του προσώπου, εμποδίζοντας τις μουσουλμάνες γυναίκες να φορούν μπούρκα ή νικάμπ δημόσια. Και το 2010 πολλές πόλεις της Καταλονίας απαγόρευσαν την μπούρκα και το νικάμπ, καθώς και τα πέπλα που καλύπτουν το πρόσωπο, σε δημόσια κτίρια.”
    directus.gr
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Μητσοτάκης ετοιμάζει στα Μέγαρα νέο μεγάλο τζαμί με λεφτά από Πακιστάν και Αγγλία.

    Ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Μπογδάνος αποκάλυψε το πρωί της Δευτέρας, μέσω Twitter, ότι ετοιμάζεται νέο μεγάλο τζαμί στα μέγαρα με χρήματα από Πακιστάν και Αγγλία.
    Η ανάρτηση του Κ.Μπογδάνου:
    «Μέγαρα: Νέο, μεγάλο τζαμί με λεφτά από Πακιστάν και Αγγλία. Το Παιδείας ζητά έλεγχο και σφράγισμα αλλά το ΥΠΡΟΠΟ δεν ασχολείται καν.
    Και έτσι γεμίζουν την Ελλάδα με εκατοντάδες παράνομα τζαμιά. Τα λένε πολιτιστικά κέντρα!
    Όχι μόνο δεν κλείνουν αφού έγινε ο Βοτανικός. Πληθαίνουν!»
    Μάλιστα κατέθεσε ερώτηση για το θέμα προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Θεοδωρικάκο.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΠΟΥ «ΥΠΗΡΕΤΕΙ» ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΥΨΩΝΕΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΦΙΛΗΣ ΙΝΔΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΣΜΙΡ.
    ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ.

    Τις τελευταίες ώρες κάνει το γύρο του διαδικτύου ένα βίντεο που δείχνει έναν Πακιστανό να υπηρετεί στον Ελληνικό Στρατό.
    ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΕΙ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ !
    Στο βίντεο βλέπουμε τον Πακιστανό να ποζάρει με όπλο και το Εθνόσημο, ενώ στη συνέχεια τον βλέπουμε να διαδηλώνει για το Κασμίρ μαζί με άλλους Πακιστανούς, σε συγκέντρωση που έχουν οργανώσει τα ΚΕΕΡΦΑ.
    Ο Πακιστανός μάλιστα φαίνεται να είναι αρκετά ενεργός στα social media, καθώς υπάρχουν πάρα πολλά βίντεο στο TikTok στα οποία βρίσκεται μέσα σε μονάδα με όπλο και από πίσω ακούγονται πακιστανικά τραγούδια.
    https://youtu.be/kHLuEw2wmkE
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...