ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

31 Μαΐου 2022

ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ Η ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ

 

 

 

Η ΑΙΓΥΠΤΟΣ ΦΥΤΕΥΕΙ 100 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΑΙΟΔΕΝΤΡΑ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΑ. ΝΑ ΞΕΡΙΖΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΕΛΑΙΟΔΕΝΤΡΑ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΩΡΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ (ΓΚΑΡΣΟΝΙΑ).

 


ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΕΝΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΣΟΚ... 

http://panusis.blogspot.com/2022/05/blog-post_542.html


Αυτα που θα διαβασετε σε τούτο το άρθρο και ισως σας ξενίσουν, δεν ήταν τόσο αγνωστα στους κυκλους της ευρωπαϊκής διανόησης, προτού οι κεμαλιστές ακαδημαϊκοι κατορθωσουν να επιβάλλουν το δικό τους κυρίαρχο αφήγημα περί της φυλετικής ενότητας των Τουρκων της Ανατολίας.
Για το θεμα αυτό μαλιστα πιθανόν να ακολουθησει και σχετικό δικό μου άρθρο, ώστε να έχετε μιαν ιδέα της μαχης που εδωσε ο κεμαλισμός, προκειμενου να επιβάλλει στο ευρωπαϊκό ακαδημαϊκό κατεστημενο το σόφισμα ότι η μικρη φυλή των 400 "σκηνων" του Ερτογρουλ, κατορθωσε τελικα να εξελιχθεί σε μια αμιγή φυλετικά αυτοκρατορία - την Οθωμανικη...   
Φαίνεται ότι η συζήτηση αυτή αναζωπυρώνεται σημερα, με πρωτοστάτες τους ιδιους τους Τουρκους διανοουμενους...
 

Απο Greek City Times

Ο Celal Şengor, ένας καθηγητής από την Τουρκία, έδωσε ένα ακόμη χτύπημα ενάντια στη μυθολογία της γενετικής σύνθεσης των Τούρκων πολιτών, ιδιαίτερα αυτών από την Ανατολία, που το κυρίαρχο κεμαλικό αφήγημα ισχυρίζεται ότι αποτελουν έναν φυλετικα ενιαίο και ομοιογενη πληθυσμό, με καταγωγή απο την Κεντρική Ασία.

Μιλώντας στην τηλεόραση, ο καθηγητής είπε ότι τα γονίδια των λαών της Ανατολίας αποτελούνται μόνο κατά 7% από την Κεντρική Ασία, την πατρίδα των τουρκικών φυλών.
Ωστόσο, η μεγαλύτερη έκπληξη είναι αυτό που ακολούθησε.

«Έγινε σχετική έρευνα DNA στην Ανατολία και αποδείχθηκε ότι είμαστε πολύ Ινδοευρωπαίοι», είπε ο καθηγητής.
«Μην ξεχνάτε ότι είμαστε οι κληρονόμοι του Βυζαντίου», συνέχισε ο καθηγητής, προσθέτοντας: «Και γι' αυτό υπήρξαν πολλοί γάμοι κατά την Οθωμανική περίοδο. Γι' αυτό είμαστε μουσουλμάνοι Ρούμ

Το Rûm [Ρωμιοι] είναι παράγωγο του όρου Rhomaioi-East Roman (Ῥωμαῖοι). Χρησιμοποιείται σε πολλές ισλαμικές χώρες και αναφέρεται σε Έλληνες.
Το Rûm βρίσκεται στην προ-ισλαμική επιγραφή Namara και αργότερα στο Κοράνι (7ος αιώνας), όπου χρησιμοποιείται για να χαρακτηρίσει τη Βυζαντινή (Ανατολική Ρωμαϊκή) Αυτοκρατορία υπό τους ελληνόφωνους αυτοκράτορες της δυναστείας των Ηρακλείου.
Η Τουρκία αποκαλεί την ελληνική μειονότητά της Ρούμ, όπως εκείνους που ζουν στην Κωνσταντινούπολη, την Τένεδο και την Ίμβρο, ενώ αναφέρεται στους Έλληνες εντός Ελλάδας ως Yunani (Ιωνες).
Με αυτόν τον τρόπο διαφοροποιούν τους Έλληνες της Ελλάδας και τους Έλληνες της Τουρκίας.Σε απάντηση στο τηλεοπτικό τμήμα του Σένγκορ, ο Τούρκος καθηγητής Μεχμέτ Εφέ Καμάν, ο οποίος περιγράφει τον εαυτό του στο Twitter ως «Ανατολίτη από την Κωνσταντινούπολη με ρίζες από την Κρήτη και την Παφλαγονία [στη Μαύρη Θάλασσα]», είπε:

«Ο καθηγητής Shengör λέει ότι: «Είμαστε Ρωμαίοι» γιατί δεν μπορεί να πει ότι οι σημερινοί τουρκόφωνοι της Ανατολίας είναι εξισλαμισμένοι και γλωσσικά αφομοιωμένοι Έλληνες. Ο Τουρκοκρατικός ρατσισμός θα καταρρεύσει.
Είχα το γονίδιο της Κεντρικής Ασίας στο 8,2%. Εξακολουθεί να είναι πάνω από τον αριθμό που αναφέρουν ο καθηγητής Shengör και ο Murat Bardakçı.
Πέρα από την πλάκα, είναι αδύνατο να καταλάβουμε γιατί το τουρκικό κράτος διδάσκει στα σχολεία τον Τουρκοκρατικό και ρατσιστικό μύθο της «μαζικής μετανάστευσης από την Κεντρική Ασία στην Ανατολία» εδώ και 100 χρόνια.
Γιατί το τουρκικό κράτος ήθελε να κρύψει ότι ο λαός της Ανατολίας είχε σε μεγάλο βαθμό ελληνορωμαϊκές ρίζες; Ποιος ήταν ο λόγος για αυτό το μυστικό; Γιατί φοβήθηκαν;
Γιατί απέκρυψαν επιμελώς την ελληνική καταγωγή των μεγάλων τουρκόφωνων μαζών που εξισλαμίστηκαν και λόγω γλωσσικής αφομοίωσης;»
, αναλογίστηκε ο καθηγητής.
[https://twitter.com/MehmetEfe_Caman/status/1410027794055245828]

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα αυτό το μήνα το Turkish DNA Project, μια πύλη παραπληροφόρησης που είναι γνωστή για την ανάρτηση γενετικών γραφημάτων και διαγραμμάτων χωρίς αναφορές ή πηγές, εξέφρασε την απογοήτευσή του για την Ancestry.com, τη μεγαλύτερη κερδοσκοπική εταιρεία γενεαλογίας στον κόσμο.
Το έργο παραπληροφόρησης καλούσε «όλους τους Τούρκους να μποϊκοτάρουν αυτήν την εταιρεία: Ancestry».

«Το AncestryDNA δίνει προτεραιότητα στη δαιμονοποίηση του τουρκικού λαού και στην απονομιμοποίηση της παρουσίας του στην Τουρκία αντί να δίνει πληροφορίες για τη γενετική δομή του σχετικού πληθυσμού», ανέφεραν σε μια διαγραμμένη πλέον ανάρτησή τους στο Twitter.


Το Ancestry.com τόνισε ότι μετά την οθωμανική κατάκτηση του Πόντου στη σημερινή νοτιοανατολική ακτή της Μαύρης Θάλασσας της Τουρκίας, «οι Έλληνες Πόντιοι υιοθέτησαν την τουρκική γλώσσα και τον πολιτισμό και πολλοί ασπάστηκαν το Ισλάμ για να έχουν μεγαλύτερες ευκαιρίες στην τουρκική κοινωνία».
Το Ancestry.com υπογράμμισε επίσης ότι ένας άλλος γύρος εκτουρκισμού των Ελλήνων του Πόντου σημειώθηκε μετά τον δεύτερο Ρωσοτουρκικό Πόλεμο (1828-29).

Με την έλευση των γενετικών εξετάσεων, όλο και περισσότεροι Τούρκοι πολίτες και κοινότητες της διασποράς ανακαλύπτουν ότι στην πραγματικότητα είναι εκτουρκισμένοι λαοί, οι οποίοι κυρίως δείχνουν να προέρχονται από τους Έλληνες.
Περισσότεροι Τούρκοι πολίτες ανακαλύπτουν ότι στην πραγματικότητα δεν είναι Τούρκοι.

Αυτός είναι ο λόγος που ο ρόλος του λεγόμενου Τουρκικού Έργου DNA είναι να δημιουργήσει αμφιβολίες σε όσους κάνουν γενετικές δοκιμές από νόμιμες εταιρείες όπως η Ancestry.com και να ανακαλύψουν ότι στην πραγματικότητα δεν είναι Τούρκοι.

Μια διάσημη περίπτωση ενός Τούρκου πολίτη που ανακάλυψε ότι είναι Έλληνας είναι ο Γιάννης Βασίλης Γιαϋλαλί, με το τουρκικο ονομα Ιμπραήμ Γιαϋλαλί.
Ο Γιάννης ήταν πρώην Τούρκος υπερεθνικιστής που ήταν περήφανος για την εχθρότητά του προς τους Κούρδους και άλλους αυτόχθονες πληθυσμούς της Μικράς Ασίας.
Ωστόσο, σύντομα ανακάλυψε ότι ήταν στην πραγματικότητα Έλληνας, έγινε Χριστιανός και στη συνέχεια έγινε ακτιβιστής για τις μειονότητες στην Τουρκία, παρόλο που αρχικά εντάχθηκε στον Τουρκικό Στρατό για να τις σκοτώσει, όπως αναφέρει το The Armenian Weekly.

Η Uzay Bulut, μία τουρκικής καταγωγής δημοσιογράφος, αμφισβητει επισης την φυλετικη ομοιογενεια των Τουρκων...

«Γιατί οι Τούρκοι εθνικιστές είναι τόσο τρομοκρατημένοι από την αλήθεια; Γιατί αν το αντιμετωπίσουν, τα ψέματα που έχουν βρει θα καταρριφθούν στο έδαφος»
, έγραψε στο Twitter.
Μέσα από αυτά τα ψέματα, έχει μεγαλώσει το μίσος που τους έκανε να διαπράξουν τόσα εγκλήματα εναντίον Ελλήνων, Αρμενίων, Ασσυρίων, Εβραίων και άλλων», είπε η Bulut.

«Τότε θα συνειδητοποιήσουν ότι καταστρέφοντας αυτούς τους λαούς, στην πραγματικότητα έχουν καταστρέψει τους προγόνους τους και την πολιτιστική τους κληρονομιά», είπε ο δημοσιογράφος, προσθέτοντας: «Η αλήθεια θα μας ελευθερώσει όλους και θα φέρει την τόσο αναγκαία ειρήνη στην περιοχή».

 
 
ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...