ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

27 Μαΐου 2022

ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΕΝΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΣΟΚ...

 






ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ. ΑΝΟΙΞΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΕΑΛΟΓΙΑΣ. Η Τουρκάλα δημοσιογράφος, Uzay Bulut γράφει επί λέξει: «Τον 11ο αιώνα, οι Τούρκοι τζιχαντιστές από την Κεντρική Ασία εισέβαλαν και κατέκτησαν την ελληνόφωνη χριστιανική βυζαντινή αυτοκρατορία ανοίγοντας το δρόμο για την τουρκοποίηση και τον εξισλαμισμό της περιοχής με την μέθοδο των δολοφονιών, των απαγωγών, των βιασμών και τον βίαιο προσηλυτισμό».

 


ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Ταμέρ Τσιλινγκίρ: Είμαι εξισλαμισμένος Έλληνας του Πόντου. Υπάρχουν και άλλοι. Πρέπει να μάθουν την αλήθεια Ήδη αρκετοί Τούρκοι ανακαλύπτουν την ελληνική τους ταυτότητα.

 

ΝΑΙ, ΣΤΟΝ ΠΟΝΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ Κατά την περίοδο 1915 – 1924 στον Πόντο διαδραματίστηκε μια ασύλληπτη ανθρώπινη τραγωδία. Το 50% του συνολικού ελληνικού πληθυσμού σκοτώθηκε, ενώ ένας επιπλέον αριθμός εξισλαμίστηκε. 




Ο ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΓΕΝΕΤΙΣΤΗΣ ΣΠΕΝΣΕΡ ΟΥΕΛΣ: «ΠΩΣ ΕΠΗΡΕΑΣΑΝ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΣΜΟ; ΤΟ 85% ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ».




Ο ΕΞΩΜΟΤΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ ΜΠΑΚΑΤΟΓΛΟΥ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΓΕΝΙΤΣΑΡΙΣΜΟΥ: Το σύνδρομο του γενιτσαρισμού έχει όλα τα χαρακτηριστικά παιδιού αγνώστου πατρός: φοβία, ανασφάλεια, παράλογες εκρήξεις θυμού, εντυπωσιασμού, εκδικητικότητας και κομπλεξισμού. ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΣΦΑΞΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΞΑΛΕΙΨΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΟΥ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥ, ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΣΧΕΙ. ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΠΑΣΧΟΥΝ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΙ.

 


 



Οι Ελληνικές Τεθωρακισμένες Δυνάμεις ξεχύνονται στην Ανατολική Θράκη με στόχο την απελευθέρωση της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ. Η ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΡΑΚΗ (ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΩΝ ΣΕΒΡΩΝ ΤΟ 1919) ΚΑΙ H ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ





ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...