ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

10 Μαΐου 2022

Από αλλοδαπούς το 21% των παιδιών που γεννιούνται στην Ελλάδα [Του Θ. Χατζηγώγου]. Η ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ. Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΠΡΟΧΩΡΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΛΛΕΡΓΗ.

 

 

ΚΡΟΥΣΜΑ "ΕΥΛΟΓΙΑΣ ΤΩΝ ΠΙΘΗΚΩΝ" ΣΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΑ. Ο ΑΣΘΕΝΗΣ ΕΙΧΕ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΝΙΓΗΡΙΑ.

 

 

 

Λευτερης Πανουσης


ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΥΝΟΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ

Αλλοδαποί το 21% των μωρών που γεννιούνται στην  Ελλάδα

Του Θ. ΧΑΤΖΗΓΩΓΟΥ

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Eurostat που ανακοινώθηκαν προ ημερών, το 21% των γεννήσεων στην Ελλάδα κατά το σωτήριον έτος 2020 έγιναν από αλλοδαπές μητέρες, είτε νόμιμα ευρισκόμενες στην χώρα μας, είτε παράνομα. Το 2013 το ποσοστό αυτό ήταν 14%, δηλαδή είχαμε μια αύξηση κατά 50% σε 7 μόλις χρόνια. Και μόνο αυτό το στοιχείο αποκαλύπτει την ραγδαία αντικατάσταση του Ελληνικού Πληθυσμού στην πράξη, με αλλοφύλους και αλλοθρήσκους. 

 


ΚΙ ΟΜΩΣ: Ουδείς πολιτικάντης ασχολείται με το Εθνικής Σημασίας αυτό θέμα, διότι η ξεπουλημένη στους «Δικαιωματάκηδες» Ελλαδική Ορθόδοξη Εκκλησία διαστρέφει το Ευαγγέλιο και διδάσκει πως όλοι είμαστε «παιδιά του Θεού», ίδια ακριβώς αξία έχει ένας αλλόφυλος με έναν Έλληνα, ένας μουσουλμάνος με έναν χριστιανό και πάει λέγοντας…

ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΜΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΑΚΙΑ

Όσοι κυκλοφορούμε στους δρόμους της Αθήνας και μπαίνουμε στα λεωφορεία για τις μετακινήσεις μας, έχουμε επισημάνει εδώ και χρόνια το τεράστιο αυτό πρόβλημα: Σε κάθε αθηναϊκή γειτονιά βλέπεις δεκάδες νεαρές μουσουλμάνες με μαντίλα να σπρώχνουν πολυτελή καρότσια με μωρά και να συνοδεύονται από 4-5 κουτσούβελα. Δεν υπάρχει διαδρομή λεωφορείου στην Αττική που να μη μπαίνουν μέσα δυό και τρία καρότσια αλλοδαπών μητέρων με 5-6 αλλοδαπά κουτσούβελα. Μέχρι το 2005 απαγορευόταν να μπαίνουν  στα λεωφορεία καρότσια με μωρά. Επί μπουχέσα Καραμανλή άλλαξε ο νόμος έπί το ανθρωπιστικότερον προς όφελος των λαθροπροσφύγων που γεννάνε σαν κουνέλες.

Η γεννητικότητα των εν Ελλάδι μουσουλμάνων εισβολέων είναι εκρηκτική και το Ελληνικό Κράτος την ενισχύει μοιράζοντας κάθε λογής επιδόματα: Μη ξεχνάμε ότι με προ μηνών απόφαση της (άτεκνης στα 35 της!) υφυπουργού Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δόμνας Μιχαηλίδου, για κάθε λαθρομεταναστόπουλο που γεννιέται στην Ελλάδα, οι γονείς του τσεπώνουν αμέσως 2.000 ευρώπουλα. Πώς να μην έχουν σπάσει όλα τα ρεκόρ οι γεννήσεις αλλοδαπών στην Ελλάδα;

ΟΙ «ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΙ» ΝΟΜΟΙ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΝΑ ΘΗΣΑΥΡΙΖΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ

Για την εγκληματικότητα των εισβολέων λαθροπροσφύγων έχω γράψει αμέτρητες φορές, αλλ’ ουδείς συγκινείται. Είναι τουλάχιστον 10πλάσια αυτής των Ελλήνων, ενώ οι περισσότεροι παραμένουν ατιμώρητοι, διότι έτσι προβλέπουν οι Νόμοι που έφιαξαν οι ανθρωπιστές πολιτικάντηδες. Την περασμένη Δευτέρα συνελήφθη στην Χαλκίδα 41χρονος Πακιστανός που πουλούσε λαθραία τσιγάρα. Πήρε τακτική δικάσιμο και αφέθηκε ελεύθερος να συνεχίσει το «θεάρεστο» έργο του που του αποφέρει τεράστια κέρδη. Σύμφωνα με την Αστυνομία, είναι η 12η φορά που συλλαμβάνεται για λαθρεμπόριο τσιγάρων ο εν λόγω Πακιστανός και πάντοτε αφηνόταν ελεύθερος! Με τέτοιους νόμους – «σουρωτήρι» μόνο οι κρετίνοι αναρωτιώνται γιατί οι εισβολείς λαθροπρόσφυγες θησαυρίζουν, ενώ εμείς οι Έλληνες που πάμε «με τον σταυρό στο χέρι» χρωστάμε παντού  και ψωμολυσσάμε.

Δείτε τι έγινε με τον 30χρονο ελληνοποιημένο Αλβανό που κλώτσησε το γατάκι στην Αιδηψό και έγινε πρωτοσέλιδο: Η Αστυνομία αποκάλυψε ότι κατηγορείται για εμπόριο ναρκωτικών. Το 2017 προφυλακίστηκε 18 μήνες για μεταφορά 67 κιλών καννάβεως από την Αλβανία στην Ελλάδα και κυκλοφορεί ελεύθερος, επειδή δεν έχει γίνει ακόμη η Δίκη!..  Όπως βλέπετε, η αισχρή κατάσταση της Ελληνικής Δικαιοσύνης βοηθάει τους αλλοδαπούς να θησαυρίζουν παρανομώντας και να κυκλοφορούν ελεύθεροι.

Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΜΕ ΤΟ ΓΑΤΑΚΙ…

Όσο για καθαυτό το γεγονός με το γατάκι, πολύ σωστά τα έγραψε στο Twitter η πανέμορφη πολιτεύτρια της Ν.Δ. Αφροδίτη Λατινοπούλου: «Στην Ελλάδα η κακοποίηση ζώου θεωρείται μεγαλύτερη είδηση από την κακοποίηση 17χρονης από Πακιστανούς. Ο ένοχος για το γατί θα τιμωρηθεί και σωστά. Οι Πακιστανοί θα πληρώσουν αντίστοιχα 50χιλ ευρώ; Θα απελαθούν; Ή θα τριγυρίζουν πάλι ελεύθεροι για να διαπράξουν νέα εγκλήματα;»

Όντως έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα: Όλοι σοκαρίστηκαν με την κλωτσιά στο γατάκι, αλλά ουδείς ασχολήθηκε με τους 3 Πακιστανούς που απήγαγαν προ ημερών μια 17χρονη και την βίαζαν συστηματικά. Μέχρι και πρωτοσέλιδο χρονογράφημα με τίτλο «Γατάκι στη Θάλασσα» έγραψε στην προχθεσινή «Καθημερινή» ο μπολσεβίκος δημοσιογράφος Παντελής Μπουκάλας, υποστηρίζοντας τρία καραμπινάτα ψεύδη:

1) Το γατάκι δεν έπεσε στην θάλασσα, όπως τρείς φορές αναφέρει ο επιπόλαιος Μπουκάλας, αλλά στο χαλίκι από ύψος μισού μέτρου και παρέμεινε ολοζώντανο.

2) Το βίντεο δεν το ανέβασε ο 30χρονος Αλβανός δράστης, αλλά ο παριστάμενος Έλληνας φίλος του, Μανώλης Καραμανώλης

3) Τις βρισιές σε όσους τον κατέκριναν δεν τις ξεστόμισε ο Αλβανός δράστης αλλά ο Καραμανώλης.

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως ο τάλας Μπουκάλας δεν θα έγραφε το βλακώδες + παντελώς ανυπόληπτο χρονογράφημά του, αν γνώριζε πως δράστης του περιστατικού με το γατάκι είναι ένας Αλβανός που το 2017 είχε συλληφθεί για μεταφορά 67 κιλών καννάβεως από την Αλβανία.

ΗΘΙΚΟΝ ΔΙΔΑΓΜΑ: Αυτή είναι η Ελληνική Δημοσιογραφία, γι’ αυτό πάει κατά Διαόλου το Ρωμέικο…

1η δημοσίευση στον «Στόχο» της 5ης Μαΐου 2022  

 

ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

1 σχόλιο:

  1. ΤΡΙΖΕΙ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ. ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ.
    Αρχίζει να τρίζει επικίνδυνα η καρέκλα του Β.Πούτιν καθώς για πρώτη φορά στα 22 έτη ο πρόεδρος της Ρωσίας δέχεται συντονισμένα σφοδρά πυρά για την κατάσταση του ρωσικού Στρατού, τους εξοπλισμούς και τον χειρισμό του πολέμου στην Ουκρανία.
    Εντύπωση προκαλεί πως η κριτική ασκείται πλέον δημόσια μέσα από ΜΜΕ που πρόσκεινται στο Κρεμλίνο ή για να ακριβολογούμε, στο “βαθύ” ρωσικό κράτος.
    https://warnews247.gr/trizei-i-karekla-tou-v-poutin-xreiazomaste-enan-l-beria-dialymeno-to-stratevma-sfyrokopima-apo-to-vathy-rosiko-kratos/
    Ο απόστρατος Ρώσος συνταγματάρχης Mikhail Hodarionok ανέφερε σχετικά:
    «Ας φανταστούμε ότι παίζουν τα τύμπανα και ανακοινώνεται γενική επιστράτευση.
    Πόσο σύντομα μετά την κήρυξη της επιστράτευσης μπορούμε να στείλουμε το πρώτο σύνταγμα μαχητικών αεροσκαφών; Θα φτάσουμε στο νέο έτος;
    Δεν έχουμε εφεδρείες, πιλότους ή αεροπλάνα. Επομένως, η κινητοποίηση θα πρόσφερε πολύ λίγα.
    Αν παραγγείλουμε την ναυπήγηση νέων πλοίων απόψε, πότε θα είναι έτοιμο το πρώτο; Σε δύο χρόνια.
    Αυτό είναι το πρόβλημα της κινητοποίησης.
    Εάν βάλουμε στόχο να δημιουργήσουμε μια νέα μεραρχία αρμάτων μάχης, πότε θα είναι έτοιμη; Θα έλεγα ότι σε τουλάχιστον 90 ημέρες και δεν θα ήταν εξοπλισμένη με σύγχρονα όπλα γιατί δεν έχουμε σύγχρονα όπλα και εξοπλισμό στις αποθήκες.
    Στέλνοντας ανθρώπους να πολεμήσουν με παλιά όπλα σε έναν πόλεμο του 21ου αιώνα σε έναν αγώνα ενάντια στα όπλα του ΝΑΤΟ, δεν θα ήταν σωστό.
    Φυσικά πρέπει να αναπληρώσουμε τις απώλειες μας σε όρους προσωπικού, όπλων και εξοπλισμού. Αλλά αυτό πρέπει να γίνει μέσω των αμυντικών βιομηχανιών, να κατασκευάσουν σύγχρονο, προηγμένο εξοπλισμό.
    Η επιστράτευση δεν θα λύσει αυτά τα ζητήματα».
    Εδώ να σημειώσουμε πως και άλλοι Ρώσοι απόστρατοι έχουν τονίσει πως “αν γίνει επιστράτευση θα αυξηθεί ο αριθμός των νεκρών στις τάξεις του ρωσικού Στρατού δείγμα της κακής εκπαίδευσης και του εξοπλισμού που δεν επαρκεί”.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...