ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

19 Φεβρουαρίου 2021

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ, ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΔΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ. Στην Γαλλία Σουδανός λαθρομετανάστης δολοφόνησε με μαχαιριές υπεύθυνο κέντρου υποδοχής. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ.

 

Η ΑΛΒΑΝΙΚΗ «ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ» ΣΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ «ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ». 8,5 χρόνια φυλάκιση σε Έλληνα Χιμαραίο για συμμετοχή σε εκδήλωση για το Πρωτόκολλο της Κέρκυρας

 

 Αποτέλεσμα εικόνας για Γαλλία: Σουδανός «αιτούντας» δολοφόνησε με μαχαιριές υπεύθυνο κέντρου υποδοχής

Αξιωματούχος της υπηρεσίας μετανάστευσης, υπεύθυνος κέντρου υποδοχής μεταναστών  στη νοτιοδυτική Γαλλία, δολοφονήθηκε σήμερα νωρίς το μεσημέρι από Σουδανό «αιτούντα», ο οποίος τον μαχαίρωσε αρκετές φορές, αφότου έμαθε ότι η αίτησή του για χορήγηση ασύλου απορρίφθηκε, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο BFM TV.

Το θύμα, προϊστάμενος του κέντρου υποδοχής αιτούντων άσυλο στο Πο, ηλικίας 46 ετών, πέθανε λίγο μετά τις μαχαιριές που δέχτηκε και ο δράστης της επίθεσης, ένας 38χρονος Σουδανός συνελήφθη, διευκρίνισε αστυνομική πηγή.

 

 Στη δεκαετία του 1950, ο πληθυσμός της Αφρικής ήταν περίπου 220 εκατομμύρια. Από το 2016 ο αριθμός αυτός ανέρχεται σε 1.216 δισεκατομμύρια. Το 2050 η Αφρική θα έχει πληθυσμό 2,5 δισεκατομμυρίων κατοίκων. Ένας στους τέσσερις ανθρώπους στον κόσμο θα είναι νέγρος τότε.

Με τα εμβόλια, και μόνο με τα εμβόλια, που ανακάλυψε η Λευκή φυλή, διασώζονται εδώ και 100 χρόνια τα ατελείωτα νεογνά των μαύρων. Αποτέλεσμα, το δώρο της Λευκής φυλής στην μαύρη: το 2100 οι μαύροι της Αφρικής θα ξεπεράσουν τα 4,5 δισεκατομμύρια και θα εισβάλουν μαζικά στην Ευρώπη για να εξαφανίσουν οριστικά τα υπολείμματα της λευκής ράτσας, η οποία βέβαια δεν θα τεκνοποιεί και μάλλον θα ανήκει τότε στο τρίτο ή τέταρτο φύλο.

Οι ηλίθιοι λευκοί ευρωπαίοι, οι οξυδερκείς αρνητές των εμβολίων, ισχυρίζονται ότι με τα εμβόλια επιδιώκεται η μείωση του πληθυσμού της γης. Αυτό δεν προκύπτει από πουθενά. Συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Με τα εμβόλια από 1,6 δισεκατομμύρια που ήταν ο πληθυσμός της γης το 1900, έγινε σήμερα 7,5 δισεκατομμύρια και το 2100 ο πληθυσμός της γης θα φθάσει τα 12 με 14 δισεκατομμύρια, εκ των οποίων η Λευκή φυλή θα είναι κάτω του ενός δισεκατομμυρίου και η μαύρη περίπου 4,5 δισεκατομμύρια.
Πρέπει ο λευκός γονιός να αντιληφθεί ότι η συνωμοσία λειτουργεί αντίστροφα.

Η ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΥΣ.

Οι τριτοκοσμικές χώρες θα εμβολιάζονται κανονικά, τα παιδιά τους θα επιζούν και οι λευκές χώρες θα αποφεύγουν τα εμβόλια για τα ούτως ή άλλως λίγα παιδιά τους.
Το πράγμα δεν είναι παρά ένας άλλος παράλληλος τρόπος γενοκτονίας των παιδιών των λευκών οικογενειών.

Κάποτε ο πληθυσμός του Ισλάμ ήταν 100 εκατομμύρια και σήμερα οδεύει στα 2 δισεκατομμύρια. Η ινδική υποήπειρος αδυνατεί να διαθρέψει πάνω από 100 εκατομμύρια και τώρα είναι 1,4 δισεκατομμύριο. Το ίδιο και οι περιοχές της Ν. Αμερικής (πάει ο πνεύμονας της γης, η ζώνη του Αμαζονίου), της Κίνας, της Ινδοκίνας και της Ινδονησίας. Η μεγάλη καταστροφή όμως θα επέλθει από την Αφρική. Οι σοφοί εγκέφαλοι του Προγράμματος Καλλέργη σχεδιάζουν μία Αφρική του 2050 με 1,5 δισεκατομμύριο Νέγρους και το 2100 με 4,5 δισεκατομμύρια Νέγρους, σε μία περιοχή που ο πληθυσμός δεν πρέπει να ξεπερνά τα 100 εκατομμύρια. Πως θα διατραφούν αυτοί οι άνθρωποι. Τι χτυπήματα θα επιφέρουν στην οικολογία της Αφρικανικής ηπείρου; Ακόμη και εάν 1 δισεκατομμύριο απ' αυτούς τους νέγρους τους μεταφέρουν στην Ευρώπη, όπως είναι το σχέδιό τους, για να καταστρέψουν τους ευρωπαϊκούς λαούς, πάλι θα πρέπει να διατραφούν τα υπόλοιπα 3,5 δισεκατομμύρια. Πως θα γίνει αυτό;

 

 

 

Ο υπουργός Εσωτερικών Ζεράρ Νταρμανέν ανακοίνωσε ότι σπεύδει στο κέντρο υποδοχής του Πο.

Εξέφρασε «τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια τους θύματος και τους οικείους του».

Ο δράστης της επίθεσης είναι γνωστός στην αστυνομία για πράξεις βίας, και είχε περάσει από τη φυλακή, αλλά ήταν άγνωστος στις υπηρεσίες πληροφοριών, και σύμφωνα με πηγή προσκείμενη στην υπόθεση, η επίθεση δεν θεωρείται τρομοκρατική.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της έρευνας, ο φερόμενος ως δράστης της επίθεσης είναι ένας «αιτών» που δεν ζούσε στο κέντρο, αλλά είχε διαμείνει εκεί για λίγο κατά το παρελθόν. Μόλις του είχαν αρνηθεί τη χορήγηση του καθεστώτος πρόσφυγα, διευκρίνισαν αστυνομικές και δημοτικές πηγές.

Σε κατάσταση σοκ και ψυχολογικής κατάρρευσης, μια 47χρονη υπάλληλος του κέντρου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Πο, σύμφωνα με την πυροσβεστική.

«Είναι μια απίστευτη τραγωδία. Και είναι ακόμη πιο σοκαριστικό το γεγονός ότι το θύμα είχε προσληφθεί για να βοηθήσει αυτούς τους πρόσφυγες», αντέδρασε ο δήμαρχος του Πο, ο πρώην υπουργός Φρανσουά Μπαϊρού, στην ιστοσελίδα της εφημερίδας La République des Pyrenees.

Η εφημερίδα γραφεί ότι το θύμα μαχαιρώθηκε στο λαιμό.

 

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...