ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

16 Φεβρουαρίου 2021

ΙΟΥΔΑΙΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ FINKELSTEΪN: «ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ – ΘΥΜΑ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟ «ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ» ΣΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΜΕΓΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΑ».

 

Η ΣΤΗΜΕΝΗ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑ, Ή ΨΕΥΔΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑ. Β΄ ΜΕΡΟΣ. Ο ΝΕΟΣ ΒΑΡΒΑΡΙΚΟΣ ΣΗΜΙΤΙΚΟΣ ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΤΑΦΘΑΝΕΙ. 

 

 ΠΟΙΟΙ  "ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ  ΤΑΡΑΞΙΕΣ"  ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΝ, ΣΑΝ  ΤΟΝ  ΠΡΟΔΟΤΗ  ΤΣΙΠΡΑ,  ΕΝΑΝΤΙΟΝ  ΤΗΣ  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ  ΤΟ  1914.
 
 
 
 
«Ο  ιουδαίος  ακαδημαϊκός  Norman  Finkelstein κυνηγήθηκε απηνώς στις  ΗΠΑ,  όταν τόλμησε να μιλήσει για εκμετάλλευση του Ολοκαυτώματος και την μετατροπή του σε βιομηχανία. Έτσι επιτρέπουν στο Ισραήλ «μία από τις πιο τρομερές στρατιωτικές δυνάμεις του κόσμου, με ένα τρομερό ιστορικό παραβίασης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων να φαίνεται ως κράτος θύμα. Παρέχουν έτσι στο Ισραήλ «ασυλία στην κριτική» είχε γράψει».
Αναφορά του Παγκόσμιου Εβραϊκου Συμβούλιου: «η εβραϊκή κοινότητα βρίσκεται αντιμέτωπη με τη συνεχή παρουσία του ακροδεξιού κόμματος Χρυσή Αυγή. Το κόμμα αυτό, ένα από τα πιο διαβόητα νεοναζιστικά κινήματα της Ευρώπης, σήμερα κατέχει 16 από τις 300 έδρες στο ελληνικό κοινοβούλιο».


   

Ο  ΒΙΟΣ  ΤΟΥ  ΙΟΥΔΑΙΟΥ  ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ,  ΠΟΥ  ΙΔΡΥΣΕ  ΤΟ  ΚΚΕ,  ΑΒΡΑΑΜ  ΜΠΕΝΑΡΟΓΙΑ

 Η βιομηχανία του αντισημιτισμού

Βαγγέλης Γεωργίου  10  Ιουλίου 2018, slpress


«Ο αντισημιτισμός σαρώνει την Ευρώπη σε επίπεδα που ο κόσμος δεν έχει ξαναδεί από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Χρειαζόμαστε επειγόντως τη βοήθειά σου για να προστατέψουμε τις ευάλωτες εβραϊκές κοινότητες όπως αυτή της Ελλάδος». Αυτό είναι το κάλεσμα του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συμβουλίου προς εκατομμύρια Εβραίους για να αντιμετωπιστεί η «έκρηξη» του αντισημιτισμού στην Ελλάδα. Η παγκόσμια εβραϊκή κοινότητα σήμανε συναγερμό.
Ας δούμε λοιπόν τα περιστατικά που συνεπάγονται πρωτόγνωρη έκρηξη του αντισημιτισμού θυμίζοντας εικόνες «Λίστας του Σίντλερ». Τις τελευταίες εβδομάδες οι Έλληνες Εβραίοι είδαν το εβραϊκό νεκροταφείο τους στην Αθήνα και δύο μνημεία για το Ολοκαύτωμα να βεβηλώνονται.
«Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο εκφράζει τη βαθιά θλίψη, την έντονη ανησυχία και την αγανάκτηση των Ελλήνων Εβραίων για την τρίτη κατά σειρά βεβήλωση του Μνημείου Ολοκαυτώματος της Θεσσαλονίκης που έγινε το βράδυ της 27ης Ιουνίου 2018. Η εικόνα του Μνημείου Ολοκαυτώματος καλυμμένου με κόκκινη μπογιά αποτυπώνει περίτρανα τη βούληση των βανδάλων να βάψουν με αίμα, για μια ακόμη φορά τον Εβραϊσμό της Θεσσαλονίκης, μιας πόλης από την οποία 50.000 Εβραίοι εκτοπίστηκαν και δολοφονήθηκαν από τους Ναζί στα Γερμανικά στρατόπεδα εξόντωσης«.
«Επίσης», συμπληρώνει το Παγκόσμιο Εβραϊκό Συμβούλιο, «η εβραϊκή κοινότητα βρίσκεται αντιμέτωπη με τη συνεχή παρουσία του ακροδεξιού κόμματος Χρυσή Αυγή. Το κόμμα αυτό, ένα από τα πιο διαβόητα νεοναζιστικά κινήματα της Ευρώπης, σήμερα κατέχει 16 από τις 300 έδρες στο ελληνικό κοινοβούλιο». Είναι κάτι από όλα αυτά ψέματα; Προφανώς όχι. Και Χρυσή Αυγή υπάρχει και βανδαλισμοί γίνονται.
O πανίσχυρος όμως εβραϊκός οργανισμός τα διαχειρίζεται με τέτοιο τρόπο, ώστε συλλέγοντας αποσπασματικά κοινά αδικήματα και πεζοδρομιακές γραφικότητες οικοδομεί μια εικόνα πρωτόγνωρου αντισημιτισμού. Να θυμίσουμε ότι το 2016 το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο απαίτησε από τον ΕΟΤ να απαγορευθεί η προώθηση του πασχαλιάτικου εθίμου καψίματος του ομοιώματος του Ιούδα, καθώς θεωρείται αντισημιτικό!
Πιασάρικος χαρακτηρισμός
Tο Ισραηλιτικό Συμβούλιο πως έκανε τον «περίτρανο» συνειρμό κόκκινη μπογιά=βάψουν με αίμα τους Εβραίους; Με κόκκινη, μαύρη, κίτρινη, ροζ -και πάει λέγοντας- μπογιά έχουν βεβηλωθεί χιλιάδες μνημεία και αγάλματα σε όλες τις πλατείες και δρόμους της Ελλάδας από ανεγκέφαλους «επαναστάτες». Είτε μνημεία πολιτικών, είτε ηρώων είτε διανοούμενων κ.τ.λ. Η βεβήλωση τάφων εδώ και δεκαετίες δεν επικεντρώνεται μόνο σε εβραϊκά κοιμητήρια. Ελληνικά χριστιανικά νεκροταφεία, όπως εκείνο της Μόριας, έχουν υποστεί βανδαλισμούς ουκ ολίγες φορές δίχως να γίνει απαραίτητα αναφορά σε κάποιο κύμα αντι-χριστιανισμού ή ανθελληνισμού.
Ακροδεξιά επιθετικά κόμματα υπάρχουν πράγματι σε όλη την Ευρώπη -και το Ισραήλ- αλλά την ίδια στιγμή η ίδια η εκτελεστική εξουσία του Ισραήλ έχει φυσικοποιήσει την βία ξεπερνώντας σε αγριότητα και τους πλέον υπολειμματικής νοημοσύνης τραμπούκους των ελληνικών πεζοδρομίων. Το Παγκόσμιο Εβραϊκό Συμβούλιο παρέχει πλήρη κάλυψη στις δραστηριότητες της Ισραηλινής κυβέρνησης. Στην Ελλάδα δε, τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής έχουν υποχωρήσει σημαντικά και σύμφωνα με τις τελευταίες μετρήσεις βρίσκονται στο 5,2%. Ήδη από τις αρχές του έτους η φιλοκυβερνητική εφημερίδα Αυγή επεσήμανε ότι η νεοναζιστική οργάνωση «δείχνει σημάδια διάλυσης«. Αυτά τα λες μάλλον καλά νέα.
Αλήθεια τι γίνεται άραγε με τις επαναλαμβανόμενες αντιχριστιανικές σοβαρές επιθέσεις σε χριστιανικούς χώρους στο Ισραήλ, όπως το Καθολικό μοναστήρι Beit Jamal; Εκεί φαίνεται ότι οι χριστιανικές κοινότητες δεν έχουν καν την υποστήριξη των αρχών. Στον δημόσιο λόγο ο ανθελληνισμός ή ο αντιχριστιανισμός δεν είναι πλέον τόσο «πιασάρικοι» χαρακτηρισμοί ή πετυχημένοι όσο ο αντισημιτισμός.
Βιομηχανία
Η Ελλάδα έχει τιμήσει και έχει τιμηθεί από Ελληνοεβραίους εδώ και αιώνες, όταν η αναγεννησιακή Δύση τους κατεδίωξε και βρήκαν καταφύγιο στον ελληνικό χώρο. Η «Ιερουσαλήμ των Βαλκανίων» είναι στην Ελλάδα. Έλληνες πολιτικοί φοράνε το αστέρι και το κιπά -άλλο πάλι και τούτο- στις εβραϊκές εκδηλώσεις. Το ίδιο το Κεντρικό Συμβούλιο των Εβραϊκών Κοινοτήτων στην Ελλάδα παραδέχεται ότι έχει στενή συνεργασία με το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ενώ στην Ελλάδα αναστηλώνονται συνεχώς συναγωγές. Πραγματικά, οι περίπου 5.000 Εβραίοι στην Ελλάδα αισθάνονται τόση ανασφάλεια;
Νεοκλασικό εβραϊκής οικογένειας γουνεμπόρων στο Μεταξουργείο.
Προς τι αυτός ο συναγερμός περί έξαρσης αντισημιτισμού; Μήπως υπάρχει -για άλλη μια φορά- ανάγκη χρημάτων; Η εκστρατεία του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συμβουλίου για να πατάξει αυτή την «έκρηξη αντισημιτισμού» στην Ελλάδα ζητάει… χρήματα. Υπάρχουν 6 επίπεδα βοήθειας-δωρεών: $36 $57.78 $180 $250 $500 και $1000. «Είναι πλέον η ώρα η παγκόσμια εβραϊκή κοινότητα να σταθεί, να μιλήσει και να υποστηρίξει τους Εβραίους της Ελλάδας πάνω σε αυτή την ανάγκη. Ελπίζουμε ότι μπορούμε να υπολογίζουμε στη συνεχή αφοσίωσή σας» αναφέρει το Συμβούλιο. Εάν θέλει να μαζέψει χρήματα η παγκόσμια εβραϊκή κοινότητα, για να βοηθήσει τον ελληνικό εβραϊσμό και την τραυματισμένη του εικόνα, μπορεί αναλάβει να αναστηλώσει κτήρια παλιών εβραϊκών οικογενειών όπως το εικονιζόμενο στο Μεταξουργείο.
Θυμίζουμε ότι πριν χρόνια στις ΗΠΑ, ο ακαδημαϊκός Norman Finkelstein κυνηγήθηκε απηνώς όταν τόλμησε να μιλήσει για εκμετάλλευση του Ολοκαυτώματος και την μετατροπή του σε βιομηχανία. Έτσι επιτρέπουν στο Ισραήλ «μία από τις πιο τρομερές στρατιωτικές δυνάμεις του κόσμου, με ένα τρομερό ιστορικό παραβίασης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων να φαίνεται ως κράτος θύμα. Παρέχουν έτσι στο Ισραήλ «ασυλία στην κριτική» είχε γράψει.
Το Συμβούλιο λέει πως δεν μπορεί να παραμείνει σιωπηλό, «καθώς αυτό το μίσος εξαπλώνεται και μεγαλώνει. Πρέπει να σταθούμε με τους Εβραίους της Ελλάδας«. Ο ήχος των κερμάτων μαρτυρά ότι ο εβραϊκός οργανισμός δεν μένει σιωπηλός. Φοβάμαι όμως ότι σιωπά για τα εγκλήματα των Εβραϊκού κράτους που θυμίζουν εικόνες Δεύτερου Παγκόσμιου Πόλεμου.
Και μιας και μιλάμε για εκείνον τον πόλεμο. Η ανήσυχη εβραϊκή κοινότητα μήπως θυμάται τη στάση του ελληνοεβραίου αξιωματικού Μαρδόχαιου Φρίζη που έχασε τη ζωή του στον ελληνοϊταλικό πόλεμο; Ο Φρίζης λοιπόν, που συμμετείχε και στη Μικρασιατική Εκστρατεία, είχε αιχμαλωτιστεί από τους Τούρκους. Και τότε οι Εβραίοι, όταν το έμαθαν, έκαναν ακριβώς το ίδιο, συγκέντρωσαν χρήματα για να τον απελευθερώσουν. Μάλλον όμως δεν περίμεναν αυτό που θα συνέβαινε. Εκείνος αρνήθηκε αυτή τη διάκριση και απέρριψε τη δωροδοκία για να σωθεί. «Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει για όλους» είχε πει. Ας θυμάται λοιπόν η «ανήσυχη» εβραϊκή κοινότητα: ότι κακό συμβαίνει, συμβαίνει εναντίον όλων και όχι μόνο αυτής…

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ
ΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΣΤΗΣΑΝ ΑΓΑΛΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΩΡΤΣΙΛ, ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗ ΤΟΥ Β΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ. «HTAN ΕΝΑΣ ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ. Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΤΣΩΡΤΣΙΛ ΩΣ ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ ΕΠΑΡΚΩΣ» Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΕΞΙ ΗΜΕΡΩΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΑΒΕΣ. ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΡΑΒΩΝ. ΜΗΠΩΣ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟ ΚΤΥΠΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ; ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ  
Ο ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ Ronen Bergman: «Η ΜΟΣΣΑΝΤ ΕΧΕΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ, ΣΕ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ, ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3.000 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ» ΟΙ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΤΟΥ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ.ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ "ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ" ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. Ο ΠΡΩΗΝ ΑΓΓΛΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΝΥ ΜΠΛΕΡ, ΑΦΟΥ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΟ ΙΡΑΚ, ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΔΙΕΤΑΞΕ Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ, ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΣΙΑ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, ΣΤΗΝ ΒΙΛΑ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...