ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

20 Φεβρουαρίου 2021

Παρέμβαση Ηλία Κασιδιάρη στην εφημερίδα «Φωνή του Νέστου»

 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΓΟΣ. ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ

 

 

Κείμενο – παρέμβαση του Ηλία Κασιδιάρη φιλοξενεί η εβδομαδιαία εφημερίδα «Φωνή του Νέστου». Ο επικεφαλής των Ελλήνων για την Πατρίδα κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στους Μακεδόνες και Θρακιώτες της περιοχής και τους καλεί σε εγρήγορση, σχετικά με την σκέψη της κυβέρνησης να μεταφέρει χιλιάδες μετανάστες στην περιοχή του Νέστου. Παράλληλα δίνει το στίγμα του για τα στελέχη των Ελλήνων στο Νέστο αλλά για τα τοπικά προβλήματα, για τα οποία είναι ενήμερος.

 

Ολόκληρη η παρέμβαση του Ηλία Κασιδιάρη


"Χαιρετώ τους αναγνώστες του φιλόξενου βήματος της Φωνής του Νέστου, όλους τους υπερήφανους Μακεδόνες και Θρακιώτες της περιοχής σας. Βρίσκομαι παράνομα έγκλειστος σε φυλακές υψίστης ασφαλείας, ωστόσο νοιώθω πιο ελεύθερος από ποτέ. Ο εθνικός αγώνας που δίνουμε συνεχίζεται αμείωτος σε ολόκληρη την Ελλάδα. Καθημερινά το κόμμα μας, οι Έλληνες για την Πατρίδα, δυναμώνουν από την μία άκρη της χώρας ως την άλλη.

 

Στέλνω αυτό το μήνυμα στην εφημερίδα του τόπου σας για να ενημερώσω τους Έλληνες για τα ύπουλα σχέδια της κυβέρνησης. Μετά το φιάσκο Μηταράκη στον Έβρο, από όπου έφυγε άρον άρον υπό τις σφοδρές αντιδράσεις των κατοίκων σε Ορεστιάδα και Αλεξανδρούπολη, υπάρχει έντονη φημολογία ότι στα σχέδια της κυβέρνησης είναι και κάποιες άλλες εναλλακτικές. Σύμφωνα με την πληροφόρηση που έχουμε έρχεται ξανά στο προσκήνιο η περίπτωση ανατολικά του ποταμού Νέστου. Συγκεκριμένα, σκέφτονται να μεταφέρουν χιλιάδες λαθρομετανάστες στο Αγίασμα Νέστου, στην περιοχή που είναι γνωστή στους ντόπιους ως «Φωνή της Αμερικής». Περίπτωση η οποία είχε πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων και επί ΣΥΡΙΖΑ αλλά τελικά απορρίφθηκε τελευταία στιγμή, λόγω ακαταλληλότητας των εγκαταστάσεων. Σήμερα – σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες μας – ο μπλε ΣΥΡΙΖΑ σκέφτεται εκ νέου τη συγκεκριμένη δομή. Ο λόγος είναι αφενός ότι απέτυχαν τα σχέδιά τους στον Έβρο, έχοντας χιλιάδες αποφασισμένους πολίτες απέναντί τους και αφετέρου ότι στην περιοχή του Νέστου πιστεύουν ότι οι αντιδράσεις θα είναι μειωμένες. Οι Έλληνες για την Πατρίδα βρέθηκαν στο πλευρό των κατοίκων σε Ορεστιάδα και Αλεξανδρούπολη. Το ίδιο θα ισχύσει και για το Νέστο. Σε περίπτωση που προσπαθήσει η κυβέρνηση να μετατρέψει σε απέραντο χοτ σποτ τα χωριά του Νέστου, θα μας βρει απέναντί της. Καλώ όλους τους κατοίκους του Νέστου σε εγρήγορση. Ήδη, προσπαθούμε να αποτρέψουμε αυτήν την κατάσταση.


Οι Έλληνες για την Πατρίδα, που έχω την τιμή να είμαι επικεφαλής, πολύ σύντομα θα παρουσιάσουν εκατοντάδες διακεκριμένα στελέχη σε ολόκληρη την Ελλάδα. Εκεί, θα δείτε και ανθρώπους, όλοι τους αγνοί πατριώτες και αγωνιστές, από τον τόπο σας. Τότε θα παρουσιάσουμε και ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για την αναβάθμιση της περιοχής. Τόσο για την ανάπτυξη του λιμανιού της Κεραμωτής, όσο και για την αξιοποίηση του παραποτάμιου δάσους του Νέστου, μέσω προγραμμάτων ενίσχυσης του τουρισμού, χειμώνα και καλοκαίρι. Έχετε την τύχη να ζείτε δίπλα και μέσα σε τοπία εξαιρετικής φυσικής ομορφιάς. Εμείς διαθέτουμε ολοκληρωμένο σχέδιο και για την κεντρική πολιτική σκηνή της χώρας και για κάθε περιοχή της πατρίδας μας ξεχωριστά. Θεωρούμε πρώτιστο σκοπό μας να βρισκόμαστε πάντα στο πλευρό του δοκιμαζόμενου Έλληνα. Οι φίλοι, τα στελέχη και οι υποστηρικτές μας από το Νέστο θα ενημερώσουν τους πολίτες για την οποιαδήποτε εξέλιξη. Καλή δύναμη σε όλους!


Ηλίας Κασιδιάρης

Φυλακές υψίστης ασφαλείας"

 

ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...