ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

21 Φεβρουαρίου 2021

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΙ

 

ΤΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΑ ΑΦΑΝΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ. Κύπρος, η τρίτη χειρότερη χώρα στην Ευρώπη με τον χαμηλότερο δείκτη γονιμότητας. Η χαρά των Συριζαίων και του Μητσοτάκη δεν περιγράφεται. Οι ντόπιοι (νατιβιστές) Κύπριοι θα εξαφανιστούν και θα κουβαλήσουν με τα χρήματα του Σορος ισλαμόπουλα.

 

 

 


 Αποτέλεσμα εικόνας για λιγνάδης σακελλαροπούλου

ΚΑΤΙΝΑ  ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ  ΓΙΑ ΛΙΓΝΑΔΗ:  «Να λειτουργούν οι θεσμοί σωστά, να ερευνώνται τα ζητήματα. Το Κράτος Δικαίου να λειτουργεί προστατεύοντας όλους τους εμπλεκομένους, γιατί ο καθένας μπορεί να έχει κάποια δικαιώματα από την πλευρά του»!

Αποτέλεσμα εικόνας για λιγνάδης σακελλαροπούλου



Αποτέλεσμα εικόνας για λιγνάδης σακελλαροπούλου


Αποτέλεσμα εικόνας για λιγναδησ  βενιζέλος




 lignadis mitsotakis mendoni 2

 

 Αποτέλεσμα εικόνας για λιγναδησ κουτσούμπας

 

 

 

 

 Περιφερειακή Σύμβουλος Αττικής: Ο Λιγνάδης, η Μενδώνη, ο Βενιζέλος

Ο «κύκλος ιδεών» είναι το think tank του Ε. Βενιζέλου. Είναι γνωστό ότι ο Ε. Βενιζέλος είναι πολύ στενός φίλος της Έλενας Κούρκουλα, αλλά και του (μέχρι πρότινος) συζύγου της Διονύση Παναγιωτάκη. Η Έλενα Κούρκουλα, ηθοποιός και πρώην υφυπουργός του ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ, είναι η πιο στενή φίλη του Δ. Λιγνάδη, κατά δήλωση του ίδιου. Δεν χρειάζεται να θυμίσω επίσης τη στενή πολιτική σχέση της Λ. Μενδώνη με τον Ε. Βενιζέλο. Εδώ φτάνουμε στο εν Ελλάδι κεκτημένο: παντού υπάρχει το ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ.

 

 

Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και συνελήφθη ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Ο  Λιγνάδης συνελήφθη με κατηγορίες για βιασμό κατά συρροή ενώ έχει προηγηθεί πλήθος καταγγελιών για παιδεραστία. Στοιχεία-φωτιά φέρεται να κατέθεσε χθες υπό άκρα μυστικότητα η γυναίκα μάρτυρας, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες ανήκε μέχρι το 2017 στο πολύ στενό περιβάλλον του σκηνοθέτη. Φέρεται να αναφέρθηκε στη δράση του σκηνοθέτη και στον τρόπο που προσέγγιζε ανήλικους.


 

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

6 σχόλια:

  1. ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: «ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΚΙΝΑΙΔΟΣ Ο ΑΡΗΣ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ». ΤΩΡΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ; Κίναιδο και παιδεραστή χαρακτηρίζει με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο βουλευτής της ΝΔ και παλιός στενός συνεργάτης του Κ. Μητσοτάκη, Μακάριος Λαζαρίδης.
    Ο κ. Λαζαρίδης που διετέλεσε επί σειρά ετών διευθυντής του Γραφείου Τύπου του νυν πρωθυπουργού, απαντώντας σε άλλους χρήστες γράφει χαρακτηριστικά, με αφορμή την υπόθεση Λιγνάδη:
    «Πραγματικότητα είναι ότι τον κίναιδο και παιδεραστή Άρη Βελουχιώτη τον είχαν υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ στα γραφεία τους» . Ποστάρει, δε, φωτο από των Χρ. Σπίρτζη και Π. Πολάκη.
    Μεταξύ κατεργαραίων ειλικρίνεια. Kαλά ξεκατινιάσματα.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Sportime.gr, η σύζυγος του πρωθυπουργού Μαρέβα Μητσοτάκη, κατέβασε ανάρτηση της στο Instagram, την οποία συνέχαιρε τον Δημήτρη Λιγνάδη μετά την παράσταση των Περσών στην Επίδαυρο.
    Η ανάρτηση έλεγε συγκεκριμένα: «Πέρσες» του Αισχύλου. Συγχαρητήρια στον @dimitris.lignadis και σε όλους τους συντελεστές του…»
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο επικεφαλής οικονομικών συμβούλων του Κ.Μητσοτάκη θέλει να παντρευτεί και στην Ελλάδα τον... σύζυγό του!
    Της ανωμαλίας το ανάγνωσμα στην κυβέρνηση Μητσοτάκη.
    Την ώρα που το σκάνδαλο παιδοφιλίας και κακοποίησης ανήλικων παιδιών του διορισμένου από το Μαξίμου πρώην Καλλιτεχνικού Διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου Δημήτρη Λιγνάδη, σαρώνει την κυβέρνηση που τον κάλυπτε με όλους τους τρόπους (και με όλα τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ) επί τρεις εβδομάδες, ο επικεφαλής στο οικονομικό γραφείο του πρωθυπουργού, Αλέξης Πατέλης, θεώρησε ότι είναι σωστό να μιλήσει δημοσίως για τον σύντροφό του, τον «γάμο» τους και την καθημερινότητά του στο Μέγαρο Μαξίμου.
    Να θυμίσουμε ότι ο Αλέξανδρος Πατέλης είναι επικεφαλής του Οικονομικού Γραφείου του πρωθυπουργού, Αλέξη Πατέλη και είναι ο δεύτερος δηλωμένος gay στην κυβέρνηση, μετά τον υφυπουργό Πολιτισμού και στενό φίλο του Δημήτρη Λιγνάδη, Νίκου Γιατρομανωλάκη. Μάλιστα δημοσιεύεται και φωτό από τον πρώτο του γάμο στο εξωτερικό.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ: «ΓΙΑΤΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΑ ΙΣΛΑΜΟΠΟΥΛΑ ΑΝΗΛΙΚΑ;»

    Ο Κώστας Βαξεβάνης επιτίθεται στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, γράφοντας ότι είχε την απορία «γιατί μια από τις πρώτες αποφάσεις που πήρε προσωπικά ο Μητσοτάκης μόλις ανέλαβε την εξουσία, ήταν να αναλάβει το Μέγαρο Μαξίμου, ο ίδιος, δηλαδή, την ευθύνη για τα ασυνόδευτα ανήλικα.
    Καλά την ΕΥΠ, αλλά τα ασυνόδευτα ανήλικα γιατί;», έγραψε, ενώ προχωρώντας ακόμη περισσότερο, λίγο αργότερα απαντώντας σε σχόλιο στην ανάρτησή του που έγραφε «να λένε και ευχαριστώ στο Μαξίμου που ο Λιγνάδης μόνο τους εξαπάτησε και δεν του πήδηξε κιόλας», απαντά: «Είναι σίγουρο αυτό;».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑΣ ΣΕ “ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ” ΤΗΣ ΜΚΟ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΓΙΑ “ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ” ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΕΙ Η ΕΞΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΛΥΜΠΕΡΑΚΗ. (ΜΑΚΕΛΕΙΟ).
    Ο λόγος για την Μη Κυβερνητική Οργάνωση “Elpida Home” που έχει δημιουργήσει ένα “Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων”, όπως το αποκαλεί, στην περιοχή της Θεσσαλονίκης. Αυτή δεν είναι όμως μια απλή, μια τυχαία, ΜΚΟ σαν τις περισσότερες από όλες τις άλλες. Έχει δημιουργηθεί από την “μαμά” η ΜΚΟ την SOLIDARITY NOW η οποία ως γνωστόν ανήκει -σε ποιον άλλον- στον Τζορτζ Σόρος. Και έχει δημιουργηθεί μέσω του ιδρύματος “RADCLIFF FOUNDΑTION” το οποίο χρηματοδοτείται τόσο από τον Σόρος όσο -και από τον άλλον …αγαπημένο μας- τον Μπιλ Κλιντον και ομώνυμο ίδρυμα CLINTON που έχει φτιάξει μαζί με την Χίλαρι.
    Να θυμίσουμε ποια είναι επικεφαλής ως Γενική Διευθύντρια στην SOLIDARITY NOW του Σόρος; Η Αντιγόνη Λυμπεράκη, η αγαπημένη ανηψιά του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη -κόρη της αδελφή του- και εξαδέλφη του νυν πρωθυπουργού μας, Κούλη Μητσοτάκη. Και δεν είναι μόνο στενοί συγγενείς, αλλά και ομοϊδεάτες αφού εκτός από την εκλογή της ως βουλευτή με το “αδελφό” Ποτάμι του Στ. Θεοδωράκη το 2015 εμφορείται και από τις ίδιες αντιλήψεις μαζί του ιδιαύτερα στα εθνικά και (λαθρο)μεταναστευτικά θέματα.
    Το μεγάλο ζήτημα με αυτό την ΜΚΟ είναι η απροκάλυπτη “προώθηση” εκ μέρους της ΠΑΔΙΔΟΦΙΛΙΑΣ. Ακριβώς… Και πέρα από όσα τυχόν συμβαίνουν πίσω από τις κλειστές πόρτες της, αρκούν τα ΣΗΜΑΤΑ αυτής της ΜΚΟ για να καταλάβει εύκολα κανείς ότι ναι, υπάρχει πολύ σοβαρό θέμα. Σήματα ακριβώς τα ίδια με αυτά που χρησιμοποιούν διεθνώς οι ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ. Και για να μην φανεί …υπερβολικό, δεν πρέπει να ξεχνάμε επίσης ότι έχει ξεκινήσει διεθνώς -ακόμη και έσω του ΟΗΕ- εδώ και μερικά χρόνια, μια βρώμικη και αηδιαστική προσπάθεια η παιδοφιλία. Η προσπάθεια αυτή βρίσκεται σε εξέλιξη και στις ΗΠΑ, ο δε Τραμπ ήταν αυτός που είχε εξαγγείλει “γρήγορη δίκη και θανατική ποινή στους παιδεραστές”. Τυχαίο ότι ο Σόρος τον πολέμησε με μένος και γι αυτό το θέμα; Όχι. Στην δε Ευρώπη, η Ολλανδία νομιμοποίησε και αναγνώρισε και επίσημα το κόμμα των παιδόφιλων που έχει βασικό του στόχο τη νομιμοποίηση της σεξουαλικής επαφής μεταξύ ενηλίκων και ανηλίκων από 12 ετών!!!
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑΣ ΣΕ “ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ” ΤΗΣ ΜΚΟ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΓΙΑ “ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ” ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΕΙ Η ΕΞΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΛΥΜΠΕΡΑΚΗ. (ΜΑΚΕΛΕΙΟ).
      Τα διεθνή σύμβολα των παιδοφίλων φαίνονται καθαρά τις φωτογραφίες που παρουσιάζουμε από το κτίριο του “Elpida Home” στην Θεσσαλονίκη με το λογότυπο της ΜΚΟ. Για να μην υπάρχει μάλιστα ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ότι αυτά είναι τα σύμβολα των εγκληματιών και διεστραμμένων παιδοφίλων, παρουσιάζουμε μαζί και το ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ του FBI που έχει δημοσιεύσει -και έχει “επικηρύξει” – τα σύμβολα που χρησιμοποιούν οι παιδόφιλοι και οι παιδεραστές για να προωθούν και να επικοινωνούν για τις ανώμαλες ορέξεις και πράξεις τους.
      —————————— ——
      Η μεγαλύτερη επίσης ΑΠΟΔΕΙΞΗ της ενοχής που υπάρχει είναι ότι πριν από λίγο καιρό οι αρμόδιοι της ΜΚΟ αυτής έτρεξαν να αφαιρέσουν από το λογότυπο το “πατενταρισμένο” σύμβολο της παιδεραστίας. Ειδοποιήθηκαν και θέλησαν να προλάβουν τα χειρότερα και να κρύψουν αυτά που συνέβαιναν; Σημασία έχει ότι οι φωτογραφίες και τα ντοκουμέντα υπάρχουν που δείχνουν το πώς ήταν και πώς το …άλλαξαν. Όπως επίσης έχει σημασία ότι από την αρχή της ίδρυσής του, το 2016, “Elpida Home” δημιουργήθηκε με βασικό σκοπό τη φιλοξενία ασυνόδευτων … “προσφυγόπουλων”, μέχρι και 800 τον αριθμό…
      ——————————
      Όπως είπαμε το “Elpida Home” στήθηκε μέσω του Radcliffe Foundation, στο οποίο κάνει κουμάντο ο Φρανκ Τζούστρα, Καναδός δισεκατομμυριούχος, κολλητός του Σόρος και συμπρόεδρος μαζί του στο περίφημο International Crisis Group. Επίσης μανατζάρει και λεφτά του περιβόητου ιδρύματος ΚΛΙΝΤΟΝ. Σε μία από τις φωτογραφίες φαίνεται μάλιστα έξω από το “Elpida Home” υπό το σήμα των παιδοφίλων. Έχουν γραφτεί μάλιστα πολλά και για το ρόλο του στη διακίνηση παιδιών από την Αϊτή κυρίως μετά τον σεισμό και το τσουνάμι του 2010. Ο άλλος που φαίνεται δίπλα του στην φωτογραφία είναι ο Amed Khan, επίσης στενός συνεργάτης του Σόρος. Κι από την Αϊτή “ήρθαν” μετά από λίγα χρόνια και στην Ελλάδα όπου με την έκρηξη του λαθρομεταναστευτικού είχαμε και έχουμε τις ανεξέλεγκτες ροές και ασυνόδευτων “προσφυγόπουλων” πολλά από τα οποία …εξαφανίζονται προς διάφορες κατευθύνσεις, σε μια εποχή που οργιάζει και το trafficking ανηλίκων.
      Τι έχει να πει για όλα αυτά η εξαδέλφη του πρωθυπουργού μας η κ. Λυμπεράκη και φυσικά ίδιος ο Κούλης;
      Ζ.Π.

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...