ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

20 Φεβρουαρίου 2021

Μπήκαν στην Ελλάδα ΤΩΝ ΝΑΤΙΒΙΣΤΩΝ ανενόχλητοι από 96 χώρες 123.000 λαθραίοι έποικοι ισλαμιστές το 2019 - Ο ΣΟΡΟΣ ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ ζητά τώρα την απέλαση… 519 αλλοδαπών!

 

ΤΑΪΖΑΝ ΣΕ ΟΡΕΙΝΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ 1500 ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ. ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΣΟΡΟΣ. Ο αντινατιβιστής Μητσοτάκης μεθοδικά κάνει το παν για να ξεριζώσει τον Ελληνισμό: εξαίρεσε τους μουσουλμάνους της Θράκης από τις βάσεις εισαγωγής στα πανεπιστήμια!

 

Ισραήλ: Επεκτείνει σημαντικά τις πυρηνικές του εγκαταστάσεις στην έρημο Νεγκέβ. ΜΟΝΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. Δένδιας: «H Ελλάδα δεν άσκησε και δεν ασκεί ποτέ επιθετική πολιτική». (Ακόμη και αν δούμε την τούρκικη σημαία στην Ακρόπολη).

 

 Αποτέλεσμα εικόνας για Μπήκαν 123.000 το 2019 και το υπουργείο Μετανάστευσης ζητά τώρα την απέλαση… 519 αλλοδαπών!

Αίτημα προς τη Frontex και την Κομισιόν για την άμεση επιστροφή 519 αλλοδαπών στις χώρες προέλευσής τους, οι οποίοι δεν δικαιούνται διεθνούς προστασίας κατέθεσε η Ελλάδα.

Είχε προηγηθεί αίτημα για την επιστροφή στην Τουρκία 1450 αλλοδαπών που διέμεναν σε ΚΥΤ των νησιών του Αιγαίου, το οποίο είναι ακόμη άγνωστο ε σε ποια διαδικασία βρίσκεται τώρα.

Με το νέο αίτημα, η Ελλάδα ζητά να επιστρέψουν στο Πακιστάν, το Μπαγκλαντές, το Αφγανιστάν, την Αίγυπτο, την Αλγερία, το Ιράν και άλλες 20(!) χώρες, (σ.σ. από όλο τον κόσμο έρχονται εδώ) 519 αλλοδαποί που διαμένουν σε ΠΡΟΚΕΚΑ στην ηπειρωτική Ελλάδα.

Όλα αυτά ενώ μόνο το 2019 εισέβαλλαν στη χώρα 123.000 αλλοδαποί από 96 χώρες!

 


O Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Νότης Μηταράκης, δήλωσε:

«Η χώρα μας υλοποιεί σε στενή συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και τις ευρωπαϊκές αρχές και με συνέπεια μια αυστηρή, αλλά δίκαιη μεταναστευτική πολιτική. Αποδίδοντας διεθνή προστασία σε αυτούς που το δικαιούνται, αλλά επιστρέφοντας παράλληλα όσους προβλέπει το εθνικό και διεθνές Δίκαιο.

Ο διαχωρισμός προσφύγων από παράτυπα εισελθόντες οικονομικούς μετανάστες επιτυγχάνεται με αξιόπιστο τρόπο από την Υπηρεσία Ασύλου και την Αρχή Προσφυγών, υπηρεσίες που αύξησαν εντυπωσιακά, το 2020, την αποτελεσματικότητα τους και συνεχίζουν και το 2021 στην ίδια κατεύθυνση.

Στο πλαίσιο αυτής της πολιτικής, καταθέσαμε σήμερα νέο αίτημα προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και τη Frontex, για την επιστροφή 519 μεταναστών που δε δικαιούνται διεθνούς προστασίας και βρίσκονται, αυτή τη στιγμή, σε δομές φιλοξενίας στην ηπειρωτική χώρα.

Αναμένουμε, σημειώνοντας ότι ζητούμενο για την Ευρώπη παραμένει να κατοχυρώσει στο νέο Σύμφωνο Μετανάστευσης και Ασύλου έναν ισχυρό μηχανισμό και το απαραίτητο νομικό οπλοστάσιο για απελάσεις και επιστροφές. Οχυρώνοντας τις χώρες πρώτης υποδοχής απέναντι σε ανεξέλεγκτες μεταναστευτικές ροές, αλλά και τη δράση κυκλωμάτων λαθροδιακινητών».

 

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

 

1 σχόλιο:

 1. ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΜΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ – ΤΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ.

  Αποφασισμένοι να προχωρήσουν στο ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ με την επέκταση ή δημιουργία νέας δομής φιλοξενίας λαθρομεταναστών στο Φυλάκιο Ορεστιάδας, είναι η Κυβέρνηση και ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης.

  Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, λίγες μόλις ώρες πριν την τηλεδιάσκεψη του κ.Μηταράκη με τους θεσμικούς και τους φορείς του Έβρου, όπου υποτίθεται θέλει να ακούσει τις απόψεις, τις διαμαρτυρίες και την κάθετη αντίθεση τους, προχωράει κανονικά το ΑΝΤΕΘΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ του. Από το αρμόδιο υπουργείο τηλεφωνούν σε ιδιοκτήτες των χωραφιών που βρίσκονται δίπλα στο υπάρχον ΚΥΤ Φυλακίου, οι οποίοι είχαν αρνηθεί να τα νοικιάσουν και τους ενημερώνουν ότι θα προχωρήσουν στην ΕΠΙΤΑΞΗ τρων εκτάσεων τους. Μάλιστα θα έρθουν στην περιοχή και στελέχη του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, μαζί με τον εκτιμητή τον οποίο όπως ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ήδη το Evros-news.gr με απ’ ευθείας ανάθεση στις 30 Δεκεμβρίου προσέλαβαν, για να ορίσει το χρηματικό τίμημα.

  Τον συγκεκριμένο… ΩΜΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟ στους ιδιοκτήτες των χωραφιών, τον είχαμε αποκαλύψει πριν λίγες ημέρες με σχετικό μας δημοσίευμα.
  Ο Νότης Μηταράκης όμως, επιβεβαιώνοντας τον χαρακτηρισμό “πολιτικός σαλτιμπάγκος”, το είχε διαψεύσει απαντώντας σε σχετική ερώτηση που του έγινε στην συνέντευξη την οποία έδωσε στην ΔΕΛΤΑ Τηλεόραση. Όμως για πολλοστή φορά αποδεικνύεται ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ, ΨΕΥΤΗΣ και ΕΘΝΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ για τον Έβρο. Τι να συζητήσουν μαζί του το βράδυ στην τηλεδιάσκεψη οι θεσμικοί και οι εκπρόσωποι των φορέων. Τι μπορείς να συζητήσεις και να συμφωνήσεις με έναν τέτοιο αναξιόπιστο άνθρωπο

  Φυσικά ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου δεν είναι ασύδοτος. Μέλος της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι και από την στιγμή που ο Πρωθυπουργός δεν παρεμβαίνει ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ αυτό το ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ που πάει να γίνει στον Έβρο, προφανώς τυγχάνει της δικής του έγκρισης και είναι ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΣ.

  evros-news.gr
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...