ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

17 Φεβρουαρίου 2021

Η ΑΘΑΝΑΤΗ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΥΦΤΟΑΠΑΤΕΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ «ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ»: «Δεν παρέλυσε ο γιατρός στην Κέρκυρα από το εμβόλιο - Ήθελε να εμβολιάσει δικούς του, εκτός σειράς - Διατάχθηκε ΕΔΕ. Ούτε η νοσηλεύτρια έπαθε από το εμβόλιο σύνδρομο Guillain-Barré. Είναι καλά στην υγεία της».

 ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ

 Με τα βιολογικά όπλα μπορεί να γίνει το εξής σενάριο: επί σειρά ετών μέσω των ΜΜΕ διαδίδεται στους ηλίθιους δημοσιογράφους και στον λαό, (όπως ακριβώς συμβαίνει σήμερα) ότι ο εμβολιασμός είναι κάτι κακό. Ο άσχετος λαός γίνεται επιφυλακτικός και αρνείται τον εμβολιασμό. Οι εξουσιαστές και ίσως μερικοί δούλοι τους δεν κινδυνεύουν Προχωρούν σε μαζικούς προφυλακτικούς εμβολιασμούς στους δικούς τους και μετά εξαπολύουν και διασπείρουν τον θανατηφόρο ιό στην γη.

ΓΙΑ ΜΕΝΑ (Ζ.Π.)  (ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΟΗΣΙΑ ΟΣΩΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ) ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΣΕΝΑΡΙΟ. 
ΑΠΟ ΤΑ 7,5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΦΟΝΙΚΟ ΙΟ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΖΩΗ 100 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΘΕΝΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ.

 

ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ. ΤΟ ΠΑΛΑΒΟ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ. ΕΝΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ, ΠΟΥ ΕΝΕΣΚΗΨΕ ΜΕ ΥΠΟΠΤΟ ΤΡΟΠΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΣΑ ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ

 

Την υπόθεση με τον γιατρό της Κέρκυρας που ισχυρίστηκε ότι παρέλυσε μετά τον εμβολιασμό του, διερευνά το υπουργείο Υγείας. Πηγές αναφέρουν ότι εξετάζεται εάν όντως ο γιατρός παρέλυσε μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου, ή αν επρόκειτο για παραπλανητικό μήνυμα σε μία περίοδο μάλιστα που το πρόγραμμα των εμβολιασμών θεωρείται ιδιαιτέρως κρίσιμο για την απελευθέρωσή μας από την επιδημία του κορονοϊού.

Ο γιατρός από την Κέρκυρα ήταν υπεύθυνος για τους εμβολιασμούς στο Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου, ενώ εξετάζονται καταγγελίες εάν είχε προχωρήσει σε παράτυπους εμβολιασμούς εκτός σειράς σε τοπικούς παράγοντες. Την υπόθεση διερευνά και η Υγειονομική Περιφέρεια (ΥΠΕ) στην οποία ανήκει το Κέντρο Υγείας της Κέρκυρας ώστε να διαπιστωθεί εάν πράγματι ο γιατρός παρέλυσε στα κάτω άκρα.

 

 Αποτέλεσμα εικόνας για εμβολιο

«Πριν γίνει η ΕΔΕ πήγε στο νοσοκομείο και είπε ότι έχει δύσπνοια, εξετάστηκε δεν είχε τίποτα και την επόμενη ημέρα είπε ότι του… κόπηκαν τα πόδια», υποστήριξε ο κ. Βασιλακόπουλος.

Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) διατάχθηκε για τον γιατρό που υποστήριξε πως υπέστη παράλυση των άκρων του μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού, όπως αποκάλυψε ο καθηγητής Πνευμονολογίας και Εντατικής Θεραπείας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος.

Ο κ. Βασιλακόπουλος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι πίσω από το συμβάν δεν κρύβεται κάποια παρενέργεια του εμβολίου, αλλά η επιλογή του συναδέλφου του να επιτρέψει τον εμβολιασμό πολιτών οι οποίοι σ’ αυτή τη φάση της επιχείρησης «Ελευθερία» δεν αποτελούν προτεραιότητα.

 

«Δεν με ανησυχεί καθόλου όσον αφορά το εμβόλιο.  Με ανησυχεί η συμπεριφορά ορισμένων συναδέλφων. Οι πληροφορίες μου λένε ότι ο γιατρός εξετάστηκε και δεν είχε καμία παράλυση. Ο συνάδελφος ήταν υπεύθυνος για τους εμβολιασμούς στο Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου της Κέρκυρας, στο οποίο ο ίδιος διάλεξε να εμβολιάσει κάποιους εκτός σειράς, κάποιους γνωστούς του, με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί από τη θέση του, ενώ διατάχθηκε και Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ)», σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Πριν γίνει η ΕΔΕ πήγε στο νοσοκομείο και είπε ότι έχει δύσπνοια, εξετάστηκε δεν είχε τίποτα και την επόμενη ημέρα είπε ότι του… κόπηκαν τα πόδια», υποστήριξε ο κ. Βασιλακόπουλος.

«Εκτός αν του κόπηκαν τα πόδια που θα γινόταν η ΕΔΕ», σχολίασε χαρακτηριστικά ο κ. Βασιλακόπουλος.

Ομοίως, ο καθηγητής ενημέρωσε ότι και στην περίπτωση νοσηλεύτριας δεν υπήρχε κανένα σύνδρομο Guillain-Barré και ήδη η γυναίκα είναι καλά στην υγεία της. 

 

 

Ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ.

Πρέπει να γίνει μία σοβαρή ψυχιατρική και κοινωνιολογική μελέτη, που να ερμηνεύει, πώς οι νεοέλληνες το πρωί κάθονται σε τεράστιες ουρές για να προσκυνήσουν το κάστανο του αγίου Παϊσίου και μετά ψηφίζουν τον κομμουνιστή Τσίπρα. Αυτά τα δύο
πρέπει να έχουν στενή συσχέτιση. Η προς τον κομμουνισμό φορά της νεοελληνικής κοινωνίας, ψυχιατρικά - κοινωνιολογικά, σίγουρα έχει βαθύτατο εσωτερικό συνειρμό και συνάφεια με την ίδια την φύση της ορθόδοξης χριστιανικής κοινωνίας. Δεν εξηγείται αλλιώς. Οι νεοέλληνες κομμουνιστές φαίνεται ότι είναι η ανομολόγητη ψυχοκοινωνιολογικά μη ωρίμανση του μέσου ορθόδοξου νεοέλληνα, γιατί ο παιδικός ιδεολογικός διαποτισμός της ορθοδοξίας με τα αλλόκοτα δόγματά της, παραμένει βαρύς στο υποσυνείδητο του νεοέλληνα. Ψυχαναλυτικά ο ορθόδοξος νεοέλληνας έχει καθηλωθεί στο πρωκτικό, βρεφικό, παιδικό ή έστω εφηβικό στάδιο, στο στάδιο που καταφέρνει να απορρίψει την πατρική κηδεμονία, στο στάδιο που επαναστατεί αλλά δεν μπορεί να ενηλικιωθεί ποτέ, στο στάδιο μιας μόνιμης ανισόρροπης επανάστασης με καθηλωμένους αρνητισμούς, χωρίς να μπορεί να ωριμάσει και να προχωρήσει στην υπέρβαση, χωρίς να μπορεί να αναπτύξει τίποτε το θετικό και δημιουργικό.

 

ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ
Είναι απαράδεκτο το 70% της φρασεολογίας των λεγόμενων «ακροδεξιών» να ασχολείται συνεχώς με τα «εμβόλια», την «θεία κοινωνία», τις «προφητείες», τα "θαύματα" και άλλα κωμικά ζητήματα και να αποφεύγουν να ασχοληθούν με τα φλέγοντα πολιτικά, οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα του Ελληνικού λαού. Τριακόσιες χιλιάδες Έλληνες δολοφονούνται κάθε χρόνο πριν γεννηθούν, με άμβλωση και οι πατριώτες ασχολούνται και αυτοεξευτελίζονται με γελοίες συνωμοσιολογικές θεωρίες. Γι αυτό το λεγόμενο ελληνικό "ακροδεξιό" κίνημα δεν θα σταθεί ποτέ στα πόδια του, όπως π.χ. αυτό του Ισραήλ, που ψηφίζεται πάντοτε από το ένα τρίτο του εβραϊκού λαού. Γι αυτό κραύγαζε ο Περικλής Γιαννόπουλος: "Νεοέλληνες, αποτυγχάνετε, γιατί σκοτώσατε το πνεύμα". Μελετώντας τις θέσεις και διακηρύξεις των Ελλήνων ηγετών του "ακροδεξιού" χώρου βλέπεις ότι πράγματι σκοτώνουν το πνεύμα.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΤΕΡΙΩΝΕΙ "ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ" ΚΟΜΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ Η ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ; ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΙΣΧΥΕΙ: "ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ, ΠΕΦΤΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ". ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: "ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΤΟΥΣ "ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ" ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ".

https://zenonpapazaxos.blogspot.com/2021/01/blog-post_897.html

ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΑΝ ΑΥΤΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ;

https://zenonpapazaxos.blogspot.com/2021/01/blog-post_391.html

 

 

Εξαπλώνεται η νόσος της Ιλαράς στην Ευρώπη: Τρίτη η Ελλάδα σε κρούσματα.

(Σημείωση: σε ότι είναι κακό, η Ελλάδα πάντα πρωτοπορεί - γι αυτό και είχαμε ένα προδότη κομμουνιστή πρωθυπουργό - ο μοναδικός λαός της Ευρώπης με κομμουνιστή και προδότη πρωθυπουργό για 5 ολόκληρα χρόνια - γυφτόκοσμος. Σήμερα βέβαια έχουμε τον ανέμελο πράκτορα του Σόρος Κούλη). Έτσι πήραν θάρρος οι πράκτορες γύφτοι και ξεπουλάνε την πατρίδα μας, κομμάτι κομμάτι Οι νεοέλληνες γύφτοι δεν θέλουν ούτε να εμβολιαστούν. Έχουν, λέει, και "επιστημονικές" αντιρρήσεις - τρομάρα μας. Αρκεί να διαβάσεις ηλίθια ιστολόγια που υποστηρίζουν "επιστημονικά" την άρνηση εμβολιασμού και από κάτω τα σχόλια των ευφυών αναγνωστών. Σηκώνεις τα χέρια ψηλά. Ομολογείς ότι ένας Τσίπρας και ένας Κούλης, για τέτοιο έξυπνο λαό, είναι ο,τι πρέπει. Και πολύ του είναι).

Η Τουρκία, με 80 εκατομμύρια πληθυσμό δεν έχει Ιλαρά. Οι τούρκοι εμβολιάζονται. Αν διστάζει κανένας τούρκος έχοντας "επιστημονικές" αντιρρήσεις, σαν τις διπλανούς "μορφωμένους" γύφτους, ξέρει τι θα πάθει από τον Ερντογάν. Στο Ισραήλ πάλι έχουν αναλώσιμα πειραματόζωα, τους Παλαιστίνιους.

Την χρονιά που πέρασε, 47 χώρες της Ευρώπης κατέγραψαν 82.596 κρούσματα ιλαράς και 72 θάνατους παιδιών και ενηλίκων. Πρόκειται για ρεκόρ δεκαετίας, με αριθμό 3 φορές μεγαλύτερο από το 2017 και 15 φορές μεγαλύτερο από το 2016.
Και όλα αυτά για μια ασθένεια που προλαμβάνεται 100% με ένα απλό εμβόλιο. Σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσε το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ), στην Ελλάδα υπήρξαν 3.258 περιστατικά ιλαράς, αριθμός που φέρνει τη χώρα μας στην τρίτη χειρότερη θέση μετά την Ουκρανία και την Σερβία. Στην Ουκρανία, τα κρούσματα ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο, υπερβαίνοντας τις 52.000. Σημειώνεται ότι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) αναφέρει λιγότερα κρούσματα για τη χώρα μας (πιθανώς λόγω καθυστέρησης στην επικαιροποίηση των στοιχείων).

 

 

   Η  ΜΗΤΕΡΑ  ΓΑΙΑ  ΚΑΙ  Ο  ΑΝΘΡΩΠΟΣ

 ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ο Ζ.Π. πιστεύει ότι μία και μόνο μία είναι η αιτία για τις τρομερές πανδημίες που θα φέρει η Μητέρα Γαία στο ατίθασο Παιδί της, στον άνθρωπο: Ο ΥΠΕΡΠΛΗΘΥΣΜΟΣ. Η ανεξέλεγκτη αύξηση του πληθυσμού των ανθρώπων διαταράσσει βαρύτατα την οικολογική ισορροπία του πλανήτη και θα είναι η αιτία για τα δεινά που έρχονται. Κάποτε ο πληθυσμός του Ισλάμ ήταν 100 εκατομμύρια και σήμερα οδεύει στα 2 δισεκατομμύρια. Η ινδική υποήπειρος αδυνατεί να διαθρέψει πάνω από 100 εκατομμύρια και τώρα είναι 1,4 δισεκατομμύριο. Το ίδιο και οι περιοχές της Ν. Αμερικής (πάει ο πνεύμονας της γης, η ζώνη του Αμαζονίου), της Κίνας, της Ινδοκίνας και της Ινδονησίας. Η μεγάλη καταστροφή όμως θα επέλθει από την Αφρική. Οι σοφοί εγκέφαλοι του Προγράμματος Καλλέργη σχεδιάζουν μία Αφρική του 2050 με 1,5 δισεκατομμύριο Νέγρους και το 2100 με 4,5 δισεκατομμύρια Νέγρους, σε μία περιοχή που ο πληθυσμός δεν πρέπει να ξεπερνά τα 100 εκατομμύρια. Πως θα διατραφούν αυτοί οι άνθρωποι. Τι χτυπήματα θα επιφέρουν στην οικολογία της Αφρικανικής ηπείρου; Ακόμη και εάν 1 δισεκατομμύριο απ' αυτούς τους νέγρους τους μεταφέρουν στην Ευρώπη, όπως είναι το σχέδιό τους, για να καταστρέψουν τους ευρωπαϊκούς λαούς, πάλι θα πρέπει να διατραφούν τα υπόλοιπα 3,5 δισεκατομμύρια. Πως θα γίνει αυτό; 

 

 

 

Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΥΠΕΡΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΔΙΑΤΑΡΑΣΣΕΙ ΤΟ ΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΓΑΙΑΣ. Η ΓΑΙΑ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΦΙΑΛΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΤΕΚΝΟ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

 

Τα μικρόβια και οι ιοί είναι αναπόσπαστο μέρος της Φύσης. Θα πρέπει επιτέλους να καταλάβουμε ότι ο πλανήτης μας δεν είναι η «Γη των Ανθρώπων» αλλά ο «Πλανήτης των Μικροβίων». Τα μικρόβια εγκαταστάθηκαν σε τούτο τον πλανήτη πριν από εμάς και αυτά είναι που τον έκαναν κατοικήσιμο για τους ανθρώπους.

Όλα τα ζώα του πλανήτη μας ζούν συμβιωτικά με έναν τεράστιο αριθμό μικροοργανισμών. Το 57% του ανθρώπινου σώματος αποτελείται από βακτήρια, ιούς και μύκητες. Tα μικρόβια είναι η πιο πολυπληθής μορφή ζωής στον πλανήτη μας και κατοικούν σε όλα τα πιθανά (και μερικές φορές απίθανα) οικοσυστήματα. Το μισό σώμα του ανθρώπου δεν είναι ανθρώπινο. Δεν είμαστε αυτόνομοι οργανισμοί. Είμαστε συμβιωτικοί οργανισμοί. Συμβιώνουμε με τρισεκατομμύρια μικροοργανισμούς, βακτήρια, μύκητες, πρωτόζωα και ιούς που ζουν στο δέρμα μας, στον πεπτικό μας σωλήνα, στο νευρικό μας σύστημα, στο αναπνευστικό, στο γεννητικό, παντού. Για να καταλάβουμε τα μεγέθη, τα μικρόβια είναι πολλαπλάσια σε αριθμό από τα σωματικά μας κύτταρα, ενώ αριθμούν πάνω από 100.000 διαφορετικά είδη. Εμείς και τα βακτήριά μας αποτελούμε ένα οικοσύστημα. Το έντερο του ανθρώπου φιλοξενεί πάνω από 100 περίπου τρισεκατομμύρια μικροοργανισμούς.

Στο βιβλίο της Ο συμβιωτικός πλανήτης, η διάσημη βιολόγος Lynn Margulis υποστηρίζει ότι η συμβίωση, δηλαδή το σύνολο των οργανισμών από διαφορετικά είδη που ζουν σε φυσική επαφή μεταξύ τους, έπαιξε κρίσιμο ρόλο στις απαρχές του εξελικτικού νεωτερισμού. Εκτείνοντας την έρευνά της από τις μικρότερες μορφές ζωής, τα βακτήρια, έως τη μεγαλύτερη, την ίδια τη ζωντανή Γη, η Lynn Margulis εξηγεί τη συμβιωτική προέλευση πολλών από τις πιο σημαντικές εξελικτικές καινοτομίες. Τα κύτταρα εξελίχθηκαν ως συμβιωτικές ενότητες διάφορων ειδών βακτηρίων. Το σεξ (και η αναπόφευκτη συνέπειά του, ο θάνατος) εμφανίσθηκε όταν απέτυχαν οι προσπάθειες για κανιβαλισμό, με αποτέλεσμα τις εποχικές επαναλαμβανόμενες συνενώσεις κάποιων μικροσκοπικών προγόνων μας. Η άγονη στεριά έγινε καταπράσινη μόνο μετά τις συμβιώσεις φυκών και μυκήτων, που εξελίχθηκαν σε φυτά. Η Γαία, το μεγαλύτερο τέλεια ρυθμισμένο οικοσύστημα στη γήινη επιφάνεια, αποτελεί ένα συμβιωτικό σύστημα, όπως φαίνεται από το Διάστημα.

Σε τούτο το έξοχο βιβλίο της, η Margulis περιγράφει τη μύησή της στον κόσμο της επιστήμης, αλλά και το ξεκίνημα της σύγχρονης επανάστασης στην εξελικτική βιολογία. Αναφέρεται στη σημασία της ταξινόμησης των ειδών για τον τρόπο με τον οποίο κατανοούμε τον έμβιο κόσμο.

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

 

 

 

 

 

ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΚΟΝΤΙΝΟΤΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΓΗ ΕΞΩΠΛΑΝΗΤΗΣ ΣΤΟ ΤΡΙΠΛΟ ΑΣΤΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Α ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ. Ο ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΤΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΧΕΙΡΩΝ. ΘΑ ΑΠΟΙΚΙΣΤΕΙ ΑΡΑΓΕ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ;

 

ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 11 ΕΤΩΝ ΦΩΤΟΣ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ. Ο ΕΝΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΖΩΝΗ ΦΙΛΟΞΕΝΗ ΓΙΑ ΖΩΗ.

 

7 σχόλια:

  1. Η πολιτική σκέψη στα ακροδεξιά γκρουπούσκουλα στην σημερινή Ελλάδα εξαντλείται στον εξορκισμό του κορωνοϊού, στον (λυσσαλέο) πόλεμο ενάντια στο καταραμένο εμβόλιο και στις "παρενέργειές" του, στο αν μεταδίδεται ο ιός με την "θεία κοινωνία" ( ! ), στην προφητολαγνεία, στην πίστη στα (ανύπαρκτα) θαύματα, στην λειψανολαγνεία και σε ότι πιο αναχρονιστικό και καθυστερημένο υπάρχει στην νεοελληνική κοινότητα των ρωμιών.

    Αδυνατούν να παρακολουθήσουν και τους ιδεολογικούς τους προγόνους, τον Περικλή Γιαννόπουλο, τον Ίωνα Δραγούμη, τον Κωστή Παλαμά και άλλους, οι οποίοι κρατούσαν σταθερά μία κριτική ματιά απέναντι στις αναχρονιστικές και ουσιαστικά ανθελληνικές θέσεις της ορθόδοξης εκκλησίας.


    «Έλληνες πεθαίνετε, διότι σκοτώσατε το Πνεύμα. Ενόσω δεν αναστηθή και αναστηλωθή το Πνεύμα, αδύνατον να αρχίση η υπάρχουσα Ζωντανή Ελλάς». Περικλής Γιαννόπουλος (1870-1910)
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κράτος-οπερέτα: Τα εμβόλια τα είχαν σε ψυγεία χωρίς εφεδρική μονάδα ρεύματος - Δείτε τι έγινε
    PRONEWS
    Σε μία ομολογία πλήρους κυβερνητικής αποτυχίας προχώρησε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, στη σημερινή ενημέρωση για τον κορωνοϊό, όπου δήλωσε πως η κυβέρνηση δεν είχε προβλέψει να υπάρχουν γεννήτριες στα εμβολιαστικά κέντρα κι έτσι χάλασαν πολλά εμβόλια, ενώ για να μη χαλάσουν όλα, έδωσαν τις δόσεις των ηλικιωμένων Ελλήνων σε αλλοδαπούς και φυλακισμένους!
    Ο κ. Κικίλιας, επιβεβαίωσε το pronews.gr αποκαλύπτοντας πως χάθηκαν δόσεις ενώ υποστήριξε πως εμβολιάστηκαν μόνο όσοι είχαν καταφέρει να προσέλθουν στα εμβολιαστικά κέντρα παρά την κακοκαιρία.
    Στη συνέχεια ο υπουργός δήλωσε πως για να μην χαθούν δόσεις εμβολίων που είχαν βγει από τη βαθιά κατάψυξη, καθώς δεν υπήρχε πρόβλεψη για εφεδρική μονάδα ρεύματος, έγιναν εμβολιασμοί σε πάνω από 450 τρόφιμους και εργαζόμενους στις φυλακές Κορυδαλλού, τις γυναικείες φυλακές και το νοσοκομείο του Κορυδαλλού, αλλά και στη δομή παράνομων μεταναστών στην Αμυγδαλέζα!
    Πιο αναλυτικά, ο Βασίλης Κικίλιας δήλωσε:
    «Θα ξεκινήσω από τα ακραία καιρικά φαινόμενα, τα οποία χτύπησαν ιδιαίτερα την Αττική, με συνέπεια να αντιδράσουμε άμεσα για τον προγραμματισμό των εμβολιασμών. Αναβάλαμε εμβολιασμούς και ραντεβού. Για όλα αυτά που αναβλήθηκαν, για την πρώτη δόση, αλλά και εκείνους που είχαν να κάνουν τη δεύτερη δόση, θα ενημερωθούν με μήνυμα.
    Όπως γνωρίζετε παράλληλα με το θέμα της αναβολής των εμβολιασμών, τέθηκε θέμα για τον κίνδυνο απώλειας πολλών δόσεων του εμβολίου της Pfizer. Έτσι, καταφέραμε να εμβολιάσουμε συμπολίτες μας με τη συντριπτική πλειοψηφία των δόσεων που θα χάνονταν. (σσ. Άραγε πόσες δώσεις χάθηκαν, γιατί δεν το αποκαλύπτει ο υπουργός;)
    Εμβολιασμοί στις φυλακές και τις δομές έγιναν ως τις 03:00 τα ξημερώματα για να μην χαθούν δόσεις. Στην Αμυγδαλέζα εμβολιάστηκαν πάνω από 350 φιλοξενούμενοι μέχρι αργά. Στα εμβολιαστικά κέντρα και τα νοσοκομεία εμβολιάστηκαν ένστολοι αστυνομικοί και στρατιωτικοί μέχρι σήμερα το πρωί. Η κρατική μηχανή λειτούργησε, έγινε προσπάθεια να προφυλάξουμε τους συμπολίτες μας αλλά και να μην χαθούν οι δόσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά.
    Όσον αφορά αυτούς που έχασαν τη σειρά τους από τους αλλοδαπούς, για τις ηλικίες για 60-64 τα ραντεβού θα πραγματοποιηθούν την επόμενη εβδομάδα από Δευτέρα έως Παρασκευή στα ίδια εμβολιαστικά κέντρα. Η ενημέρωση για τα προς τους πολίτες θα γίνει με γραπτό μήνυμα τρεις ημέρες πριν τον εμβολισμό.
    Όσοι είχαν ραντεβού στη Helexpo στο Μαρούσι θα κάνουν την επόμενη εβδομάδα από Δευτέρα ως Παρασκευή στα ίδια κέντρα και θα λάβουν SMS τρεις ημέρες πριν
    Για την ηλικιακή ομάδα 75 και άνω και άλλες κατηγορίες όπως υγειονομικοί, τα ραντεβού τους θα γίνουν την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου. Οι πολίτες θα λάβουν μήνυμα στο κινητό για την ακριβή ώρα και εμβολιαστικό κέντρο (η διαφορά είναι πως τα ραντεβού αφορούν κυρίως δεύτερες δόσεις.
    Όπως ενημέρωσε ο κ. Θεμιστοκλέους, σήμερα πραγματοποιήθηκαν 25.317 εμβολιασμοί με την προσέλευση να βρίσκεται πάνω από το 80%, ενώ το σύνολό τους έχει φτάσει στις 600.000.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΛΛΑΣ. Νέα μελέτη για το εμβόλιο των Pfizer/BioNtec: Το 92% που έλαβε την α' δόση ανέπτυξε υψηλό τίτλο αντισωμάτων.
    Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των μετρήσεων που έγιναν τον περασμένο Ιανουάριο στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» της Θεσσαλονίκης, σε 425 υγειονομικούς υπαλλήλους, ηλικίας 21 έως 67 ετών, διαπιστώθηκε πως το 92% εκ των εμβολιασθέντων ανέπτυξαν 14 ημέρες μετά τη χορήγηση της πρώτης δόσης του εμβολίου BNT162b2 mRNA των Pfizer/BioNtec υψηλό τίτλο αντισωμάτων.
    Η μελέτη αυτή είναι 4ης φάσης και είναι η πρώτη προδημοσιευμένη στη χώρα μας, που περιλαμβάνει τέτοιο μέγεθος δείγματος (425) και μια από τις ελάχιστες παγκοσμίως.
    Από τα 425 άτομα που εμβολιάστηκαν τα 362 που δεν είχαν ιστορικό νόσησης με COVID-19 ανέπτυξαν τιμές αντισωμάτων που κυμαίνονταν από 50 έως 3990 AU/mL ενώ μόνο 33 άτομα που δεν είχαν ιστορικό νόσησης είχαν χαμηλούς τίτλους αντισωμάτων (<50.0 AU/mL).
    Να σημειωθεί ότι, 63 από τους εμβολιασθέντες είχαν ιστορικό πρόσφατης νόσησης από COVID-19 και όλοι ανέπτυξαν πολύ υψηλούς τίτλους αντισωμάτων που κυμαίνονταν από 10.250 έως 80.000 AU/mL.
    Αναφορικά με την ηλικία, οι τίτλοι αντισωμάτων δεν διέφεραν στις ηλικίες 20 έως 50 ετών, ωστόσο στις ηλικίες ομάδες 50-60 οι τίτλοι αντισωμάτων εμφάνισαν πτωτική τάση, που ήταν ακόμα μεγαλύτερη στις ηλικίες άνω των 60.
    Ήδη γίνεται επεξεργασία των μετρήσεων στις 14 μέρες μετά τη δεύτερη δόση όπου και αναμένεται να πολλαπλασιαστούν οι τίτλοι των αντισωμάτων και θα ακολουθήσουν οι μετρήσεις 3, 6, 9 και 12 μήνες μετά τη δεύτερη δόση.
    Σχετικά με τις ανεπιθύμητες ενέργειες κανένας από τους εμβολιασθέντες δεν παρουσίασε αναφυλακτική αντίδραση ή οποιαδήποτε άλλη σοβαρή ανεπιθύμητη ενέργεια.
    Οι ανεπιθύμητες ενέργειες που αναφέρθηκαν ήταν οι συνηθισμένες που παρατηρούνται με τα εμβόλια (πόνος στο σημείο της ένεσης, καταβολή, μυαλγίες, πονοκέφαλος, χαμηλή πυρετική κίνηση) και ήταν ήπιες και παροδικές.
    Συντονιστής της μελέτης ήταν ο Γεώργιος Παπαζήσης, αναπληρωτής καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας, του τμήματος Ιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με κύρια ερευνήτρια την Κωνσταντίνα Κοντοπούλου (Διευθύντρια του Μικροβιολογικού Εργαστηρίου, πρόεδρος ΕΝΛ και συντονίστρια των 2 Εμβολιαστικών Κέντρων του Γ.Ν.Θ «Γ. Γεννηματάς»).
    Μέλη της ερευνητικής ομάδας από το νοσοκομείο «Γ. Γεννηματά» ήταν η Ελένη Αντωνιάδου (συντονίστρια διευθύντρια της ΜΕΘ, αντιπρόεδρος ΕΝΛ, πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου, η Δρ. Αθηνά Υφαντίδου (Επιμελήτρια Α΄Βιοπαθολογίας), η Γεωργία Γκουντή (Καρδιολόγος – Εντατικολόγος), ο Βασίλης Αδαμόπουλος (Χημικός) και Νικήτας Παπαδόπουλος (Πυρηνικός Ιατρός, αντιπρόεδρος συντονιστικής ομάδας εμβολιασμού 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας).
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ισραήλ: Νέα έρευνα για την αποτελεσματικότητα του εμβολίου της Pfizer - Αγγίζει το 95%.
      Ιδιαίτερα ευχάριστα νέα όσων αφορά το εμβόλιο της Pfizer παρουσίασε έρευνα της μεγαλύτερης ασφαλιστικής υπηρεσίας του Ισραήλ, που ανέφερε ότι έχει 95% αποτελεσματικότητα σε μια δοκιμή που έγινε σε 602.000 ανθρώπους.
      Η ισραηλινή HMO Maccabi, που καλύπτει το 1/4 όλων των Ισραηλινών, ανέφερε ότι μόλις 608 άνθρωποι εξετάστηκαν θετικοί στην Covid-19 πάνω από μια εβδομάδα αφότου έλαβαν και τη δεύτερη απαιτούμενη δόση του εν λόγω εμβολίου.
      Αντιθέτως, από μια ομάδα 528.000 Ισραηλινών με παρόμοιο ιστορικό, που δεν έλαβε το εμβόλιο, 20.621 εξετάστηκαν και βρέθηκαν θετικοί, ανέφερε η Maccabi.
      «Συγκρίνοντας το ποσοστό των νέων κρουσμάτων μεταξύ της ομάδας των εμβολιασμένων και εκείνης που δεν έχει ακόμη εμβολιαστεί, η αποτελεσματικότητα του εμβολίου στο Ισραήλ εκτιμάται επί του παρόντος στο 95%, επτά ή περισσότερες ημέρες μετά τη χορήγηση της δεύτερης δόσης», πρόσθεσε η ασφαλιστική υπηρεσία. Οι περισσότεροι από τους 608 που μολύνθηκαν από τον ιό αφού εμβολιάστηκαν, παρουσίασαν ήπια συμπτώματα, όπως πονοκέφαλο ή βήχα.
      Περίπου 21 χρειάστηκε να νοσηλευτούν, επτά από τους οποίους ανέπτυξαν σοβαρά συμπτώματα, συμπληρώνει η ανακοίνωση.
      Τα στοιχεία της υπηρεσίας ενισχύουν τα ευρήματα της αμερικανικής φαρμακοβιομηχανίας Pfizer και της γερμανικής εταιρίας βιοτεχνολογίας BioNTech με την οποία συνεργάστηκε, για την αποτελεσματικότητα του εμβολίου έπειτα από μια τελικού σταδίου κλινική δοκιμή που βρήκε επίσης ότι το εμβόλιό τους ήταν 95% αποτελεσματικό.
      Σχεδόν το 44% των 9,1 εκατομμυρίων πολιτών του Ισραήλ έχει λάβει τουλάχιστον μια δόση του εμβολίου των Pfizer/ BioNTech, στην ταχύτερη εκστρατεία εμβολιασμού παγκοσμίως
      Το πρόγραμμα μαζικού εμβολιασμού συνιστά τη μεγαλύτερη μελέτη του εμβολίου της Pfizer παγκοσμίως, σε πραγματικές συνθήκες.
      Παράλληλα σήμερα, ο Health Maintenance Organization (HMO) Clalit,, που καλύπτει περισσότερους από τους μισούς Ισραηλινούς, ανέφερε πτώση 94% στα συμπτωματικά κρούσματα της Covid-19 ανάμεσα σε 600.000 άτομα που έλαβαν και τις δύο δόσεις του εμβολίου της Pfizer.
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
  4. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΣΗΛΕΥΟΝΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΧΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ.
    Σύμφωνα με πληροφορίες, σχεδόν το 45% των νοσηλευομένων ασθενών με COVID-19 στα τρία μεγαλύτερα νοσοκομεία της πρωτεύουσας είναι αλλοδαποί. Γεγονός το οποίο αξιολογείται από τους επιστήμονες, ως ιδιαίτερα ανησυχητικό φαινόμενο. Οι περισσότεροι από τους ασθενείς αυτούς διαμένουν στο κέντρο της Αθήνας, ενώ κάποιοι έχουν μεταφερθεί στην πρωτεύουσα από Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης Προσφύγων και Μεταναστών όλης της χώρας. Κάποιοι από αυτούς έχουν μεταφερθεί από τη Μόρια της Μυτιλήνης και άλλοι από τα ΚΥΤ της Μαλακάσας, του Σχιστού και του Ελαιώνα.

    Έτσι, από τους συνολικά 191 νοσηλευόμενους ασθενείς με COVID-19 σε τρία μεγάλα νοσοκομεία αναφοράς για τον κορονοϊό της πρωτεύουσας, οι 92 είναι αλλοδαποί.

    Συγκεκριμένα τα περιστατικά κατανέμονται ως εξής: Στο Νοσοκομείο “Ευαγγελισμός” νοσηλεύονται αυτή τη στιγμή 66 ασθενείς με κορονοϊό, οι 34 εκ των οποίων είναι αλλοδαποί. Στο “Σωτηρία” από τους 97 ασθενείς, οι 40 είναι αλλοδαποί και στο Νοσοκομείο Αναφοράς “Αττικόν” από τους 28 ασθενείς με κορονοϊό, οι 18 είναι αλλοδαποί.

    Το πρόβλημα έχει πάρει ανησυχητικές διαστάσεις, καθώς η συντριπτική πλειοψηφία αυτών των ανθρώπων αποτελεί κίνδυνο για τη δημόσια υγεία. Και οι λόγοι είναι πολλοί…

    Οι περισσότεροι ζουν σε συνθήκες που δεν ευνοούν την τήρηση των κανόνων υγιεινής, αλλά και τα μέτρα τήρησης των αποστάσεων. Είτε σε Κέντρα Ταυτοποίησης, είτε σε καταλύματα με άλλους συμπατριώτες τους, δεν διαθέτουν καν τα στοιχειώδη μέσα προστασίας και υγιεινής με αποτέλεσμα να μολύνονται μεταξύ τους με μεγάλη ταχύτητα.

    Από την άλλη, πολλοί από αυτούς δεν έχουν άδεια παραμονής και επειδή φοβούνται την απέλαση δίνουν ψευδή στοιχεία ταυτότητας στις αρμόδιες αρχές. Παρά τη μεγάλη προσπάθεια, επίσης, που καταβάλλουν ο ΕΟΔΥ και η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, στις περισσότερες περιπτώσεις δεν είναι καν σε θέση να δώσουν τα στοιχεία των ατόμων με τους οποίους έχουν έρθει σε επαφή, γεγονός το οποίο δυσχεραίνει την διαδικασία της ιχνηλάτησης.
    Κορονοϊός: 11 αλλοδαποί εξαφανίστηκαν από τα νοσοκομεία σε 2 εβδομάδες

    Ως αποκορύφωμα όλων των παραπάνω, όταν εντοπιστούν, απομακρυνθούν από τον χώρο διαμονής τους και τεθούν σε απομόνωση σε κάποιο νοσοκομείο αναφοράς -όπως προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο για τα κρούσματα COVID-19 ανάμεσα αλλοδαπούς- δραπετεύουν από τα νοσοκομεία.

    Σύμφωνα με στοιχεία της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας μέσα σε μόλις δύο εβδομάδες, έντεκα αλλοδαποί με κορονοϊό “απέδρασαν” από τα νοσοκομεία αναφοράς και αυτή τη στιγμή κυκλοφορούν ανενόχλητοι στην πρωτεύουσα της Αθήνας. Πολλοί από αυτούς δε, λόγω του νεαρού της ηλικίας τους είναι ασυμπτωματικοί, οπότε θεωρούν ότι δεν έχουν λόγο παραμονής στα νοσοκομεία.

    Iatropedia
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γέμισαν οι εντατικές της Ελλάδος με Αλβανούς. ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ
    «Οδηγέ, σταμάτα εδώ, έχω ένα πόνο στην καρδιά και δεν αισθάνομαι καλά».
    Με αυτά τα λόγια δεκάδες Αλβανοί υπήκοοι που έχουν διαγνωστεί στην πατρίδα τους θετικοί στον κορωνοϊό, περνούν τα σύνορα με πλαστό αρνητικό τεστ και επιτυγχάνουν να νοσηλευτούν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.
    Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτει ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων, Δημήτρης Δημητρίου:
    «Με το που περάσουν τα σύνορα δηλώνουν στον οδηγό του λεωφορείου ότι δεν αισθάνονται καλά και πως αντιμετωπίζουν πόνο στην καρδιά με αποτέλεσμα ο οδηγός να τους μεταφέρει άμεσα στο Κέντρο Υγείας Δελβινακίου (χωριό κοντά στα σύνορα με Αλβανία). Εκεί υποβάλλονται σε rapid τεστ το οποίο βγαίνει φυσικά θετικό».
    Στο ερώτημα, γιατί να ακολουθήσει ένας Αλβανός υπήκοος αυτή την διαδικασία και να μην επιλέξει να νοσηλευτεί σε κάποιο από τα νοσοκομεία της χώρας του, ο κ. Δημητρίου, εξηγεί: «Μα για τον απλούστατο λόγο ότι στην πατρίδα τους η κυβερνητική πολιτική απέναντι στον κορωνοϊό, είναι ουσιαστικά ανύπαρκτη. Σε περίπτωση που αντιμετωπίζεις βαριά συμπτώματα, το μόνο που σου παρέχουν είναι ένας αναπνευστήρας και κατ’ οίκον περιορισμό, οπότε λογικό είναι να αναζητήσουν περίθαλψη στα ελληνικά νοσοκομεία».
    Με πληροφορίες από epiruspost
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Περιφερειάρχης Ηπείρου Καχριμάνης (NΔ): «Οι μισοί νοσηλευόμενοι στα Ιωάννινα ήρθαν από Αλβανία με έγκριση του Δένδια».
    Η Επιτροπή των Λοιμωξιολόγων εισηγήθηκε, στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, να «κοκκινίσουν» περιοχές που καταγράφουν ανησυχητική επιδημιολογική πορεία. Ανάμεσα στις περιφερειακές ενότητες για τις οποίες αναμένεται να ανακοινωθούν νέα μέτρα, και αυτή των Ιωαννίνων.
    Ωστόσο ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, διαφωνεί με το φημολογούμενο lockdown, και εξηγεί ότι τα Ιωάννινα έχουν επιβαρυνθεί το τελευταίο διάστημα όχι εξαιτίας της διασποράς αλλά εξαιτίας της πίεσης που δέχονται οι υγειονομικές μονάδες λόγω των εισαγωγών και των διακομιδών ασθενών που έρχονται από την Αλβανία των οποίων τις νοσηλείες εγκρίνει το ΥΠΕΞ που σημαίνει ότι η αύξηση και η πιθανότητα σκληρού lockdwon σε μια περιφέρεια της Ελλάδας επηρεάζεται από νούμερα που αποφασίζονται στην Αθήνα!
    Είναι γνωστό άλλωστε ότι η γειτονική χώρα δεν έχει παρέχει ουσιαστική υγειονομική στήριξη στους πολίτες της και έτσι αρκετοί περνούν τα σύνορα για να ζητήσουν ιατρική βοήθεια. Όπως αναφέρει σε γραπτή δήλωση, ο κ. Καχριμάνης, οι εισαγωγές αποφασίζονται και εγκρίνονται από το ελληνικό ΥΠΕΞ.
    «Η εμφανιζόμενη επιδημιολογική επιβάρυνση όμως της Π.Ε. Ιωαννίνων των τελευταίων εβδομάδων κατά κύριο λόγο, οφείλεται σε εξωγενείς παράγοντες και ειδικότερα στις αθρόες διακομιδές και εισαγωγές στα νοσοκομεία ασθενών από τη γειτονική Αλβανία, οι οποίες αποφασίζονται και εγκρίνονται από το Υπουργείο Εξωτερικών» αναφέρει ο περιφερειάρχης.
    Το 50% των νοσηλευόμενων
    «Σήμερα, το 50% των νοσηλευόμενων στις Μονάδες Λοιμωδών των νοσοκομείων των Ιωαννίνων προέρχεται από την Αλβανία, από την οποία προέρχεται και το σύνολο των νοσηλευόμενων στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας» τόνισε ο περιφερειάρχης Ηπείρου και πρόσθεσε ότι η ιχνηλάτιση πραγματοποιήθηκε σε εξαντλητικό βαθμό.
    Επιπλέον, σύμφωνα με τον κ. Καχριμάνη, η επιβολή πιο σκληρού lockdown στα Ιωάννινα είναι πιθανό να προκαλέσει περισσότερα προβλήματα στην περιφέρεια και στην ουσία δεν θα προσφέρει σημαντική βελτίωση.
    Όπως τόνισε μάλιστα, η εικόνα των Ιωαννίνων είναι πολύ καλύτερη σε σχέση με άλλες περιοχές της χώρας και αυτό οφείλεται κυρίως στους πολίτες που τηρούν αυστηρά τα μέτρα προστασίας.
    Να ληφθούν υπόψη όλα τα στοιχεία
    Ο περιφερειάρχης τονίζει ότι σέβεται απόλυτα τις αποφάσεις της Επιτροπής, ωστόσο θεώρησε υποχρέωσή του να ληφθούν υπόψη όλες τα στοιχεία: «Είμαστε βέβαιοι ότι η Επιτροπή του Υπουργείου Υγείας και η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας ότι θα πράξουν το καλύτερο, λαμβάνοντας υπόψη όλες τις παραμέτρους που υπάρχουν» ανέφερε.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...