ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

23 Φεβρουαρίου 2021

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΧΙΟΣ: "ΜΕ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΝΑ ΑΣΕΛΓΕΙ ΣΕ ΑΓΟΡΙΑ". 14 αστυνομικοί για τον δημοσιογράφο που έχει ακόμα νωπά τα τραύματα από την πρόσφατη ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ!

 Ο  Λιγνάδης  έκανε  μαθήματα  ορθοφωνίας  στον  «πρωθυπουργό» των  παιδοφίλων  Κυριάκο  Μητσοτάκη…

Συνελήφθη ο εκδότης Στέφανος Χίος από την Κρατική Ασφάλεια για ένα πρωτοσέλιδο της εφημερίδας του. Η «Εθνική Συντονίστρια για τα προσφυγόπουλα», ο εργοδότης της Τ.Σόρος και η Solidarity Now.

 

"Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΣΕ ΗΠΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ".

 

ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ «ΜΟΡΦΩΜΕΝΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ»;

 

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΤΗΣ CIA ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΕΝΤΥΠΑ.‏

 

ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ CIA: «ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ» 

 

 makeleio 01 23-02-2021

 

 Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ ΔΑΝΙΗΛ ΚΟΕΝ ΜΠΕΝ ΝΤΙΤ βραβεύθηκε από το πανεπιστήμιο Αθηνών, γιατί βίαζε αγοράκια και κοριτσάκια των γκοΐμ, πέντε χρονών.

 ΣΠΥΡΟΣ  ΧΑΤΖΑΡΑΣ:

ΤΟ ΠΡΩΙ Η ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ! ΔΙΚΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΜΕΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ τη ΓΑΔΑ ΟΠΟΥ ΚΡΑΤΕΙΤΑΙ ΤΟΥ ΣΤ. ΧΙΟΥ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΣΧΟΛΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΟΠΟΥ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΠΑΆΒΑΣΗ ΝΟΜΟΥ ΤΟΥ 1931 ΘΑ ΕΚΔΙΚΑΣΤΕΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΦΩΡΟΥ.

Οι Ρουφιάνοι ,οι Κλέφτες και οι ποσοστάκηδες δωρολήπτες που εκχυδαΐζουν την δημόσια Ζωή ομιλούν για εκχυδαϊσμό της εκχυδαϊσμένης Πολιτικής Ζωής από τον Στέφανο Χίο επειδή εκφώνησε το διαφημιστικό κείμενο που έλεγε τα σύκα, σύκα και την σκάφη, σκάφη.

 

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΓΝΑΔΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΑΤΑΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Ο  ΚΟΥΛΗΣ  ΔΕΝ  ΦΕΥΓΕΙ  ΜΕ  ΤΙΠΟΤΑ. 

ΘΑ  ΦΥΓΕΙ, ΜΟΝΟ  ΟΤΑΝ  OI  ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ  ΒΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ  ΑΚΟΜΗ  ΠΙΟ  ΣΑΠΙΟ,  ΓΙΑ  ΝΑ  ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ.

ΤΡΑΓΚΑΣ   Η γνωστή ρητορική Τράγκα, (λέει αρκετές αλήθειες  αναμεμειγμένες με ψέματα), χωρίς κανένα σκοπό πέραν του φθηνού εντυπωσιασμού.  Πάντως  μαθαίνουμε  αρκετά  απ' αυτόν,  αρκεί  να  έχουμε  κριτικό  βλέμμα.

ΤΡΑΓΚΑΣ:  "Γύρω του και στη διάρκεια της ζωής του, ο κύριος Μητσοτάκης είναι συνεχώς ή επιλέγει ανθρώπους που κινούνται μεταξύ ενήλικης και ελεύθερης ομοφυλοφιλίας και παράνομης κακουργηματικής παιδοφιλίας".

ΣΤΟΝ  ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΚΟΙΜΟΤΑΝ Ο  ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ  ΟΤΑΝ  ΧΩΡΙΣΕ  ΜΕ  ΤΗΝ  ΜΑΡΕΒΑ.


Στην περίοδο 2007-2008, όταν χωρίζουν ο κύριος Μητσοτάκης με την κυρία Μαρέβα, ο σημερινός πρωθυπουργός φιλοξενείται αρχικά στον φίλο του Αλέξανδρο Αθανασίου, ο οποίος υπάρχει σε μια φωτογραφία στην ορκωμοσία του Μητσοτάκη ως πρωθυπουργού, στο Μαξίμου, μαζί με τις τρεις αδελφές του. Και στη συνέχεια φιλοξενείται στο σπίτι του Νίκου Γεωργιάδη. 

 

Η  ΛΟΥΛΟΥ

Ο κύριος Αλέξανδρος Αθανασίου πάντα είχε μια μοναδική και καλή φίλη, την κυρία Μαρή, η οποία παντρεύτηκε τον κύριο Σταύρο Παπασταύρου με κουμπάρο τον κύριο Αντώνη Σαμαρά. Ο κύριος Αλέξανδρος Αθανασίου, όπως λένε οι παλιοί συμμαθητές του, είχε το παρατσούκλι «η Λουλού».

Παραμονές Χριστουγέννων, ο διευθυντής του DEREE ειδοποιεί παράγοντα της ΝΔ να πάει επειγόντος στο γραφείο του στο DEREE, και ταυτόχρονα σπεύδουν εκεί στο γραφείο του κυρίου Χόρνερ Αμερικανοί διπλωμάτες. Ο κύριος Ντέιβιντ Χόρνερ έχει ειδοποιηθεί από τις  γερμανικές αρχές ότι συνελήφθη ο κύριος Νίκος Γεωργιάδης μετά από ένταλμα του εισαγγελέα της Μολδαβίας για βιασμούς και κακοποίηση δύο ανηλίκων στη Μολδαβία. 

 

 

Ο κύριος Νίκος Γεωργιάδης υποστήριξε στις γερμανικές αρχές ότι εργάζεται για το αμερικανικό ίδρυμα και για αυτό κινητοποιήθηκε όλη η πρεσβεία. Ο κύριος Νίκος Γεωργιάδης καταδικάστηκε σε 28 μηνών φυλάκιση από ελληνικό δικαστήριο, και μετά από χρόνια παραγράφηκε η υπόθεση του αλλά δεν αθωώθηκε.

 

 

 

(ΣΗΜΕΙΩΣΗ:  ΓΙΑΤΙ  ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ  ΟΛΗ Η  ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ  ΠΡΕΣΒΕΙΑ  ΓΙΑ  ΝΑ  ΣΩΣΕΙ  ΕΝΑ  ΑΣΗΜΑΝΤΟ  ΕΛΛΗΝΑ  ΠΑΙΔΟΦΙΛΟ;  ΤΙ  ΛΕΕΙ  Η  ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΔΑ ΠΡΑΚΤΩΡ  ΒΑΛΕΡΥ  ΠΛΕΗΜ  ΕΠ' ΑΥΤΟΥ;  

Η πρώτη επιτυχημένη αποστολή «στρατολόγησης»   Βαλερύ  Πλέημ  στην Αθήνα,  όπως  γράφει  η  ίδια  στο  βιβλίο  της:

«Ασχολούμουν με ένα πολύ έξυπνο και με υψηλές γνωριμίες νέο έλληνα πολιτικό, που απολάμβανε της εμπιστοσύνης ορισμένων από τους πιο υψηλόβαθμους παίκτες του πολιτικού παιχνιδιού» (δεν αναφέρει όνομα).
Εντύπωση προκαλεί η προθυμία με την οποία «Έλληνες πολιτικοί, επιστήμονες, επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι και κοσμικοί της συμφοράς, σπεύδουν να παραδοθούν στην αγκαλιά της CΙΑ, για να αποκομίσουν τα κέρδη της επιτυχίας και της ανέλιξης». 

http://zenonpapazaxos.blogspot.com/2021/01/cia.html)

 


 

 ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ:  ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ  ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ  ΓΡΑΦΕΙΟΥ  ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Ο κύριος Μητσοτάκης, έχοντας πάντα λατρεία στον κύριο Νίκο Γεωργιάδη, τον προσέλαβε διευθυντή στο πολιτικό γραφείο του στο Παγκράτι. Στη συνέχεια, όταν έγινε αρχηγός της ΝΔ, τον έφερε μαζί του στα γραφεία της ΝΔ. Τον τοποθέτησε στη Γραμματεία Σχεδιασμού και Προγράμματος, αλλά μετά από σύγκρουση με τον κύριο Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ο κύριος Νίκος Γεωργιάδης δεν εμφανίστηκε ποτέ ξανά στη ΝΔ.


 

ΤΟ  ΜΑΥΡΟ  ΡΙΖΙΚΟ  ΤΟΥ  ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ  ΛΑΟΥ 

 

Ο  ΚΟΥΛΗΣ  ΔΕΝ  ΦΕΥΓΕΙ  ΜΕ  ΤΙΠΟΤΑ. 

ΘΑ  ΦΥΓΕΙ, ΜΟΝΟ  ΟΤΑΝ  OI  ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ  ΒΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ  ΑΚΟΜΗ  ΠΙΟ  ΣΑΠΙΟ,  ΓΙΑ  ΝΑ  ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ.

 

Μερικές  ομοιότητες Ερντογάν και Κούλη Αντινατιβιστή:

- Συλλαμβάνουν δημοσιογράφους που δεν τους εξυμνούν.
- Κλείνουν στην φυλακή τους πολιτικούς, που τους κάνουν πραγματική αντιπολίτευση.
- Ελέγχουν απόλυτα την Βουλή και κυβερνούν αυθαίρετα.
- Επεμβαίνουν (ελέγχουν) την δικαιοσύνη, παραβιάζοντας το (όποιο) Σύνταγμα.

Διαφορές:
- Ο Ερντογάν είναι φανατικός Εθνικιστής και Ισλαμιστής. Ο Κούλης είναι Αντινατιβιστής και διώκει μαζί  με  τους  έκφυλους  δεσποτάδες  τους  φιλεύσεβους  Έλληνες.
- Ο πρώτος θέλει την πατρίδα του μεγαλύτερη. Ο δεύτερος διαπραγματεύεται την μείωση της Ελλάδος.
- Ο Ερντογάν προσπαθεί να εκτουρκίσει τις μειονότητες (Κούρδους, Αλεβίτες), ο Κούλης προσπαθεί να εξαλείψει τους Έλληνες.
- Ο πρώτος μετατρέπει την Τουρκία σε οικονομική δύναμη, ο δεύτερος φιλοδοξεί να μας κάνει Ευρωπαϊκή Ζιμπάμπουε (αν δεν είμαστε ηδη) .

Και οι δυο έχουν πολύ περισσότερες ομοιότητες με τον Κιμ Γιογκ Ουν και τον Μαδούρο, παρά με Δυτικούς ηγέτες.

Οικογενειοκρατία:
Πρωθυπουργός ο Κούλης ο Αντινατιβιστής.
Βουλευτής και σημαντικό στέλεχος της Ν.Δ. η αδελφή τουυ.
Δήμαρχος της πρωτευούσης ο ανιψιός του.
Διευθύντρια ΜΚΟ, με σκοπό την αλλαγή του πληθυσμού της Ελλάδος, η εξαδέλφη.
Απομένει το αξίωμα του Αρχιεπισκόπου, όταν οσονούπω, μας αφήσει ο Ιερώνυμος. Δεν μπορεί, κάποιος της οικογενείας θα προαλείφεται.

 

 

 

Η ΜΚΟ "The ΗΟΜΕ Project" της εξαδέλφης με τα ασυνόδευτα, ο Δ.Λιγνάδης και τα εκατομμύρια χορηγίας από το... ΙΚΕΑ!

PRONEWS

Μία ΜΚΟ  με την επωνυμία «The Home Project» εμφανίζεται στην γενική εικόνα των ΜΚΟ που «διαχειριζόντουσαν» τα ασυνόδευτα ανήλικα προσφυγόπουλα και η οποία επίσης έχει συγγενική σχέση τόσο με το στενό πρωθυπουργικό περιβάλλον, αλλά και με την μητέρα όλων των ΜΚΟ την περιβόητη Solidarity Now του Τ.Σόρος.  

Πρόκειται για μία ΜΚΟ που στην οποία ιδιοκτήτρια του 24% και μέλος του διοικητικού συμβουλίου είναι η ξαδέρφη του πρωθυπουργού Αντιγόνη Λυμπεράκη!

Μία ΜΚΟ που δρα στην Ελλάδα αποκομίζοντας εκατομμύρια ευρώ από χορηγίες και δρα πολύ πιο «αθόρυβα» από την  Solidarity Now του Τ.Σόρος

Η ΜΚΟ «The Home Project» αποτελεί την εκλεκτή ΜΚΟ του Μαξίμου για το μεταναστευτικό, δημιουργώντας ένα τεράστιο πολιτικό (τουλάχιστον)  ζήτημα.

 

 

 

Η εν λόγω οργάνωση έχει 11 δομές με ασυνόδευτους ανήλικους μετανάστες και κάποιους από αυτούς τους έστελνε για «θεατρικά παιχνίδια» στον καλλιτεχνικό διευ

Μάλιστα η διευθύντρια της «The Home Project» κα. Κουβελάκη ανάμεσα στις δράσεις της οργάνωσης είχε αναφέρει:

•  Υλοποίηση καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων, επισκέψεων και συμμετοχή σε κοινωνικές δράσεις.

•   Εργαστήρια «θεραπείας» μέσω τέχνης και μουσικής.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή, καθώς η συνεργασία του Μαξίμου με την συγκεκριμένη οργάνωση δεν τελειώνει μόνο στην ξαδέρφη του πρωθυπουργού.

Στις 24 Νοεμβρίου του 2019 ο πρωθυπουργός της χώρας δήλωσε πως θα χειριστεί προσωπικά το θέμα των ανηλίκων προσφύγων!

Μάλιστα τοποθέτησε ως συντονιστή του σχεδίου «Κανένα παιδί μόνο», τον σκηνοθέτη Απόστολο Δοξιάδη άνθρωπο του οποίου η αδερφή του Ανθή Δοξιάδη είναι στη συμβουλευτική επιτροπή της ΜΚΟ "THE HOME PROJECT".

Μάλιστα η συγκεκριμένη οργάνωση συνεργάζεται με την... ΜΚΟ της κόρης του πρωθυπουργού, ενώ σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το 2019 στο Κολέγιο Αθηνών, παρέστη και ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Α.Δοξιάδης έχει πολύ καλή σχέση με τον Κ.Μαρκουλάκη, δηλαδή τον κολλητό του Δ.Λιγνάδη και συμμαθητή του πρωθυπουργού. Μάλιστα ήταν και οι δύο στα κόμματα, Δράση και Ποτάμι, τα οποία αποτελούν δεξαμενή στελεχών για τη ΝΔ του σήμερα.

Επιπλέον σε αυτά τα δύο κόμματα συμμετείχε και η ξαδέρφη του πρωθυπουργού Αντιγόνη Λυμπεράκη (με το Ποτάμι είχε εκλεγεί και βουλευτής), ενώ στη Δράση είχε προσχωρήσει για λίγο και ο Νίκος Γεωργιάδης. 

Επίσης ο Α.Δοξιάδης φαίνεται ότι γνώριζε και τον Δ.Λιγνάδη καθώς έγραφε διθυραμβικά σχόλια γι’ αυτόν 

«Ενα μεγάλο μπράβο στον καινούργιο διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου Δημήτρη Λιγνάδη που μετονόμασε την ισόγεια αίθουσα του «Ρεξ» στη μνήμη της μεγάλης ηθοποιού Ελένης Παπαδάκη», έγραφε το 2019 (φιλοδοξώντας να ενεργοποιήσει τα εθνικά ανακλαστικά των πολιτών, μια που η τραγική μορφή Ελένη Παπαδάκη δολοφονήθηκε από τους κομμμουνιστές το 1944). Δυστυχώς φτάσαμε στο σημείο για καθαρά λόγους πολιτικής υστεροβουλίας οι μεγάλες αντικομμουνιστικές ιερές μορφές της χώρας να καπηλεύονται από μία πολιτική ομάδα που κινείται μεταξύ Ποταμιού, Δράσης και ΠΑΣΟΚ του Γ.Α.Παπανδρέου.

Ο Α.Δοξιάδης, σε συνέντευξη του καυχιόταν πως «Εγώ πρότεινε στον πρωθυπουργό την Ειρήνη Αγαπηδάκη, για την θέση της «Εθνικής συντονίστριας ασυνόδευτων προσφυγόπουλων», η οποία τελείως τυχαία ήταν υπάλληλος του Τ.Σόρος, όπως έχει ήδη αποκαλύψει το pronews.gr

Ας θυμηθούμε όμως την ομιλία του πρωθυπουργού όταν δήλωνε πως αναλαμβάνει προσωπικά τους ασυνόδευτους ανήλικους μετανάστες στις 24 Νοεμβρίου 2019, ακριβώς τρεις μήνες μετά τον διορισμό του Δ.Λιγνάδη στο Εθνικό Θέατρο:

«Αναλαμβάνω προσωπικά την υποθεσή τους, συγκεντρώνοντας όλες τις σχετικές αρμοδιότητες στο γραφείο του πρωθυπουργού. Ξεκινώ με μια αυστηρή προειδοποίηση όσοι εγκληματίες τολμούν να βασανίζουν και να εμπορεύονται παιδιά, να ξέρουν πως το κράτος θα τους κυνηγήσει αμείλικτα και θα τους τιμωρήσει χωρίς οίκτο, σώζοντας τα αθώα πλάσματα από τα χέρια τους»

Ένα ερώτημα είναι βέβαια «Γιατί δεν κυνήγησε και τον στενό του φίλο, παιδεραστή,  Νίκο Γεωργιάδη;» πρώην βουλευτή της ΝΔ και στενό πολιτικό του συνεργάτη ως επικεφαλής του Πολιτικού Σχεδιασμού της ΝΔ, όταν ο ίδιος είχε αναλάβει την προεδρία της ΝΔ.

Και πάμε στο πιο ενδιαφέρον στοιχείο της όλης υπόθεσης: Το σουηδικό πολυκατάστημα ΙΚΕΑ «στο πλαίσιο ευρύτερης προσπάθειας του Ascend Collaborative, μίας σύμπραξης μεταξύ οργανισμών και ιδρυμάτων που έχει αφιερωθεί ειδικά στον σκοπό βελτίωσης της ζωής των προσφύγων στην Ελλάδα», χορήγησε 4 εκατομμύρια ευρώ «για να υποστηρίξει 100 παιδιά-πρόσφυγες με στέγη, ψυχοκοινωνική και νομική υποστήριξη, εκπαίδευση και υπηρεσίες κοινωνικής ένταξης».

Μαντέψτε σε ποια ΜΚΟ τα έδωσε; Ναι, σωστά μαντέψατε: Στην ΜΚΟ «The HOME Project» για «να παράσχει ασφάλεια σε 100 παιδιά τα οποία αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια και τη χώρα τους»

Συνολικά, στους 20 μήνες λειτουργίας της, η The HOME Project, που ιδρύθηκε από το Libra Group το 2016.

Από το 2019, πόσα παιδιά «διαχειρίστηκε» η The HOME Project; Πόσα έχουν εγκατασταθεί στην χώρα μας; Πόσα έχουν προωθηθεί στο εξωτερικό; Πόσων τα ίχνη έχουν χαθεί;, Ποια συνεργασία είχε με το Εθνικό Θέατρο η The HOME Project και πόσα ασυνόδευτα παιδιά ενεπλάκησαν στις καλλιτεχνικές δραστηριότητες του Δ.Λιγνάδη; Ερωτήσεις που απαιτούν άμεσες απαντήσεις...

 

 

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ


11 σχόλια:

  1. Η δημοσιογράφος του Αρείου Πάγου Μάνδρου: «οι αρχαίοι Έλληνες φταίνε για την παιδεραστία του Λιγνάδη».
    Συνεχίζεται η προσπάθεια από δημοσιογράφους για «ξέπλυμα» του κατηγορούμενου για παιδεραστία, Δημήτρη Λιγνάδη.
    Η Ιωάννα Μάνδρου μία ημέρα μετά τα όσα είπε για τους γονείς των θυμάτων του Δ.Λιγνάδη ξανά χτύπησε. Αυτή τη φορά η δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ κατηγόρησε την «αρχαία ελληνική γραμματεία», υποστηρίζοντας πως ο λόγος που ο Λιγνάδης έκανε αυτές τις πράξεις ήταν ότι είχε μπερδέψει το αρχαίο θέατρο με την πραγματικότητα.
    «Αυτός ο άνθρωπος βίωνε ως πραγματικότητα αυτά που η αρχαία ελληνική γραμματεία μας έχει δώσει. Τα βίωνε ως πραγματικότητα. Τα είχε μπερδέψει στο μυαλό του και είχε βάλει σε δοκιμασία τόσα παιδιά», είπε χαρακτηριστικά.
    Μην ξεχνάμε βέβαια πως τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ από την πρώτη ημέρα που ξεκίνησε η υπόθεση Λιγνάδη προσπαθούσαν να υποβιβάσουν την υπόθεση, είτε κάνοντας σχόλια όπως «δεν υπάρχει καμία επίσημη καταγγελία», είτε αποκρύπτοντας επιδεικτικά το όνομα του.
    Αλλά ακόμα και σήμερα προσπαθούν μανιωδώς να βγάλουν από το κάδρο τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ως… πλασιέ της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας συνεχίζει να λειτουργεί το «δεξί χέρι» του Μητσοτάκη! newsbreak.gr

    Έχει αναλάβει εργολαβικά την απόπειρα προσέλκυσης τους στη ΝΔ.
    Τη «σημαία» των σεξουαλικών επιλογών του συνεχίζει να κουνά με κάθε ευκαιρία ο επικεφαλής στο οικονομικό γραφείο του πρωθυπουργού, Αλέξης Πατέλης.
    Αντί να προβάλλει το όποιο έργο του από τη θεσμική του θέση ή να εξηγεί στους Έλληνες τον οικονομικό σχεδιασμό του πρωθυπουργού, ο κ. Πατέλης συνεχίζει να λειτουργεί ως πλασιέ της ΛΟΑΤΚΙ ατζέντας, προωθώντας τη στον δημόσιο διάλογο.
    Τη στιγμή που η χώρα βιώνει τη μεγαλύτερη οικονομική κρίση, ο κ. Πατέλης φροντίζει να βρίσκει χρόνο προκειμένου να επιμορφώσει τους Έλληνες για τη σχέση του με τον σύντροφό του, να κατηχήσει για την αναγκαιότητα του γάμου μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου και να θέσει το ζήτημα της «τεκνοθεσίας» από ζευγάρια του ίδιου φύλου, επιβεβαιώνοντας αυτούς που εδώ και καιρό λένε ότι έχει αναλάβει εργολαβικά την απόπειρα προσέλκυσης των ΛΟΑΤΚΙ ακτιβιστών στο κομματικό «μαντρί» της Νέας Δημοκρατίας, κλέβοντάς τους από το αντίστοιχο όπου τους έχει ο… ΣΥΡΙΖΑ!
    Έχει το «πράσινο φως»
    Είναι σαφές ότι ο κ. Πατέλης έχει το «πράσινο φως» από το Μαξίμου γι’ αυτή του την τακτική, αφού σχεδόν κάθε δημόσια παρέμβασή του έχει την ίδια ακριβώς θεματολογία. Έτσι, λοιπόν, στην τελευταία συνέντευξή του μας ενημέρωσε για τον «κεραυνοβόλο έρωτα» με τον σύντροφό του και είχαμε την ευκαιρία να δούμε φωτογραφίες από τη γαμήλια τελετή τους στην Αγγλία, αλλά και από εκδρομές τους σε μαγευτικά τοπία. Τόνισε, μάλιστα, ότι θα ήθελε να κάνει γάμο και… στην Ελλάδα, καθώς, όπως είπε, πιστεύει στον θεσμό του γάμου.
    Ακολούθησε το γνωστό ηθικοπλαστικό κήρυγμα του δικαιωματισμού, με τον κ. Πατέλη, αφού πρώτα διαβεβαίωσε ότι δεν θέλει παιδιά, να τονίζει ότι «η δημόσια συζήτηση περί υιοθεσίας από ΛΟΑΤΚΙ στην Ελλάδα παραβλέπει κάτι σημαντικό: Παιδιά ΛΟΑΤΚΙ γονιών υπάρχουν ήδη. Και μάλιστα πολλά. Απλώς δεν έχουν τα ίδια δικαιώματα με τα άλλα».
    Αν, μάλιστα, κάποιος λάβει υπόψη του άλλες δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών για το ζήτημα, μπορεί να συμπεράνει ότι δεν αποκλείεται στο επόμενο διάστημα η Νέα Δημοκρατία να φέρει σχετική νομοθεσία.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΚΟΙΜΟΤΑΝ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΟΤΑΝ ΧΩΡΙΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΕΒΑ.

    Στην περίοδο 2007-2008, όταν χωρίζουν ο κύριος Μητσοτάκης με την κυρία Μαρέβα, ο σημερινός πρωθυπουργός φιλοξενείται αρχικά στον φίλο του Αλέξανδρο Αθανασίου, ο οποίος υπάρχει σε μια φωτογραφία στην ορκωμοσία του Μητσοτάκη ως πρωθυπουργού, στο Μαξίμου, μαζί με τις τρεις αδελφές του. Και στη συνέχεια φιλοξενείται στο σπίτι του Νίκου Γεωργιάδη.
    Η ΛΟΥΛΟΥ
    Ο κύριος Αλέξανδρος Αθανασίου πάντα είχε μια μοναδική και καλή φίλη, την κυρία Μαρή, η οποία παντρεύτηκε τον κύριο Σταύρο Παπασταύρου με κουμπάρο τον κύριο Αντώνη Σαμαρά. Ο κύριος Αλέξανδρος Αθανασίου, όπως λένε οι παλιοί συμμαθητές του, είχε το παρατσούκλι «η Λουλού».
    Παραμονές Χριστουγέννων, ο διευθυντής του DEREE ειδοποιεί παράγοντα της ΝΔ να πάει επειγόντος στο γραφείο του στο DEREE, και ταυτόχρονα σπεύδουν εκεί στο γραφείο του κυρίου Χόρνερ Αμερικανοί διπλωμάτες. Ο κύριος Ντέιβιντ Χόρνερ έχει ειδοποιηθεί από τις γερμανικές αρχές ότι συνελήφθη ο κύριος Νίκος Γεωργιάδης μετά από ένταλμα του εισαγγελέα της Μολδαβίας για βιασμούς και κακοποίηση δύο ανηλίκων στη Μολδαβία.
    Ο κύριος Νίκος Γεωργιάδης υποστήριξε στις γερμανικές αρχές ότι εργάζεται για το αμερικανικό ίδρυμα και για αυτό κινητοποιήθηκε όλη η πρεσβεία. Ο κύριος Νίκος Γεωργιάδης καταδικάστηκε σε 28 μηνών φυλάκιση από ελληνικό δικαστήριο, και μετά από χρόνια παραγράφηκε η υπόθεση του αλλά δεν αθωώθηκε.
    (ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΓΙΑΤΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΟΛΗ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΕΝΑ ΑΣΗΜΑΝΤΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟ; ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΔΑ ΠΡΑΚΤΩΡ ΒΑΛΕΡΥ ΠΛΕΗΜ ΕΠ' ΑΥΤΟΥ;
    Η πρώτη επιτυχημένη αποστολή «στρατολόγησης» Βαλερύ Πλέημ στην Αθήνα, όπως γράφει η ίδια στο βιβλίο της:
    «Ασχολούμουν με ένα πολύ έξυπνο και με υψηλές γνωριμίες νέο έλληνα πολιτικό, που απολάμβανε της εμπιστοσύνης ορισμένων από τους πιο υψηλόβαθμους παίκτες του πολιτικού παιχνιδιού» (δεν αναφέρει όνομα).
    Εντύπωση προκαλεί η προθυμία με την οποία «Έλληνες πολιτικοί, επιστήμονες, επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι και κοσμικοί της συμφοράς, σπεύδουν να παραδοθούν στην αγκαλιά της CΙΑ, για να αποκομίσουν τα κέρδη της επιτυχίας και της ανέλιξης».
    http://zenonpapazaxos.blogspot.com/2021/01/cia.html)
    ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ
    Ο κύριος Μητσοτάκης, έχοντας πάντα λατρεία στον κύριο Νίκο Γεωργιάδη, τον προσέλαβε διευθυντή στο πολιτικό γραφείο του στο Παγκράτι. Στη συνέχεια, όταν έγινε αρχηγός της ΝΔ, τον έφερε μαζί του στα γραφεία της ΝΔ. Τον τοποθέτησε στη Γραμματεία Σχεδιασμού και Προγράμματος, αλλά μετά από σύγκρουση με τον κύριο Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ο κύριος Νίκος Γεωργιάδης δεν εμφανίστηκε ποτέ ξανά στη ΝΔ.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συνεδριάζει σήμερα το «υπουργικό συμβούλιο» του Κούλη: Εδώ ο κόσμος καίγεται…Κυριώτερο θέμα το νομοσχέδιο για τα ζώα συντροφιάς…
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
    2. Ο Λιγνάδης έκανε μαθήματα ορθοφωνίας στον «πρωθυπουργό» Κυριάκο Μητσοτάκη…
      (Που; Στο σπίτι του Κούλη ή αλλού; Δεν φοβόταν ο Κούλης για τα παιδιά και την γυναίκα του;).
      Για να μιλάει πιο καθαρά ο Κούλης στην τηλεόραση, στους ανόητους υπουργούς και βουλευτές του, στους ξένους συνομιλητές του και για να τον καταλαβαίνουν τι λέει, πήρε μαθήματα ορθοφωνίας από τον Λιγνάδη. (Πόσα;). Και σ’ αυτό απέτυχε ο Λιγνάδης και πρέπει να πληρώσει. Αυτό είναι το σοβαρότερο αμάρτημα του Λιγνάδη.
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
  4. Ο Μητσοτάκης «αγκαλιάζει» τον Λιγνάδη – Γεραπετρίτης: «Δεν πρόκειται να ψάξουμε τα τηλέφωνα και το σπίτι του Λιγνάδη». Κυβέρνηση ανώμαλων παιδεραστών.
    Συνεχίζεται η «περίεργη» προστασία της ελληνικής κυβέρνησης και τους στενού περιβάλλοντος του Μαξίμου στον κατηγορούμενο για παιδεραστία Δημήτρη Λιγνάδη, εκλεκτού του πρωθυπυοργού για τη θέση του διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου.
    Συγκεκριμένα, ένας από τους στενότερους συνεργάτες του πρωθυπουργού, ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης χθες στη Βουλή δήλωσε πως η κυβέρνηση αντιμετώπισε «θεσμικά» τον Λιγνάδη και πως «δεν πρόκειται» να δώσει εντολές για κατ' οίκον έρευνες και άρση τηλεφωνημάτων του, παρόλο που υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι συμμετείχε σε κύκλωμα παιδεραστίας!
    Συγκεκριμένα ο κ.Γεραπετρίτης δήλωσε:
    «Η κυρία Μενδώνη λοιπόν ζήτησε την παράιτηση του κυρίου Λιγνάδη η οποία υπεβλήθη αμέσως, έρετε όμως ποια είναι η διαφορά μας, η διαφορά μας είναι η εξής ότι εμείς επειδή έχουμε μία θεσμική αντίληψη των πραγμάτων δεν θα βγάζαμε τον κύριο Λιγνάδη εκείνη την ημέρα, δεν θα τον εκθέταμε με τον τρόπο που εσείς θα πράττατε σε μία ανάλογη περίπτωση»,
    «Γιατί δεν τον διαπομπέψαμε ενώ δεν υπήρχε καμία επώνυμη καταγγελία, αυτό ζητάτε αλλά αυτό δεν έγινε γιατί η Ελλάδα με αυτή την κυβέρνηση διατηρεί το συνταγματικό τεκμήριο του κράτους δικαίου, ο κ.Λιγνάδης αποχώρησε ως όφειλε και οδηγήθηκε λίγες ημε΄ρες μετά στη δικαιοσύνη, αλλά δεν τον διαπομπέψαμε, δεν τον ρίξαμε στα σκυλιά δεν πήγαμε στο δικαστήριο να ζητήσουμε να του επιβληθούν κυρώσεις, ακολουθήσαμε την οδό που το σύνταγμα επιβάλλει»
    «Αυτή η κυβέρνηση εντολές για κατ' οίκον έρευνες, εντολές για άρση τηλεφωνημάτων δεν πρόκειται να κάνει ποτέ(!), αυτά τα ξεχάσαμε στις εκλογές του 2019».
    Φυσικά αυτά που λέει ο υπουργός Επικρατείας δεν ισχύουν, υπήρξε επώνυμη καταγγελία από τις 6 Φεβρουαρίου του 2020 με τη συνέντευξη του Νίκου Σ., αλλά η δικαιοσύνη για κάποιο περίεργο λόγο αρνήθηκε να παρέμβει, όπως και η κυβέρνηση, παρά μόνο όταν ήρθαν άλλες δύο καταγγελίες εκ των οποίων η μία δεν είχε παραγραφεί, στις 20 Φεβρουαρίου.
    Μάλιστα έντονες φήμες είχαν βγει αρκετές βδομάδες πριν την παραίτηση Λιγνάδη, αλλά και πάλι η κυβέρνηση αρνήθηκε να ζητήσει καν την παραίτηση του, ακόμα και όταν ο ίδιος παραιτήθηκε τον κάλυψε σύσσωμη η κυβέρνηση που έκανε λόγο για «προσωπικούς λόγους παραίτησης»(!) με τη συνοδεία φυσικά των φιλοκυβερνητικών ΜΜΕ.
    Με λίγα λόγια για 14 ημέρες η κυβέρνηση «σφύριζε» αδιάφορα σε καταγγελίες για παιδεραστία, εναντίον ενός ανθρώπου ο οποίος μάλιστα είχε παρελθόν, ενώ τώρα αρνείται σθεναρά ν' ανοίξουν τα τηλέφωνά του και να ψαχθεί το σπίτι του για αποτυπώματα και dna!
    Και το ερώτημα που καίει όλη την κοινωνία είναι ένα: Γιατί;
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τούρκος ναύαρχος: «Η Ελλάδα του Μητσοτάκη υποκατάστατο κράτος - Της δίνουν εντολές».
    «Το ερευνητικό πλοίο "TCG Çeşme" ξεκίνησε την επιστημονική και τεχνική του έρευνα σε διεθνή ύδατα στο βόρειο τμήμα του Αιγαίου. Στο πλαίσιο του ετήσιου προγραμματισμένου προγράμματος δραστηριοτήτων του το πλοίο, το οποίο θα πραγματοποιήσει επιστημονική και τεχνική έρευνα έως τις 2 Μαρτίου, παρενοχλήθηκε από μαχητικά αεροσκάφη της Ελλάδας.
    Τέσσερα αεροσκάφη F-16 της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας πλησίασαν το TCG Cesme στα δυτικά του νησιού της Λήμνου. Ένα από τα μαχητικά αεροσκάφη εκτόξευσε θερμοβολίδες σε απόσταση 2 ναυτικών μιλίων από το TCG Cesme.
    Οι πηγές του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας δήλωσαν ότι δόθηκε η απαραίτητη απάντηση για την παρενόχληση ελληνικών πολεμικών αεροσκαφών από υψόμετρο 1000 μέτρων», ανέφερε ο Γκουρντενίζ για το περιστατικό.
    Eνώ πρόσθεσε πως «Προφανώς κάποιος δίνει εντολή στην Ελλάδα. Δεν μπορώ να εξηγήσω αυτήν την κατάσταση με οποιονδήποτε άλλο τρόπο. Η Ελλάδα είναι ένα υποκατάστατο κράτος, δεν μπορεί να λάβει την ίδια απόφαση. Η Ελλάδα έχει γίνει μια πλήρης αμερικανική αποικία. Τα σεισμικά πλοία είναι δραστηριότητες που σχετίζονται με κυρίαρχα δικαιώματα για την υφαλοκρηπίδα.»
    Ενώ συνέχισε υποστηρίζοντας πως «Τώρα, το έργο που κάνει το πλοίο μας στο Cesme σίγουρα δεν είναι αντίθετο με το πρωτόκολλο της Βέρνης της 11ης Νοεμβρίου 1976. Με το πρόσχημα ότι τα πολεμικά αεροπλάνα της πετούν, η προσοχή πρέπει να απομακρυνθεί από την Ανατολική Μεσόγειο στην Τουρκία.
    Το μήνυμα που δίνεται στην πραγματικότητα είναι ένα στρατηγικό μήνυμα. "Είμαι πραγματικά μια χώρα κατεχόμενη από τις ΗΠΑ και τη Γαλλία και θέλω να τραβήξω την ενέργειά σας από την Ανατολική Μεσόγειο και και να την μεταφέρω εδώ". Αυτό είναι το μήνυμα. Όσοι έλαβαν αυτήν την απόφαση είναι σίγουροι...»
    Αναφορικά με τη ρίψη εικονικού βλήματος από τα αεροσκάφη, ο λόγος που το κάνουν αυτό είναι: «Χρησιμοποιώ το εργαλείο μου για να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, αλλά αντιλαμβάνομαι πώς το αντιλαμβάνεστε. Σας δίνει το μήνυμα ότι μπορώ να εκτοξεύσω πραγματικό βλήμα στο μέλλον. Είναι σαν ένα άτακτο παιδί που σκάει κροτίδα μπροστά από ένα σπίτι.»
    Ζ.Π.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Μητσοτάκης των παιδεραστών ετοιμάζει «νόμο Ερντογάν» ελέγχου των social media για να μη σχολιάζουν οι πολίτες την υπόθεση Λιγνάδη!
    Σύμφωνα με πληροφορίες η κυβέρνηση ετοιμάζει λογοκριτικό νόμο «αλά Ερντογάν» για τα social media, λόγω της έκτασης που πήρε η υπόθεση Λιγνάδη, η οποία την κάνει να αισθάνεται (τουλάχιστον) άβολα.
    Συγκεκριμένα χιλιάδες πολίτες στα social media ρωτούν επίμονα για τους λόγους που έγιναν προσπάθειες συγκάλυψης της υπόθεσης Λιγνάδη από την κυβέρνηση, για τις στενές σχέσεις του πρωθυπουργού μαζί του καθώς και με τον πρώην στενότατο συνεργάτη του, καταδικασμένο για παιδεραστία, Νίκο Γεωργιάδη, όπως επίσης και για τον ρόλο ΜΚΟ του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος στην υπόθεση.
    Μάλιστα τις πρώτες ώρες της αποκάλυψης της υπόθεσης βγήκε στο twitter και το hashtag #ΝΔ_παιδεραστές, κάτι που για άγνωστο λόγο προκάλεσε πανικό στο Μαξίμου.
    Σε κανένα από αυτά τα ερωτήματα, το Μαξίμου ή η κυβέρνηση δεν έχει δώσει απαντήσεις και ούτε θέλει να δώσει, γι' αυτό είναι έτοιμη να φέρει λογοκριτικό νομοσχέδιο για τα social media, όπως δηλαδή στην Τουρκία του Ερντογάν, όπου πιθανώς οι χρήστες θα διώκονται ποινικά αν σχολιάζουν τον πρωθυπουργό!
    Άλλωστε η συζήτηση που κάλεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης αύριο στη Βουλή θα είναι για το «επίπεδο του δημόσιου διαλόγου», προετοιμάζοντας το έδαφος. Την ίδια ώρα τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ σε άρθρα και εκπομπές δηλώνουν πως «Πρέπει ν'αλλάξουν πολλά και στο νομικό πλαίσιο», προαναγγέλλοντας ουσιαστικά το λογοκριτικό νομοσχέδιο.
    Μάλιστα ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπυοργώ Άκης Σκέρτσος, δήλωσε πως η επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη για το σκάνδαλο Λιγνάδη, αποτελούν «απόπειρα επίθεσης σε θεσμούς του πολιτεύματος»!
    Με λίγα λόγια ο πρωθυπουργός δεν μπορεί να ρωτάται από τους πολίτες για τις σχέσεις του και για τον λόγο που προσπαθεί να συγκαλύψει (και σύμφωνα με την αντιπολίτευση) μία υπόθεση παιδεραστίας;
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πρώην σύμβουλος Κ.Καραμανλή: «Γιατί ο Μητσοτάκης ανέλαβε τα ασυνόδευτα; - Φέρει τεράστια πολιτική ευθύνη».
    Ο πρώην γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού του Κώστα Καραμανλή, Κώστας Καραχάλιος σε συνέντευξή του σε τηλεοπτική εκπομπή έθεσε το ερώτημα για τον λόγο που ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέλαβε όλες τις αρμοδιότητες για τους ανήλικους ασυνόδευτους μετανάστες, κάποιοι από τους οποίους φαίνεται σύμφωνα με τα ΜΜΕ να «σπρώχνονταν» στον Λιγνάδη από ΜΚΟ.
    Στη συνέντευξή του ο κ. Καραχάλιος αναφέρει συγκεκριμένα: «αυτή την αρμοδιότητα για τα ασυνόδευτα παιδιά την πήρε απευθείας ο κ. Μητσοτάκης στο γραφείο του. Ξέρετε ποιές είναι οι δύο αρμοδιότητες που έχει ο κ. Μητσοτάκης απευθείας από τις εκατοντάδες που έχει η κυβέρνηση; Την ΕΥΠ που και εδώ τίθεται ζήτημα Δημοκρατίας και την υπόθεση των μεταναστών. Έφτιαξε ειδική γραμματεία κάτω από τον κ. Σκέρτζο που είναι το δεξί του χέρι και έβαλε την κυρία Ειρήνη Αγαπιδάκη, φίλη Δοξιάδη και Λιγνάδη να είναι υπεύθυνη».
    «Γιατί ποινικοποιούνται οι φιλίες;» τον ρωτάει ο δημοσιογράφος.
    «Οι δομές αυτές φέρεται ότι πέρνανε τα παιδιά τα πηγαίναν στο θέατρο, για να τους κάνει μαθήματα θεατρικής παιδείας κατά παρέκκλιση ο κ. Λιγνάδης» τονίζει ο τέως σύμβουλος του κ. Καραμανλή.
    «Άρα κατά τη γνώμη σας αφού δεν ποινικοποιούνται οι φιλίες, υπάρχει κύκλωμα», αυτό λέτε, επιμένει ο δημοσιογράφος.
    Και ο κ. Καραχάλιος απαντάει:
    «Εγώ βάζω το ερώτημα αν πρέπει να εξεταστεί, αλλά επειδή με ρωτήσατε για την ευθύνη, σαφέστατα έχει την πολιτική ευθύνη. Θα μπορούσε να πάρει στο γραφείο του, νομίζω το είχε κάνει ο κ. Τσίπρας, το ζήτημα των επενδύσεων. Θα μπορούσε να πάρει στο γραφείο, νομίζω το είχε κάνει ο κ. Κώστας Καραμανλής, το ζήτημα ευρύτερα του Πολιτισμού, γιατί τότε είχαμε Ολυμπιακούς Αγώνες. Θα μπορούσε να πάρει στο γραφείο του το θέμα του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, νομίζω το είχε κάνει ο Λ. Παπαδήμος, γιατί η προτεραιότητα ήταν τότε το θέμα του Μνημονίου και των δημοσίων εξόδων.
    Ο κ. Μητσοτάκης γιατί διαλέγει την ΕΥΠ δεν υπάρχουν αρμόδιοι φορείς; Ο κ. Μητσοτάκης γιατί διαλέγει τα ασυνόδευτα; Από τις εκατοντάδες δραστηριότητες που έχει το ελληνικό κράτος αυτές ήταν οι προτεραιότητες; Έχουμε έλεγχο της πληροφορίας και έλεγχο των ασυνόδευτων; Αν λοιπόν αυτός ήθελε να έχει έλεγχο των ασυνόδευτων η πολιτική του ευθύνη είναι υπέρμετρη για τα συγκεκριμένα θέματα. Εγώ αυτό λέω».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θεσσαλονίκη: Ποινή φυλάκισης 9 μηνών σε Έλληνα γιατρό για αντιεβραϊκή επιγραφή στο ιατρείο του. «Οι Εβραίοι είναι ανεπιθύμητοι».

    Tο (λαϊκό δικαστήριο) Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, επέβαλλε ποινή φυλάκισης 9 μηνών σε 64χρονο γιατρό που είχε συλληφθεί τον Μάρτιο του 2014, επειδή ανήρτησε αντιεβραϊκή επιγραφή στο ιατρείο του.
    Η υπόθεση έφτασε εκ νέου στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης μετά από αναίρεση που κατέθεσε ο ίδιος -και έγινε δεκτή- κατά της προηγούμενης απόφασης, ζητώντας να του αναγνωριστεί ένα επιπλέον ελαφρυντικό, εκτός απ' αυτό του πρότερου έντιμου βίου που είχε λάβει.
    Υπό αυτές τις συνθήκες, το δικαστήριο δεν μπήκε στην ουσία της υπόθεσης αλλά εξέτασε μόνο τις προϋποθέσεις χορήγησης του ελαφρυντικού της μεταγενέστερης καλής συμπεριφοράς, το οποίο τελικά έλαβε, πετυχαίνοντας έτσι την μείωση της ποινής από φυλάκιση 14 μηνών σε 9, με τριετή αναστολή.
    Στο δικαστήριο κατέθεσε ένα από τα πρόσωπα που τον είχαν καταγγείλει, τονίζοντας ότι έκτοτε ο 64χρονος δεν έχει δώσει άλλα δικαιώματα. Ο 64χρονος από την πλευρά του αρνήθηκε πάλι ότι ανάρτησε την επιγραφή, που σύμφωνα με τη δικογραφία ανέφερε στα γερμανικά «Οι Εβραίοι είναι ανεπιθύμητοι», λέγοντας ότι κάποιος άλλος την κρέμασε χωρίς να τον αντιληφθεί.
    Ο ίδιος είχε καταδικαστεί για παράβαση του νόμου περί φυλετικών διακρίσεων, όπως επίσης για οπλοκατοχή, επειδή στο σπίτι του βρέθηκαν μαχαίρια και ξιφίδια, για τα οποία είχε πει πως είναι συλλεκτικά.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΤΑΝ ΠΑΣΧΕΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑΤΙΒΙΣΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ. Δένδιας: «Τα καίρια ζητήματα της εποχής υπερβαίνουν τα εθνικά σύνορα - Χρειαζόμαστε παγκόσμιες λύσεις».
    Ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας σε παρέμβασή του στη διαδικτυακή Υπουργική συνάντηση των κρατών της Συμμαχίας για την Πολυμέρεια τόνισε ότι οι παγκόσμιες προκλήσεις χρειάζονται παγκόσμιες λύσεις.
    Το ίδιο ισχύει και για την κλιματική αλλαγή, σημείωσε ο κ. Δένδιας. Σε αυτό το πλαίσιο, υπενθύμισε συναφώς και την πρωτοβουλία που ανέλαβε η χώρα μας διοργανώνοντας, τον Ιούνιο του 2019 στην Αθήνα, Διεθνή Διάσκεψη με αντικείμενο τις συνέπειες της κλιματικής αλλαγής στην πολιτιστική κληρονομιά και προανήγγειλε την ετοιμότητα της χώρας μας να φιλοξενήσει σύνοδο υψηλού επιπέδου για το θέμα, ευθύς μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες λόγω πανδημίας.
    Ο υπουργός Εξωτερικών επισήμανε, επίσης, την ανάγκη εξασφάλισης του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της ελευθερίας της έκφρασης στη νέα ψηφιακή εποχή, που προσφέρει σημαντικά οφέλη, αλλά ενέχει και σοβαρούς κινδύνους.
    Επιπροσθέτως, τόνισε ότι η παγκόσμια διάσταση των νέων δυνατοτήτων και προκλήσεων απαιτεί παγκόσμιες λύσεις, οι οποίες θα πρέπει να λαμβάνουν υπόψη και να εξασφαλίζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα σε όλο τον κόσμο, ώστε κανείς να μην μείνει πίσω.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...