ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

16 Φεβρουαρίου 2021

Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ ΔΑΝΙΗΛ ΚΟΕΝ ΜΠΕΝ ΝΤΙΤ βραβεύθηκε από το πανεπιστήμιο Αθηνών, γιατί βίαζε αγοράκια και κοριτσάκια των γκοΐμ, πέντε χρονών.

 

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΟΛΗ ΚΑΡΛΣΡΟΥΗ. ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ. Η ΜΕΘΟΔΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ. ΠΟΙΟΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΥΛΕΤΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΡΑΤΣΑ ΜΑΣ.

 

 

ΒΙΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ: ΠΕΝΤΕ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΕΒΡΑΙΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ CIA, ΜΕ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΛΟΝ. Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ.

 

 

 

 Γεννήθηκε το 1945 στο Μοντωμπάν  στη νότια Γαλλία από πατέρα Γερμανοεβραίο και μητέρα Γαλλίδα. Θα επιλέξει σε ηλικία 18 ετών την γερμανική υπηκοότητα για να αποφύγει την στρατιωτική θητεία.

Μέλος της Αναρχικής Ομοσπονδίας.  Από τους πρωταγωνιστές των γεγονότων του Μάη 1968  θα εκδιωχθεί από το γαλλικό έδαφος και θα του απαγορευτεί η είσοδος μέχρι το 1978.

Το 1984 θα ενταχθεί στους γερμανούς  πράσινους. Το 1989  θα εκλεγεί αντιδήμαρχος Φρανκφούρτης και το 1994 ευρωβουλευτής. Το 1999 θα ηγηθεί της ευρωλίστας των γάλλων  πράσινων αλλά το 2004 θα επανεκλεγεί στη Γερμανία.

Από το 2002 είναι συν-πρόεδρος, μαζί με την Μόνικα  Φρασόνι, της κοινοβουλευτικής ομάδας Πρασίνων στο Ευρωκοινοβούλιο.

ΤΟ  ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ  ΑΘΗΝΩΝ  ΒΡΑΒΕΥΕΙ  ΤΟΥΣ  ΕΒΡΑΙΟΥΣ  ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ

 



Τον Φεβρουάριο του 2012 αναγορεύθηκε σε επίτιμο διδάκτορα του πανεπιστημίου  Αθηνών...

Ο Κον-Μπεντίτ έχει κάνει μια σειρά από προκλητικές δηλώσεις σχετικά με το «σεξ με τα παιδιά» στη δεκαετία του 1970 και στις αρχές της δεκαετίας του 1980, κυρίως το 1975 στο βιβλίο του The Great Bazaar (Der grosse Basar), όπου περιγράφει ερωτικές συναντήσεις με παιδιά πέντε ετών την εποχή που ήταν δάσκαλος σε ένα αντι-αυταρχικό νηπιαγωγείο:

«Το φλερτ μου με όλα τα παιδιά απέκτησε σύντομα μια ερωτική τροπή. Μπορούσα κανονικά να νιώσω, πώς τα μικρά κοριτσάκια από την ηλικία των πέντε ετών είχαν ήδη μάθει να μου την πέφτουν...».

«Μου συνέβη αρκετές φορές, κάποια παιδιά να μου ανοίγουν το φερμουάρ και να αρχίζουν να με χαϊδεύουν. Ανάλογα με την περίπτωση αντιδρούσα και διαφορετικά, αλλά η επιθυμία τους με προβλημάτιζε. Τα ρωτούσα: ‘Γιατί δεν παίζετε μεταξύ σας, γιατί διαλέγετε εμένα και όχι κάποια άλλα παιδιά;  Όμως, όταν επέμεναν, τα χάιδευα κι εγώ. Κατηγορήθηκα ότι είμαι ένας διεστραμμένος, και υπήρχαν γράμματα στο Δημοτικό Συμβούλιο, που ρωτούσαν αν πληρωνόμουν από το δημόσιο. Ευτυχώς είχα συνάψει συμβόλαιο απευθείας με το διοικητικό συμβούλιο των γονέων, αλλιώς θα είχα απολυθεί ...»

Έχει κατηγορηθεί ότι υποστηρίζει την παιδοφιλία τουλάχιστον από το 2001. Η διαμάχη αυτή ξαναήρθε στην επιφάνεια το 2013 όταν ο Κον-Μπεντίτ θα λάμβανε το βραβείο Theodor Heuss. Υπήρξε μια διαδήλωση από ακτιβιστές κατά της παιδοφιλίας. Ο πρόεδρος του   Ομοσπονδιακού  Συνταγματικού  Δικαστηρίου  της  Γερμανίας αναφέρει  ότι  το  παραπάνω  βιβλίο  ήταν  ο λόγος  για την άρνησή του  να  του  δώσει  το  βραβείο. 
Η υπόθεση προκάλεσε ευρύτερη έρευνα για τον ακτιβισμό υπέρ της παιδοφιλίας που επικρατούσε στο γερμανικό  πράσινο  κόμμα  κατά τη δεκαετία του 1980.

Ο   Κοέν-Μπεντίτ σε ένα γαλλικό τηλεοπτικό πρόγραμμα το 1982,  περιέγραψε πως γδύθηκε ερωτικά από ένα πεντάχρονο παιδί.   
Είπε  ότι το «βρίσκει θαυμάσιο όταν ένα πεντάχρονο κορίτσι αρχίζει να γδύνεται και ότι είναι ένα «τρελά ερωτικό παιχνίδι».




ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ  ΤΟΥ:   
ΔΕΝ  ΔΟΥΛΕΨΕ  ΠΟΤΕ  ΤΟΥ.

ΔΙΑΣΗΜΗ  ΦΡΑΣΗ  ΤΟΥ:  «ΤΑ  ΣΚΟΠΙΑ  ΕΙΝΑΙ  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ».
 
 
 
ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

2 σχόλια:

  1. ''Η Ελλάδα να διεκδικήσει 17 αμφισβητούμενα νησιά κοντά στις Τουρκικές ακτές'' . Πρόταση ''βόμβα'' από τον Έλληνα Ναύαρχο ε.α. Βασίλη Πολίτη.
    Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2021

    Για πρώτη φορά ακούγεται στη χώρα μας κάτι, που θα έπρεπε εδώ και χρόνια να ήταν το δόγμα της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής.
    ''Η Ελλάδα θα πρέπει να διεκδικεί!'' Ποτέ δεν το κάναμε αυτό ως κράτος. Η Τουρκία από την άλλη όχι μόνο διεκδικεί, αλλά πλέον θέλει να δημιουργήσει τετελεσμένα σε Αιγαίο και Α. Μεσόγειο.
    Ο Ναύαρχος ε.α. Βασίλης Πολίτης, έδωσε συνέντευξη στο δελτίο Kontra News 10 με τον Κωνσταντίνο Μαραβελίδη.
    Εκεί είπε μία μεγάλη αλήθεια: ''Και η Ελλάδα να διεκδικήσει 17 αμφισβητούμενα νησιά κοντά στις Τουρκικές ακτές.''
    Και εμείς πρέπει να έχουμε απαιτήσεις. Στην επόμενη συνάντηση που θα γίνει για τις διερευνητικές να απαιτήσουμε και εμείς από την Τουρκία.''
    https://youtu.be/locZSEtQ5WU
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Ιμπραήμ όταν ήρθε να καταστείλει την Επανάσταση είχε φέρει μαζί του και αποίκους. Αφού θα μας έσφαζε, για να σιγουρέψει την εξάπλωση του Ισλάμ, θα τους εγκαθιστούσε σαν τους σημερινούς «πρόσφυγες» στην Ελλάδα. Δεν το κατόρθωσε γιατί φέρθηκε ανόητα. Δεν χρειαζόταν κόπους, αλλά τρόπους.
    Αυτό που χρειαζόταν ήταν τα κατάλληλα τουρκοκάναλα ΜΜΕ με τους κατάλληλους ιδιοκτήτες και δημοσιογράφους, τους κατάλληλους δάσκαλους και καθηγητές «διανοητές» στην παιδεία, μερικές ΜΚΟ, ένα - δύο ΕΛΙΑΜΕΠ, ένα χρηματοδότη Σόρος, μερικές μασονικές στοές και ορισμένους κοτζαμπάσηδες πολιτικούς με τα παιδιά και τα εγγόνια τους.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...