ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

22 Φεβρουαρίου 2021

Συνελήφθη ο εκδότης Στέφανος Χίος από την Κρατική Ασφάλεια για ένα πρωτοσέλιδο της εφημερίδας του. Η «Εθνική Συντονίστρια για τα προσφυγόπουλα», ο εργοδότης της Τ.Σόρος και η Solidarity Now.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΧΙΟΣ: "ΜΕ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΝΑ ΑΣΕΛΓΕΙ ΣΕ ΑΓΟΡΙΑ". 14 αστυνομικοί για τον δημοσιογράφο που έχει ακόμα νωπά τα τραύματα από την πρόσφατη ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ!

 Imatge

ΓΙΑΤΙ ΚΟΥΒΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΟΥΣ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ; Η υπεύθυνη αξιωματούχος της ΕΕ για τους "πρόσφυγες" Ylva Johansson: «Χρειαζόμαστε αυτούς τους ανθρώπους, επειδή η Ευρώπη είναι μια γηράσκουσα κοινωνία. Η κάθε χώρα θα λαμβάνει 10 χιλιάδες ευρώ από τον προϋπολογισμό για κάθε προσφυγόπουλο».

 

 Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ ΔΑΝΙΗΛ ΚΟΕΝ ΜΠΕΝ ΝΤΙΤ βραβεύθηκε από το πανεπιστήμιο Αθηνών, γιατί βίαζε αγοράκια και κοριτσάκια των γκοΐμ, πέντε χρονών.

 Σφίγγει ο κλοιός των ευθυνών: Η «Εθνική Συντονίστρια για τα προσφυγόπουλα»,  ο εργοδότης της Τ.Σόρος και η Solidarity Now | Pronews

 

Ο  ΚΟΥΛΗΣ  ΔΕΝ  ΦΕΥΓΕΙ  ΜΕ  ΤΙΠΟΤΑ. 

ΘΑ  ΦΥΓΕΙ, ΜΟΝΟ  ΟΤΑΝ  OI  ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ  ΒΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ  ΑΚΟΜΗ  ΠΙΟ  ΣΑΠΙΟ,  ΓΙΑ  ΝΑ  ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ.

 ΑΠΟ  ΤO  PRONEWS

Άνδρες της Κρατικής Ασφάλειας (!) συνέλαβαν το μεσημέρι της Δευτέρας τον δημοσιογράφο και εκδότη, Στέφανο Χίο μετά από από άρθρο κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για το σκάνδαλο της παιδοφιλίας.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα makeleio.gr ο συλληφθείς εκδότης οδηγήθηκε στα γραφεία της Κρατικής Ασφάλειας, στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Ιδού σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Μακελειό», το οποίο αναφέρεται με δεικτικό τρόπο στο σκάνδαλο.

Να σημειώσουμε ότι η σύλληψη του Στέφανου Χίου γίνεται μερικούς μήνες μετά την απόπειρα δολοφονίας του έξω από το σπίτι του, όταν πυροβολήθηκε στον λαιμό και στο στήθος από άγνωστους παρακρατικούς δράστες.

 

 

 

Η «Εθνική Συντονίστρια για τα προσφυγόπουλα», ο εργοδότης της Τ.Σόρος και η Solidarity Now

 

Σε μία κίνηση «ξεκάρφωμα» που υπαγορεύθηκε από το Μέγαρο Μαξίμου στο οποίο άλλωστε διοικητικά υπάγεται απ'ευθείας, η Ειδική Γραμματέας Προστασίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων Ειρήνη Αγαπηδάκη, η περίφημη «Εθνική Συντονίστρια» στο κυβερνητικό σχέδιο για τα «ασυνόδευτα προσφυγόπουλα», κατέθεσε υπόμνημα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών, σχετικά με τη εμπλοκή «δομών ανήλικων προσφύγων σε μαθήματα στο θέατρο του Λιγνάδη». 

Βέβαια, δεν ζητεί να διερευνηθεί η περίοδος Μητσοτάκη, όπου ο ηθοποιός και σκηνοθέτης είχε διοριστεί καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου «για λόγους δημοσίου συμφέροντος» (!), αλλά ζητεί να διερευνηθεί η περίοδος που ο Λιγνάδης ήταν απλός πολίτης, επί ΣΥΡΙΖΑ το 2018 και δεν είχε δυνατότητα να αγγίζει τις δομές με τα ανήλικα.

Zητά να διερευνηθεί αν ο Λιγνάδης έκανε εγκλήματα, αλλά πριν αποκτήσει το «όπλο» του διορισμένου από την κυβέρνηση, στελέχους!

Γιατί το έκανε αυτό, πλην της εντολής του Μαξίμου; Μήπως υπήρξαν καταγγελίες κατά της ΜΚΟ Solidarity Νow του Τζορτζ Σόρος (που διοικεί η εξαδέλφη του πρωθυπουργού, Νίκη Λυμπεράκη).

Κι έρχεται τώρα η Ε.Αγαπηδάκη, που ήταν υπάλληλος του Τ.Σόρος και εν συνεχεία ανέλαβε να συντονίσει την εγκατάσταση στην Ελλάδα ασυνόδευτων παιδιών, με την ίδρυση σχετικής Γενικής Γραμματείας από τον πρωθυπουργό, η οποία υπάγεται απ'ευθείας στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, να προβαίνει σε κίνηση «αθώωσης» της Solidarity Now που επίσης ανήκει στον Τζορτζ Σόρος, αλλά και της εξαδέλφης του πρωθυπουργού! 

Πόσο τυχαία είναι όλα αυτά;

Εκτός βέβαια, από το αυτoνόητο: Ότι αν υπήρξαν κακοποιήσεις και εξαφανίσεις ασυνόδευτων παιδιών επί των ημερών της, η Ε.Αγαπηδάκη έχει ακέραιες ποινικές ευθύνες.

Πόσα ασυνόδευτα παιδιά έχουν εξαφανιστεί; Θα μας πει; Πόσα καταγράφηκαν και πόσα δεν ξέρουν αυτή την στιγμή που βρίσκονται; Ζουν;

Ή ο σωλήνας που τα βίαζε ο Δ.Λιγνάδης προχώρησε πιο μέσα στο κορμάκι τους;

Και γιατί τόση πρεμούρα να «αθωώσει» την ΜΚΟ Solidarity Now;

Μήπως διότι η Ειρήνη Αγαπηδάκη, ψυχολόγος στο επάγγελμα η οποία ανακοινώθηκε ως «Εθνική Συντονίστρια» στο κυβερνητικό σχέδιο για τα «ασυνόδευτα προσφυγόπουλα», βάσει των στοιχείων του βιογραφικού της, ήταν υπάλληλος... του Τζορτζ Σόρος; Και άρα ενδιαφέρεται σφόδρα για την αθώωση της ΜΚΟ του Τ.Σόρος;

Συγκεκριμένα η Ειρήνη Αγαπηδάκη ήταν Λέκτορας Δημόσιας Υγείας στην Ιατρική Σχολή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, το οποίο ανήκει σε fund, ιδιοκτησίας του Τζορτζ Σόρος, όπως αποκάλυψε το pronews.gr στις 25 Νοεμβρίου 2019.

Από όλη την Ελλάδα επιλέχθηκε αυτή για να «συντονίσει» την εγκατάσταση στην χώρα 6.000 παιδιών μουσουλμάνων που μυστηριωδώς βρέθηκαν ασυνόδευτα στην Ελλάδα!

Να τονίσουμε ότι ο τίτλος της «Εθνικής Συντονίστριας» είναι ανώτερος από αυτόν του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, ισότιμος με αυτόν υπουργού και όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, «θα αναφέρεται κατ'ευθείαν στο πρωθυπουργικό γραφείο»! 

Δηλαδή όταν μιλάμε για πρωθυπουργικές πολιτικές ευθύνες είναι πολύ συγκεκριμένο αυτό: Για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα που είχαν πέσει θύμα του Δ.Λιγνάδη, υπεύθυνο ήταν το γραφείο του πρωθυπουργού, κατόπιν απόφασης του ιδίου του πρωθυπουργου, όπως είδαμε, ο οποίος είχε διορίσει την πρώην υπάλληλο του Τ.Σόρος Ειρήνη Αγαπηδάκη, ως Ειδική Γραμματέα Προστασίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων.

Και βιαστής τους ήταν ο Δ.Λιγνάδης, ο οποίος επίσης διορίστηκε με πρωθυπουργική εντολή «για λόγους δημοσίου συμφέροντος» στο Εθνικό Θέατρο, καταργώντας μάλιστα τον σχετικό διαγωνισμό (για την φιλία με τον άλλο παιδόφιλο πρώην βουλευτή της ΝΔ και υπεύθυνος Πολιτικού Σχεδιασμού της ΝΔ, Ν.Γεωργιάδη, έχουμε κάνει ήδη τις σχετικές αποκαλύψεις).

Και φυσικά επί δύο εβδομάδες μέχρι την παραίτησή του καλυπτόταν «με νύχια και με δόντια» από την κυβέρνηση και τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ

 

 

ΤΡΑΓΚΑΣ   Η γνωστή ρητορική Τράγκα, (λέει αρκετές αλήθειες  αναμεμειγμένες με ψέματα), χωρίς κανένα σκοπό πέραν του φθηνού εντυπωσιασμού.  Πάντως  μαθαίνουμε  αρκετά  απ' αυτόν,  αρκεί  να  έχουμε  κριτικό  βλέμμα.

ΤΡΑΓΚΑΣ:  "Γύρω του και στη διάρκεια της ζωής του, ο κύριος Μητσοτάκης είναι συνεχώς ή επιλέγει ανθρώπους που κινούνται μεταξύ ενήλικης και ελεύθερης ομοφυλοφιλίας και παράνομης κακουργηματικής παιδοφιλίας".

 

Αναλυτικά όσα είπε: 

«Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη θα πέσει. Τώρα μόλις άρχισαν οι αποκαλύψεις. Υπάρχουν φωτογραφίες και βίντεο. Οι μυστικές υπηρεσίες έχουν όλα τα στοιχεία. Καλώ τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να ερευνήσει όλα τα στοιχεία για τις αποχρώσες ενδείξεις και τις πληροφορίες που έρχονται από παλιά.

Πόσο άρρωστος, αλήθεια, πρέπει να είσαι, πόσο εφιαλτικός, πόσο κολασμένος, πόσο καταραμένος και απάνθρωπος, για να κάνεις παρέα ή να καλύπτεις τη δράση παιδόφιλων, ανώμαλων εγκεφάλων που κακοποιούν παιδικές ψυχές; Πόσο, αλήθεια, νοσηρός είσαι κάνοντας παρέα επί σειρά ετών ή προωθώντας ή καλύπτοντας νοσηρά μυαλά ή αποδεχόμενος εγκλήματα κατά ανηλίκων;

Ένας μεγάλος αριθμός παιδιών βασανίστηκαν από ανώμαλους γνωστούς και φίλους του πρωθυπουργού. Ένας αριθμός παιδιών ή νέων ανθρώπων ατιμάστηκε και κακοποιήθηκε χωρίς αυτός ποτέ να κραυγάσει ή να σπεύσει να καταγγείλει ή να προστατεύσει αυτές τις τρυφερές ψυχές. Επί χρόνια έκανε και κάνει παρέα ή ανέχεται όλους αυτούς τους ανώμαλους τύπους που τραυματίζουν τις ψυχές παιδιών ή τα παρασύρουν σε αποκλίνουσες συμπεριφορές, χωρίς τα ίδια να θέλουν ή να είναι στο κύτταρό τους. Είναι πραγματικά φρικτό να σκέφτεται κάποιος ότι αυτός που αποφασίζει για τη τύχη των παιδιών του μετέχει ή ανέχεται ή για οποιοδήποτε λόγο καλύπτει τη δράση κακοποιών προσωπικοτήτων.

Σίγουρα ο κύριος Δημήτρης Λιγνάδης δεν δίδαξε καλή ορθοφωνία τον πρωθυπουργό της χώρας. Βέβαια όλο αυτό το κύκλωμα που κατηγορείται ότι κακοποιούσε και βίαζε ακόμη και με σωλήνες ανήλικα και ασυνόδευτα παιδιά, δεν μπορεί να κρύψει την ενοχή του, τη διαπλοκή του και τις αρρωστημένες σχέσεις του.

Επί σειρά ημερών η κυρία Λίνα Μενδώνη, με εντολές του ιδίου του πρωθυπουργού, επεδίωκε να καλύψει ιδιαζόντως ειδεχθή εγκλήματα του κυρίου Δημήτρη Λιγνάδη, φίλου του πρωθυπουργού της Ελλάδος.

Και όταν ενημερώθηκαν ότι τα εγκλήματα αυτά δεν έχουν παραγραφεί, τότε η κυρία Λίνα Μενδώνη έσπευσε να καταγγείλει τον κύριο Δημήτρη Λιγνάδη, και ο κύριος Κυριάκος Μητσοτάκης έτρεξε στο γραφείο της κυρίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, για να δείξει το ενδιαφέρον του προς τις τρυφερές ηλικίες, τις οποίες διαχρονικά κακοποιούν, κατά σύμπτωση, φίλοι του, σύμφωνα με δικαστικές αποφάσεις και καταγγελίες, όπως ο κύριος Νίκος Γεωργιάδης, ο κύριος Δημήτρης Λιγνάδης, ο κύριος Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και άλλοι που σίγουρα θα έρθουν στο φως.

Όλος ο καλλιτεχνικός κόσμος είτε στο διαδίκτυο είτε απευθείας με δηλώσεις δείχνει τις παλιές παρέες του πρωθυπουργού: Ένα κύκλωμα κακοποιών ψυχών και πνευμάτων που είναι πιο άρρωστοι και θανατηφόροι για τους ανθρώπους από τους κινέζικους ιούς.

Αυτή η ιστορία αποκαλύπτει και ένα απέραντο trafficking που γίνεται με τα ασυνόδευτα παιδάκια που φέρνουν εκατομμύρια χρήματα σε διάφορες τσέπες, και ταυτόχρονα γίνονται βορά και λεία για ανώμαλες ψυχές. Δεν είναι τυχαίο ούτε συμπτωματικό ότι ο σημερινός πρωθυπουργός κινείται συνεχώς και επί σειρά ετών μέσα σε κύκλο δυσδιάκριτων ορίων μεταξύ ομοφυλόφιλων και παιδεραστών. Γύρω του και στη διάρκεια της ζωής του, ο κύριος Μητσοτάκης είναι συνεχώς ή επιλέγει ανθρώπους που κινούνται μεταξύ ενήλικης και ελεύθερης ομοφυλοφιλίας και παράνομης κακουργηματικής παιδοφιλίας.

Όπως λένε στο διαδίκτυο, ήταν σε γνώση πολλών από αυτά που συμβαίνουν. Ήταν σε γνώση όλων αυτών των πράξεων που ξεπηδάνε μέσα από σελίδες του Μαρκήσιου ντε Σαντ. Παιδόφιλοι και σαδιστές. Άραγε κατανοεί ότι σίγουρα οι μυστικές υπηρεσίες διαθέτουν περισσότερα στοιχεία από όσα φαντάζεται για τους φίλους του και τον ίδιο; Ήδη μιλάνε για βίντεο και για υλικό από κάμερες που υπήρχαν εκεί στη γειτονιά στον Άγιο Παύλο. Του έχει πει ο κύριος Μιχάλης Χρυσοχοΐδης για εκείνη την έφοδο και το μαχαίρωμα από άγνωστο που υπέστη ο κύριος Δημήτρης Λιγνάδης; Ο πρώην αρχηγός της αστυνομίας, κύριο Λευτέρης Οικονόμου, του έχει μιλήσει περί αυτού του γεγονότος; Τι μέτρα έπαιρνε ο σημερινός πρωθυπουργός στη διάρκεια της ζωής του για να αποφεύγει ανθρώπους με ανώμαλες σεξουαλικές ορέξεις; Τον ενόχλησε καθόλου ότι έμενε στο σπίτι κάποιου που είχε κατηγορηθεί για παιδοφιλία; Μήπως πρέπει να απαντήσει πριν συμπαρασυρθεί από οχετό αποκαλύψεων;

Όλη η χώρα αναρωτιέται για τις διαχρονικές στενές σχέσεις του πρωθυπουργού με παιδόφιλους και γενικά με νοσηρές προσωπικότητες

Βαριά σκιά πέφτει πάνω στο Μέγαρο Μαξίμου από την υπόθεση του κυρίου Δημήτρη Λιγνάδη. Όλη η χώρα αναρωτιέται γιατί ο κύριος Δημήτρης Λιγνάδης επί σειρά ημερών εκαλύπτετο πλήρως από το Υπουργείο Πολιτισμού και την αρμόδια υπουργό Λίνα Μενδώνη, και για το ποιος έδωσε εντολή να γίνει αυτό. Δηλαδή να σκεπάζεται ποικιλότροπα ένας άνθρωπος ο οποίος κατηγορείται για βιασμούς και κακοποίηση ανηλίκων παιδιών.

Όλη η χώρα αναρωτιέται γιατί, ξαφνικά και μετά από παρατεταμένη ένοχη σιωπή, ο κύριος Κυριάκος Μητσοτάκης έσπευσε να δηλώσει ενώπιον της φίλης του και διορισμένης από τον ίδιο, Προέδρου της Δημοκρατίας, συμπάθεια προς τα θύματα γνωστών και φίλων του. Προφανώς τόσο η αποκαλυπτική διάθεση της κυρίας Λίνας Μενδώνη όσο και η ξαφνική κινητοποίηση του πρωθυπουργού οφείλονται στην πληροφόρηση από την εισαγγελία ότι είναι πολύ βαριά και τεκμηριωμένα τα στοιχεία εναντίον του κυρίου Δημήτρη Λιγνάδη. Όλη η χώρα αναρωτιέται για τις διαχρονικές στενές σχέσεις του πρωθυπουργού με παιδόφιλους και γενικά με νοσηρές προσωπικότητες οι οποίες έχουν κατηγορηθεί ή και καταδικαστεί για παιδοφιλία.

Εκατομμύρια πολίτες αναρωτιούνται πώς είναι δυνατόν αυτός ο πρωθυπουργός να επιλέγει για διάφορα αξιώματα, για θέσεις δίπλα του ή για υψηλά πόστα παιδόφιλους, ή καταγγελλόμενους για παιδεραστία ή για πράξεις αξιόποινες και ηθικά κολάσιμες. Ο κύριος Κυριάκος Μητσοτάκης εδώ και πολλά χρόνια έχει επιδείξει από συμπάθια μέχρι ανοχή, και από στενή φιλία μέχρι πολιτική προτίμηση σε ανθρώπους που έχουν κατηγορηθεί για παιδοφιλία. Υπάρχουν «καυτά» ερωτήματα και συρροή πληροφορίων και γεγονότων, τα οποία γνωρίζουν όλες οι μυστικές υπηρεσίες και τα οποία ρίχνουν βαριά σκιά στον σημερινό πρωθυπουργό.

Πρέπει να μας απαντήσει γιατί επέλεξε τον καταγγελθέντα και καταδικασθέντα ως παιδόφιλο Νίκο Γεωργιάδη ως διευθυντή του γραφείου του, τον οποίο αποχωρίστηκε μετά από σύγκρουση με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη όταν κέρδισε την αρχηγία της ΝΔ. Ήθελε να τον πάρει μαζί του στα γραφεία της ΝΔ αλλά προσέκρουσε στην άρνηση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Ο κύριος Κυριάκος Μητσοτάκης πρέπει να απαντήσει γιατί έδινε οδηγίες στην κυρία Λίνα Μενδώνη να καλύψει τον κύριο Δημήτρη Λιγνάδη, και ποιες ήταν οι σχέσεις του μαζί του, καθώς υπάρχουν φωτογραφίες με τον συλληφθέντα παιδόφιλο.

Ο κύριος πρωθυπουργός πρέπει να απαντήσει γιατί επέλεξε για τα ασυνόδευτα παιδιά την κυρία Ειρήνη Αγαπηδάκη η οποία έχει μέντορα τον κύριο Απόστολο Δοξιάδη, ο οποίος, στη διάρκεια της μετωπικής σύγκρουσής του με την πρώην σύζυγό του, Βάσια Παναγοπούλου, είχε καταγγελθεί από την κυρία Παναγοπούλου ως ομοφυλόφιλος, και είχε υποστηριχθεί από τον αείμνηστο Χρήστο Λαμπράκη και το συγκρότημα Χρήστου Λαδά.

Όλοι αναρωτιούνται πώς είναι δυνατόν ο σημερινός πρωθυπουργός να έχει στενούς φίλους ή προσωπικές επιλογές παιδόφιλους, και πώς είναι δυνατόν να κρατάει προσωπικά ο ίδιος στο γραφείο του, σε ένα επιτελικό κράτος, την ΕΥΠ και τα ασυνόδευτα παιδιά, με σλόγκαν «κανένα παιδί μόνο του»!

Υπάρχουν «καυτά» ερωτήματα τα οποία πρέπει να απαντηθούν γιατί θεωρείται βέβαιο ότι θα υπάρξουν συνομιλίες, φωτογραφίες, βίντεο και μαρτυρίες που θα ωθήσουν περαιτέρω τις πολιτικές εξελίξεις.

Είναι γνωστή η στενή σχέση του κυρίου Μητσοτάκη με τον καταδικασθέντα ως παιδόφιλο Νίκο Γεωργιάδη, ο οποίος παρέμεινε δίπλα του επί σειρά ετών και για ένα διάστημα ήταν ο διευθυντής του γραφείου του. Σύμφωνα με όσα λέγονται από απόφοιτος του κολεγίου, και διαρρέουν από πλήθος πηγών, Μητσοτάκης και Γεωργιάδης γνωρίζονται από τη δεκαετία του ‘80 στο κολέγιο Αθηνών. Εκεί έγιναν ένα ως παρέα στην οποίαν μπήκε και ο κύριος Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, σκηνοθέτης. Όταν πάει Τρίτη Λυκείου ο Νίκος Γεωργιάδης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι Πρώτη ή Δευτέρα Λυκείου, και ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης Τρίτη Γυμνασίου.

Ο κύριος Νίκος Γεωργιάδης είναι το παιδί θαύμα του κολεγίου. Ο απόλυτος σταρ, με γαλανά μάτια και ξανθά μαλλιά. Όταν τραγουδάει, τραγουδάει όλο το κολέγιο το «children playing having fun». Ο Νίκος Γεωργιάδης ήταν επικεφαλής μιας οργάνωσης που λεγόταν ΑΝΕΚΑ, «Ανεξάρτητοι Έλληνες Κολεγίου Αθηνών». Οι συμμαθητές του την έλεγαν ΑΛΕΚΑ. Απέναντί τους ήταν οι «Ελεύθεροι Μαθητές» του Μάκη Βορίδη.

Το ‘85, ’86, ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Μητσοτάκης κατάφερε να βγάλει τον γιο του πρόεδρο των σπουδαστών του κολεγίου απέναντι στον Γιώργο Βαρδινογιάννη. Τότε όμως διαγράφηκε από τους ΜΑΚΙ, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, γιατί στήριξε τον Γιώργο Βαρδινογιάννη. Όπως λένε οι συμμαθητές τους, τόσο ο Νίκος Γεωργιάδης όσο και ο Κυριάκος Μητσοτάκης τέλειωσαν το κολέγιο χωρίς να τους βλέπουν με γυναίκες.

Στο τέλος της δεκαετίας του ‘80, κάπου στο ‘88, ‘89, ο κύριος Κωστής Κέρτσικωφ γνώρισε την κυρία Μαρέβα Γκραμπόφσκι στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο σημερινός πρωθυπουργός τελείωσε το Χάρβαρντ και έκανε μεταπτυχιακό στο Stanford.

Ο κύριος Νίκος Γεωργιάδης, πάντα κολλητός του Κυριάκου Μητσοτάκη, πήγε στην αρχή στο κόμμα που ίδρυσε ο Στέφανος Μάνος, τους «Ταύρους», ως πολιτική απάντηση στον Κώστα Καραμανλή. Στο ίδιο κόμμα, πήγε ως Γενικός διευθυντής ο κολλητός της οικογενείας Μητσοτάκη, ο κύριος Θόδωρος Σκυλακάκης, κολλητός των Γερμανών.

Το 2004 ο Νίκος Γεωργιάδης βγήκε βουλευτής με τη ΝΔ στην Κέρκυρα, και εισήλθε στο Κοινοβούλιο μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μέχρι τότε δούλευε στην Εθνική Τράπεζα, και ο Νίκος Γεωργιάδης στην Planet, μια ΠΑΣΟΚική εταιρεία που ασχολείτο με τα προγράμματα ΕΣΠΑ.

Το 2007 δεν εκλέγεται ο Νίκος Γεωργιάδης και ξαναγυρνάει στα οικονομικά, αναπτυξιακά προγράμματα πηγαίνοντας σχεδόν πάντα στα Ανατολικά κράτη. Ξαφνικά, όπως θυμούνται πολλά παλιότερα στελέχη της ΝΔ, το 2010 εμφανίζεται στον Πρόεδρο του DEREE, τον κύριο Ντέιβιντ Χόρνερ και ζητάει να γίνει σύμβουλος. Παράγοντες της ΝΔ συνιστούν στον κύριο Χόρνερ να τον στείλουν σε δουλειές εκτός κολεγίου, στο εξωτερικό.

 

ΣΤΟΝ  ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΚΟΙΜΟΤΑΝ Ο  ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ  ΟΤΑΝ  ΧΩΡΙΣΕ  ΜΕ  ΤΗΝ  ΜΑΡΕΒΑ.


Στην περίοδο 2007-2008, όταν χωρίζουν ο κύριος Μητσοτάκης με την κυρία Μαρέβα, ο σημερινός πρωθυπουργός φιλοξενείται αρχικά στον φίλο του Αλέξανδρο Αθανασίου, ο οποίος υπάρχει σε μια φωτογραφία στην ορκωμοσία του Μητσοτάκη ως πρωθυπουργού, στο Μαξίμου, μαζί με τις τρεις αδελφές του. Και στη συνέχεια φιλοξενείται στο σπίτι του Νίκου Γεωργιάδη. 

 

Η  ΛΟΥΛΟΥ

Ο κύριος Αλέξανδρος Αθανασίου πάντα είχε μια μοναδική και καλή φίλη, την κυρία Μαρή, η οποία παντρεύτηκε τον κύριο Σταύρο Παπασταύρου με κουμπάρο τον κύριο Αντώνη Σαμαρά. Ο κύριος Αλέξανδρος Αθανασίου, όπως λένε οι παλιοί συμμαθητές του, είχε το παρατσούκλι «η Λουλού».

Παραμονές Χριστουγέννων, ο διευθυντής του DEREE ειδοποιεί παράγοντα της ΝΔ να πάει επειγόντος στο γραφείο του στο DEREE, και ταυτόχρονα σπεύδουν εκεί στο γραφείο του κυρίου Χόρνερ Αμερικανοί διπλωμάτες. Ο κύριος Ντέιβιντ Χόρνερ έχει ειδοποιηθεί από τις  γερμανικές αρχές ότι συνελήφθη ο κύριος Νίκος Γεωργιάδης μετά από ένταλμα του εισαγγελέα της Μολδαβίας για βιασμούς και κακοποίηση δύο ανηλίκων στη Μολδαβία. 

 

 

Ο κύριος Νίκος Γεωργιάδης υποστήριξε στις γερμανικές αρχές ότι εργάζεται για το αμερικανικό ίδρυμα και για αυτό κινητοποιήθηκε όλη η πρεσβεία. Ο κύριος Νίκος Γεωργιάδης καταδικάστηκε σε 28 μηνών φυλάκιση από ελληνικό δικαστήριο, και μετά από χρόνια παραγράφηκε η υπόθεση του αλλά δεν αθωώθηκε.

 

 

 

(ΣΗΜΕΙΩΣΗ:  ΓΙΑΤΙ  ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ  ΟΛΗ Η  ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ  ΠΡΕΣΒΕΙΑ  ΓΙΑ  ΝΑ  ΣΩΣΕΙ  ΕΝΑ  ΑΣΗΜΑΝΤΟ  ΕΛΛΗΝΑ  ΠΑΙΔΟΦΙΛΟ;  ΤΙ  ΛΕΕΙ  Η  ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΔΑ ΠΡΑΚΤΩΡ  ΒΑΛΕΡΥ  ΠΛΕΗΜ  ΕΠ' ΑΥΤΟΥ;  

Η πρώτη επιτυχημένη αποστολή «στρατολόγησης»   Βαλερύ  Πλέημ  στην Αθήνα,  όπως  γράφει  η  ίδια  στο  βιβλίο  της:

«Ασχολούμουν με ένα πολύ έξυπνο και με υψηλές γνωριμίες νέο έλληνα πολιτικό, που απολάμβανε της εμπιστοσύνης ορισμένων από τους πιο υψηλόβαθμους παίκτες του πολιτικού παιχνιδιού» (δεν αναφέρει όνομα).
Εντύπωση προκαλεί η προθυμία με την οποία «Έλληνες πολιτικοί, επιστήμονες, επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι και κοσμικοί της συμφοράς, σπεύδουν να παραδοθούν στην αγκαλιά της CΙΑ, για να αποκομίσουν τα κέρδη της επιτυχίας και της ανέλιξης». 

http://zenonpapazaxos.blogspot.com/2021/01/cia.html)

 


 

 ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ:  ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ  ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ  ΓΡΑΦΕΙΟΥ  ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Ο κύριος Μητσοτάκης, έχοντας πάντα λατρεία στον κύριο Νίκο Γεωργιάδη, τον προσέλαβε διευθυντή στο πολιτικό γραφείο του στο Παγκράτι. Στη συνέχεια, όταν έγινε αρχηγός της ΝΔ, τον έφερε μαζί του στα γραφεία της ΝΔ. Τον τοποθέτησε στη Γραμματεία Σχεδιασμού και Προγράμματος, αλλά μετά από σύγκρουση με τον κύριο Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ο κύριος Νίκος Γεωργιάδης δεν εμφανίστηκε ποτέ ξανά στη ΝΔ.

Βαριά είναι η σκιά και πολλά τα «καυτά» ερωτήματα που τίθενται από χιλιάδες ανθρώπους. Ήταν ή δεν ήταν επιλογή του κυρίου Μητσοτάκη ο παιδόφιλος κύριος Δημήτρης Λιγνάδης; Αληθεύει ότι τον επέλεξε να του κάνει μαθήματα ορθοφωνίας και κινησιολογίας; Γνώριζε ο κύριος Νίκος Γεωργιάδης τον Κύριο Λιγνάδη; Γιατί ο πρωθυπουργός ανεχόταν την ύπαρξη τόσων παιδόφιλων ή ομοφυλόφιλων στο περιβάλλον του; Γνώριζε ότι οι αστυνομικές αρχές είχαν ασχοληθεί με επίθεση που δέχτηκε ο κύριος Δημήτρης Λιγνάδης στο σπίτι του από άγνωστο άνδρα που τον μαχαίρωσε; Τι ξέρει ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και ο τότε επικεφαλής της αστυνομίας Λευτέρης Οικονόμου για αυτήν την υπόθεση; Πόσα γνώριζε για το διαμέρισμα στον Άγιο Παύλο, εκεί που κακοποιούσε παιδιά ο Δημήτρης Λιγνάδης και άκουγαν τις οιμωγές τους οι γείτονες; Ο κύριος πρωθυπουργός ξέρει ότι εδώ και πολύ καιρό οι κάμερες της περιοχής έχουν αποτυπώσει τον κύριο Δημήτρη Λιγνάδη, τα άτυχα παιδιά και κάποιους φίλους του που έμπαιναν στο διαμέρισμα;

Ο πρόεδρος της σημερινής κυβέρνησης, αυτή η νοσηρή προσωπικότητα, γνωρίζει ότι οι μυστικές υπηρεσίες έχουν βίντεο από κατορθώματα φίλων του; Τι είναι εκείνο που κάνει τον κύριο Μητσοτάκη να επιλέγει τον Νίκο Γεωργιάδη, τον Δημήτρη Λιγνάδη, τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, τον Απόστολο Δοξιάδη, αλλά και ένα πλήθος άλλων με αποκλίνουσα συμπεριφορά και δυσδιάκριτα όρια μεταξύ ενήλικης ομοφυλίας και άκρατης κακουργηματικής παιδοφιλίας;

Είναι δυνατόν ο σημερινός πρωθυπουργός να έχει τέτοιες συμπάθειες και τέτοιες αρρωστημένες επιλογές που θυμίζουν οπαδούς του Μαρκήσιου Ντε Σαντ; Γιατί κρατούσε τον Νίκο Γεωργιάδη, ενώ υπήρχαν τέτοιες κατηγορίες εναντίον του; Γιατί κάλυπτε τον κύριο Δημήτρη Λιγνάδη επί μέρες; Γιατί κρατούσε ο ίδιος το πρόγραμμα ασυνόδευτων παιδιών; Αληθεύει ότι πήγαιναν παιδιά από Δομή Ασυνόδευτων για να τους διδάξει θεατρική παιδεία  ο κύριος Δημήτρης Λιγνάδης»;

 

 

 

ΤΟ  ΜΑΥΡΟ  ΡΙΖΙΚΟ  ΤΟΥ  ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ  ΛΑΟΥ 

 

Ο  ΚΟΥΛΗΣ  ΔΕΝ  ΦΕΥΓΕΙ  ΜΕ  ΤΙΠΟΤΑ. 

ΘΑ  ΦΥΓΕΙ, ΜΟΝΟ  ΟΤΑΝ  OI  ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ  ΒΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ  ΑΚΟΜΗ  ΠΙΟ  ΣΑΠΙΟ,  ΓΙΑ  ΝΑ  ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ.

 

Μερικές  ομοιότητες Ερντογάν και Κούλη Αντινατιβιστή:

- Συλλαμβάνουν δημοσιογράφους που δεν τους εξυμνούν.
- Κλείνουν στην φυλακή τους πολιτικούς, που τους κάνουν πραγματική αντιπολίτευση.
- Ελέγχουν απόλυτα την Βουλή και κυβερνούν αυθαίρετα.
- Επεμβαίνουν (ελέγχουν) την δικαιοσύνη, παραβιάζοντας το (όποιο) Σύνταγμα.

Διαφορές:
- Ο Ερντογάν είναι φανατικός Εθνικιστής και Ισλαμιστής. Ο Κούλης είναι Αντινατιβιστής και διώκει μαζί  με  τους  έκφυλους  δεσποτάδες  τους  φιλεύσεβους  Έλληνες.
- Ο πρώτος θέλει την πατρίδα του μεγαλύτερη. Ο δεύτερος διαπραγματεύεται την μείωση της Ελλάδος.
- Ο Ερντογάν προσπαθεί να εκτουρκίσει τις μειονότητες (Κούρδους, Αλεβίτες), ο Κούλης προσπαθεί να εξαλείψει τους Έλληνες.
- Ο πρώτος μετατρέπει την Τουρκία σε οικονομική δύναμη, ο δεύτερος φιλοδοξεί να μας κάνει Ευρωπαϊκή Ζιμπάμπουε (αν δεν είμαστε ηδη) .

Και οι δυο έχουν πολύ περισσότερες ομοιότητες με τον Κιμ Γιογκ Ουν και τον Μαδούρο, παρά με Δυτικούς ηγέτες.

Οικογενειοκρατία:
Πρωθυπουργός ο Κούλης ο Αντινατιβιστής.
Βουλευτής και σημαντικό στέλεχος της Ν.Δ. η αδελφή τουυ.
Δήμαρχος της πρωτευούσης ο ανιψιός του.
Διευθύντρια ΜΚΟ, με σκοπό την αλλαγή του πληθυσμού της Ελλάδος, η εξαδέλφη.
Απομένει το αξίωμα του Αρχιεπισκόπου, όταν οσονούπω, μας αφήσει ο Ιερώνυμος. Δεν μπορεί, κάποιος της οικογενείας θα προαλείφεται.

 

 

 

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...