ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

20 Φεβρουαρίου 2021

ΤΑΪΖΑΝ ΣΕ ΟΡΕΙΝΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ 1500 ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ. ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΣΟΡΟΣ. Ο αντινατιβιστής Μητσοτάκης μεθοδικά κάνει το παν για να ξεριζώσει τον Ελληνισμό: εξαίρεσε τους μουσουλμάνους της Θράκης από τις βάσεις εισαγωγής στα πανεπιστήμια!

 

Ισραήλ: Επεκτείνει σημαντικά τις πυρηνικές του εγκαταστάσεις στην έρημο Νεγκέβ. ΜΟΝΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. Δένδιας: «H Ελλάδα δεν άσκησε και δεν ασκεί ποτέ επιθετική πολιτική». (Ακόμη και αν δούμε την τούρκικη σημαία στην Ακρόπολη).

 

Η υπογραφή του Παλαμήδη: το πρωτοαλφάβητο ως εφεύρεση με μαθηματική σειρά 

 

ΤΟ ΝΕΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΤΟΥ ΚΥΡΑΝΑΚΗ, ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ: ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΠΡΟΣΑΡΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΝΩΘΗΚΑΝ, Η ΘΡΑΚΗ ΠΡΟΣΑΡΤΗΘΗΚΕ, Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΡΟΣΑΡΤΗΘΗΚΕ, Η ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΠΡΟΣΑΡΤΗΘΗΚΕ, Η ΚΡΗΤΗ ΠΡΟΣΑΡΤΗΘΗΚΕ. ΔΙΑΛΕΓΟΥΝ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ…

 Αποτέλεσμα εικόνας για Εξακόσιοι πενήντα πρόσφυγες και μετανάστες αποχωρούν από τα ξενοδοχεία του ορεινού όγκου των Γρεβενών

Εξακόσιοι πενήντα πρόσφυγες και μετανάστες αποχωρούν από τα ξενοδοχεία του ορεινού όγκου των Γρεβενών και όπως ανέφερε στο ΑΠΕ ΜΠΕ ο επικεφαλής της Δομής Απόστολος Τσένης «κλείνει οριστικά στις 20 Φεβρουαρίου». Σύμφωνα με το σχεδιασμό που έχει καταρτίσει το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, οι 350 εξ αυτών ανήκουν στην κατηγορία των αιτούντων ασύλου και θα μεταφερθούν σε δομές στην Βόρεια και Κεντρική Ελλάδα ενώ οι υπόλοιποι τριακόσιοι που ανήκουν στην κατηγορία των αναγνωρισμένων προσφύγων, έχουν όλα τα νομιμοποιητικά έγραφα και μπορούν να ταξιδέψουν σε όποιο μέρος της Ευρώπης επιθυμούν.

 


Στο ερώτημα εάν κάποιοι εξ αυτών επιθυμούν να μείνουν στην Ελλάδα, ο επικεφαλής της δομής εξήγησε ότι «όλοι έχουν ήδη προμηθευτεί αεροπορικά εισιτήρια για διάφορες περιοχές της Ευρώπης όπου ζουν και δραστηριοποιούνται άλλοι συγγενείς τους».

Ο κ Τσένης ανέφερε ότι θα μείνει πίσω και για λίγες μόνο ημέρες, ένας πολύ μικρός αριθμός προσφύγων στους οποίους εκκρεμούν ορισμένες γραφειοκρατικές διατυπώσεις με τα χαρτιά τους. Η μετακίνηση των προσφύγων ξεκινά σήμερα και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο το απόγευμα. Το πρόγραμμα φιλοξενίας προσφύγων στα ορεινά Γρεβενά ξεκίνησε το 2016 μ’ ένα μικρό αριθμό προσφύγων και στην κορύφωσή του φιλοξένησε έως 1500, καταλαμβάνοντας όλα τα μεγάλα ξενοδοχεία του ορεινού όγκου Των Γρεβενών.

 

 

Ο  Μητσοτάκης  εξαίρεσε τους μουσουλμάνους της Θράκης από τις βάσεις εισαγωγής στα πανεπιστήμια!

Προνομιακή μεταχείριση σε σχέση με τους υπόλοιπους Έλληνες πολίτες έδειξε η ελληνική κυβέρνηση στη μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης σε νέο νομοσχέδιο για τη Παιδεία, τα μέλη της οποίας θα μπαίνουν στα πανεπιστήμια χωρίς βάση εισαγωγής σε αντίθεση με τα υπόλοιπα Ελληνόπουλα, τα οποία θα πρέπει να κοπιάσουν διπλά για να μπουν. 

Μάλιστα πολλά από αυτά, θα δουν τα όνειρά τους για είσοδο στην τριτοβάθμια εκπαίδευση να γκρεμίζονται καθώς με τις βάσεις εισαγωγής αναμένεται να κοπεί το 30% των υποψηφίων στις πανελλήνιες. 

Συγκεκριμένα ο νέος νόμος προβλέπει:

Η επίτευξη της Ε.Β.Ε (ελάχιστης βάσης εισαγωγής) ανά σχολή, τμήμα ή εισαγωγική κατεύθυνση απαιτείται για τους υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων της γενικής κατηγορίας, καθώς και των, κατά περίπτωση, προβλεπόμενων ειδικών κατηγοριών, με εξαίρεση τους υποψηφίους που υπάγονται στην κατηγορία Έλληνες πολίτες της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης.

Το 1996 που θεσπίστηκε η ειδική κατηγορία υποψηφίων μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης από τον τότε υπουργό Παιδείας Γ. Παπανδρέου εισήχθησαν στα ΑΕΙ 98 υποψήφιοι της κατηγορίας αυτής και σήμερα εισάγονται περίπου 500.

Την περασμένη εβδομάδα Βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής κατέθεσαν στη Βουλή  τροπολογία η οποία ορίζει τον διπλασιασμό των  θέσεων εισακτέων  στα ΑΕΙ υποψηφίων μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης.

Επίσης από τη Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής στα ΑΕΙ εξαιρούνται οι Έλληνες του εξωτερικού και παιδιά Ελλήνων  υπαλλήλων στο εξωτερικό που δεν συμμετέχουν στις Πανελλαδικές αλλά δίνουν ξεχωριστά από τις Πανελλαδικές  Εξετάσεις .

Ίσως με αυτό τον τρόπο η κυβέρνηση στο πλαίσιο προώθησης της πολυπολιτισμικότητας της οποία υποστηρίζει και ο πρωθυπουργός, θέλει να δημιουργήσει μία εσωτερική μουσουλμανική πνευματική ελίτ με σημαντική επιρροή.

 

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...