ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

14 Φεβρουαρίου 2021

ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ Ζ.Π. : ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΤΟΥΝ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΙΟΥ ΜΩΣΕ ΠΙΑΝΤΕ».

 

ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ Ζ.Π.: ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΤΟΥΝ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΙΟΥ ΣΟΡΟΣ» Ή «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΙΟΥ ΜΑΘΙΟΥ ΝΙΜΙΤΣ».

 

ΟΙ ΗΠΑ ΔΙΝΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΥΨΟΥΣ 38 ΔΙΣ. ΔΟΛΑΡΙΩΝ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΖΗΤΟΥΝ 5 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ.

 

 ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΠΕΙΡΑΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΕΥΝΟΜΙΑ».

 

 Οι  δύο  κομμουνιστές  εβραίοι  που  ίδρυσαν  το  Κ.Κ  Γιουγκοσλαβίας  και  κυβέρνησαν  για  πολλές  δεκαετίες  τους  Γκοΐμ  της Γιουγκοσλαβίας.  Ο  Ιωσήφ  Βάϊς  Μπροζ  ή... Τίτο  και  ο  Μωυσής  Πιάντε.

 

Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΙΔΡΥΤΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΑΒΡΑΑΜ ΜΠΕΝΑΡΟΓΙΑ, Ο ΕΛΙΕΖΕΡ ΜΠΕΝΑΡΟΓΙΑ, ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ CIA, ΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ; ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ ΙΟΥΔΑΙΟΥ ΝΙΜΙΤΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ;

 


Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ, Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΟΡΟΣ, ΕΔΩΣΕ ΔΙΑΛΕΞΗ ΣΤΗΝ ΒΙΕΝΝΗ ΜΕ ΘΕΜΑ: «Η ΤΥΡΑΝΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ». Ο ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΝΙΑ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΒΑΘΕΙΑ.


O  αντιπρόεδρος  στην  κυβέρνηση  του  Ιωσήφ  Βάις  Μπροζ  ή  ...Τίτο  στην  Γιουγκοσλαυία  ήταν  ο εβραίος  Μωσέ  Πιάντε.   Ο  ιουδαίος  Μωσέ  Πιάντε  (Mosa Pijade,  1890 – 1957),  ήταν  και  ο  ιδρυτής  του  Κομμουνιστικού  κόμματος  της  Γιουγκοσλαυίας  και  λυσσαλέος  ανθέλληνας.  Το λεγόμενο γιουγκοσλαβικό κομμουνιστικό  κόμμα  ήταν άλλωστε  ένα μάτσο δολοφόνοι και αλήτες εβραίοι.  Όλα τα ανώτερα στελέχη του Κ.Κ.Γ. και του γιουγκοσλαβικού κράτους  ήταν  ιουδαίοι.  Ακόμη  και  ο  Λάζαρο  Κολσιέσκι,   ο επίτροπος τότε  της περιφέρειας της FYROM.  

 

    Ο  ιουδαίος  Τίτο   (Ιωσήφ  Βάις  Μπρός), ο Μωυσής Πιάντε, ο Λάζαρος Κολσιέσκι και οι ιθύνουσα εβραϊκή κάστα του Κ.Κ. Γιουγκοσλαβίας για  να  χτυπήσουν  την  Ελλάδα,   (συνεργαζόμενοι  με   τοκογλύφους τύπου  Σιφ   και  πράκτορες  τύπου  Μπεναρόγια),  και  αφού  δολοφόνησαν  ή  εξεδίωξαν  όλους  τους  αυτόχθονες  Έλληνες  Μακεδόνες  από  τα  πατρογονικά  τους  εδάφη,  μετονόμασαν  την  τότε  επαρχία της Σερβίας  Βαρδάσκα (= χώρα που την διαρρέει ο ποταμός Αξιός)  σε  «Μακεδονία».

 

Ο ίδιος ο Τίτο  (Ιωσήφ  Βάϊς  Μπροζ), σε συλλαλητήριο στα Σκόπια (11 Οκτωβρίου 1945) διακήρυξε ότι δεν θα ησύχαζε, αν δεν ελευθέρωνε τους «υποδούλους» στην Ελλάδα «αδελφούς του Μακεδόνες».

Τον  Τίτο  τον  αναφέρουν  ψευδώς  σαν  «καθολικό».  

 Το εβραϊκό Χόλυγουντ   αφιέρωσε  στον  Ιωσήφ  Τίτο,  ειδικά  στον  Τίτο, άφθονες  ταινίες, που  τον   υμνολογούν.  Ναι.  Το εβραιοκομμουνιστικό Χόλυγουντ εξύμνησε με  ταινίες τα κατορθώματα  των  κομμουνιστών   Τίτο  και  Πιάντε.  Σε μία ταινία  του Χόλυγουντ  το  1973 (την μουσική της  ταινίας  έκανε  ο Μίκης Θεοδωράκης - πρωταγωνιστούσε  και  η Ειρήνη Παππά), ο ιουδαίος  ηθοποιός  Ρίτσαρντ Μπάρτον  παρίστανε  τον Τίτο.

 

Η Σβετλάνα Μπροζ,  η  εγγονή του Γιόζιπ Μπροζ Τίτο, γεννήθηκε στο Βελιγράδι και είναι σήμερα συγγραφέας του βιβλίου «Good People in an Evil Time». Είναι ιδρύτρια και διευθύντρια από το 2001 της ΜΚΟ GARIWO (Gardens of the Righteous Worldwide). Σε άρθρο που  δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά στην αγγλόφωνη έκδοση της Καθημερινής  αναφέρει:

«Ο παππούς μου, Γιόζιπ Μπροζ Τίτο, έδωσε το όνομα «Μακεδονία» σε μία από τις έξι δημοκρατίες που συνιστούσαν τη Γιουγκοσλαβία.

 Στους αρχαίους χρόνους, οι κάτοικοι της περιοχής της Μακεδονίας δόξαζαν τους ίδιους θεούς με τους Έλληνες, μιλούσαν την ελληνική γλώσσα και συμμετείχαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ένα προνόμιο που ήταν κατοχυρωμένο μόνο για τους Έλληνες. Όλοι οι φιλόσοφοι και οι συγγραφείς από την περιοχή της Μακεδονίας, συμπεριλαμβανομένου του Αριστοτέλη, έγραφαν στα ελληνικά. Ο Μέγας Αλέξανδρος ο Μακεδόνας, ή όπως αλλιώς επιθυμούμε να τον αποκαλούμε, δεν διέδωσε την «μακεδονική» γλώσσα αλλά τον ελληνικό πολιτισμό και την ελληνική γλώσσα».

 

 ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

1 σχόλιο:

  1. 14 Φεβρουαρίου 1896. Ο γεννημένος στην Ουγγαρία Τέοντορ Χερτσλ (πραγματικό όνομα, Benjamin Ze’ev Herzl) , δημοσίευσε στο Βερολίνο το βιβλίο «Το εβραϊκό κράτος» «Der Judenstaat», που έγινε το ιδεολογικό θεμέλιο του Σιωνισμού.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...