ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

20 Φεβρουαρίου 2021

ΟΙ «ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ» (=ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ CIA) ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΙ, ΣΑΝ ΔΑΡΜΕΝΑ ΣΚΥΛΙΑ, ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ: «ΣΑΣ ΙΚΕΤΕΥΟΥΜΕ, ΜΗΝ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Ο ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ». ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΙΚΕΣΙΕΣ ΝΙΚΗΜΕΝΩΝ ΕΙΛΩΤΩΝ.

 

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΤΟΜΣΕΝ – ΣΟΪΜΠΛΕ.


 «Προσπαθούμε  να ενισχύσουμε και να διασφαλίσουμε την αμερικανική παρουσία στη Γερμανία και στην Ευρώπη» !
 
ΟΙ  ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ  ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ  ΣΤΗΝ  
ΝΙΚΗΜΕΝΗ  ΚΑΙ  ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ  ΓΕΡΜΑΝΙΑ  850  ΚΡΥΦΕΣ  ΚΑΙ  ΦΑΝΕΡΕΣ  ΒΑΣΕΙΣ.
Τραμπ: Αποσύρει στρατεύματα από την Γερμανία 30 χρόνια μετά τον ...

Οι πρωθυπουργοί τεσσάρων γερμανικών κρατιδίων απηύθυναν έκκληση σε μέλη του αμερικανικού Κογκρέσου να εμποδίσουν τα σχέδια απόσυρσης των αμερικανικών στρατευμάτων από τη Γερμανία, σύμφωνα με επιστολές που περιήλθαν στη γνώση του πρακτορείου ειδήσεων Ρόιτερς σήμερα. H γερμανική κυβέρνηση έχει καταβάλλει σχεδόν 1 ένα δισεκατομμύριο ευρώ, για έξοδα που σχετίζονται με την παρουσία των αμερικανικών στρατευμάτων στο έδαφος της Γερμανίας.  Τώρα  υπόσχεται  να  καταβάλλει  διπλάσια  για  να  ταΐζει  τους  Αμερικανούς  κατακτητές,  αρκεί  να  μείνουν.  Απίστευτο  και  όμως  αληθινό.  Σαν  να  μην  έφθαναν  όσα  μας  άρπαζαν  οι  Τούρκοι  κατακτητές,  αλλά  οι  ίδιοι  οι  δημογέροντες  να  πλήρωναν, εθελουσίως, με  χρήματα  των  εξαθλιωμένων  υπόδουλων  Ελλήνων  την  συντήρηση  των  Γενιτσάρων.  Και  να  παρακαλούσαν  να  μην  φύγουν  ποτέ  οι  Γενίτσαροι.   Άραγε  από  ποιόν  κινδυνεύει  η  Γερμανία  και  επιζητεί  την  αμερικανική  κατοχική  δύναμη;

Η ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΑΣ, ΤΗΣ ΙΣΛΑΜΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΟΥΡΚΙΑΣ. ΜΠΕΛΙΤ ΟΝΑΪ, Ο ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΑΝΟΒΕΡΟΥ. ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΠΕΤΑΞΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΓΕΡΜΑΝΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΪΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.

Η  ΧΩΡΑ  ΤΩΝ  ΒΑΛΚΥΡΙΩΝ  ΑΛΛΑΖΕΙ  ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ.  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΚΑΤΟΧΗ  ΤΟΥ  ΡΟΤΣΙΛΝΤ  ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ  ΣΤΗΝ  ΚΑΤΟΧΗ  ΤΟΥ  ΙΣΛΑΜ.  ΠΡΟΑΓΩΓΟΙ - ΝΟΝΟΙ  Η    ΚΑΣΝΕΡ  ΚΑΙ  Ο  ΣΟΡΟΣ.
 
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.






 

ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ «ΓΕΡΜΑΝΟΙ» ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΟΤΟΥΡΚΙΑ. Η ΜΕΡΚΕΛ ΕΝΤΡΟΜΗ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ. Ο ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΣ ΤΡΑΜΠ ΜΠΟΡΕΙ (Ο ΗΛΙΘΙΟΣ) ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ. ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ "ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ" ΜΗΠΩΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΚΑΤΟΧΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΥΣΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΛΑΟ. 


 


Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε τον περασμένο μήνα ότι θα περιορίσει τον αριθμό των αμερικανικών στρατευμάτων στη Γερμανία κατά 9500 στα 25.000, καταλογίζοντας στη σύμμαχο χώρα στους κόλπους του ΝΑΤΟ ότι απέτυχε να ανταποκριθεί στον στόχο αμυντικών δαπανών της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας και κατηγορώντας την ότι εκμεταλλεύεται την Αμερική στο θέμα του εμπορίου.
Οι πρωθυπουργοί τεσσάρων κρατιδίων, στο νότιο τμήμα της Γερμανίας, που φιλοξενούν όλα τους αμερικανικές βάσεις, απέστειλαν τις επιστολές σε 13 μέλη του Κογκρέσου, μεταξύ αυτών στους γερουσιαστές Μιτ Ρόμνεϊ και Τζιμ Ίνχοφ.

«Σας ζητάμε να μας στηρίξετε καθώς πασχίζουμε να μην διαρρήξουμε τον δεσμό της φιλίας αλλά να τον ενισχύσουμε και να διασφαλίσουμε την αμερικανική παρουσία στη Γερμανία και στην Ευρώπη στο μέλλον», γράφουν οι πρωθυπουργοί της Βαυαρίας, της Έσσης, της Βάδης Βυρτεμβέργης και της Ρηνανίας-Παλατινάτο.

Εκπρόσωπος τύπου της αμερικανικής πρεσβείας στο Βερολίνο αρνήθηκε να σχολιάσει σχετικά.



Εδώ έχουμε μια αναλυτική εικόνα του παγκόσμιου αμερικανικού στρατιωτικού ιστού που σχηματίζουν οι μόνιμες και προσωρινές στρατιωτικές εγκαταστάσεις της υπερδύναμης. Τα περισσότερα από 800 αμερικανικά στρατιωτικά αποτυπώματα στον παγκόσμιο χάρτη προκύπτουν από τα κονδύλια που εκταμιεύει το αμερικανικό πεντάγωνο για τη συντήρηση και τη λειτουργία των τους.

Όσοι επιθυμούν μια περισσότερο αναλυτική καταγραφή μπορούν να ανοίξουν το έγγραφο (εδώ) και να μετρήσουν αναλυτικά τις αμερικανικές βάσεις στον κόσμο, καθώς και να τις τσεκάρουν με ακρίβεια από το γεωγραφικό τους στίγμα (γεωγραφικό μήκος και πλάτος) με το οποίο προσδιορίζονται. Στον εν λόγω κατάλογο μπορεί κανείς με βάση την απόχρωση να διακρίνει 4 κατηγορίες βάσεων:
• Με πορτοκαλί είναι οι μεγάλες βάσεις με την ονομασία που έχουν στον κατάλογο του προϋπολογισμού του πενταγώνου.
• Με ροζ είναι μικρές στρατιωτικές εγκαταστάσεις πάντα με βάση τους καταλόγους του αμερικανικού πενταγώνου
• Με γκρι είναι οι τοποθεσίες που οι Αμερικανοί επιτελείς ερευνούν ή διαπραγματεύονται την εγκατάσταση στρατιωτικών υποδομών
• Με πράσινο είναι στρατιωτικές εγκαταστάσεις άλλων χωρών που οι Αμερικανοί έχουν πρόσβαση μετά από ειδικές συμφωνίες
 Ο  Σόιμπλε  σε ομιλία του στις 18 Νοεμβρίου 2011 στο Ευρωπαϊκό Τραπεζικό Συνέδριο (European Banking Congress), στο εκθεσιακό κέντρο της Φρανκφούρτης. Εκεί ηγετικά στελέχη της οικονομίας και της πολιτικής συναντήθηκαν για να συζητήσουν τη διαμόρφωση της μελλοντικής παγκοσμιοποίησης και ο Σόιμπλε δήλωσε μεταξύ άλλων: «Η έννοια της εθνικής κυριαρχίας έχει οδηγήσει την Ευρώπη σε παραλογισμό κατά τους δύο παγκόσμιους πολέμους στο πρώτο μισό του προηγούμενου αιώνα. Κι εμείς στη Γερμανία από τις 8 Μαΐου του 1945 ουδέποτε ήμασταν ανεξάρτητη χώρα. Αυτό ήταν ήδη σαφές στον Βασικό Νόμο που υπάρχει στην Εισηγητική Έκθεση του 1949».

Στις 8 Μαΐου 1945 οι αρχηγοί των τριών σωμάτων Στρατού, Αεροπορίας και Ναυτικού της Γερμανίας, Φρήντμπουργκ, Κάιτελ και Στρουμφ αντίστοιχα, υπέγραψαν την άνευ όρων παράδοσή τους στους νικητές του Β’ ΠΠ. Πόσοι, όμως, γνωρίζουν ότι, αν και έχουν περάσει σχεδόν εβδομήντα χρόνια από το τέλος του Β’ ΠΠ, δεν υπάρχει οριστική Συνθήκη Ειρήνης μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων μερών στις πολεµικές συρράξεις;

Το γεγονός ότι δεν υπάρχει μέχρι σήμερα συνθήκη ειρήνης σημαίνει, σύµφωνα µε τα άρθρα 53, παρ. 2 και άρθρο 107 του Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών, ότι η Γερμανία εξακολουθεί να βρίσκεται σε πόλεμο µε όλους τους τότε πολεµικούς της αντιπάλους, με τους οποίους υπάρχει μια προσωρινή ανακωχή, η οποία συνεπάγεται διακοπή των εχθροπραξιών, όχι όμως και της εμπολέμου καταστάσεως, η λήξη της οποίας συνήθως επανέρχεται διά της υπογραφής συνθήκης ειρήνης. (Ανάμεσα στις χώρες με τις οποίες η Γερμανία δεν έχει υπογράψει συνθήκη ειρήνης είναι και η χώρα μας.) Μάλιστα στον καταστατικό χάρτη των Ηνωμένων Εθνών εξακολουθούν να υπάρχουν άρθρα περί εχθρού, (Γερμανία) σύμφωνα με τα οποία ο νικητής μπορεί σε δεδομένη περίπτωση να ενεργοποιήσει τα δικαιώματά του.
Υπάρχει  μία μυστική Κρατική Συνθήκη με ημερομηνία 21 Μαΐου 1949, με την οποία οι Σύμμαχοι μετά τον πόλεμο εξασφάλισαν την εξουσία λήψεως αποφάσεων επί του γερμανικού κράτους, δηλαδή δήλωση υποταγής του εκάστοτε καγκελαρίου πριν αναλάβει τα καθήκοντά του, και έλεγχο όλων των μέσων επικοινωνίας (ΜΜΕ) μέχρι το έτος 2099.


Αποκαλυπτικά για τη συμφωνία αυτή ήταν όσα αναφέρονται στα απομνημονεύματα του πρώην αρχηγού των γερμανικών Στρατιωτικών Μυστικών Υπηρεσιών (Militärischer Abschirmdienst, MAD), του στρατηγού Γκερντ-Χέλμουτ Κομόσσα. Το βιβλίο του, που κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2007 στην Αυστρία, είχε τίτλο Ο γερμανικός χάρτης (Die Deutsche Karte).

Η συμφωνία αυτή προέβλεπε ότι:
1. Ο κάθε καινούριος καγκελάριος έχει υποχρέωση να υπογράψει µε τις ΗΠΑ τη λεγόμενη Κάντσλερακτε, ένα απόρρητο έγγραφο, το περιεχόμενο του οποίου δεν γνωρίζει κανένας.

2. Οι ΗΠΑ θα ελέγχουν ολοκληρωτικά όλα τα γερμανικά ΜΜΕ όπως: ραδιόφωνο, τηλεόραση, εφημερίδες, περιοδικά, τυπογραφεία και εκδόσεις και ακόµα τηλεφωνικές επικοινωνίες, το θέατρο, τον κινηματογράφο, τη μουσική, εκπαιδευτικά προγράµµατα κλπ. μέχρι το… 2099!

3. Όλα τα αποθέματα χρυσού θα φυλάσσονται στις ΗΠΑ, στα υπόγεια της FED!».


Ο χρυσός
Μπορεί να μη φυλάσσονται όλα τα αποθέματα χρυσού της Γερμανίας στα υπόγεια της FED, όπως προβλέπει η συμφωνία της 21ης Μαΐου, το μεγαλύτερο μέρος όμως των αποθεμάτων χρυσού της Γερμανίας, που είναι τα δεύτερα μεγαλύτερα παγκοσμίως μετά από αυτά των ΗΠΑ, είναι αποθηκευμένο στις ΗΠΑ, ενώ γερμανικός χρυσός είναι, επίσης, αποθηκευμένος στην Τράπεζα της Γαλλίας, και μέχρι το 2000 και στην Τράπεζα της Αγγλίας, και εδώ και καιρό κανείς δεν έχει αντικρίσει τις πολύτιμες πλάκες.

ΜΜΕ και μυστικές υπηρεσίες 

Σε ό,τι αφορά τις επικοινωνίες, όσα είδαν το φως της δημοσιότητας για τη δράση πρακτόρων σε βάρος της Γερμανίας και οι διαρροές από τον πρώην κατάσκοπο Έντουαρντ Σνόουντεν για το εκτεταμένο πρόγραμμα παρακολούθησης από την αμερικανική Υπηρεσία Εθνικής Ασφαλείας (NSA) ήταν εξίσου αποκαλυπτικά. Σύμφωνα με τον γερμανικό τύπο, λίστα με ονόματα 3.500 πρακτόρων –δηλαδή, ολόκληρη τη λίστα των πρακτόρων εξωτερικού της Γερμανίας!– των γερμανικών μυστικών υπηρεσιών (BND) είχε πάρει ο διπλός κατάσκοπος Μάρκους Ρ., οποίος εργαζόταν στο κτίριο της γερμανικής υπηρεσίας πληροφοριών, και την παρέδωσε στις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ. Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις του Σνόουντεν, ανάμεσα στα τηλέφωνα που παρακολουθούσε η NSA ήταν και το κινητό τηλέφωνο της Άγκελα Μέρκελ. 


«Όπως βλέπουμε στην περίπτωση του κ. Σνόουντεν, η Γερμανία είναι ένα θυγατρικό κράτος των ΗΠΑ, και συνεπώς κάθε άλλη δήλωση της Μέρκελ είναι μία ευφάνταστη ιστορία», σχολίασε ο Εβγκένι Φιοντόροβ, βουλευτής της Δούμας, στενός φίλος του Βλαντίμιρ Πούτιν και ένας από τους πιο δημοφιλείς πολιτικούς στη Ρωσία, σε συνέντευξη που κατεγράφη την 21η Αυγούστου του 2013.  Οι μυστικές υπηρεσίες της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, ανέκαθεν διοικούνταν απευθείας από τις ΗΠΑ. Αυτό το γνωρίζουμε από πολλές πηγές. Οι στρατηγοί του Γερμανικού Στρατού και των Μυστικών Υπηρεσιών, γελάνε με αυτήν τη δήλωση της Μέρκελ. Η Άγκελα (Μέρκελ) κάνει τις πατριωτικές δηλώσεις της λόγω των επερχόμενων ομοσπονδιακών εκλογών, επειδή αυτό αναμένει ο γερμανικός λαός από αυτήν. Αλλά, ο γερμανικός λαός μπορεί να απαιτεί οτιδήποτε επιθυμεί. Δεν θα αλλάξει το γεγονός ότι οι Γερμανικές Μυστικές Υπηρεσίες και ο Στρατός είναι μόνον θυγατρικές της CIA και του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ και τίποτα περισσότερο. Αυτός είναι ο λόγος που οι γερμανικές μυστικές υπηρεσίες και ο στρατός “πυροβολούν” τη Μέρκελ και τις δηλώσεις της, δεδομένου ότι οι θέσεις τους και η σταδιοδρομία τους δεν εξαρτάται από αυτήν (τη Μέρκελ), αλλά από τις ΗΠΑ. Οι Γερμανοί στρατηγοί και τα στελέχη των μυστικών υπηρεσιών επιλέγονται προσεκτικά και είναι ελεγχόμενοι, και η θέση τους εξαρτάται από τους Αμερικανούς και όχι από την καγκελάριο ούτε από τη γερμανική κυβέρνηση. Η Γερμανία είναι άλλη μία αποικία των ΗΠΑ, όπως επίσης πολλές άλλες χώρες. Οι ΗΠΑ κατέλαβαν τη Γερμανία το 1945 και στάθμευσαν τα στρατεύματά τους σε πολλές στρατιωτικές βάσεις, και βλέπουμε σήμερα τις ίδιες στρατιωτικές βάσεις και τα ίδια αμερικανικά στρατεύματα στη Γερμανία, και συνεπώς δεν έχει σημασία που αυτές οι βάσεις μετονομάστηκαν “βάσεις του NATO” ή απλώς στρατιωτικές (αμερικανικές) βάσεις. Σοβαρά, θεωρείτε ότι αυτό έχει αλλάξει ακόμη και στο παραμικρό όσον αφορά την αμερικανική κατοχή της Γερμανίας; Αυτό είναι απλά γελοίο! Οι άνθρωποι που το πιστεύουν είναι τόσο αφελείς!».
Ο Ρώσος πρόεδρος σε συνέντευξή του σε γερμανικό περιοδικό το 2012 μεταξύ άλλων είχε πει: 

«Η Γερμανία είναι υπό κατοχή, εξουσιαζόμενη από ξένο κράτος. Τον έλεγχο τον έχουν οι Αμερικανοί. Η γερμανική πολιτική ελίτ δεν είναι ελεύθερη. Το αποτέλεσμα: Το Βερολίνο δεν μπορεί να δράσει κατά τρόπο που πραγματικά θα ήταν προς όφελος της χώρας σε αυτή την περίπτωση».






Οι πράκτορες Γερμανοί πολιτικοί: «Αμερικανοί, σας παρακαλούμε, μην φεύγετε από την Γερμανία. Θα δώσουμε κι άλλα χρήματα στα στρατεύματα κατοχής της χώρας μας».

 Γερμανία: Σχεδόν ένα δισ. ευρώ κόστισαν οι αμερικανικές βάσεις την τελευταία 10ετία.

H γερμανική κυβέρνηση έχει καταβάλλει σχεδόν 1 ένα δισεκατομμύριο ευρώ για έξοδα που σχετίζονται με την παρουσία των αμερικανικών στρατευμάτων σε έδαφος της Γερμανίας.
Συνολικά, στην Γερμανία σταθμεύουν περίπου 35.000 αμερικανοί στρατιώτες, εκ των οποίων θα μετακινηθούν περίπου 9.000, όπως ανακοίνωσε πρόσφατα ο Ντόναλντ Τραμπ, με το επιχείρημα ότι η Γερμανία επενδύει πολύ λίγα χρήματα σε αμυντικό εξοπλισμό.
Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του το πρώτο κανάλι της γερμανικής δημόσιας τηλεόρασης ARD, καμία άλλη βάση των ΗΠΑ στο εξωτερικό δεν κοστίζει περισσότερο στους Αμερικανούς, από ό,τι αυτή στην Γερμανία, η οποία ωστόσο εξυπηρετεί τα αμερικανικά στρατεύματα στην Ευρώπη και πέρα από αυτή, καθώς από το Ράμστάιν γίνονται όλες οι προμήθειες των αποστολών για το Ιράκ και το Αφγανιστάν, ενώ στην περιοχή βρίσκεται και το μεγαλύτερο στρατιωτικό νοσοκομείο των ΗΠΑ στο εξωτερικό.
Επιπλέον, στην Στουγκάρδη λειτουργεί το κέντρο διοίκησης για την Ευρώπη και την Αφρική, ενώ στην Βαυαρία εδρεύει ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα εκπαίδευσης στην Ευρώπη.
«Η Γερμανία χρωστάει δισεκατομμύρια στο ΝΑΤΟ και είναι εδώ και χρόνια εκπρόθεσμη», δήλωσε ο κ. Τραμπ ανακοινώνοντας την απόφασή του και έκανε λόγο για «τεράστιο κόστος» που αναλαμβάνουν οι ΗΠΑ, ενώ την ίδια ώρα η Γερμανία επωφελείται από τους «καλοπληρωμένους αμερικανούς στρατιώτες, οι οποίοι ζουν στην Γερμανία και ξοδεύουν εκεί πολλά από τα χρήματά τους».
Απαντώντας σε ερώτηση που υπέβαλε η Αριστερά στο Ομοσπονδιακό Κοινοβούλιο με αφορμή την ανακοίνωση του Προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ περί απόσυρσης χιλιάδων αμερικανών στρατιωτών από τη χώρα, το υπουργείο Οικονομικών ανέφερε ότι από την πλευρά της Γερμανίας έχουν δαπανηθεί 982,4 εκατομμύρια ευρώ κατά το διάστημα 2010-2019, εκ των οποίων τα 648,5 για έργα υποδομής και τα 333,9 δισεκατομμύρια για διάφορα έξοδα - συντάξεις πρώην εργαζόμενων στις αμερικανικές βάσεις, αποκατάσταση ζημιών που προκαλούν αμερικανοί στρατιώτες κλπ.
Οι ΗΠΑ ωστόσο, σύμφωνα με το Πεντάγωνο, θα καταβάλουν μόνο για το τρέχον έτος περί τα 7,2 δισεκατομμύρια ευρώ, 61 φορές περισσότερα από τα 132,4 εκατομμύρια που ξόδεψε το Βερολίνο για το 2019.
Όπως επισημαίνει το ARD, οι οικονομικές συνέπειες από ενδεχόμενη αποχώρηση αμερικανικών στρατευμάτων θα είναι σημαντικές. Ενδεικτικά, μόνο στην Ρηνανία - Παλατινάτο σταθμεύουν 18.000 αμερικανοί στρατιώτες, 12.000 αμερικανοί εργαζόμενοι, 25.000 μέλη των οικογενειών τους, ενώ σε διάφορες θέσεις εργάζονται για την υποστήριξή τους 7.500 άμαχοι Γερμανοί, οι οποίοι αμείβονται από τις ΗΠΑ.



ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ
 


  1. Η ΝΕΑ ΧΩΡΑ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΟΤΟΥΡΚΙΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ: στις Γερμανικές ΕΔ στρατιώτες συνεργάζονταν με την ΜΙΤ & τους ”Γκρίζους Λύκους”.
    Σύμφωνα με πληροφορίες, η Γερμανία διερευνά τέσσερις στρατιώτες για τους δεσμούς τους με μια τουρκική υπερ-εθνικιστική ομάδα. Μετά από κοινοβουλευτική ερώτηση που υπέβαλε το Αριστερό Κόμμα, η κυβέρνηση είπε ότι ένας από τους εν λόγω στρατιώτες ήταν αποφασισμένος να στερηθεί την πίστη του στο γερμανικό σύνταγμα. Μάλιστα ξεκίνησε πειθαρχική έρευνα στον στρατιώτη.
    Σύμφωνα με τον γερμανικό ραδιοτηλεοπτικό οργανισμό ARD, η Υπηρεσία Στρατιωτικής Ανταπόκρισης (MAD) ανακοίνωσε την έναρξη των ερευνών για να εξετάσει τους ύποπτους δεσμούς των στρατιωτών με την ομάδα grouplkücü.
    Όσον αφορά τους άλλους τρεις στρατιώτες, η κυβέρνηση σύμφωνα με πληροφορίες, είπε: «Υπάρχουν ενδείξεις για τους άλλους που έχουν ριζικούς στόχους».
    Στην απάντησή της, η γερμανική κυβέρνηση σχολίασε την υποτιθέμενη σχέση μεταξύ της ομάδας Ülkücü και της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών της Τουρκίας (MİT), αναφέροντας ότι ορισμένοι Τούρκοι αξιωματούχοι είχαν συναντήσεις με την ομάδα.
    «Ως εκ τούτου, είναι πιθανό τέτοιες σχέσεις να χρησιμοποιούνται από την MİT για τα συμφέροντά τους», ανέφερε.
    Σύμφωνα με την κυβέρνηση, τα βίντεο που κοινοποιήθηκαν στο διαδίκτυο από την ομάδα Ülkücü έδειξαν πρακτική στόχου στη Γερμανία.
    Η εκπρόσωπος του Αριστερού Κόμματος Ulla Jelpke είπε ότι η «τουρκική φασιστική» ομάδα Ülkücü είναι «ένας μεγάλος κίνδυνος».
    «Μια ακροδεξιά ομάδα ληστών που βρίσκεται υπό τον έλεγχο της τουρκικής μυστικής υπηρεσίας έχει αναπτυχθεί στη Γερμανία», δήλωσε ο Jelpke.
    Ο αριθμός των Γερμανών υποστηρικτών υπερ-εθνικιστικής ομαδας εκτιμάται σε 11.000.
    ΠΗΓΗ: pentapostagma.gr
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νέα επίθεση αναντίον του Ελληνικού λαού από τον Αντετοκούνμπο: "Δυστυχώς είναι μία χώρα λευκών". Ίσως εννοεί ότι δυστυχώς δεν είναι - ακόμη - χώρα κάφρων.
    Επίθεση στην Ελλάδα εξαπέλυσε ο ελληνοθρεμένος Γιάννης Αντετοκούνμπο καθώς σε δηλώσεις του σε αμερικανικά Μέσα παρουσίασε την χώρα που τον περιέθαλψε και τον αγαπά, περίπου ως τη... Γερμανία του 1940 λέγοντας χαρακτηριστικά πως «είναι μία χώρα λευκών που δεν δίνει ευκαιρίες σε όσους δεν είναι από εκεί».
    Μάλιστα η επίθεση στη χώρα που του έδωσε την... ευκαιρία να πάει στο ΝΒΑ έρχεται σε μία πολύ δύσκολη στιγμή της ιστορίας της.
    Συγκεκριμένα ο Αντοτκούνμπο δήλωσε:
    «Η πρώτη φορά που είδα μαύρο άνδρα να οδηγεί αυτοκίνητο, ήταν στις ΗΠΑ. Ήμουν σοκαρισμένος, αναρωτιόμουν τι συμβαίνει εδώ. Με έκανε να αναρωτιέμαι αν η χώρα μου δίνει αρκετές ευκαιρίες σε όσους δεν είναι από εκεί, άρχισα να το σκέφτομαι αυτό.
    Η Ελλάδα είναι μια χώρα λευκών, μπορεί να γίνει δύσκολη η ζωή κάποιου με το χρώμα του δικού μου δέρματος. Πηγαίνεις σε πολλές γειτονιές και αντιμετωπίζεις αρκετή αρνητικότητα, ρατσισμό.
    Οι γονείς μου έκαναν τρομερή δουλειά, πάλευαν για εμάς σε καθημερινή βάση. Μας παρείχαν όσα χρειαζόμασταν σαν οικογένεια ακόμη κι αν έπρεπε να πουλήσουν πράγματα στους δρόμους. Η φτώχεια μπορεί να σε ωθήσει στα όριά σου. Δεν είναι διασκεδαστικά, όμως στο τέλος της ημέρας πρέπει να το αποδεχθείς και αυτό κάναμε ως οικογένεια. Είχαμε ο ένας τον άλλο, κάναμε αυτό που έπρεπε.
    Οι γονείς μου ήταν παράνομοι, δεν μπορούσαμε να βγάλουμε ένα διαβατήριο ή μια ελληνική ταυτότητα. Όταν είσαι παράνομος στην Ελλάδα, ξέρεις ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να απελαθείς.
    Ό,τι κι αν έκαναν οι γονείς μου, το έκαναν πολύ προσεκτικά. Όταν είσαι παράνομος, δεν θέλεις να περπατάς στον δρόμο η Αστυνομία μπορεί να σε σταματήσει και να σε στείλει πίσω στη χώρα σου, μπορεί να μην ξαναδείς ποτέ τα παιδιά σου. Αν γύριζα από το σχολείο και δεν έβρισκα τη μητέρα μου, το μυαλό μου έτρεχε. Σκεφτόμουν που βρισκόταν, αναρωτιόμουν αν ήταν καλά εκείνη και ο πατέρας μου.
    Πολλές φορές σκέφτηκα ότι θα απελαθούν οι γονείς μου, ευτυχώς αυτή η μέρα δεν ήρθε ποτέ. Σαν οικογένεια βάλαμε τους εαυτούς μας γύρω από ανθρώπους θετικούς, όπως ο ιδιοκτήτης ενός καφέ, ο κύριος Γιάννης.
    Ήταν δύσκολο και πάντα θα είναι δύσκολο να είσαι μαύρος σε μια χώρα λευκών, έρχονται στιγμές που αισθάνεσαι ότι δεν είσαι αυτός που πραγματικά είσαι. Εγώ γεννήθηκα στην Ελλάδα, δεν έχω πάει ποτέ στη Νιγηρία, πήγα σε ελληνικό σχολείο με τους φίλους μου, η Ελλάδα είναι όσα γνωρίζω. Δεν βγήκα ποτέ από εκείνη μέχρι τα 18 μου».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ: «ΤΣΙΠΡΑ, ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΜΑΙ. ΕΙΜΑΙ ΜΑΥΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΙΓΗΡΙΑ, ΟΧΙ ΑΝΗΘΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ».
      ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ: «Δεν έχω ελληνική κουλτούρα. Ευτυχώς μεγάλωσα σε σπίτι νιγηριανό, όχι ελληνικό. Έχω γνήσια νιγηριανή κουλτούρα. Πρόκειται για πειθαρχία, αφορά τον σεβασμό των πρεσβυτέρων, την ύπαρξη ηθών».
      http://autochthonesellhnes.blogspot.com/2019/03/blog-post_43.html
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
  3. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: "ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ".

    «Η Ελλάδα γιορτάζει, σήμερα, 46 χρόνια απρόσκοπτης δημοκρατικής πορείας, τη μεγαλύτερη περίοδο ομαλότητας στην πρόσφατη ιστορία της. Πιο ώριμη από ποτέ, διδάσκεται από τις εμπειρίες της. Αντλεί ισχύ απ’ τις δυσκολίες της. Και καθημερινά οικοδομεί την ιστορική επιλογή που έκανε πριν από ένα χρόνο: Να βαδίσει τολμηρά στο δρόμο της αλήθειας, της εθνικής ενότητας και της κοινωνικής συνοχής» τονίζει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο μήνυμά του για την επέτειο αποκατάστασης της δημοκρατίας.
    «Αν η 24η Ιουλίου του 1974, σημαίνει τη μετάβαση της χώρας από το χειμώνα της δικτατορίας στην άνοιξη του κοινοβουλευτισμού, η 24η Ιουλίου του 2020 δηλώνει την απόφασή της να συνδεθεί γόνιμα με τις αξίες εκείνης της αλλαγής» σημειώνει και προσθέτει «αλλά και ταυτόχρονα να σφραγίσει τη δική της, νέα εποχή. Εμβαθύνοντας το δημοκρατικό κεκτημένο χωρίς λαϊκισμούς. Υπηρετώντας το κράτος δικαίου χωρίς διχασμούς. Και διεκδικώντας τον εκσυγχρονισμό χωρίς εκπτώσεις στη φροντίδα για τον πολίτη».
    Αυτά είπε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο μήνυμά του για την αποκατάσταση της “Δημοκρατίας” .. Αλλά της δικής τους Δημοκρατίας.. Των ολιγαργών, των τραπεζιτών, της ρεμούλας, του βολεμάτων, των κλεφτών, των Ιμίων, των Πρεσπών και φυσικά των γνωστών οικογενειών και των λεσχών που είναι μέλος αυτός και όλο του το σόι..
    Ζ.Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...