ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

13 Φεβρουαρίου 2021

ΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΤΟΥ ΡΟΥΣΒΕΛΤ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΡΟΥΜΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΗΡΩΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΠΑΤΤΟΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΟΤΙ: «Ο ΡΟΥΣΒΕΛΤ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΛΑΟ».

 

ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΕΓΙΝΕ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ; ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ; ΜΙΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΣΗΜΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΒΕΝΙΑΜΙΝ ΦΡΙΝΤΜΑΝ, ΕΝΟΣ ΠΡΩΗΝ ΕΒΡΑΙΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΗ.

 
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ  ΜΕ  ΠΡΟΣΟΧΗ  ΤΟ  ΑΡΘΡΟ:
 
 
 
 
 
    Η  ΙΛΙΑΔΑ  ΚΑΙ  Η  ΟΔΥΣΣΕΙΑ  ΗΤΑΝ  ΤΑ  ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ  ΕΡΓΑ  ΠΟΥ  ΔΙΑΒΑΖΕ  ΣΥΝΕΧΕΙΑ  Ο  ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ  ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ  ΠΑΤΤΟΝ.

 

«Όταν μεγαλώσω, θέλω να γίνω ήρωας  σαν  τους  αρχαίους  Έλληνες», έλεγε ο Τζορτζ Σμιθ Πάτον ο νεότερος, στον πατέρα του, όταν διάβαζε την Ιλιάδα και την Οδύσσεια. Τα έπη του Ομήρου αποτελούσαν τα αγαπημένα του έργα. Μάλιστα, από τη νηπιακή ηλικία είχε απομνημονεύσει αρκετά κομμάτια.
Κατά τη διάρκεια των στρατιωτικών  σπουδών του είχε δείξει ιδιαίτερη έφεση στη φιλοσοφία, την ιστορία και τον αθλητισμό. Τα μαθήματα δεν ήταν τυχαία καθώς προσπαθούσε διακαώς να ενσαρκώσει το αρχαίο ελληνικό πρότυπο από το οποίο ήταν γοητευμένος. Από τα πρώτα του σχολικά χρόνια είχε αποστηθίσει μεγάλα αποσπάσματα των ομηρικών επών!... Ελληνολάτρης και υπέρμαχος της στρατιωτικής πειθαρχίας και ζωής, ο Τζορτζ Πάτον από την πρώτη στιγμή δήλωσε ενδιαφέρον για να εκπροσωπήσει τη χώρα του στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Στοκχόλμης.

 


 

 

 

https://youtu.be/O6IHHRcUeas

 

 


Ο Τζωρτζ Σμιθ Πάττον (George Smith Patton, 11 Νοεμβρίου 1885 - 21 Δεκεμβρίου 1945) ο νεότερος, ήταν Αμερικανός στρατηγός, ένας από τους ικανότερους διοικητές των στρατιωτικών δυνάμεων των αμερικανών  στο Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, με ειδικότητα στη διοίκηση των τεθωρακισμένων και μηχανοκίνητων μονάδων.
Ο Τζωρτζ Σμιθ Πάττον ο νεότερος ήταν γιος του Τζωρτζ Σμιθ Πάττον του πρεσβύτερου (1856-1927) και της Ρουθ Γουίλσον (1861-1928). Γεννήθηκε στο Σαν Γκάμπριελ της Καλιφόρνιας στις 11 Νοεμβρίου του 1885. Οι γονείς του ήταν εύποροι και με μεγάλη ιστορία ως οικογένεια. Ο πατέρας του ήταν νομικός αλλά είχε σπουδάσει σε στρατιωτική ακαδημία, ο παππούς του από τη πλευρά της μητέρας του ήταν πολιτικός και μεγάλος γαιοκτήμονας, ο προπάππους του Χίου Γουήντον Μέρσερ ήταν στρατηγός στην Αμερικανική επανάσταση και ο παππούς του, από τη πλευρά του πατέρα του, Τζωρτζ Σμιθ Πάττον ο πρώτος ήταν ταξίαρχος στον Αμερικανικό Εμφύλιο.
Όσο φοιτούσε στη σχολή Γουέστ Πόιντ, γνώρισε την κόρη ενός πλούσιου βιομηχάνου, την Μπέατρις Άγιερ, με την οποία παντρεύτηκε μετά την αποφοίτηση του.
Το 1916 η κυβέρνηση των Η.Π.Α. τον διόρισε υπασπιστή του στρατηγού Τζον Τζόζεφ Πέρσινγκ και τον έστειλαν μαζί του στο Μεξικό να καταστείλουν την επανάσταση του Πάντσο Βίλλα. Σε μια μάχη με την ίλη του ιππικού του, ο Πάττον, σκότωσε τον υπασπιστή του Βίλλα, τον Χούλιο Καρντένας. Στο Μεξικό ήρθε σε επαφή με τα μηχανοκίνητα οχήματα του στρατού και τους τρόπους χρήσης τους στο πόλεμο. Για τα κατορθώματα του στο Μεξικό έγινε λοχαγός και στάλθηκε στη Γαλλία ως ο πρώτος διοικητής μιας μονάδας τεθωρακισμένων των αμερικανικών δυνάμεων. 


Α΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ  ΠΟΛΕΜΟΣ

Είχε ξεσπάσει ο Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος και ο ίδιος τέθηκε στις διαταγές του στρατηγού Πέρσινγκ ξανά. Έλαβε μέρος στη μάχη του Σεν Μιχιέλ, τον Σεπτέμβριο του 1918, στην επίθεση του Μεύση, στην κατάληψη της Αργκόν και τραυματίστηκε δυο φορές. Οι Η.Π.Α. τον παρασημοφόρησαν με το μετάλλιο Διακεκριμένων Υπηρεσιών και τον προήγαγαν σε αντισυνταγματάρχη. Γνωρίζοντας από κοντά τις δυνατότητες των τεθωρακισμένων, κατάλαβε ότι, αυτά ήταν το μελλοντικό όπλο του πολέμου και για αυτό παρακολουθούσε τις εξελίξεις στην τεχνολογία αρμάτων μάχης και αρθρογραφούσε για τον τρόπο χρήσης τους. Μετά τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, διορίσθηκε διοικητής της 314ης Ταξιαρχίας Αρμάτων, που έπειτα μετονομάστηκε σε 2η Ταξιαρχία Αρμάτων Μάχης και συνδέθηκε φιλικά με τους στρατηγούς Ντάγκλας Μακάρθουρ και Ντουάιτ Ντέιβιντ Αϊζενχάουερ.


Β΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ  ΠΟΛΕΜΟΣ

Τον Απρίλιο του 1940 ανέλαβε την διοίκηση της 1ης Μεραρχίας Αρμάτων και το διάστημα από τον Μάρτιο έως τον Ιούλιο του 1942, ως υποστράτηγος, ανέλαβε χρέη διοικητή στο Κέντρο Εκπαίδευσης της Ερήμου της Αριζόνα, ενώ παράλληλα σχεδίαζε την απόβαση των Αμερικανών στη Βόρεια Αφρική για να πολεμήσουν τον Άξονα. Ανέλαβε την διεκπεραίωση της Δυτικής Δύναμης Δράσης στο Μαρόκο και το Μάρτιο του 1943, μετά την ήττα των Αμερικανών στο Κασερίν ανέλαβε την διοίκηση του 2ου Σώματος Στρατού των Η.Π.Α. Για τις επιτυχίες του στη Βόρεια Αφρική του έδωσαν την ηγεσία του 7ου Σώματος Στρατού των Η.Π.Α. στην απόβαση στη Σικελία, με αποστολή να προστατεύει τα νώτα του 8ου Σώματος Στρατού των Βρετανών, του Μοντγκόμερι. Ως άνθρωπος της δράσης ο Πάττον ανέλαβε επιθετική δραστηριότητα, αγνοώντας της εντολές, κάτι που παραλίγο να του στοιχίσει την καριέρα του.
Οι άνδρες του ενεπλάκησαν σε πολλά περιστατικά κακοποίησης Ιταλών και Γερμανών αιχμαλώτων και σε μια - τουλάχιστον - εν ψυχρώ δολοφονία 76 Γερμανών. Ο ίδιος ξυλοκόπησε και εξευτέλισε στο στρατιωτικό νοσοκομείο, δύο στρατιώτες του που είχαν υποστεί νευρικό κλονισμό. Ο Πάτον δεν συγχωρούσε τη δειλία.
Ο ίδιος ήταν πάντα έτοιμος να εμπνεύσει με θάρρος τους άνδρες του. Μια φορά μπήκε σε ένα φλεγόμενο κτίριο και έσωσε δύο Γάλλους στρατιώτες.


Ο Αδόλφος Χίτλερ φέρεται να τον αποκάλεσε «τρελό καουμπόι στρατηγό», ενώ πολλοί Γερμανοί στρατιωτικοί διοικητές μίλησαν επαινετικά για τις ικανότητές του, μετά τον πόλεμο.

Του ανατέθηκε η διοίκηση της 3ης Στρατιάς με την οποία διέσπασε το γερμανικό μέτωπο στην Αβράνς και περικύκλωσε τους Γερμανούς στο Ρήγμα Φαλέζ-Αρζαντάν. Πήρε μέρος στη μάχη του Μετς, όπου με τη στρατιά του ανακούφισε την 101η Αερομεταφερόμενη Μεραρχία που δοκιμαζόταν από τους Γερμανούς. Στις 22 Απριλίου του 1945 διέσχισε τον Ρήνο, με κατεύθυνση τη Γερμανία, εξουδετέρωσε τις γερμανικές δυνάμεις στο Θύλακα του Ρουρ και κατευθύνθηκε μέσα από τη Βαυαρία στη Τσεχοσλοβακία και ύστερα στην Αυστρία, όπου έλαβε το μήνυμα ότι ο πόλεμος τελείωσε με την παράδοση της Γερμανίας.
Για  τον  Τζωρτζ Σμιθ Πάττον  είπαν  ότι  ήταν αλαζόνας, εκκεντρικός, ματαιόδοξος και είχε εμμονές σχετικά με την εικόνα που θα άφηνε πίσω του με τον θάνατο του.
 Ήταν άξεστος, ευγενής μόνο με μερικές γυναίκες, με περίεργη αίσθηση του χιούμορ ενώ ήταν και κυκλοθυμικός. 
Παράλληλα ήταν ρατσιστής, κοντά στις ιδέες του ναζισμού, περί ανωτερότητας της λευκής φυλής και λυσσαλέα αντικομμουνιστής. Θεωρούσε τα ψυχολογικά προβλήματα ως «προβλήματα πολυτελείας» και όσους τα επικαλούνταν για να μην πάνε στη μάχη, τους θεωρούσε δειλούς ενώ παράλληλα θεωρούσε τους στρατιώτες τόσο αναλώσιμους όσο τις σφαίρες. Η μεγάλη ιστορία της οικογένειας του τον είχε οδηγήσει στο να πιστεύει ότι ήταν «πλασμένος» για κάτι ανώτερο. 
Φήμες θέλουν να είχε εκμυστηρευτεί ότι όταν θα συνταξιοδοτούνταν, θα ασχολούνταν με τη πολιτική. 
Όλα τα παραπάνω τον έκαναν αντιπαθή στους απλούς στρατιώτες, στους (εβραίους) δημοσιογράφους των Η.Π.Α. και στους στρατιωτικούς ηγέτες των υπολοίπων Συμμαχικών Δυνάμεων. Ταυτόχρονα με τα παραπάνω όμως ένας άνθρωπος ειλικρινής και ευθύς με ακέραιο χαρακτήρα. Ήταν άριστος εκπαιδευτής και ακόμα καλύτερος διοικητής στη διάρκεια της μάχης, στην οποία ήταν τόσο ατρόμητος ώστε να εμπνέει τους μαχητές να συνεχίσουν τον αγώνα τους. Είχε υψηλή αίσθηση του καθήκοντος και σε συνδυασμό με τα άλλα του χαρίσματα έγινε απαραίτητος για τη στρατιωτική και πολιτική ηγεσία των Συμμάχων. Στην διάρκεια των μαχών ντυνόταν με όλα του τα παράσημα και κουβαλώντας περίστροφα με καλογυαλισμένη λαβή από ελεφαντόδοντο.

ΤΟ  ΕΒΡΑΪΚΟ  ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ  ΓΥΡΙΣΕ  (ΜΕ  ΤΟ  ΖΟΡΙ)  ΜΟΝΟ  ΜΙΑ  ΤΑΙΝΙΑ  ΓΙΑ  ΤΟΝ  ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ  ΗΡΩΑ,  ΤΗΝ  ΣΤΙΓΜΗ  ΠΟΥ  ΕΚΑΝΕ  ΧΙΛΙΑΔΕΣ  ΑΛΛΕΣ  ΤΑΙΝΙΕΣ  ΓΙΑ  ΤΟΝ  Β΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ  ΠΟΛΕΜΟ.  
Ο  ΠΑΤΤΟΝ  ΕΙΝΑΙ  ΠΟΛΥ  ΑΝΤΙΠΑΘΗΣ  ΣΤΟΥΣ  ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ  ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ. 

Για τον στρατηγό Πάττον γυρίστηκε η ταινία «Πάττον» με τον ηθοποιό Τζωρτζ Σκοτ να ενσαρκώνει τον  ήρωα  αμερικανό  στρατηγό. Ο ίδιος ο στρατηγός έγραψε όσο ζούσε πολλά εγχειρίδια τακτικής, διάφορες ομιλίες του, άρθρα αλλά ακόμα και ποιήματα καθώς και ένα πολεμικό ημερολόγιο με τον τίτλο "Ο Πόλεμος όπως εγώ τον γνώρισα" (1945). 
Για τον ίδιο γράφτηκαν μετά πολύ περισσότερα βιβλία με θέμα τη δράση του, τον χαρακτήρα και τη τακτική του. Για τον Πάττον ιδρύθηκαν πολλά μουσεία. Ένα στο Φορτ Νοξ, ένα στο Κέντρο Εκπαίδευσης της Ερήμου της Αριζόνα, ένα στη 314η ταξιαρχία αρμάτων μάχης και σε άλλα μέρη. Σώματα Στρατού των Η.Π.Α. έχουν πάρει το όνομα του στρατηγού, ένα από αυτά είναι αυτό στη Χαϊδελβέργη της Γερμανίας όπου πέθανε. Μια σειρά τεθωρακισμένων πήρε το όνομα του, τα Μ47 Πάττον. 
Αγάλματα του έχουν στηθεί σε πολλά μέρη, δυο εξ αυτών είναι αυτά που βρίσκονται στην Στρατιωτική Ακαδημία του Γουέστ Πόιντ, όπου φοίτησε, ενώ το άλλο βρίσκεται στο Κοιμητήριο που είναι θαμμένος στο Λουξεμβούργο. Προτομή του υπάρχει, επίσης, στην Αβράνς, την οποία πολέμησαν τα στρατεύματά του. Το όνομα του πήρε τέτοιες διαστάσεις θρύλου που στη πόλη που γεννήθηκε, στο Σαν Γκάμπριελ, στον επισκοπικό ναό τον έχουν απεικονίσει σαν τον Άγιο Γεώργιο, μόνο που αντί να ιππεύει άλογο να οδηγεί ένα τανκ, καθώς πολεμά έναν δράκοντα που φέρει μια σβάστικα
Ο γιος του Τζωρτζ Σμιθ Πάττον ο τέταρτος ακολούθησε και αυτός σταδιοδρομία στρατιωτικού. Μάλιστα όταν ο πατέρας του πέθανε, αυτός βρισκότανε στο τελευταίο έτος φοίτησης του στην Ακαδημία του Γουέστ Πόιντ. Πολέμησε στη Κορέα, στο Βιετνάμ και στη Μέση Ανατολή. Έγινε διοικητής στην 2η Ταξιαρχία Αρμάτων, μια θέση από την οποία υπηρέτησε και ο πατέρας του, της Η.Π.Α. Συνταξιοδοτήθηκε το 1980 και πέθανε το 2004, σε ηλικία 80 ετών.



Ο Στρατηγός Τζωρτζ Σμιθ Πάττον για τους Εβραίους και τους Γερμανούς 

https://youtu.be/O6IHHRcUeas



Η Δολοφονία του Στρατηγού Τζωρτζ Σμιθ Πάττον



Η  ΙΛΙΑΔΑ  ΚΑΙ  Η  ΟΔΥΣΣΕΙΑ  ΗΤΑΝ  ΤΑ  ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ  ΕΡΓΑ  ΠΟΥ  ΔΙΑΒΑΖΕ  ΣΥΝΕΧΕΙΑ  Ο  ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ  ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ  ΠΑΤΤΟΝ.

«Όταν μεγαλώσω, θέλω να γίνω ήρωας», έλεγε ο Τζορτζ Σμιθ Πάτον ο νεότερος, στον πατέρα του, όταν διάβαζε την Ιλιάδα και την Οδύσσεια. Τα έπη του Ομήρου αποτελούσαν τα αγαπημένα του έργα. Μάλιστα, από τη νηπιακή ηλικία είχε απομνημονεύσει αρκετά κομμάτια. Δεν ήταν, όμως, μόνο ο Όμηρος που έδωσε έμπνευση στον μικρό, καθώς και οι πρόγονοί του είχαν πολεμήσει σε εμφυλίους.
Με οικογένεια εύπορη, φοίτησε σε ιδιωτικά σχολεία και ήταν καλός στη φιλοσοφία, στους αρχαίους συγγραφείς και στη νεότερη ιστορία. Με παππούδες στρατηγούς στην αμερικανική επανάσταση και στον αμερικανικό εμφύλιο, η φοίτηση στη στρατιωτική σχολή του Ουέστ Πόιντ αποτέλεσε μονόδρομο.
Το 1905 εισάγεται στη φημισμένη Ανώτατη Στρατιωτική Ακαδημία των ΗΠΑ στο West Point. Αποφοιτά τέσσερα χρόνια αργότερα με τον βαθμό του ανθυπολοχαγού του Ιππικού. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του είχε δείξει ιδιαίτερη έφεση στη φιλοσοφία, την ιστορία και τον αθλητισμό. Τα μαθήματα δεν ήταν τυχαία καθώς προσπαθούσε διακαώς να ενσαρκώσει το αρχαίο ελληνικό πρότυπο από το οποίο ήταν γοητευμένος. Από τα πρώτα του σχολικά χρόνια είχε αποστηθίσει μεγάλα αποσπάσματα των ομηρικών επών!...

Στη Στρατιωτική Ακαδημία ανακάλυψε και τον αθλητισμό. Ξεκίνησε με το αμερικανικό ποδόσφαιρο αλλά εκεί δεν μπόρεσε να κάνει καριέρα διότι έσπασε και τα δύο χέρια του και αποφάσισε να σταματήσει. Η αγάπη του για την Αρχαία Ελλάδα τον ώθησε να ασχοληθεί και με άλλα αθλήματα. Στον δρόμο μετ' εμποδίων ήταν ο καλύτερος στη σχολή του, ενώ είχε καταρρίψει και το ρεκόρ της εποχής.
Πολλές διακρίσεις απέσπασε και στην ξιφασκία. Ένα άλλο άθλημα στο οποίο διακρινόταν ήταν και το πόλο με άλογα. Η οικογένειά του είχε άλογα και ο Τζορτζ Πάτον έμαθε από τη νηπιακή ηλικία ιππασία, ενώ ως έφηβος έπαιζε πόλο. Ο συνδυασμός όλων αυτών των αθλημάτων τον καθιστούσε τον πλέον ικανό εκπρόσωπο των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής για το μοντέρνο πένταθλο.  
Το άθλημα «εφευρέθηκε» από τον βαρώνο Πιερ ντε Κουμπερτέν με στόχο να αντικαταστήσει το πένταθλο των αρχαίων Ολυμπιακών Αγώνων. Ως άθλημα συνδύαζε τις ικανότητες ενός ιδανικού στρατιώτη της εποχής (ιππασία με άγνωστο άλογο, αγώνας με πιστόλι και ξίφος, τρέξιμο και κολύμβηση) και για πρώτη φορά θα συμπεριλαμβανόταν σε ολυμπιακό πρόγραμμα το 1912.
Ελληνολάτρης και υπέρμαχος της στρατιωτικής πειθαρχίας και ζωής, ο Τζορτζ Πάτον από την πρώτη στιγμή δήλωσε ενδιαφέρον για να εκπροσωπήσει τη χώρα του στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Στοκχόλμης.
Αγωνίστηκε στο Μοντέρνο Πένταθλο και έχασε το ολυμπιακό μετάλλιο εξαιτίας της  σκοποβολής. Ολοι περίμεναν ότι θα ξεχωρίσει. Τελικά, κατετάγη 20ός! 
Η αποτυχία του, σύμφωνα με τον ίδιο, οφείλεται στο ότι έστειλε τις σφαίρες του ακριβώς στο ίδιο σημείο του στόχου. Ο χάρτινος στόχος είχε τρυπηθεί από την πρώτη σφαίρα κι έτσι οι κριτές δεν μπορούσαν να διακρίνουν πού πήγαν οι υπόλοιπες, οπότε θεωρήθηκαν εκτός στόχου. 
Ο Πάτον δέχθηκε την απόφαση με στωικότητα, η οποία δεν ταίριαζε στον χαρακτήρα του. «Το υψηλό φίλαθλο και γενναιόδωρο πνεύμα που επιδείχθηκε γενικώς αποτελεί τον καλύτερο μάρτυρα για τον χαρακτήρα των κριτών της ημέρας αυτής. Δεν υπήρξε ούτε ένα περιστατικό διαμαρτυρίας ή αντιαθλητικής φιλονικίας για τους βαθμούς, η οποία μπορώ να πω ότι στιγμάτισε άλλα αγωνίσματα. Ο κάθε αθλητής έβαλε τα δυνατά του και υπέμεινε όσα του επιφύλαξε η τύχη σαν πραγματικός στρατιώτης και στο τέλος όλοι μας αισθανθήκαμε περισσότερο σαν καλοί φίλοι και σύντροφοι παρά ως αντίπαλοι σε μια σπουδαία διοργάνωση, αν και αυτό το πνεύμα φιλίας επ' ουδενί ελάττωσε τον ζήλο με τον οποίον όλοι πάλευαν για επιτυχία», δήλωσε.
Η αποτυχία του στη σκοποβολή άφησε τον Τζορτζ Πάτον μακριά από το βάθρο, αλλά συνέχισε να αγωνίζεται σαν καλός στρατιώτης. Στην κολύμβηση ήταν έβδομος, στην ξιφασκία τέταρτος, στην ιππασία έκτος και στον δρόμο των 4.000 τερμάτισε τρίτος. Μία επίδοση μέσα στη δεκάδα στη σκοποβολή θα του έδινε το χρυσό μετάλλιο.

Ο Πάτον στη Γαλλία το 1918 



 
Οι ομιλίες του Πάττον στους στρατιώτες του έχουν μείνει στην ιστορία.





Ο Πάττον δήλωσε  ότι  ο  πόλεμος  με  την  Γερμανία  ήταν  ένα  μεγάλο λάθος. 


«Οι πολιτικοί είναι η χαμηλότερη μορφή ζωής επί της γης. Οι Φιλελεύθεροι Δημοκράτες, είναι η χαμηλότερη μορφή πολιτικών».
General George Smith Patton


ΕΝΑΣ  ΛΟΓΟΣ  ΤΟΥ  ΠΑΤΤΟΝ  ΠΡΟΣ ΣΤΟΥΣ  ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ  ΤΟΥ.

«Κατά καιρούς θα υπάρξουν παράπονα ότι πιέζουμε τους άνδρες μας πολύ. Δεν δίνω δεκάρα για τα παράπονα. Πιστεύω στον παλιό καλό κανόνα ότι μια ουγγιά ιδρώτα μπορεί να σώσει ένα γαλόνι αίμα. Όσο πιο σκληρά πιέζουμε εμείς τόσο πιο πολλούς Γερμανούς θα σκοτώσουμε. Όσο πιο πολλούς Γερμανούς σκοτώσουμε, τόσο λιγότεροι άνδρες μας θα πεθάνουν. Να είστε ευγνώμονες που σε 20 χρόνια από τώρα θα κάθεστε στο τζάκι με τον εγγονό σας στο γόνατο και όταν σας ρωτήσει τι κάνατε στο Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο δεν θα χρειαστεί να βήξετε, να τον μετατοπίσετε στο άλλο γόνατο και να πείτε: «Παιδί μου, ο παππούς σου φτυάριζε σκατά στη Λουϊζιάνα». Όχι κύριε, θα μπορείτε να τον κοιτάξετε κατευθείαν στα μάτια και να πείτε: «Αγόρι μου, ο παππούς σου ήταν με την Μεγάλη Τρίτη Στρατιά και το γαμημένο μπάσταρδο, τον Τζωρτζ Πάττον!».... 


Ο  ΠΑΤΤΟΝ  ΓΙΑ  ΤΟΥΣ  ΝΕΓΡΟΥΣ

Ο Patton κατηγορήθηκε  για «ρατσισμό», ο οποίος μάλιστα, «πιθανόν να καλλιεργήθηκε από την ανατροφή του και τις οικογενειακές του ρίζες του στο Νότο».  
 Σε ένα προσωπικό του σημείωμα έγραψε για τους Αφρο-Αμερικανούς στρατιώτες: «Μεμονωμένα ήταν καλοί στρατιώτες, αλλά είχα την πεποίθηση εκείνη την εποχή, και ποτέ δεν ένιωσα την ανάγκη να την αλλάξω, ότι ο ‘έγχρωμος’ στρατιώτης δεν μπορεί να σκεφτεί αρκετά γρήγορα για να πολεμήσει σε τεθωρακισμένα».


Ο  ΠΑΤΤΟΝ  ΣΤΟ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ  ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ  ΤΟΥ  ΓΝΩΡΙΖΕ  ΠΟΙΟΣ  ΚΥΒΕΡΝΑ  ΤΟΝ  ΚΟΣΜΟ  ΚΑΙ  ΠΟΙΑ  ΗΤΑΝ  Η  ΑΙΤΙΑ  ΤΟΥ  ΠΟΛΕΜΟΥ.  ΗΞΕΡΕ  ΚΑΛΑ,  ΑΝ  ΚΑΙ  ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ,  ΤΟΥΣ  ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ  ΣΑΫΛΩΚ  (ΡΟΥΣΒΕΛΤ,  ΜΟΡΓΚΕΝΤΑΟΥ,  ΜΠΑΡΟΥΧ),  ΠΟΥ  ΟΡΓΑΝΩΣΑΝ  ΤΟΝ  ΠΟΛΕΜΟ  ΕΝΑΝΤΙΟΝ  ΤΗΣ  ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.


ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ  ΠΑΤΤΟΝ,  17 Σεπτεμβρίου 1945:

«Ο ιός που ξεκίνησε από τον Morgenthau και τον Baruch  εναντίον όλων των Γερμανών είναι σημιτική εκδίκηση. Τώρα με διέταξαν να απομακρύνω Γερμανούς πολίτες από τα σπίτια τους, για το σκοπό της στέγασης των εκτοπισθέντων.
Φαίνεται ότι αυτή η διαταγή έχει σκοπό να τιμωρήσει τη γερμανική φυλή και όχι μεμονωμένους Γερμανούς. Είναι ενάντια στην αγγλοσαξονική μου συνείδηση ​​να απομακρύνω ένα πρόσωπο από το σπίτι του χωρίς τη δέουσα διαδικασία του νόμου.
Αυτοί που εκδίδουν αυτές τις διαταγές πιστεύουν ότι ο εκτοπισθείς είναι ένα ανθρώπινο ον, το οποίο δεν είναι. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τους Εβραίους, οι οποίοι  δεν έχουν καμία ευπρέπεια, αφού αφοδεύουν στα πατώματα, δείχνοντας ότι βρίσκονται χαμηλότερα από τα ζώα».
(Henry Morgenthau, Jr. 1891 – 1967 και Bernard Baruch, 1870 – 1965: Εβραίοι σύμβουλοι του Ρούζβελτ).


ΠΑΤΤΟΝ:  «ΟΙ  ΕΒΡΑΙΟΙ  ΕΙΝΑΙ  ΣΑΝ  ΤΙΣ  ΑΚΡΙΔΕΣ».
Ο  Πάττον  έγραψε στο ημερολόγιό του: "Αν οι Εβραίοι  δεν κρατηθούν υπό φρούρηση δεν θα μείνουν στα στρατόπεδα και θα εξαπλωθούν σε όλη τη χώρα, σαν ακρίδες και τελικά, θα πρέπει να τους ξαναμαζέψουμε αφού πρώτα μερικοί από αυτούς θα έχουν πυροβοληθεί και αρκετοί Γερμανοί θα έχουν δολοφονηθεί και λεηλατηθεί".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Ο  Πάττον  εδώ  αναφέρεται  στο  όργιο  μαζικών  δολοφονιών  και  εκτελέσεων  Γερμανών  πολιτών  στην  κατεχόμενη  Γερμανία. 
Ομάδες  εβραίων  με  την  ανοχή,  αν  όχι ενθάρρυνση  των  αρχών  κατοχής,  τριγυρνούσαν  στις  ερειπωμένες  γερμανικές  πόλεις  και  σκότωναν  όποιους  γερμανούς  ήθελαν,  βίαζαν  και  πλιατσικολογούσαν.  Υπάρχουν  αναφορές  ότι  δηλητηρίασαν  δεξαμενές  νερού  και αποθήκες  αλεύρων  και  χιλιάδες  γερμανοί  πέθαναν  με  φρικτούς  πόνους. 
Έχει  γραφεί  ότι  ομάδες  εβραίων  σχεδίαζαν  να  δολοφονήσουν  πάνω  από  6.000.000  γερμανών  πολιτών.   
Σύμφωνα  με  επίσημους  υπολογισμούς  της  γερμανικής  κυβέρνησης  συνολικά  τα  πρώτα  μεταπολεμικά χρόνια  πάνω  από  1.000.000  γερμανών  πολιτών  σκοτώθηκαν  από  τις  αρχές  κατοχής  και  "αγνώστους"  μετά  την  λήξη  του  πολέμου.
Ο  Πάττον  είχε  αντιταχθεί σθεναρά   σ' αυτές  τις  μαζικές  δολοφονίες.   


Διαβάστε  και  τα  άρθρα:

Μετά την υποδούλωση  της  Γερμανίας  από  τους  αγγλοαμερικανούς, ο Patton ήταν αυτός που ορίστηκε να επιβλέπει τις αμερικάνικες επιχειρήσεις για τους εκτοπισθέντες στα στρατόπεδα – καταυλισμούς στην Ευρώπη.
Στην απάντησή του στις αμερικανικές επιθεωρήσεις των στρατοπέδων, ο Patton έγραψε:
«Ο επιθεωρητής πιστεύει ότι ο εκτοπισθείς είναι ένα ανθρώπινο ον, ενώ δεν είναι, και αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τους Εβραίους που είναι χαμηλότερα από ό, τι τα ζώα».

Η  ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ  ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ  ΤΟΥ  ΠΑΤΤΟΝ
Ο  ΠΑΤΤΟΝ  ΕΙΧΕ  ΑΡΧΙΣΕΙ  ΝΑ  ΞΑΝΑΦΤΙΑΧΝΕΙ  ΤΟΝ  ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ  ΣΤΡΑΤΟ.

Ο θάνατος του στρατηγού Πάττον τον Δεκέμβριο του 1945, είναι ένα από τα αξεδιάλυτα μυστήρια της πολεμικής εποχής. Αν και είχε υποστεί σοβαρούς τραυματισμούς σε μια σύγκρουση αυτοκινήτων στο Manheim, πιστευόταν ότι θα ανάρρωνε και ήταν στα πρόθυρα της επιστροφής στην πατρίδα.

Ο Πάττον  το  1945  διορίστηκε κατοχικός διοικητής της Βαυαρίας.  Από  εκεί  έστελνε συνέχεια υπομνήματά ζητώντας την άμεση επίθεση εναντίον των  κομμουνιστών  της Μόσχας.   
Επίσης  ήρθε σε επαφή με Γερμανούς αξιωματικούς και διατηρούσε σε πολεμική ετοιμότητα τους Γερμανούς στρατιώτες αιχμαλώτους πολέμου. 
  Τότε  δήλωσε  ότι«τους  έβαλαν  να  πολεμήσουν  με  λάθος  λαό».  



ΤΟΝ  ΗΘΕΛΑΝ  ΝΕΚΡΟ 

Οι  τοκογλύφοι  επενέβησαν  και ανακλήθηκε στις ΗΠΑ. Η νέα του αποστολή ήταν να καταγράψει τα πολεμικά γεγονότα για τη Διεύθυνση Ιστορίας Στρατού των ΗΠΑ.   
Ουσιαστικά τον αποστράτευαν  με  ατιμωτικό  τρόπο.   
Ωστόσο, οι  συνωμότες  τον  ήθελαν  νεκρό.  
Έλεγαν  ότι:  "πρέπει να τον σώσουμε από τον εαυτό του και από το να καταστρέψει όλα όσα οι σύμμαχοι έχουν κάνει".

Στις 9 Δεκεμβρίου του 1945, μια μέρα πριν επιστρέψει στις Η.Π.Α., πήγε για κυνήγι με τον υποστράτηγο Χόμπαρτ Γκάι. Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε με ένα στρατιωτικό φορτηγό. 
Ο Γκάι, ο στρατιώτης που οδηγούσε το αυτοκίνητο, αλλά και ο στρατιώτης οδηγός του φορτηγού δεν έπαθαν σχεδόν τίποτα.
Στο δρόμο για το νοσοκομείο, το όχημα διάσωσης του Πάτον χτυπήθηκε και πάλι από ένα άλλο φορτηγό του στρατού!  
Παρόλα αυτά ο Πάτον ζούσε ακόμα.
Ο Πάττον έμεινε παράλυτος και 12 μέρες μετά το τροχαίο, στις 21 του μήνα του έτους 1945  πέθανε  στο στρατιωτικό νοσοκομείο της πόλης Χαϊδελβέργης. Ήταν 60 ετών.  


ΕΙΧΕ  ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ  ΟΤΙ  ΗΘΕΛΑΝ

ΝΑ  ΤΟΝ  ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ 

Στο νοσοκομείο, ο Patton, μόλις ήταν σε θέση να επικοινωνήσει με τη σύζυγό του στην Αμερική, της ζήτησε να τον απομακρύνει από το νοσοκομείο, διότι, "Θα με σκοτώσουν εδώ", όπως είπε
Μετά τον θάνατό του, ο στρατός των ΗΠΑ δεν έκανε καμία έρευνα για το "ατύχημα", αλλά ούτε έγινε καμία αυτοψία για την φερόμενη "εμβολή", αιτία από την οποία πέθανε. 
Ενταφιάστηκε στο Λουξεμβούργο, στο Αμερικανικό Κοιμητήριο για τους πεσόντες του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου.

 


Ο  ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ  ΣΚΟΠΕΥΤΗΣ  Ντάγκλας Μπαζάτα (Douglas Bazata) ΣΚΟΤΩΣΕ  ΤΟΝ  ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ  ΗΡΩΑ  ΣΤΡΑΤΗΓΟ.  

Τα πρόσφατα ξεθαμμένα ημερολόγια ενός νέγρου δολοφόνου για το εν καιρώ πολέμου γραφείο των στρατηγικών υπηρεσιών        (OSS), τον πρόδρομο της CIA, αποκαλύπτουν ότι οι Αμερικανοί προϊστάμενοι των κατασκόπων ήθελαν τον Πάττον νεκρό επειδή απειλούσε να εκθέσει τη συμμαχική συνεργία με τους Ρώσους.
Μετά από μια μακροχρόνια έρευνα δεκαετίας, ο στρατιωτικός ιστορικός Robert Wilcox υποστηρίζει ότι επικεφαλής στρατηγός του OSS ο «Άγριος Bill» Donovan διέταξε έναν ιδιαίτερα διακοσμημένο επίλεκτο σκοπευτή αποκαλούμενο Ντάγκλας Μπαζάτα (Douglas Bazata) να σκοτώσει τον Πάττον, που ήταν ένδοξος με το παρωνύμιο «Γέρικο αίμα και κότσια» (Old Blood and Guts).
Το βιβλίο του, "Στόχος Πάττον- Target Patton" περιέχει συνεντεύξεις με τον Bazata, που πέθανε το 1999, και αποσπάσματα από τα ημερολόγιά του, δίνοντας λεπτομέρειες για το πώς οργάνωσε τη σύγκρουση των αυτοκινήτων με να πάρει ένα στρατιωτικό φορτηγό για να πέσει στην Cadillac του Πάττον και πυροβόλησε έπειτα το στρατηγό με ένα βλήμα χαμηλής ταχύτητας, το οποίο έσπασε το σβέρκο του, ενώ οι συνεπιβάτες του δραπέτευσαν χωρίς ούτε μια γρατσουνιά.
Ο  Bazata επίσης πρότεινε ότι όταν άρχισε ο Πάττον να αναρρώνει από τους τραυματισμούς του, οι Αμερικανοί αξιωματούχοι έκαναν τα στραβά  μάτια καθώς οι πράκτορες της NKVD, πρόδρομου της KGB, δηλητηρίασαν το στρατηγό.
Ο κ. Wilcox είπε στον The Sunday Telegraph ότι όταν μίλησε στον  Bazata: "Πάλευε με τον εαυτό του, όλες αυτές οι δολοφονίες που είχε κάνει. Ομολόγησε σε μένα ότι είχε προκαλέσει το "ατύχημα", ότι διατάχτηκε να το κάνει από τον άγριο Bill Donovan".
«Ο Donovan του είπε: «Έχουμε μια φοβερή κατάσταση με αυτόν τον μεγάλο πατριώτη, του εκτός ελέγχου και πρέπει να τον σώσουμε από τον εαυτό του και από το να καταστρέψει όλα όσα οι σύμμαχοι έχουν κάνει. Πιστεύω τον Ντάγκλας Bazata. Είναι ένας εξαιρετικός τύπος».
Ο  Bazata έζησε μια εξαιρετική ζωή. Ήταν μέλος του Jedburghs, της επίλεκτης μονάδας που έπεσε με αλεξίπτωτο στη Γαλλία για να βοηθήσει να οργανωθεί η Αντίσταση την παραμονή της ημέρας D το 1944.  Κέρδισε τέσσερις πορφυρές καρδιές, έναν Σταυρό διακεκριμένων Υπηρεσιών και το Γαλλικό Σταυρό του Πολέμου (Croix de Guerre) τρεις φορές για τις προσπάθειές του.
Μετά από τον πόλεμο έγινε φτασμένος καλλιτέχνης που απόλαυσε την προστασία της πριγκίπισσας Γκρέις του Μονακό και του δούκα και της δούκισσας του Windsor.
Ήταν φίλος με το Σαλβατόρ Νταλί, ο οποίος ζωγράφισε ένα πορτρέτο του Bazata ως Δον Κιχώτη.
Τελείωσε τη σταδιοδρομία του ως βοηθός στο John Lehman, Υπουργό Ναυτιλίας του Προέδρου Ronald Reagan ένα μέλος της Επιτροπής 9/11 και σύμβουλος στην προεδρική εκστρατεία του John McCain.
Ο κ. Wilcox ανακάλυψε επίσης και πήρε συνέντευξη από τον Stephen Skubik, ένα αξιωματικό στο Σώμα αντικατασκοπείας του αμερικανικού στρατού, που του είπε πως έμαθε ότι ο Πάττον ήταν στον κατάλογο θανάτων του Στάλιν. Ο Skubik προειδοποίησε επανειλημμένα τον Donovan, ο οποίος απλά κανόνισε να τον στείλουν πίσω στις ΗΠΑ.
Ο κ. Wilcox είπε: "Έχετε δύο ισχυρούς μάρτυρες εδώ.  Τα στοιχεία είναι ότι οι Ρώσοι τελείωσαν την δουλειά".
Το σενάριο ηχεί παρατραβηγμένο αλλά ο κ. Wilcox έχει συναρμολογήσει μια συγκλονιστική υπόθεση ότι οι αμερικανικοί αξιωματούχοι είχαν κάτι να κρύψουν. Τουλάχιστον πέντε έγγραφα σχετικά με το αυτοκινητιστικό ατύχημα έχουν αφαιρεθεί από τα αμερικανικά αρχεία.
Ο οδηγός του φορτηγού φυγαδεύτηκε  στο Λονδίνο προτού να μπορέσει να εξεταστεί και καμία αυτοψία δεν πραγματοποιήθηκε στο σώμα του Πάττον.
Με τη βοήθεια ενός εμπειρογνώμονα Cadillac από το Ντητρόιτ, ο κ. Wilcox έχει αποδείξει ότι το αυτοκίνητο που βρίσκεται προς επίδειξη στο μουσείο Πάττον στο οχυρό Knox δεν είναι αυτό που ο Πάττον οδηγούσε.
«Αυτή είναι μια συγκάλυψη,» ο κ. Wilcox είπε.

Η φιλοδοξία του  Πάττον  να φτάσει στο Βερολίνο πριν από τις σοβιετικές δυνάμεις, ανατράπηκε από τον ανώτατο συμμαχικό διοικητή Ντουάϊτ Αϊζενχάουερ,  ο οποίος έδωσε τις προμήθειες βενζίνης του Πάττον στον πιο προσεκτικό Βρετανό στρατηγό Bernard Montgomery.
Ο Πάττον, που δεν εμπιστευόταν τους Ρώσους, πίστευε ότι ο Αϊζενχάουερ λανθασμένα τον απέτρεψε να κλείσει το αποκαλούμενο χάσμα της Falaise το φθινόπωρο του 1944, επιτρέποντας στις εκατοντάδες χιλιάδες των γερμανικών στρατευμάτων να δραπετεύσουν για να ξαναπολεμήσουν. Αυτό οδήγησε στους θανάτους χιλιάδων Αμερικανών κατά τη διάρκεια της χειμερινής  που έγινε γνωστή ως μάχη του Bulge.
Προκειμένου να εξευμενιστεί ο Στάλιν, η 3η στρατιά διατάχτηκε επίσης σε μια στάση καθώς έφθασε στα γερμανικά σύνορα και αποτράπηκε από την κατάληψη είτε του Βερολίνου είτε της Πράγας, κινήσεις που θα μπορούσαν να έχουν αποτρέψει τη σοβιετική κυριαρχία στην Ανατολική Ευρώπη μετά από τον πόλεμο.
Ο κ. Wilcox είπε στον The Sunday Telegraph: "Ο Πάττον επρόκειτο να παραιτηθεί από το στρατό. Θέλησε να πάει σε πόλεμο με τους Ρώσους. Η διοίκηση σκέφτηκε ότι ήταν τρελός".
«Ήξερε επίσης μυστικά του πολέμου που θα μπορούσαν να καταστρέψουν σταδιοδρομίες.

Δεν νομίζω ότι ο  Dwight Eisenhower θα είχε ποτέ εκλεχτεί Πρόεδρος, εάν ο Πάττον είχε ζήσει για να πει τα πράγματα που ηθέλησε να πει».
Ο κ. Wilcox πρόσθεσε: «Σκέφτομαι ότι υπάρχουν αρκετά στοιχεία εδώ ότι εάν επρόκειτο να πάω σε μια μεγάλη κριτική επιτροπή θα μπορούσα πιθανώς να πάρω ένα κατηγορητήριο, αλλά ίσως όχι μια καταδίκη.»
Ο Charles Province, Πρόεδρος της Ιστορικής εταιρείας George S. Πάττον, είπε ότι ελπίζει πως το βιβλίο θα οδηγήσει στην οριστική απόδειξη της αποκάλυψης της συνωμοσίας. 
Είπε: «Υπήρξαν πολλοί άνθρωποι που ήταν πάρα πολύ ευτυχείς που ο Πάττον πέθανε. Επρόκειτο να ανοίξει πραγματικά την πόρτα σε πολλά πράγματα που παρέκκλιναν εκεί. »


ΝΕΟ  ΒΙΒΛΙΟ

 
Τον Σεπτέμβριο του 2014 κυκλοφόρησε το βιβλίο “Killing Patton: The Strange Death of World War II's Most Audacious General” ("Σκοτώνοντας τον Πάτον: Ο παράξενος θάνατος του πιο τολμηρού στρατηγού του Β' Παγκοσμίου Πολέμου») από τον πολιτικό αναλυτή Bill O'Reilly και τον συγγραφέα Martin Dugard, ένα βιβλίο που ασχολείται με το αν ο θάνατος του Patton ήταν όντως ατύχημα ή δολοφονία. 
Στο βιβλίο επιτέθηκε ο ιουδαίος  δημοσιογράφος  Richard Cohen, της Washington Post, κατηγορώντας τον  Ο'Reilly,  για «αντισημιτισμό».




ΜΕΤΑ  29  ΧΡΟΝΙΑ  Ο  ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ  ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ  ΜΠΡΑΟΥΝ  ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ  ΤΑ  ΛΟΓΙΑ  ΤΟΥ  ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ  ΠΑΤΤΟΝ.

O  αμερικανός  στρατηγός  της  αεροπορίας  Γεώργιος  Μπράουν  (George Scratchley Brown)  (1918 - 1978)   που  διετέλεσε  πρόεδρος  του  μικτού  επιτελείου  των  αμερικανικών  ενόπλων  δυνάμεων  (δηλαδή  ουσιαστικά αρχιστράτηγος),  μίλησε  σε  φοιτητές   τον  Οκτώβριο του 1974 και έπειτα σε έναν Γάλλο δημοσιογράφο το 1976,  για  την  υποδούλωση  του  αμερικανικού  λαού  στους  ιουδαίους τοκογλύφους.

Τα ακριβή του λόγια ήταν:
«Οι  ιουδαίοι  στην  χώρα  μας  είναι  πανίσχυροι.  Έρχονται  οι  ισραηλινοί  και  μας  ζητούν  συνέχεια  όπλα.  Τους  απαντάμε  ότι  το  αμερικανικό  Κογκρέσο   δεν  θα  εγκρίνει  ποτέ  αυτά  τα  πράγματα.  Μας  λένε: «Μην ανησυχείτε εσείς  για το Κογκρέσο. Θα φροντίσουμε εμείς  για  το Κογκρέσο».  Και  όπως  βλέπετε  είναι  ένας  ξένος  λαός, από  ξένη χώρα,  αλλά μπορούν  και το κάνουν.  Ελέγχουν, ξέρετε, τις τράπεζες αυτής της χώρας  και   τις εφημερίδες. Απλά κοιτάξτε πού είναι τα εβραϊκά χρήματα». 

Οι  δηλώσεις  του  στρατηγού  ξεσήκωσαν  θύελλα  στις  Η.Π.Α.  Ο  πρόεδρος  Φορντ  επέπληξε  έντονα  τον  στρατηγό  του.  Ο  αμερικανικός  τύπος  για  μήνες  ζητούσε  την  αποπομπή  του.  Παρ’ όλα  αυτά  ο  νέος  Αμερικανός  πρόεδρος  Τζίμυ  Κάρτερ  τον  κράτησε  για δεύτερη διετή  θητεία  σαν  αρχηγό  του  αμερικανικού  επιτελείου  των ενόπλων  δυνάμεων.



ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ 





   Διαβάστε  και  τα  παρακάτω  άρθρα:

 1.     Ο ΒΕΝΙΑΜΙΝ ΦΡΑΓΚΛΙΝΟΣ, ΔΥΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΑΙ Η ΑΠΕΙΛΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ

    ‏






 5.   ΕΒΡΑΙΟΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ: «ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ  ΕΠΙΚΡΙΝΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΟ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ. ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΛΑ, ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ».

6.  Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΠΟΥ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΙΟΥΔΑΪΣΜΟ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΕΣΘΗΡ;

«ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ».


   8.   ΕΖΡΑ ΠΑΟΥΝΤ: «Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΤΟΥ Β' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ». ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΑΓΓΛΟΦΩΝΟΥ ΠΟΙΗΤΗ ΤΟΥ 20ΟΥ ΑΙΩΝΑ.

  9.   ΕΖΡΑ ΠΑΟΥΝΤ: «ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ  ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΗΣΟΥΝ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ».

  
    11.   ΡΟΤΣΙΛΝΤ: "Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ
      

   



 
 
 
 
 
 
 




  24.   ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ 


25.   Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΒΑΛΚΥΡΙΩΝ ΞΥΠΝΑ.  


26.   TΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ. ΑΤΕΛΕΦΟΡΟΙ ΟΙ ΝΟΜΙΚΙΣΜΟΙ. ΜΑΤΑΙΑ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ...ΠΟΛΩΝΙΑ.

 27.    "ΑΠΟ 26 ΕΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ";  


  1. ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ Ο ΠΑΤΤΟΝ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΣ.

    ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΑΪΖΕΝΧΆΟΥΕΡ;
    ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΙΗΣΟΥΙΤΏΝ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ!ΠΩΣ;ΑΠΛΑ,Ο ΝΤΟΥΑΊΤ ΗΤΑΝ ΙΠΠΟΤΗΣ ΤΗΣ ΜΑΛΤΑΣ.ΕΙΠΑΜΕ...ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΟΒΡΙΟΣ,Ο ΑΊΚ ΗΤΑΝ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟΝ ΤΟΥ ΌΦΕΩΣ ΔΗΛΑΔΗ;ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ...

    ΟΙ ΙΗΣΟΥΙΤΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΣΚΑΡΩΣΑΝ ΤΟΝ 2ο ΠΠ,ΕΙΧΑΝ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΤΟΝ ΧΙΜΛΕΡ=ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΣ ΙΗΣΟΥΙΤΗΣ+ΜΕΓΑΣ ΜΑΓΙΣΤΡΟΣ,ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΓΙΑ ΘΥΣΙΑ ΣΤΟΝ ΜΟΛΩΧ!
    ΠΑΜΕ ΠΙΣΩ....ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ....
    ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΚΑΡΧΗΔΟΝΑ ΘΥΣΙΑΖΑΝ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΥ/ΜΟΛΩΧ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΕΝ ΜΕΣΩ ΤΥΜΠΑΝΟΚΡΟΥΣΙΩΝ.
    ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ Ο ΠΑΤΤΟΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΩΣΤΑ ΝΑ ΛΕΕΙ " ΗΜΟΥΝ ΕΔΩ.ΠΟΛΕΜΗΣΑ ΩΣ ΡΩΜΑΙΟΣ ΚΑΙ ΝΙΚΗΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΡΧΗΔΟΝΙΟΥΣ".
    ΚΑΙ ΝΑΙ!ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ,ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ 2ο ΠΠ ΜΕ ΜΙΑ ΜΟΝΙΜΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ.ΝΑ ΚΥΝΗΓΑ ΤΑ ΣΑΠΡΟΦΙΔΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑYPΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΟΥΣ.

    Ο ΑΪΖΕΝΧΆΟΥΕΡ ΕΜΠΑΙΝΕ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕ ΤΑ ΛΟΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΥΡΝΟΥΣ!ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ ΟΤΙ ΝΕΚΡΟΥΣ ΕΚΑΙΓΑΝ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ.
    ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΙ ΓΕΡΟΙ ΚΑΙ ΝΕΟΙ ΙΔΙΩΣ (οι γέροι άρρωστοι άχρηστοι όντως με ΖΥΚΛΟΝ πέθαιναν)ΕΠΕΦΤΑΝ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΙ ΣΤΑ ΜΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΚΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΥΣ ΕΔΕΝΑΝ ΜΕ ΛΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΣΑΝ ΚΟΙΜΙΣΜΈΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ.ΚΡΥΦΑ ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΟΙ ΙΗΣΟΥΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΩ ΟΙ ΜΙΛΗΜΕΝΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΘΟΡΥΒΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΨΑΛΜΩΔΊΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΕΤ/ΜΟΛΩΧ/ΚΡΟΝΟ ΤΟΥΣ,ΞΥΠΝΟΥΣΕ ΤΟ ΔΕΜΕΝΟ ΘΥΜΑ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟ ΤΟ ΕΚΑΙΓΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ θεουλη ΤΟΥΣ ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΎ.

    ΓΙ'ΑΥΤΕΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΑΊΚ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ,ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΣΟΥΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΜΥΡΙΣΤΗΚΕ Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΠΑΤΤΟΝ.

    ΕΤΣΙ ΠΡΙΝ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟΝ ΑΊΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΑΠΌΣΠΑΣΜΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ!

    ΤΩΡΑ.
    ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΛΊΓΟ....

    Η ΚΑΥΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΜΕ ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ,ΔΟΥΡΟΥ/ΨΙΝΑΚΗ/ΤΟΣΚΑ/ΤΣΙΠΡΑ/ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΠΑΥΑΤ= ΠΡΆΚΤΟΡΑ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ ΚΑΙ ΙΗΣΟΥΙΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.....ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΣ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΙΗΣΟΥΙΤΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΚΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΙ ΤΟΥ Seebrig ΕΣΤΗΣΑΝ ΩΣ ΝΕΑ ΘΥΣΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΟΛΩΧ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΩΝ ΚΑΘΟΤΙ Η ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΦΙΔΟΜΟΡΦΗ;

    ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ...

    ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΕΥΝΟΎΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.

    ΓΙΑ ΜΕΝΑ Ο ΠΑΤΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΒΗΝΕΙ.ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ,Ο ΤΖΩΡΤΖ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ.

    ΚΙ Ο ΤΖΩΡΤΖ.....ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ!ΣΕ ΠΕΙΣΜΑ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΩΝ ΓΥΡΙΣΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΓΙΩΡΓΗΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ....BY GOD!ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΑ ΞΑΝΑ.

    ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΜΑΚ ΚΑΙΗΝ ΠΟΥ ΑΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟ STATEOFTHENATION2012 site ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΟΤΙ ΟΧΙ ΗΡΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΛΛΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ!ΑΥΤΟΣ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΣΚΑΦΟΣ ΕΚΑΨΕ 27 ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΚΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΚΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΣΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ LIBERTY HTAN!ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ!
    ΠΑΠΠΟΥ ΠΡΟΣ ΠΑΠΠΟΥ ΟΙ ΓΥΙΟΙ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΚΟΥ ΚΑΊΝ,ΚΑΙΝΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥ ΑΒΕΛ...

    ΥΣ.
    ΔΙΑΒΑΖΕ ΟΜΗΡΟ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΣ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΕΙΣ ΤΟΥ.

    Ο ΠΑΤΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΝΔΑΛΜΑ ΜΟΥ.ΕΝΑΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ.ΕΝΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΗΣ ΑΜΟΙΡΗΣ ΥΠΟΔΟΥΛΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ!

    SAINT GEORGE PATTON FOR ME AT LEAST....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...