ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

21 Φεβρουαρίου 2021

Εξαδέλφη του Κ.Μητσοτάκη η επικεφαλής της ΜΚΟ που κατηγορείται για μαστροπεία «προσφυγόπουλων».

 

ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΕΝΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΙΩΠΑ.

 

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΙ

 

 


 Αποτέλεσμα εικόνας για Εξαδέλφη του Κ.Μητσοτάκη η επικεφαλής της ΜΚΟ που κατηγορείται για μαστροπεία «προσφυγόπουλων».

 

 PRONEWS

Η Αντιγόνη Λυμπεράκη, η οποία είναι εξαδέλφη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, είναι η επικεφαλής της ΜΚΟ του Τζορτζ Σόρος, Solidarity Now, που κατηγορείται για εμπλοκή σε κυκλώματα εκμετάλλευσης και μαστροπείας ανηλίκων «προσφύγων» στην υπόθεση Δημήτρη Λιγνάδη. 

Η βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ Τάνια Ελευθεριάδου προχώρησε στην καταγγελία πως ΜΚΟ έστελνε ανήλικους αλλοδαπούς για μαθήματα στον Δημήτρη Λιγνάδη. Σύμφωνα μάλιστα με άλλες πληροφορίες τα παιδιά που πήγαιναν για μαθήματα στον γνωστό σκηνοθέτη που κατηγορείται για παιδεραστία δεν ήθελαν να ξανά πάνε, ενώ τα περισσότερα απ' αυτά ζουν πλέον στη Γαλλία. 

«Από ΜΚΟ που φέρεται να συνδέεται με το πρωθυπουργικό περιβάλλον «ψώνιζε» προσφυγόπουλα ο #Λιγνάδης», έγραψε στο Twitter η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. 

Η ΜΚΟ απάντησε άμεσα στις κατηγορίες και τόνισε πως δεν συνδέεται με καμία από δραστηριότητες στις οποίες συμμετείχε ο Δ.Λιγνάδης. 

 


 Αποτέλεσμα εικόνας για Εξαδέλφη του Κ.Μητσοτάκη η επικεφαλής της ΜΚΟ που κατηγορείται για μαστροπεία «προσφυγόπουλων».

Ποια είναι όμως η επικεφαλής της συγκεκριμένης ΜΚΟ; 

Όπως είχε αναφέρει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, η ΜΚΟ συνδέεται με το πρωθυπουργικό περιβάλλον. Επικεφαλής της είναι η Αντιγόνη Λυμπεράκη, η οποία είναι εξαδέλφη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Γεννήθηκε το 1959 και είναι κόρη του οικονομολόγου Γεώργιου Λυμπεράκη και της Αρτεμισίας Μητσοτάκη, αδερφής του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Στο γενεαλογικό δέντρο της οικογένειας Μητσοτάκη λοιπόν όπως αναφέρει η Wikipedia:

-Αρτεμισία Μητσοτάκη (γενν. 1932), σύζυγος του Γεωργίου Λυμπεράκη και κόρη του Κυριάκου

-Αντιγόνη Λυμπεράκη (γενν. 1959), πανεπιστημιακός, βουλευτής και κόρη της Αρτεμισίας

Η Αντιγόνη , ανιψιά του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη ήταν μέλος της οργάνωσης νεολαίας του ΚΚΕ Εσωτερικού «Ρήγας Φεραίος» και στη συνέχεια μέλος της ΚΝΕ. Η πολιτική της σταδιοδρομία μετρά 6 χρόνια στην Κεντρική Επιτροπή του Ενιαίου Συνασπισμού (1990-1996), υπήρξε αντιπρόεδρος του κόμματος Δράση, ενώ από το 2014 εντάχθηκε στο κόμμα Ποτάμι.

Συγκεκριμένα μετά την παραίτηση του Στέφανου Μάνου από την ηγεσία της Δράσης, τον Ιούλιο του 2012, ανέλαβε την αντιπροεδρία του κόμματος. Το 2014, η Αντιγόνη Λυμπεράκη αποχώρησε από τη Δράση και εντάχθηκε στο Ποτάμι, με το οποίο εξελέγη στην εκλογική περιφέρεια Β΄ Αθηνών στις εκλογές του Ιανουαρίου 2015. Στις 11 Απριλίου 2019 έγινε ξανά βουλευτής, μετά την παραίτηση του Γιώργου Αμυρά από το βουλευτικό αξίωμα.

Πέρα από τη δράση της στα πολιτικά, τα οικονομικά παραμένουν η άλλη δράση ακτιβισμού που αγαπά. Έτσι, η μελέτη της επικεντρώνεται στα Οικονομικά της Εργασίας, της Μετανάστευσης, της Γήρανσης και του Φύλου. Μεταξύ 2000-2004 ήταν στο Συμβούλιο Εμπειρογνωμόνων των Υπουργείου Εργασίας και ήταν συντονίστρια στην εκπόνηση τριών Εθνικών Σχεδίων Δράσης για την Απασχόληση.

Ήταν επίσης δραστήριο μέλος της Action Aid στην Ελλάδα και στην Κένυα, με πρόεδρο της Action Aid Ελλάδας την άλλη της πρώτη εξαδέλφη, Αλεξάνδρα Μητσοτάκη. Η ίδια όπως έχει δηλώσει στις 3 Ιουνίου 2012 «όσο θυμάται τον εαυτό της ήταν πάντα ακτιβίστρια, πιστεύει στον ακτιβισμό και ήταν πάνω από 20 χρόνια ακτιβίστρια σε κόμματα της αριστεράς, στη ΚΝΕ, στο ΚΚΕ και στο Συνασπισμό».

Είναι επίσης καθηγήτρια Οικονομικών στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, με διδακτορικό δίπλωμα στην Οικονομία των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων και M.Phil στις Αναπτυξιακές Σπουδές από το Πανεπιστήμιο του Sussex.

Μάλιστα δεν έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που συμμετείχε στο forum των Δελφών μαζί με τους εξής ομιλητές: ,Κυριάκος Μητσοτάκης (πρωθυπουργός), Αλεξάνδρα Μητσοτάκη - αδελφή του Κυριάκου Μητσοτάκη (Co-founder & Chair World Human Forum), Αλεξία Μπακογιάννη - ανιψιά του Κυριάκου Μητσοτάκη (Co-Founder, Chairman and Managing Director, AEA RELATE), Κώστας Μπακογιάννης - ανιψιός του Κυριάκου Μητσοτάκη (Mayor of Athens), Σία Κοσιώνη – σύζυγος του ανιψιού του Κυριάκου Μητσοτάκη, Κώστα Μπακογιάννη (Anchorwoman, SKAI TV), Αντιγόνη Λυμπεράκη - ξαδέλφη του Κυριάκου Μητσοτάκη (Professor of Economics, Panteion University, Athens & General Manager of SolidarityNow), Πλάτωνας Τηνιός - σύντροφος Αντιγόνης Λυμπεράκη, ξαδελφής του Κυριάκου Μητσοτάκη (Assistant Professor, Department of Statistics and Insurance Science, University of Piraeus).

Πριν από λίγα χρόνια είχε γράψει... άρθρο με τίτλο "«Υπογεννητικότητα» ή μήπως «υπομετανάστευση»;". 

Ενώ πρόσφατα είχε υπάρξει θέμα με την συγκεκριμένη ΜΚΟ, καθώς δύο μέρες πριν καεί η Μόρια στον Σεπτέμβριο έλαβε επιχορήγηση για στέγαση ανήλικων αλλοδαπών. 

Συγκεκριμένα σύμφωνα με έγγραφο που αναρτήθηκε στη Δι@ύγεια, η εν λόγω ΜΚΟ θα λάβει το ποσό των 890.512 ευρώ για τη λειτουργία δώδεκα συνολικά εποπτευόμενων νέων διαμερισμάτων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, όπου θα φιλοξενηθούν 48 ασυνόδευτα ανήλικα «προσφυγόπουλα».

Εντύπωση είχε προκαλέσει το γεγονός ότι η «συμφωνία επιδότησης δράσης», όπως ονομάζεται, αναρτήθηκε με ημερομηνία 7 Σεπτεμβρίου, δηλαδή δύο μέρες πριν καεί η Μόρια.

Τελικά έπειτα η συγκεκριμένη ΜΚΟ δεν συμμετείχε στο πρόγραμμα ESTIA II (έτσι ονομαζόταν), κάτι που έγινε γνωστό έπειτα από αποστολή της Αντιγόνης Λυμπεράκη επικεφαλής της Υπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες Philippe Leclerc.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης φέρεται να νοίκιαζε τρία ακίνητα στο κέντρο της Αθήνας στην ΜΚΟ, «Solidarity Now».

 

ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ  PRONEWS

 

 

Λεγετε οτι εκτος απο τα προσφυγοπουλα που στελναν στον Λιγναδη και στους αλλους, υπηρχε και γραφειο, κατι σαν οικος ανοχης. Εκει λοιπον ο Πατελης αλλαζε τα σεντονια και ο Γιατρομανωλακης προσφερε τα προφυλακτικα. Στην πορτα μερικες φορες τα χρηματα τα εισεπρατε ο ξαδελφος. Ηταν κατι σαν οικογενειακη επιχειρηση. Ποιοι μας Κυβερναν.....και αυτα ειναι μονο η κορυφη του παγοβουνου…

 

''Μάλιστα δεν έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που συμμετείχε στο forum των Δελφών μαζί με τους εξής ομιλητές: ,Κυριάκος Μητσοτάκης (πρωθυπουργός), Αλεξάνδρα Μητσοτάκη - αδελφή του Κυριάκου Μητσοτάκη (Co-founder & Chair World Human Forum), Αλεξία Μπακογιάννη - ανιψιά του Κυριάκου Μητσοτάκη (Co-Founder, Chairman and Managing Director, AEA RELATE), Κώστας Μπακογιάννης - ανιψιός του Κυριάκου Μητσοτάκη (Mayor of Athens), Σία Κοσιώνη – σύζυγος του ανιψιού του Κυριάκου Μητσοτάκη, Κώστα Μπακογιάννη (Anchorwoman, SKAI TV), Αντιγόνη Λυμπεράκη - ξαδέλφη του Κυριάκου Μητσοτάκη (Professor of Economics, Panteion University, Athens & General Manager of SolidarityNow), Πλάτωνας Τηνιός - σύντροφος Αντιγόνης Λυμπεράκη, ξαδελφής του Κυριάκου Μητσοτάκη (Assistant Professor, Department of Statistics and Insurance Science, University of Piraeus)....''.

 

Αδερφές, εξαδέλφη, ανηψιός, ανηψιά, ξαδέρφη του ανηψιού και της ανηψιάς, σύζυγος του ανηψιού, συμβίος της ανηψιάς, συμβίος της ξαδέρφης, σύζυγος της αδερφής.... ΟΛΟ το σόι στην κουτάλα.

 

Μεχρι και η 17χρονη κορη του Κουλη, εχει δικη της ΜΚΟ.

 

"Η Αντιγόνη , ανιψιά του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη ήταν μέλος της οργάνωσης νεολαίας του ΚΚΕ Εσωτερικού «Ρήγας Φεραίος» και στη συνέχεια μέλος της ΚΝΕ. Η πολιτική της σταδιοδρομία μετρά 6 χρόνια στην Κεντρική Επιτροπή του Ενιαίου Συνασπισμού (1990-1996), υπήρξε αντιπρόεδρος του κόμματος Δράση, ενώ από το 2014 εντάχθηκε στο κόμμα Ποτάμι."
Τί άλλο να γράψει, φίλε μου;;;;;; Δεν άφησε απόκομμα να μην περάσει....

Μα οι περισσοτεροι τους ΕΙΝΑΙ Κομμουνιστες:
"Η Αντιγόνη , ανιψιά του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη ήταν μέλος της οργάνωσης νεολαίας του ΚΚΕ Εσωτερικού «Ρήγας Φεραίος» και στη συνέχεια μέλος της ΚΝΕ"
Ελαχιστοι απο αυτο το τρισαθλιο κομμα, ειναι που δεν εχουν θητευσει στον "Ρηγα Φερραιο", στην ΚΝΕ, ή σε άλλα ακροαριστερα και αναρχικα κομματα και οργανωσεις.

 

ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

 

 

 

4 σχόλια:

 1. ΑΚΚΕΛ σε Ν.Μηταράκη: «Παραιτήσου! - Ανήλικα προσφυγόπουλα πήγαιναν στο σπίτι του φερόμενου παιδεραστή Δ.Λιγνάδη».
  Την άμεσα παραίτηση ή αποπομπή του υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότη Μηταράκη, ζητάει ο Εβρίτης επικεφαλής του Αγροτικού Κτηνοτροφικού Κόμματος Ελλάδας, Βάκης Τσιομπανίδης.
  Ο επικεφαλής του ΑΚΚΕΛ ζητάει την παραίτηση του υπουργού για τις καταγγελίες περί αποστολής ανήλικων αλλοδαπών στο σπίτι του κατηγορούμενου για παιδεραστία Δημήτρη Λιγνάδη.
  Η ανακοίνωση του ΑΚΚΕΛ
  «Την παραίτηση (ή αποπομπή αν δεν παραιτηθεί) του κ. Μηταράκη ζητά το ΑΚΚΕΛ μετά από την αποκάλυψη ότι ο κ. Λιγνάδης ήταν … παραλήπτης παιδιών για θεατρική εκπαίδευση προφανώς από κύκλωμα τράφικινγκ ανηλίκων-ασυνόδευτων μεταναστών από διάφορες δομές, για τις οποίες την ευθύνη έχει ο κ. Μηταράκης.
  Ο κ. Λιγνάδης υποτίθεται ότι δίδασκε θέατρο στα παιδιά. Αλήθεια, μήπως δίδασκε τραγωδίες; Μήπως την πρωθυπουργική έκδοση από την «Αντιγόνη του Σολινταριτή»; Και δεν υπερβάλλουμε. Δεν είναι δυνατόν ανήλικα προσφυγόπουλα να τα παίρνουν από δομές φιλοξενίας, να τα πηγαίνουν στο σπίτι φερόμενου παιδεραστή (με πολλά στοιχεία) και να μην έχει παραιτηθεί ο αρμόδιος υπουργός Νότης Μηταράκης.
  Αν ήταν υπουργός στην Ιαπωνία δεν θα είχε απλά παραιτηθεί, αλλά ήδη θα είχε κάνει χαρακίρι για ένα τόσο σοβαρό θέμα. Κυκλοφορούν μάλιστα φήμες ότι τα παιδιά που «πέρασαν» από το σπίτι του Λιγνάδη, έφευγαν με υπογραφή Μηταράκη στο εξωτερικό ως ασυνόδευτα προσφυγόπουλα ώστε να μην υπάρχουν θύματα-μάρτυρες. Τώρα κ. Μηταράκη ερμηνεύονται πολλά γεγονότα και εμμονές σας.
  Το ΑΚΚΕΛ θα επανέλθει, δεν θα αφήσει να ξεχαστεί αυτή η παράμετρος και θα κινηθεί ακόμη και εκτός Ελλάδος».
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Πρόεδρος του Προμαχώνα Σερρών: «Κάποιοι μουσουλμάνοι που μας κουβαλούν οι αντινατιβιστές στην Ελλάδα "χάνονται"». Τους παίρνουν παιδεραστές;
   Μία περίεργη δήλωσε έκανε ο πρόεδρος του Προμαχώνα Σερρών, Λεωνίδας Σπύρος, ο οποίος υποστήριξε πως κάποιοι από τους παράνομους μετανάστες που μεταφέρονται από το ένα σημείο της Ελλάδας στο άλλο... «χάνονται».
   Η Πολιτεία από την πλευρά της, το μόνο που κάνει είναι το ότι έχει διαμηνύσει πως όταν ένας αλλοδαπός δεν γυρνά μετά από τρεις ημέρες, να ανακοινώνεται απλά από τις Αρχές ότι δεν επέστρεψε.
   Η δήλωση έγινε με αφορμή την μεταφορά 70 αλλοδαπών από τα Γρεβενά στο Κλειδί Σερρών αυξάνοντας τον αριθμό των φιλοξενούμενων στους 400.
   Καλεσμένος στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Επιλογές, ο πρόεδρος του Προμαχώνα, Λεωνίδας Σπύρος, τονίζει ότι ο αριθμός των μεταναστών στο Κλειδί αυξομειώνονται, άλλοι παίρνουν άσυλο και φεύγουν, άλλοι “εξαφανίζονται”.
   Ζ.Π.

   Διαγραφή
  2. ΜΚΟ του Σόρος-Λυμπεράκη-Μητσοτάκη με επιστολή της στον ΟΗΕ θέτει θέμα «τουρκικής» μειονότητας στη Θράκη.
   ΜΚΟ με επιστολή της προς τον ΟΗΕ προωθεί το αλυτρωτικό σχέδιο της Τουρκίας στη Θράκη, θέτοντας θέμα περί «τουρκικής» μειονότητας.
   Προσπάθεια δημιουργίας λανθασμένων εντυπώσεων για την κατάσταση των δικαιωμάτων της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης με αιχμή την απαίτηση για αναγνώριση του όρου «τουρκικός» επιχειρείται και σε αρμόδια επιτροπή του ΟΗΕ, από παράγοντες που συνδέονται με την Άγκυρα, υπό τον μανδύα συγκεκριμένης ΜΚΟ.
   Με επιστολή της στο Συμβούλιο Ανθρώπινων δικαιωμάτων του ΟΗΕ που συνεδριάζει από 22 Φεβρουαρίου μέχρι 19 Μαρτίου στην Ατζέντα τής προώθησης και προστασίας ανθρωπίνων και πολιτικών, οικονομικών, κοινωνικών και πολιτιστικών δικαιωμάτων, η γνωστή οργάνωση «Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τούρκων Δυτικής Θράκης» που έχει αναλάβει εργολαβικά τη στήριξή του τουρκισμού στη Θράκη, καταγγέλλει την Ελλάδα για το γεγονός ότι Ενώσεις και Σύλλογοι δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούν στον τίτλο τη λέξη «τουρκικός».
   Καθώς έχουν υπάρξει αποφάσεις του ΕΔΑΔ που δεν αποδέχονται ότι η αναφορά στον τίτλο του όρου «τουρκικός» συνιστά κάποιου είδους απειλή για την Ελλάδα, η προηγούμενη κυβέρνηση με ειδική τροπολογία είχε προβλέψει την επανεξέταση από τα κατά τόπους Πρωτοδικεία των αιτήσεων που είχαν απορριφθεί, ενώ ορισμένες υποθέσεις έχουν φθάσει στον Άρειο Πάγο και άλλες οδεύουν προς επανεξέταση.
   Η «ΕΟΤΔΘ» η οποία λειτουργεί πάντοτε στη γραμμή των τουρκικής πολιτικής για τη Θράκη, αγνοώντας προφανώς τον διαχωρισμό της εκτελεστικής από τη δικαστική εξουσία ζητά εκτός των άλλων από την κυβέρνηση της Ελλάδας να παρέμβει στον Άρειο Πάγο για να ορίσει νέα ημερομηνία εκδίκασης των υποθέσεων και ακόμη να νομοθετήσει ώστε να κατοχυρωθεί νομικά το δικαίωμα των Συλλόγων και των Ενώσεων να περιλαμβάνουν στον τίτλο τους τον όρο «τουρκικός» και έτσι να παρακαμφθούν οι αποφάσεις της Ελληνικής Δικαιοσύνης.
   Στην Επιτροπής αυτή του ΟΗΕ, που η «ΕΟΤΔΘ» έχει καθεστώς συμβουλευτικής ΜΚΟ, θα δοθεί απάντηση στους ισχυρισμούς που αντανακλούν τις τουρκικές θέσεις, από τη Μόνιμη Αντιπροσωπεία της Ελλάδας στα Ηνωμένα Έθνη, σύμφωνα με το Liberal.
   Όμως το θέμα της αναγνώρισης «τουρκικής εθνικής ταυτότητας» στη μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης, θα είναι συνεχώς στην επικαιρότητα καθώς έχει δοθεί προτεραιότητα όχι μόνο από τους ακραίους παράγοντες της μειονότητας αλλά και από την τουρκική εξωτερική πολιτική.
   Και θα πρέπει να δοθούν πειστικές απαντήσεις και να εξηγηθεί διεθνώς ότι η τουρκική εμπλοκή, ο αναθεωρητισμός και η προσπάθεια έγερσης μειονοτικού ζητήματος σε διμερές επίπεδο με αλυτρωτικές βλέψεις είναι οι παράγοντες που δημιουργούν και προκαλούν τις επιφυλάξεις και την αρνητική στάση της Ελληνικής δικαιοσύνης για τη χρήση του όρου «τουρκικός» στους τίτλους των Συλλόγων, τους οποίους θέλει να μετατρέψει σε «εργαλεία» άσκησης πολιτικής το τουρκικό κράτος.
   Το κείμενο της γραπτής αναφοράς που δημοσιοποιήθηκε από τον ΟΗΕ στις 17 Φεβρουαρίου 2021 (A/HRC/46/NGO/17)
   Ζ.Π.

   Διαγραφή
 2. Λυμπεράκη: Η απάντηση της για τα περί εμπλοκή της στην υπόθεση Δ.Λιγνάδη.
  Η ανάρτηση της Λυμπεράκη στο facebook:
  «Το Σάββατο η οργάνωσή μας, το SolidarityNow έβγαλε μια ξεκάθαρη ανακοίνωση όπου δηλώνει κατηγορηματικά ότι ουδέποτε είχε εμπλοκή με θεατρικές δραστηριότητες στις οποίες συμμετείχε ο κατηγορούμενος για βιασμούς κατά συρροή Δημήτρης Λιγνάδης. Και, κυρίως, ότι τηρεί με σχολαστικότητα τα διεθνή πρωτόκολλα παιδικής προστασίας (τόσο σε προληπτική όσο και σε απολογιστική βάση).
  Παρά την κατηγορηματική διάψευση, κάποιοι ψευδώνυμοι λογαριασμοί στα social media συνεχίζουν να διασπείρουν φήμες ότι η οργάνωση μας και εγώ προσωπικά είχαμε σχέσεις με τον Δημήτρη Λιγνάδη. Δεν ξέρουμε ποια είναι τα κίνητρα τους. Πιθανόν να εχθρεύονται τις ΜΚΟ, πιθανόν να θέλουν να καλύψουν άλλες σχέσεις και να αποπροσανατολίσουν τις έρευνες της δικαιοσύνης. Σε κάθε περίπτωση να ξέρουν ότι τα fake news τους δεν θα μας τρομάξουν. Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε, μαζί με άλλες οργανώσεις της Κοινωνίας των Πολιτών, να καλυτερέψουμε τις ζωές των παιδιών σε ένα κόσμο κατανόησης, ανοχής και σεβασμού του διπλανού μας».
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...