ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

22 Φεβρουαρίου 2021

ΓΙΑΤΙ ΚΟΥΒΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΟΥΣ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ; Η υπεύθυνη αξιωματούχος της ΕΕ για τους "πρόσφυγες" Ylva Johansson: «Χρειαζόμαστε αυτούς τους ανθρώπους, επειδή η Ευρώπη είναι μια γηράσκουσα κοινωνία. Η κάθε χώρα θα λαμβάνει 10 χιλιάδες ευρώ από τον προϋπολογισμό για κάθε προσφυγόπουλο».

 

ΤΑ  ΕΡΓΑ  ΤΗΣ  ΜΕΝΔΩΝΗ    επονομαζόμενη  και  Τσι-μενδώνη)  ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ.


 Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ ΔΑΝΙΗΛ ΚΟΕΝ ΜΠΕΝ ΝΤΙΤ βραβεύθηκε από το πανεπιστήμιο Αθηνών, γιατί βίαζε αγοράκια και κοριτσάκια των γκοΐμ, πέντε χρονών.

 

 

Λυμπεράκη:  «Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε, μαζί με άλλες οργανώσεις της Κοινωνίας των Πολιτών, να καλυτερέψουμε τις ζωές των παιδιών σε ένα κόσμο κατανόησης, ανοχής και σεβασμού του διπλανού μας».

 Η  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ  ΑΠΑΝΤΑ  ΠΩΣ  ΘΕΛΟΥΝ  ΝΑ  ΚΑΛΥΤΕΡΕΨΟΥΝ  ΤΙΣ  ΖΩΕΣ  ΤΩΝ  "ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΩΝ"  ΣΤΗΝ  ΕΥΡΩΠΗ. 

Imatge

 

 Το  νέο  σύνθημα  του  "Πολυτεχνείου":  Ψωμί - Παιδία - Παιδοφιλία

 

 «Χρειαζόμαστε αυτούς  τους  ανθρώπους επειδή η  Ευρώπη  είναι μια γηράσκουσα κοινωνία  Η κάθε χώρα θα λαμβάνει 10 χιλιάδες  ευρώ  από τον προϋπολογισμό για κάθε προσφυγόπουλο».

Ο ΣΟΡΟΣ, Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ ΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ. ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ: «ΜΑΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΣΕ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΠΟΛΗ». Ο ΔΑΡΕΙΟΣ, Ο ΞΕΡΞΗΣ, Η ΕΣΘΗΡ ΚΑΙ Ο ΜΑΡΔΟΧΑΙΟΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥΣ.

 

Η υπεύθυνη  αξιωματούχος της ΕΕ για τους "πρόσφυγες" Ylva Johansson

 Εικόνα

 

 Αποτέλεσμα εικόνας για Καλύπτει Λ.Μενδώνη τ Δ.Λιγνάδη

ΤΑ  ΕΡΓΑ  ΤΗΣ  ΜΕΝΔΩΝΗ    επονομαζόμενη  και  Τσι-μενδώνη)  ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ:

 

Στα 1999 η Μενδώνη σταμάτησε τις ανασκαφές στα Στάγειρα.

 https://left.gr/news/kataggelia-toy-k-sismanidi-venizelos-pahtas-mendoni-stamatisan-tis-anaskafes-sta-arhaia

 

 

Στα 2002 μπάζωσε τον τάφο της Αρχαίας Πελλάνας.

https://tokastori.wordpress.com/2007/09/09/arxaia-pellana/

 

 

 

 

Στα 2011 μπάζωσε τον Βωμό των Δώδεκα Θεών.

https://www.kathimerini.gr/society/418499/apo-to-fos-sto-skotadi-o-vomos-ton-12-theon/

 

 

Στα 2013 μπάζωσε τον Ναό του Θρώνακος Απόλλωνα.

http://www.report24.gr/lefktro-spartientones-antidrasis-prokali-i-kataxwsi-tou-mnimiou-tou-thrwnakos-apollwna/

 

Στα 2019 ενέκρινε την καταστροφή του Αρχαιολογικού Χώρου Σκουριών.

 

https://www.avgi.gr/tehnes/328473_me-apofasi-toy-kas-anoigei-o-dromos-stin-ellinikos-hrysos-feygoyn-oi-arhaiotites-apo

 

Στα  2019  χάρισε τον  αρχαιολογικό χώρο Κωλιάδα Άκρα (σημερινό  Άγιο  Κοσμά),  στον Λάτση.

https://eakyppo.wordpress.com/2019/10/17/

 

Το 2020 τσιμέντωσε τον Παρθενώνα.

https://www.gazzetta.gr/plus/koinwnia/article/1528533/logika-tha-valoyn-kai-koyfomata-ston-parthenona-hamos-sto-twitter-me-tsimento-poy-erixan-stin

 

 

Κατά τα άλλα την εξαπάτησε ο Λιγνάδης...

Οι Τουρκικές αρχές κάνουν ανασκαφικές εργασίες σ όλη την Μικρά Ασία κι από τον Πόντο μέχρι την Ζεύγμα, ενώ το Ελλαδικό Υπουργείο επενδύει πάνω από 50 εκατ. ευρώ  τζαμιά και τεκέδες. 

Στην Αίγυπτο υπάλληλοι του Γενικού Τμήματος Αρχαιοτήτων  της Αιγύπτου, εργάζονται όλο το 24ωρο για να παρακολουθούν όλες τις δημοπρασίες των λεηλατηθέντων αρχαιοτήτων! 

Μπορεί να μας πει το ελληνικό υπουργείο Πολιτισμού πόσοι υπάλληλοι και πόσες ώρες εργάζονται για να παρακολουθούν αυτές τις δημοπρασίες; 

 

ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ


2 σχόλια:

  1. 11,1 δις το έλλειμμα στο Ισοζύγιο Τρεχουσών Συναλλαγών το 2020.
    Από 2,7 δισ. ευρώ το 2019, το έλλειμμα στο Ισοζύγιο Τρεχουσών Συναλλαγών εκτινάχθηκε το 2020 στα 11,1 δισ. ευρω, ποσό που αντιστοιχεί σε περίπου 7% του ΑΕΠ της χώρας.
    Η δραματική αυτή επιδείνωση, σύμφωνα με τα στοιχεία της Τραπέζης της Ελλάδος, αντανακλά κατά κύριο λόγο τη σημαντική μείωση του πλεονάσματος στο Ισοζύγιο Υπηρεσιών ως αποτέλεσμα της σημαντικής υστέρησης που εμφάνισαν τα έσοδα από τον τουρισμό.
    Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, οι εισπράξεις από τον τουρισμό μειώθηκαν την προηγούμενη χρονιά στα 4,2 δισ. ευρώ από 18,1 δισ. ευρώ που είχαν φτάσει το 2019. Συνακόλουθα το πλεόνασμα του Ισοζυγίου Υπηρεσιών περιορίστηκε πέρυσι στα 7,2 δισ. ευρώ από 21,1 δισ. ευρώ το 2019.
    Τόσο οι εισπράξεις από ταξιδιωτικές υπηρεσίες όσο και οι αφίξεις μη κατοίκων ταξιδιωτών μειώθηκαν κατά 76,5% σε σχέση με το 2019. Οι εισπράξεις από θαλάσσιες μεταφορές μειώθηκαν κατά 15,3%.
    Στο Ισοζύγιο Αγαθών το έλλειμμα μειώθηκε στα 18,5 δισ. ευρώ από 22,8 δισ. ευρώ το 2019.
    Για εισαγωγές (χωρίς καύσιμα) πληρώσαμε 37,9 δισ. ευρώ από 40,7 δισ. ευρώ το 2019.
    Οι εξαγωγές της χώρας μειώθηκαν επίσης στα 22,6 δισ. ευρώ από 23,2 δισ.ευρώ, αντιστοίχως.
    Το συνολικό ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών και κεφαλαίων, το οποίο αντιστοιχεί στις ανάγκες της οικονομίας για χρηματοδότηση από το εξωτερικό, παρουσίασε έλλειμμα 8,4 δισ. ευρώ, μεγαλύτερο κατά 6,4 δισ. ευρώ από το αντίστοιχο έλλειμμα του 2019.
    Στις άμεσες επενδύσεις καταγράφηκε τη χρονιά που πέρασε αύξηση κατά 689 εκατ. ευρώ.
    Στις επενδύσεις χαρτοφυλακίου, η αύξηση των απαιτήσεων των κατοίκων έναντι του εξωτερικού οφείλεται κυρίως στην αύξηση (κατά 1,9 δισ. ευρώ) των τοποθετήσεών τους σε ομόλογα και έντοκα γραμμάτια του εξωτερικού. Η μείωση των υποχρεώσεών τους οφείλεται κυρίως στη μείωση (κατά 2 δισ. ευρώ) των τοποθετήσεων μη κατοίκων σε ομόλογα και έντοκα γραμμάτια του Ελληνικού Δημοσίου. Οι συνολικές τοποθετήσεις μη κατοίκων σε ομόλογα και έντοκα του Δημοσίου μειώθηκαν τη χρονιά που μας πέρασε κατά 12,8 δισ. ευρώ, ενώ οι τοποθετήσεις των κατοίκων σε ομόλογα του εξωτερικού έφθασαν τα 35,4 δισ. ευρώ από 25,9 δισ. ευρώ το 2019.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θ.Πλεύρης για Λ.Μενδώνη: «Δεν νοείται να λέει "εξαπατήθηκα"»
    Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Θανάσης Πλεύρης, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του, κράτησε αποστάσεις από τις δηλώσεις της Λίνας Μενδώνη αναφορικά με την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη.
    Συγκεκριμένα, κληθείς να σχολιάσει τη συνέντευξη Τύπου της υπουργού Πολιτισμού κατά τη διάρκεια της οποίας χαρακτήρισε τον τέως διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου «επικίνδυνο άνθρωπο», σημείωσε ότι «την επικινδυνότητα θα την κρίνουν τα δικαστήρια, οι Αρχές. Δεν θα την κρίνει η πολιτική ηγεσία».
    Παράλληλα, αναφορικά με τη δήλωση της κ. Μενδώνη ότι εξαπατήθηκε από τον κ. Λιγνάδη, ο κ. Πλεύρης υπογράμμισε το εξής: «Εάν εξαπατήθηκε ή όχι, πάλι είναι ένα αντικειμενικό στοιχείο, το οποίο οφείλει να απαντήσει η υπουργός, τι εννοεί, διότι, πολιτικός -κατά την άποψή μου- δεν νοείται να λέει "εξαπατήθηκα"».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...