ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

23 Φεβρουαρίου 2021

EΚΠΟΡΝΕΥΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ Η Eκπoρνευoμενη Δημοσιογραφία Στην Δούλεψη της CIA …H Δημοσιογραφία Ως ΄Οργανο Αποπλάνησης. Paul Craig Roberts

 

«ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ 159.000.000 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ». ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΥΤΑΝΙΣ: «Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΟΥΖΑΛΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΛΛΕΡΓΗ». 

 

Τι περιμένει η Ελλάδα από το Ισραήλ; liberal.gr

 



Γερμανός Δημοσιογράφος Αποκάλυψε με Λεπτομέρειες Πως το Αστυνομικό Κράτος Υπαγορεύει την Ειδησεογραφία. 

Το εκπληκτικό Βιβλίο του Udo Ulfkotte  «Αγορασμένοι Δημοσιογράφοι» μόλις μεταφράστηκε στα αγγλικά. 
Paul Craig RobertsRussia Insider, 14-11-19   


[Υπενθυμίζεται ότι ο συντάκτης αυτού του άρθρου είναι Αμερικανός, τέως καθηγητής της Οικονομικής Επιστήμης σε δύο εξέχοντα Πανεπιστήμια, τέως αρχισυντάκτης της διεθνώς εξέχουσας αμερικανικής Οικονομικής  Γουόλ Στρητ Τζέρναλ, πρώην υφυπουργός  Οικονομικών της κυβέρνησης Ρόναλντ Ρέιγκαν και παγκόσμια γνωστός  και σεβαστός συγγραφέας και δημοσιολόγος. 
 
Η διεθνώς περιζήτητη ιστοσελίδα του στηρίζεται αποκλειστικά από τις συνδρομές των αναγνωστών της και τα άρθρα του αναδημοσιεύονται σε δεκάδες γλωσσών από τον διεθνή ανεξάρτητο ηλεκτρονικό Τύπο. 
Θα πρέπει όμως επίσης να σημειωθεί ότι το καθεστώς εξαγοράς  και μεταβολής των Δυτικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, σε εργαλεία αποπλάνησης και  υποδούλωσης, που περιγράφει ο Ulfkotte έχει έκτοτε προχωρήσει σε «ανώτερο» στάδιο, όπου κα η ίδια πλέον η ιδιοκτησία ολοκλήρων συγκροτημάτων Τύπου και Τηλεόρασης έχει περιέλθει σε μυστικές υπηρεσίες είτε αμέσως, είτε μέσω ελεγχομένων από αυτές δισεκατομμυριούχων βρώμικου χρήματος ή ακόμη σε μέλη της σπείρας του διεθνούς Υπερκράτους.] 
 
 
Παρουσίαση: Μιχαήλ Στυλιανού 
 
Το εντυπωσιακό βιβλίο του Udo Ulfkotte «Gekaufte Journalisten» εκδόθηκε από τον εκδοτικό οίκο Kopp Verlag το 2014. Το βιβλίο προκάλεσε αίσθηση και πούλησε ενάμισι εκατομμύριο αντίτυπα στην Γερμανία, αλλά κανένας μεγάλος αμερικανικός εκδοτικός οίκος δεν προθυμοποιήθηκε  να το εκδώσει στα αγγλικά. 
Τελικά, τον περασμένο μήνα, ένας μικρός εκδοτικό οίκος, Progressive Press, το εξέδωσε σε αγγλική μετάφραση με τον τίτλο Presstitutes Embedded in the Pay of the CIA 
(Εκπορνευόμενα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης  στο μισθολόγιο  της CIA).                                                                          
Το βιβλίο του Ulfkotte κατεδαφίζει την παραίσθηση/ψευδαίσθηση ότι υπάρχει οπουδήποτε στον Δυτικό Κόσμο ανεξάρτητος Τύπος
Ο συγγραφέας περιγράφει με λεπτομέρειες την πνευματική εξαγορά των δημοσιογράφων από τις ηγετικές τάξεις («ελίτ»). 
Οι δημοσιογράφοι υπηρετούν ως προπαγανδιστές και πράκτορες μυστικών υπηρεσιών, επιχειρήσεων, οργανισμών προώθησης συμφερόντων (lobbying), πολιτικών  παραγόντων και της  αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής.     
Η  λειτουργία της δημοσιογραφίας συνίσταται να μεταδίδει  στον λαό  εκείνες τις ερμηνείες των όσων συμβαίνουν που εξυπηρετούν καλύτερα  τα συμφέροντα της άρχουσας τάξης και της αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής. Αυτό το μήνυμα μεταδόθηκε τόσο αποτελεσματικά στον γερμανικό λαό ώστε η κυκλοφορία των κυριότερων γερμανικών εφημερίδων κατέρρευσε. 

 Udo Ulfkotte   
 
Ο Ulfkotte περιγράφει πως οι δημοσιογράφοι  στρατολογούνται όταν είναι ακόμη φοιτητές και βρίσκονται να είναι χρεωμένοι και υποχρεωμένοι να υπηρετούν  συμφέροντα άλλα από την αλήθεια. ΄Ολοι τους, από τον χαμηλότερο ρεπόρτερ ως τον υψηλότερο αρχισυντάκτη και τον  ιδιοκτήτη του οργάνου ενημέρωσης,  είναι δεσμευμένοι να διευκολύνουν τις  άρχουσες τάξεις να ελέγχουν τις εξηγήσεις (των γεγονότων). 
 Ο Ulfkotte  αναφέρει ονόματα και λίστες οργανώσεων που φέρνουν δημοσιογράφους σε  σχέση με μυστικές υπηρεσίες και συγγενικά «τραστ εγκεφάλων», πολιτικούς παράγοντες και συλλόγους εξωτερικής πολιτικής.  
Οι  αιμομικτικές σχέσεις μεταξύ δημοσιογράφων, μυστικών υπηρεσιών, επιχειρήσεων, πολιτικών και  αμερικανικών σχεδίων εξωτερικής πολιτικής είναι τόσο διεισδυτικές ώστε δεν προβληματίζουν κανένα. Οι μόνοι που έχουν να αποκτήσουν προβλήματα  είναι όσοι δεν συμπορεύονται. 
Το βιβλίο του Ulfkotte έχει γραφτεί για Γερμανούς. Οι Αμερικανοί μπορεί να βρουν τις γερμανικές λεπτομέρειες πληκτικές, αλλά από τις λεπτομέρειες αναδύεται η εικόνα  της περίτεχνης διαδικασίας που πετυχαίνει να μετατρέπει τους δημοσιογράφους σε υπαλλήλους μυστικών υπηρεσιών, πολιτικών προσώπων και επιχειρήσεων. 
Το βιβλίο ξεκινάει «με το μαλακό». Ο Ulfkotte έχει επίγνωση ότι θα σκόνταφτε στην δυσπιστία του αναγνώστη αν έμπαινε αμέσως στην ιστορία τρόμου. ΄Ετσι αρχίζει με τα «δωράκια» (προσκλήσεις, ταξίδια, φιλοξενίες ),  ανταμοιβές  για την  εξυπηρέτηση «πηγών» και την λογοκρισία πραγματικών ειδήσεων, όπως η χρήση γερμανικού δηλητηριώδους αερίου από το Ιράκ στον Πόλεμο  εναντίον  του Ιράν. 
Μια ενδιαφέρουσα ιστορία που αφηγείται είναι  το πώς χειρίστηκε ο γερμανικός Τύπος το μεταναστευτικό κύμα στην Γερμανία, από την Ρουμανία και την Βουλγαρία. 
Η γερμανική κυβέρνηση ευνοούσε αυτό το  αυξημένο γερμανικό  φυλετικό «νέρωμα», επιστρατεύοντας  τα ΜΜΕ να περιγράφουν τους μετανάστες ως τους «δουλευταράδες» και ουδέποτε ανέργους «Πρώσους των Βαλκανίων». Χρησιμοποιήθηκαν και ψεύτικα στοιχεία, ότι τα ποσοστά ανεργίας των Βουλγάρων και Ρουμάνων μεταναστών ήταν χαμηλότερα από των Γερμανών. Αυτή η ψεύτικη πληροφορία επαναλαμβανόταν ατέλειωτα, χωρίς επαλήθευση. Μόλις οι μετανάστες εντάχθηκαν στον γερμανικό πληθυσμό  αποκαλύφτηκαν τα πραγματικά στοιχεία: Ο αριθμός των μεταναστών στην Κοινωνική Πρόνοια  συνεχίζει να «αυξάνεται σημαντικά» και  «έφτασε στο 60% πάνω από πέρυσι». Οι ειδικοί που είχαν προειδοποιήσει γι’ αυτήν την εξέλιξη είχαν δαιμονοποιηθεί ως  «εθνικιστές» και «ναζί». ΄Ετσι τα ΜΜΕ χρησίμευσαν στο να κρύψουν την πραγματικότητα και να πουλήσουν στον κόσμο μιαν ψεύτικη εικόνα. 
Το προσεκτικά σχεδιασμένο υφαντό των επιθυμητών ερμηνειών εξηγεί γιατί ο Τραμπ, η Μαρίν Λεπέν και άλλες φωνές για την πραγματική αλλαγή θεωρούνται ως μείζονες απειλές για την εξουσία των «ελίτ». Η Μαρίν Λεπέν αντιμετωπίζει συνεχείς απειλές δίωξης. Και χονδροειδείς  μηχανορραφίες από CIA/FBI και Δημοκρατικό Κόμμα χρησιμοποιούνται από τα εκπορνευόμενα ΜΜΕ για να ανατρέψουν τον Τραμπ. 
Με τα Δυτικά ΜΜΕ χαλιναγωγημένα είναι αδύνατο να υπάρξει Δημοκρατία και ελεγχόμενες κυβερνήσεις. Το ξεκαθάρισμα αυτού του ζητήματος  αποτελεί  την προσφορά  του Ulfkotte. 
Ιδού και μερικά από τα αποκαλυπτικά κεφάλαια του βιβλίου του : 
««Αλήθειες»  προς Πώληση από Τους Ευεργέτες  μας: Δίκτυα των Ελίτ και Μυστικές Υπηρεσίες.» 
«Πως Δημοσιογράφοι Πληρώνουν τις Βίλλες τους στην Τοσκάνη;» 
– «Τα Ευθυγραμμισμένα  Μέσα Ενημέρωσής μας: Συγχρονισμένα, Υπάκουα και χωρίς ερωτήματα.» 
– «Στην Λαβή Στραγγαλισμού των Μυστικών Υπηρεσιών» 
– «Πετονιές του Ομπάμα: Η αμερικανική Πέμπτη Φάλαγγα.» 
– « Φάντασμα  του  Ροκφέλερ: Η Επιτροπή Τριλάτεραλ.» 
– « Η Ισχύς των Εταίρων της Μπίλντερμπεργκ : Συνωμοσίας Θεωρία ή Πραγματικότητα;» 
– «Δυο στους Τρεις Δημοσιογράφους  Είναι προς Πώληση». 
– «Ο Υψηλότερος Στόχος:  Ακρωτηριασμός της  Ταυτότητας της Γερμανίας 
– « Η Ώρα του Παραμυθιού της Μέρκελ: Πως η Κυβέρνηση Ψεύδεται στους Πολίτες.»   

* * * * *                                                                                                                               
Ο Ulfkotte είχε δηλώσει ότι θα γράψει ένα βιβλίο, αφού δεν είχε να προστατέψει παιδιά και οικογένεια από εκδίκηση. Στο τέλος του βιβλίου του γράφει ότι αυτό  θα είναι το πρώτο σειράς από τρία. Ο Ulfkotte πέθανε όμως από καρδιακή προσβολή, όχι πολύ καιρό μετά την έκδοση του βιβλίου του στην Γερμανία. 
Ο θάνατός του σε ηλικία μόλις 56 χρόνων προκάλεσε αμφιβολίες για το αν η καρδιακή προσβολή ήταν  φυσιολογική ή παρασκευασμένη. 
 Η βιογραφία του Ulfkotte από την Wikipedia  έχει γραφτεί από αυτούς που  είχε αποκαλύψει. Η Wikipedia αποτελεί όργανο του Συστήματος Δεν είναι μια ανεξάρτητη πηγή πληροφόρησης. Η κυριότερη αποστολή της Γουϊκιπέντια είναι να συκοφαντεί αυτούς που λένε την ΑΛΗΘΕΙΑ. 






ΣΗΜΕΙΩΣΗ   "ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ  ΕΛΛΗΝΩΝ":  

 Στις  9  Ιουλίου  2016  πρώτοι  οι  "Αυτόχθονες  Έλληνες"  ασχολήθηκαν  εκτενώς  με  το  βιβλίο  του  Γερμανού  δημοσιογράφου   ΟΥΝΤΟ  ΟΥΛΦΚΟΤΕ.

Σάββατο, 9 Ιουλίου 2016 


"Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΣΕ ΗΠΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ".




Επίσης  πιθανώς  πρώτοι  παγκοσμίως  οι  'ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ  ΕΛΛΗΝΕΣ"  αμφισβήτησαν  την  αιτία  θανάτου  του  Γερμανού  δημοσιογράφου.  
Γράψαμε  στις  16  Ιανουαρίου  2017:
"Στις 13 Ιανουαρίου, πέθανε ο Ούντο Ουλφκότε, όπως ανακοινώθηκε, από καρδιακή προσβολή. Ήταν 56 χρόνων.
(Σημείωση:  ο  οποιοσδήποτε,  στα  56  μπορεί  να  πεθάνει  από  καρδιακή  προσβολή.  Δεν  έχουμε  στοιχεία  αλλά  πιστεύουμε  ότι  τον  πολύ  ενοχλητικό  Ουλφκότε,  μάλλον  τον  "πέθαναν¨)".

Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017


ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΟΥΝΤΟ ΟΥΛΦΚΟΤΕ 

 

autochthonesellhnes.blogspot.com/2017/01/blog-post_61.html





Δευτέρα, 9 Οκτωβρίου 2017


ΔΥΟ ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ CIA ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ: «ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ».

http://autochthonesellhnes.blogspot.com/2017/10/cia.html








ΔΙΑΒΑΣΤΕ  ΕΠΙΣΗΣ  ΚΑΙ  ΤΑ  ΑΡΘΡΑ  ΤΩΝ  "ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ  ΕΛΛΗΝΩΝ":








ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ





  1. ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΦΟΡΕΣΑΝ ΦΟΥΣΤΕΣ ΣΑΝ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΑΕΡΟΔΟΜΙΑ ΣΕ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΥΣ. ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΤΑΔΙΟ ΝΑ ΣΤΗΘΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΑΣΗ.

    Υπό κατάρρευση οι Ένοπλες Δυνάμεις: Μετατρέπουν τα αεροδρόμια της ΠΑ σε δομές φιλοξενίας των παράνομων μεταναστών. (Από το Pronews).
    Η αεροπορική βάση της Πολεμικής Αεροπορίας στο Αγρίνιο που αποτελεί έδρα της 132ας Σμηναρχίας Μάχης που έγινε Αεροπορικό Απόσπασμα σχεδιάζεται να μετατραπεί σε κέντρο φιλοξενίας των αλλοδαπών παράνομων μεταναστών αφού οι εγκαταστάσεις του παλαιού αεροδρομίου στο Αγρίνιο, επιθεωρήθηκαν από αξιωματικό του Στρατού.
    Αυτή είναι προφανώς η νέα «λύση» που βρήκε η κυβέρνηση για να φέρει κι άλλους αλλοδαπούς στην ενδοχώρα από τα νησιά.
    Μετά τα ορθόδοξα μοναστήρια έχουν σειρά αεροδρόμια και στρατόπεδα. Φυσικά στην Πολεμική Αεροπορία διαφωνούν με κάτι τέτοιο όπως και γενικώς στις Ένοπλες Δυνάμεις διαφωνούν αλλά ποιος τους ακούει.
    Σημειώνεται ότι για το αεροδρόμιο στο Αγρίνιο είχε εκδηλωθεί ενδιαφέρον από το Κατάρ προς χρήση του για λόγους εκπαιδευτικούς.
    Τελικά θα χρησιμοποιηθεί και αυτό ως «δομή φιλοξενίας» αλλοδαπών παράνομων μεταναστών.
    Οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας βρίσκονται υπό κατάρρευση καθώς αφιερώνουν μεγάλο μέρος των πόρων τους και της ενέργειάς τους όχι για τον σκοπό τους που είναι η προστασία της χώρας αλλά για την αντιμετώπιση της εισροής χιλιάδων αλλοδαπών παράνομων μεταναστών.
    Κύρια εργασία του Ναυτικού είναι η μεταφορά των παράνομων μεταναστών από τα νησιά στην ενδοχώρα ενώ του Στρατού είναι η υποστήριξη των «δομών φιλοξενίας» τους στα νησιά και αλλού.
    Στον Έβρο τα στρατόπεδα έχουν περικυκλωθεί από χιλιάδες παράνομους μετανάστες οι οποίοι μάλιστα επιχειρούν να «αδελφοποιηθούν» με τους μουσουλμάνους των ορεινών χωριών.
    Ουκ ολίγες φορές παρατηρήθηκε το φαινόμενο μάλιστα, οι παράνομοι μετανάστες να εμποδίζουν την διέλευση των στρατιωτικών προς τις μονάδες τους κλείνοντας τους δρόμους.
    Γίνεται κατανοητό τι θα συμβεί εάν υπάρξει κάποια «θερμή» κρίση. Άλλωστε κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ότι ανάμεσά τους δεν υπάρχουν στρατολογημένα από την ΜΙΤ άτομα που θα χρησιμοποιηθούν όποτε και όταν χρειαστεί.
    Ζ.Π.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ «ΠΟΛΕΜΙΚΗ» ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΨΑΧΝΕΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΒΟΜΒΕΣ ΛΕΪΖΕΡ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΕΙ… (PRONEWS).
      Την ώρα που η ΠΑ ασχολείται με το δικό της «εξοπλιστικό» πρόγραμμα ήτοι η ανεύρεση κουβερτών και κλινοσκεπασμάτων και άλλων συναφών υλικών, για τους λαθρομετανάστες, τους οποίους θα «φιλοξενήσει» σε αεροπορικές βάσεις (πληροφορίες αναφέρουν ότι αναζητείται και δεύτερη αεροπορική βάση πλην του Αγρινίου!) η τουρκική Αεροπορία παραλαμβάνει όπλα καθοδήγησης λέιζερ για να βομβαρδίσει όσες βάσεις από δω και στο εξής θα φιλοξενούν μαχητικά αεροσκάφη.
      Λυπηρό; Πρωτάκουστο;
      Και όμως δεν πρόκειται για ευθυμογράφημα, ούτε για αστείο αλλά για μια δεινή και τραγική συνάμα πραγματικότητα η οποία έχει οδηγήσει τις ΕΔ στην απαξίωση με κύριο ρόλο τους πλέον την «φιλοξενία» όπου αλλοδαπού επιθυμεί να έρθει στην Ελλάδα, ακόμη και για βόλτα.
      Τη στιγμή που όλα αυτά γίνονται εδώ η τουρκική Αεροπορία παρέλαβε 100 συλλογές καθοδήγησης λέιζερ LGK-84.
      Η LGK παράγεται από την τουρκική εταιρεία Aselsan, είναι καθοδήγησης λέιζερ και προσαρμόζεται σε βόμβες γενικής χρήσης των 500lb και 2.000lb όπως και τη διατρητική βόμβα NEB. Η τυπική εμβέλειά της προσεγγίζει τα 12km.
      Η τουρκική Αεροπορία έχει παραλάβει ακόμη 103 τέτοιες συλλογές βομβών που κατασκευάζει η Aselsan.
      Πότε ήταν άραγε η τελευταία φορά που η ΠΑ παρέλαβε πυρομαχικά; Πίσω στο 2009 όταν είχαν παραληφθεί 40 όπλα AGM-154 JSOW και 100 GBU-31.
      Έκτοτε δεν αγοραστεί ούτε «βίδα» για την ΠΑ και όχι μόνο αυτό, αλλά το όριο ζωής για τα όπλα των Mirage 2000 έχει εξαντληθεί, για να αναφέρουμε ένα μόνο πρόβλημα από τα δεκάδες που αντιμετωπίζει η ΠΑ.
      Αλλά προς το παρόν έχει σοβαρότερα θέματα να ασχοληθεί.
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
  2. ΝΑ ΚΗΡΥΧΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΝΟΜΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ.
    Η χρεωκοπία που άρχισε στην Ελλάδα το 2019, κρατάει ήδη 10 χρόνια.
    Το 2010 ήταν υψηλό το δημόσιο χρέος (127% του ΑΕΠ), καθώς επίσης και τα ελλείμματα του κράτους, αλλά το ιδιωτικό χρέος ήταν αμελητέο, το ΑΕΠ πολύ μεγαλύτερο και τα εισοδήματα των Ελλήνων σχεδόν κατά 40% υψηλότερα – ενώ τα περιουσιακά στοιχεία τόσο του δημοσίου, όσο και του ιδιωτικού τομέα δεν είχαν απαξιωθεί, έχοντας κοστίσει μέχρι σήμερα πάνω από 1 τρις €.
    Η Ελλάδα θα έπρεπε να αμυνθεί απέναντι στους πιστωτές της, με την κυβέρνηση να κηρύσσει τη χώρα σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης – απαιτώντας το σταμάτημα των μνημονίων (=πολιτική λιτότητας), καθώς επίσης τη διαγραφή μεγάλου μέρους των χρεών της, τα οποία δημιουργήθηκαν μεταξύ άλλων και με ευθύνη της ΕΚΤ, κατά το παράδειγμα της διαγραφής χρεών της Γερμανίας το 1953. Δεν το έκανε όμως καμία κυβέρνηση, με αποτέλεσμα να βιώσουμε μία απίστευτη οικονομική καταστροφή, την ενδοτική παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας με αντάλλαγμα την επιμήκυνση των 96 δις €, το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και τη δήμευση της ιδιωτικής – με παράνομους για την υπόλοιπη Ευρώπη ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.

    Έτσι η χώρα βαδίζει ολοταχώς προς τη δεύτερη χρεοκοπία της – έχοντας όμως χάσει τα περιουσιακά της στοιχεία με έναν εξαθλιωμένο, λεηλατημένο πληθυσμό, καθώς επίσης με ένα ΑΕΠ που κατέρρευσε. Αρκεί να γνωρίζει κανείς πως το 2009 το ΑΕΠ μας ήταν πάνω από 120 δις $ υψηλότερο από της Ρουμανίας, ενώ σήμερα 20 δις $ χαμηλότερο, για να συνειδητοποιήσει την καταστροφή που προηγήθηκε.
    Με αφετηρία τώρα το 2015, ξεκίνησε ο εποικισμός με μωαμεθανούς της Ελλάδας – ο οποίος ευρίσκεται σε έξαρση σήμερα, χωρίς η Ελλάδα να αντιδράει.
    Η λύση είναι η κήρυξη της χώρας σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και το ερμητικό κλείσιμο των συνόρων της, σύμφωνα με το άρθρο 78 του Μάαστριχ και με την ανάλογη συμφωνία του ΟΗΕ – αφού είναι αδύνατον η πιο χρεοκοπημένη χώρα στην παγκόσμια ιστορία να παρέχει άσυλο, πόσο μάλλον να φιλοξενεί παράνομους μετανάστες.
    Κάτι τέτοιο όμως προϋποθέτει ξανά πολιτική βούληση που δυστυχώς δεν υπάρχει – με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η Ελλάδα να χαθεί ως Έθνος από το πρόσωπο της γης, χωρίς δυστυχώς οι Πολίτες της να το συνειδητοποιούν είτε επειδή φοβούνται να αντιδράσουν, είτε επειδή ευρίσκονται σε κατάσταση σοκ από τη χρεοκοπία που βιώνουν τα τελευταία δέκα χρόνια, με τους πιστωτές να κατάσχουν τα πάντα ανενόχλητοι. Το πιθανότερο είναι λοιπόν να συνεχίσουν οι πολιτικοί να σκύβουν το κεφάλι στους ξένους ενδιαφερόμενοι μόνο για τον εαυτό τους αφού δεν πιέζονται από το λαό, καθώς επίσης να συνεχίσουν οι Πολίτες να κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν και να ενοχοποιούν κάποιους άλλους για τα δεινά τους – τους πολιτικούς, τη Γερμανία κοκ. Δυστυχώς όμως η Φύση είναι ανελέητη και δεν συγχωρεί ούτε τη δειλία, ούτε τα όποια σοκ – οπότε αυτό που θα ακολουθήσει, μία οδύνη δίχως τέλος, είναι νομοτελειακό, εάν συνεχιστεί η ίδια στάση των Πολιτών.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ ΑΠΟ ΤΟ «ΜΑΚΕΛΕΙΟ», ΤΟ «PRONEWS» ΚΛΠ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΡΝΕΥΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ.
    Το περιμέναμε από τους «άλλους». Τους ξέρουμε. Έχει μερικές ημέρες που όλος ο κόσμος, στις ΗΠΑ, στην Ευρώπη, στην Ρωσία, παντού, συνταράσσεται από το βιβλίο του Γερμανού δημοσιογράφου για την «εκπορνευόμενη δημοσιογραφία». Ορισμένες φωνές στην Ελλάδα, που θα περίμενε κανείς, να το έχουν πρώτο θέμα για εβδομάδες ολόκληρες, σιωπούν αιδημόνως. Γιατί; Τι συμβαίνει;. Φοβούνται να αγγίξουν το θέμα ή είναι κι αυτοί του γνωστού σιναφιού;
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ιουδαϊκός Guardian «δίνει» Έλληνες δημοσιογράφους που προωθούσαν συμφέροντα της Bayer.
    Tα ΜΜΕ ποικιλοτρόπως διαπλέκονται κατά καιρούς όχι μόνο με το πολιτικό αλλά και με το οικονομικό σύστημα.
    Τρόπους για να αυξήσει την επιρροή της πρότεινε στη φαρμακευτική Bayer ο δημοσιογράφος Θάνος Δημάδης
    Ο Έλληνας δημοσιογράφος και «επικοινωνιολόγος» Θάνος Δημάδης, ευρέως γνωστός για τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στο περιβόητο «περούκα gate», σύμφωνα με δημοσίευμα του Guardian, συζητούσε με την γερμανική φαρμακοβιομηχανία Bayer για το πώς μπορεί η τελευταία να αυξήσει την επιρροή της. Με το αζημίωτο, φυσικά, για τον ίδιο το δημοσιογράφο.
    Σε εκτενές ρεπορτάζ του Guardian, αναφέρεται ότι ο Θάνος Δημάδης συζητούσε με στελέχη της πολυεθνικής φαρμακοβιομηχανίας πώς να γίνει ο επικοινωνιακός σχεδιασμός της εταιρείας και να προωθηθούν τα επιχειρηματικά της συμφέροντα.
    Στις συζητήσεις το «αλισβερίσι» φυσικά αφορούσε οικονομικές χορηγίες από την πλευρά του φαρμακευτικού κολοσσού.
    Ο Guardian επικαλείται αλληλογραφία μεταξύ του Δημάδη και δυο υψηλόβαθμων στελεχών της εταιρείας μεταξύ 2018 και 2019.
    Αναφέρει δε ότι εκείνη την πρίοδο ο Δημάδης ήταν διευθύνων σύμβουλος της Ένωσης Ξένων Ανταποκριτών και του Ιδρύματος Ξένων Ανταποκριτών στη Νέα Υόρκη (που υπάρχει 101 χρόνια ήδη).
    Στα email που επικαλείται ο Guardian, ο Δημάδης προτείνει πράγματα που μπορεί να κάνει η Ένωση Ξένων Ανταποκριτών για τη Bayer και το αντίστροφο.
    Σύμφωνα με τον Guardian πρότεινε:
    Να συμμετέχει ο αντιπρόεδρος της Bayer Chris Loder στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ξένων Ανταποκριτών και να λαμβάνει μέρος σε συναντήσεις.
    Η Ένωση Ξένων Ανταποκριτών θα υλοποιούσε πρωτοβουλίες κάθε χρόνο για να προωθήσει θέματα που αφορούσαν και στη Bayer και στην Ένωση.
    Η Ένωση θα διοργάνωνε ημερίδες για δημοσιογράφους και «influencers» σχετικά με θέματα «συμφωνημένα« με τη Bayer και τα οποία θα εξυπηρετούσαν τους στόχους της.
    Για παράδειγμα «η γεωργία ή οποιοδήποτε άλλο θέμα» σημαντικό για την Bayer.
    Ο δημοσιογράφος Θάνος Δημάδης, το Σεπτέμβριο του 2016 είχε βρεθεί στο επίκεντρο των γεγονότων όταν είχε κατηγορηθεί από την ελληνική αποστολή που ήταν μαζί με τον πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στη Νέα Υόρκη, ότι μπήκε μεταμφιεσμένος μαζί με έναν άλλο Έλληνα δημοσιογράφο στο ξενοδοχείο τους, παραβιάζοντας κανόνες ασφαλείας.
    Και οι δύο δημοσιογράφοι εν συνεχεία απολύθηκαν από τα ελληνικά ΜΜΕ που εργάζονταν τότε.
    Ζ.Π.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...