ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

05 Φεβρουαρίου 2021

ΜΗΠΩΣ Η ΜΑΖΙΚΗ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΤΩΝ ΥΓΙΩΝ ΠΙΕΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΣΕ ΝΕΕΣ, ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΕΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ; ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΔΙΚΑ; ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ, ΧΩΡΙΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑ, ΜΑΘΗΤΕΥΟΜΕΝΟΙ ΜΑΓΟΙ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ –«ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ»; Μήπως το lockdown των υγιών αποδειχθεί τελικά η μεγαλύτερη και καταστρεπτικότερη ανοησία του αιώνα; Ο κορυφαίος επιδημιολόγος στον κόσμο, o Καθηγητής I. Ιωαννίδης: «Επίπλαστα τα οφέλη των lockdown».

 Η ΓΝΩΣΤΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΟΥΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΟΥΝ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ. ΟΙ ΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΟΚΥΤΤΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ. ΜΟΝΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΩΤΗΡΙΑ.

 ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ. ΤΟ ΠΑΛΑΒΟ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ. ΕΝΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ, ΠΟΥ ΕΝΕΣΚΗΨΕ ΜΕ ΥΠΟΠΤΟ ΤΡΟΠΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΣΑ ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ   



Αποτέλεσμα εικόνας για γιάννης ιωαννίδης ιατρος

 
http://zenonpapazaxos.blogspot.com/2021/01/covid-19_15.html

 

 

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΣΤΟΥΣ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ , ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΣΤΟΥΣ ΥΓΙΕΙΣ.

Ο Ζ.Π. ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΟΝΤΟΦΘΑΛΜΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΑ.  

Η ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ ΜΑΖΙΚΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΩΝ ΥΓΙΩΝ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΥΝΟΗΣΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΑΤΙΘΑΣΟ ΚΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟ, ΜΕ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΟΤΗΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΝΗΤΟΤΗΤΑ. 

Ο γιατρός του ιού Έμπολα: «Η ανθρωπότητα βρίσκεται αντιμέτωπη με έναν άγνωστο αριθμό νέων και δυνητικά θανάσιμων ιών με προέλευση από τα τροπικά δάση της Αφρικής».

 

 

 

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΣΤΟΥΣ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ , ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΣΤΟΥΣ ΥΓΙΕΙΣ. ΟΙ «ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ» ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΟΝΤΟΦΘΑΛΜΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΑ. Η ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ ΜΑΖΙΚΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΩΝ ΥΓΙΩΝ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΥΝΟΗΣΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΑΤΙΘΑΣΟ ΚΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟ, ΜΕ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΟΤΗΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΝΗΤΟΤΗΤΑ. Ο γιατρός του ιού Έμπολα: «Η ανθρωπότητα βρίσκεται αντιμέτωπη με έναν άγνωστο αριθμό νέων και δυνητικά θανάσιμων ιών με προέλευση από τα τροπικά δάση της Αφρικής».

 

 

AΝ ΞΕΡΑΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ. ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ 2006 ΤΟΝ ΦΟΝΟ ΤΟΥ 90% ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΟ «ΑΕΡΟΒΙΟ ΕΜΠΟΛΑ». 

 

 Αποτέλεσμα εικόνας για γιάννης ιωαννίδης ιατρος

 

  Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ  ΓΙΑΝΝΗΣ  ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

Σε μελέτη των υγειονομικών πολιτικών ανά τον κόσμο ο no1 Επιδημιολόγος, ο Ελληνοαμερικανός Καθηγητής του Πανεπιστημίου Stanford ο John Ioannidis απέδειξε: δεν υπάρχει καμιά διαφορά επίδοσης μεταξύ χωρών με lockdown και χωρίς.

Ο Καθηγητής I. Ιωαννίδης είναι καθηγητής Ιατρικής/Υγειονομικής Έρευνα και Πολιτικών/Bιοιατρικών Δεδομένων Επιστήμης/Στατιστικών στο Πανεπιστήμιο στο Στάνφορντ-Stanford University στην Καλιφόρνια στις ΗΠΑ, με δείκτη H 200+ και το έργο του για την επιστημονική μέθοδο είναι από τα πιο αναφερόμενα στην κλινική έρευνα.

Tι σκέφτεται για το lockdown:

 
“Όσο προχωρούμε, τόσο περισσότερο βλέπουμε ότι τα υποτιθέμενα οφέλη του lockdown είναι επίπλαστα που οφείλονται στη μοντελοποίηση, δεν είναι αλήθεια”. «Το lockdown είναι ένα ακραίο μέτρο, γνωρίζουμε ότι προκαλεί αμέτρητες βλάβες στους ανθρώπους, τη ζωή τους, την υγεία τους, την ψυχική τους υγεία …».
Ο καθηγητής Ιωαννίδης δημοσίευσε μια μελέτη (Link) όπου ανέλυσε όλες τις υγειονομικές πολιτικές στον κόσμο.

Συμπέρασμα: καμία διαφορά στην απόδοση-επίδοση μεταξύ των χωρών που έχουν υποστεί lockdown και των άλλων.
Η εναλλακτική λύση lockdown / laissez-faire είναι μια λανθασμένη εναλλακτική λύση: δεν χρειάζεται να επιλέξουμε ανάμεσα σε “ένα δύσκολο αλλά αποτελεσματικό μέτρο” και “να θυσιάσουμε τους ανθρώπους στην οικονομία”, επειδή τα lockdown δεν λειτουργούν,κι αυτό είναι όλο.
Είναι επομένως καιρός να απομονώσουμε τους ασθενείς, να ζητήσουμε test για όλους τους ταξιδιώτες και να προστατεύσουμε σωστά αυτούς που κινδυνεύουν, κάτι που κάνουμε λίγο ή καθόλου εδώ κι ένα χρόνο.
Λέει: “Αν και δεν μπορούν να αποκλειστούν μικρά οφέλη, δεν βρίσκουμε σημαντικά οφέλη για την ανάπτυξη περιπτώσεων πιο περιοριστικών NPI. Παρόμοιες μειώσεις στην ανάπτυξη κρουσμάτων μπορεί να επιτευχθούν με λιγότερο περιοριστικές παρεμβάσεις.

Η ανάρτησή του εδώ:

https://doi.org/10.1111/eci.13484

Πηγή: dimpenews.com

 

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

 

12 σχόλια:

  1. ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΓΑΛΛΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΓΙΑ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΙ «ΥΠΕΡΜΙΝΤΙΟΠΟΙΗΣΗ».

    ΑΡΑΓΕ ΑΝ ΕΦΑΡΜΟΣΘΕΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ - ΜΑΪΝΤΑΝΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΕΣΑ.


    Ο καθηγητής Λοιμωξιολόγος ερευνητής Didier Raoult Διευθυντής του l’Infectiopole (IHU) της Μασσαλίας κλήθηκε από τον Ιατρικό Σύλλογο για Πειθαρχική δίωξη κατηγορούμενος για μια σειρά από παραβάσεις του κώδικα δεοντολογίας : καταπάτηση της συναδελφικότητας, λανθασμένη πληροφόρηση του κοινού, αδικαιολόγητη έκθεση σε κίνδυνο ακόμη και για τσαρλατανισμό….
    Η διαδικασία κινήθηκε μετά από ένα σερί καταγγελιών και μια μήνυση έπειτα από την αρχή της κρίσης στον Ιατρικό Σύλλογο του Bouches-du-Rhône. Π.χ. είναι ένας μαθηματικός καθηγητής που δουλεύει στη δευτεροβάθμια που ασκεί κριτική στην έλλειψη αξιοπιστίας της κλινικής δοκιμής που έγινε στο IHU της Marseille. Αλλά επίσης μια ομάδα 5 νοσοκομειακών γιατρών που τον καταγγέλλουν για « υπερμιντιοποίηση », κι εκτιμούν πως «αντιτίθεται στα δεδομένα και τα αποτελέσματα τα επιστημονικά». Κι ότι ο Didier Raoult έφθασε «μέχρι να εκθειάσει και να συνταγογραφήσει θεραπείες και φάρμακα αναπόδεικτα κατά το minimum αναποτελεσματικά, και στη χειρότερη επικίνδυνα (Χλωροκίνη)». Τελικά τον Ιούλιο η Εταιρία λοιμωξιογόνου Παθολογίας της γαλλικής γλώσσας (SPILF), μια ένωση με 700 μέλη κατά πλειοψηφία γιατροί κατέθεσε μήνυση κατά του μικροβιολόγου στον Ιατρικό Σύλλογο της περιοχής Bouches-du-Rhône. Αυτοί του προσάπτουν ότι παραβίασε τουλάχιστον 9 άρθρα του κώδικα ιατρικής δεοντολογίας. Μεταξύ άλλων του προσάπτουν ότι πρότεινε αναπόδεικτα ως αντίδοτο την χλωροκίνη.
    ΣΗΜΕΙΩΣΗ Ζ.Π. : πολύ υποπτευόμαστε ότι μάλλον ο καθηγητής δεν στέκει στα καλά του.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΕΦΗΒΩΝ - Ξεπέρασε τους 2,5 εκατομμύρια εμβολιασμούς. Στην Ελλάδα οι πανέξυπνοι νεοέλληνες αρνούνται να εμβολιαστούν. Η ανέμελη κρυψίνους γύφτικη συμπεριφορά του Σόρος Κούλη αντί να πείθει, απωθεί.

    Η ΕΥΘΙΞΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΜΟΝΟ ΤΑ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ (ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ) ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΙΞΙΑ. Ισπανία: Ο αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων παραιτήθηκε γιατί εμβολιάστηκε εκτός σειράς.


    ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ «ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ» ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΣΑΝ ΑΝΤΡΕΣ. ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΥΜΜΑΧΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ. ΛΙΓΟ ΑΝΔΡΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ; ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΚΑΝΑΝ ΕΘΕΛΟΥΣIΩΣ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ, ΣΑΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΠΡΟΣΩΠΑ, ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΑΘΑΝ ΤΙΠΟΤΕ. ΞΕΡΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ «ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ» ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΩΣ ΣΑΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΟΙ; ΣΑΝ ΔΕΙΛΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ.
    Ο Ζ.Π. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ: ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ «ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ», (Κασιδιάρης, Λαγός, Πλεύρης, Βελόπουλος, Μιχαλολιάκος, Καρατζαφέρης, Κρανιδιώτης κλπ) . ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΣΧΕΣΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟIΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΖΕΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ Η… ΚΑΤΙΝΑ ΤΟΥ ΚΚ(εσ), Ο ΚΟΥΛΗΣ, Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ, Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΜΟΥΝ ΑΠΟ ΦΟΒΟ (ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ) ΟΙ «ΘΑΡΡΑΛΕΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο πρώην Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου της Σερβίας καταδικάστηκε σε φυλάκιση τριών ετών για κατασκοπεία υπέρ των ΗΠΑ.


    Το Ανώτατο Δικαστήριο του Βελιγραδίου, καταδίκασε την Παρασκευή, τον απόστρατο Στρατηγό του Σερβικού Στρατού, Μόμτσιλο Πέρισιτς Perisic, σε φυλάκιση τριών ετών για κατασκοπεία και διαρροή διαβαθμισμένων πληροφοριών στον πράκτορα της Cia Τζων Νέιμπορ που επικαλέστηκε διπλωματική ασυλία και δεν συνελήφθη.Η δίκη έγινε κεκλεισμένων των θυρών. Καταδικάστηκαν επίσης οι συνεργάες του στρατηγού Μίοντραγκ Σέκουλιτς και Βλάνταν Βλαίκοβιτς. Κατά την ανάγνωση της ετυμηγορίας, ο δικαστής είπε ότι ο Πέρισιτς ήταν ένοχος για παράδοση στρατιωτικών μυστικών στον Νέιμπορ στις 14 Μαρτίου 2002, σε ένα εστιατόριο στην εθνική οδό Ιμπαρα , τα οποία αργότερα βρέθηκαν στην κατοχή του. Πρόκειται για δίσκους με στρατιωτικά δεδομένα και έγγραφα ασφαλείας της τότε Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γιουγκοσλαβίας και της νότιας σερβικής επαρχίας του Κοσσυφοπεδίου και του Μετόχιου. Ο Περίσιτς ήταν αναπληρωτής πρωθυπουργός κατά τη σύλληψή του το 2002.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα lockdown θα προκαλέσουν πάνω από 1 εκατομμύριο «πλεονάζοντες θανάτους», λένε ακαδημαϊκοί των πανεπιστημίων Χάρβαρντ, Duke και Johns Hopkins. ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

    Ακαδημαϊκοί από τα πανεπιστήμια του Χάρβαρντ, του Duke και του Τζονς Χόπκινς δημοσίευσαν ένα έγγραφο στο οποίο ισχυρίζονται ότι τα lockdown λόγω κόβιντ θα οδηγήσουν σε ένα «ιλιγγιώδες» εκατομμύριο παραπάνω θανάτους τα επόμενα 10- 15 χρόνια λόγω μιας αιχμής θεμάτων που σχετίζονται με την υγεία που θα προκληθούν από την ανεργία.
    «Για τον συνολικό πληθυσμό, η αύξηση του ποσοστού θανάτων μετά την πανδημία COVID-19 συνεπάγεται εντυπωσιακούς 0,89 και 1,37 εκατομμύρια πλεονάζοντες θανάτους τα επόμενα 15 και 20 χρόνια, αντίστοιχα», δήλωσαν οι συγγραφείς του εγγράφου του Δεκεμβρίου 2020 που είχε τίτλο Οι μακροπρόθεσμο αντίκτυπο του σοκ ανεργίας λόγω COVID-19 στο προσδόκιμο ζωής και τα ποσοστά θνησιμότητας.
    Το έγγραφο που δεν έχει αξιολογηθεί από ομοτίμους, που συνέταξε ο Dongho Song, επίκουρος καθηγητής οικονομικών στο Johns Hopkins, η Giada Bianchi, ογκολόγος και εκπαιδεύτρια ιατρικής στη Ιατρική Σχολή του Χάρβαρντ και ο Francesco Bianchi, οικονομολόγος στο Πανεπιστήμιο Duke, δημοσιεύθηκε από το Εθνικό Γραφείο Οικονομικών Ερευνών (National Bureau of Economic Research).
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι ακαδημαϊκοί ισχυρίζονται ότι οι θάνατοι που προκαλούνται από τα lockdown μακροπρόθεσμα μπορεί να «υπερβούν κατά πολύ» αυτούς που «σχετίζονται άμεσα με την κρίσιμη νόσο COVID-19». Μέχρι στιγμής, υπήρξαν περίπου 440.000 θάνατοι στις ΗΠΑ που αποδίδονται στο COVID-19.
      Πολλές πολιτείες των ΗΠΑ επέβαλαν εντολές «μένουμε σπίτι» και lockdown πριν από περίπου 10 μήνες. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το εκτεταμένο κλείσιμο των επιχειρήσεων σε ολόκληρη την Αμερική. «Το ποσοστό ανεργίας αυξήθηκε από 3,8 τοις εκατό τον Φεβρουάριο του 2020 σε 14,7 τοις εκατό τον Απρίλιο του 2020 με 23,1 εκατομμύρια άνεργους Αμερικανούς», ανέφερε το έγγραφο.
      Στο έγγραφο υπογραμμίζεται ο αντίκτυπος που έχει η απώλεια εισοδήματος στην ψυχολογική και σωματική υγεία. Η ανεργία σχετίζεται με «μειωμένη υγεία και υψηλότερη θνησιμότητα».
      «Μια αύξηση στα ποσοστά αυτοκτονιών έχει παρατηρηθεί σαφώς σε άνεργα άτομα, ιδιαίτερα στους άνδρες. Οι καρδιαγγειακές παθήσεις κορυφώνονται λόγω του οικονομικού στρες και της εγκατάλειψης της προληπτικής φροντίδας, συμβάλλοντας έτσι στην παραπάνω θνησιμότητα», ανέφερε το έγγραφο.
      «Συνολικά, τα αποτελέσματά μας δείχνουν ότι, με βάση τα ιστορικά στοιχεία, η πανδημία COVID-19 μπορεί να έχει μακροχρόνιες συνέπειες στην ανθρώπινη υγεία μέσω του αντίκτυπου της στην οικονομική δραστηριότητα».
      Οι συγγραφείς επεσήμαναν ότι ο αριθμός των θανάτων που προκύπτουν έμμεσα από τα lockdown μπορεί να είναι ακόμη υψηλότερος λόγω του ότι οι άνθρωποι δεν έχουν πρόσβαση στην υγειονομική περίθαλψη.
      «Όπως προκύπτει από τα αναδυόμενα δεδομένα, είναι πιθανό η περιορισμένη πρόσβαση στην υγειονομική περίθαλψη κατά τη διάρκεια του lockdown, η προσωρινή διακοπή των παρεμβάσεων προληπτικής φροντίδας, η μαζική απώλεια ασφαλιστικής κάλυψης που παρέχεται από τον εργοδότη και η παρατεταμένη ανησυχία του πληθυσμού για την αναζήτηση ιατρικής λόγω του φόβου μήπως κολλήσω COVID-19, θα επηρεάσει το ποσοστό θνησιμότητας και προσδόκιμου ζωής ακόμη πιο σοβαρά».
      «Ερμηνεύουμε αυτά τα αποτελέσματα ως μια ισχυρή ένδειξη ότι οι υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής θα πρέπει να λάβουν υπόψη τις σοβαρές, μακροπρόθεσμες επιπτώσεις μιας τόσο μεγάλης οικονομικής ύφεσης στη ζωή των ανθρώπων κατά τη συζήτηση για τα μέτρα περιορισμού του COVID-19. Χωρίς αμφιβολία, τα lockdown σώζουν ζωές, αλλά συμβάλλουν επίσης στη μείωση της πραγματικής δραστηριότητας που μπορεί να έχει σοβαρές συνέπειες για την υγεία», γράφουν.
      «Με βάση τα ευρήματά μας, οι μεγάλοι, συνεχείς και γρήγοροι κυβερνητικοί ελιγμοί για τη στήριξη του τρέχοντος άνεργου εργατικού δυναμικού και τη μείωση της ανεργίας θα είναι εξίσου σημαντικοί με τις μαζικές προσπάθειες που εστιάζονται στον περιορισμό και τελικά την εξάλειψη της μετάδοσης του SARS-CoV-2 με αποτελεσματικές στρατηγικές εμβολιασμού που τέθηκαν σε ισχύ», καταλήγουν.
      Ενώ οι ακαδημαϊκοί προτείνουν ότι χρειάζονται «αποτελεσματικές στρατηγικές εμβολιασμού» για την εξάλειψη του COVID-19, ορισμένοι ερευνητές και γιατροί προειδοποιούν ότι τα εγκεκριμένα εμβόλια COVID είναι σε μεγάλο βαθμό πειραματικά και προκαλούν ανεπιθύμητες ενέργειες, ακόμη και θάνατο, με ανησυχητικό ρυθμό σε άτομα που τα παίρνουν.
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
  5. Αύριο 8 Φεβρουαρίου τιμάται από τους «Έλληνες» ο ιουδαίος Προφήτης Ζαχαρίας. PRONEWS
    Η Εκκλησία μας, αύριο Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου τιμά τη μνήμη του Προφήτη Ζαχαρία, του ενδέκατου της σειράς των μικρών λεγομένων προφητών της Παλαιάς Διαθήκης.
    Ο Προφήτης Ζαχαρίας καταγόταν από το γένος του Ισραήλ και τη φυλή του Λευΐ. Γεννήθηκε στην πόλη Γαλαάδ της Παλαιστίνης κατά την περίοδο της βαβυλώνιας αιχμαλωσίας και το όνομά του σημαίνει, στην ελληνική γλώσσα, μνήμη Θεού, εκείνον δηλαδή τον οποίο ο Θεός ενθυμείται.
    Ήταν γιος του Βαραχίου και εγγονός του Αδδώ. Ο Προφήτης Ζαχαρίας, ήταν αυτός που με τον προφήτη Αγγαίο, διήγειραν τους Ιουδαίους, όταν αυτοί το 537 με 536 π.Χ. επέστρεψαν στην Ιουδαία, να ανοικοδομήσουν το ναό της Ιερουσαλήμ. Υπάρχει η άποψη, ότι ο προφήτης Ζαχαρίας ανήκε σε Ιερατικό γένος και ήταν ιερεύς και ο ίδιος. Κατά την Ιουδαϊκή παράδοση, ο Προφήτης Ζαχαρίας και ο Αγγαίος ήταν μέλη της Μεγάλης Συναγωγής, η οποία ώρισε τον Κανόνα των βιβλίων της Παλαιάς Διαθήκης.
    Ασχολήθηκαν δε και με την τακτοποίηση της ιεράς λειτουργίας, και συνέθεσαν ή αναθεώρησαν ψαλμούς. Ο Ζαχαρίας προφήτευσε την είσοδο του Ιησού στην Ιερουσαλήμ για την Κυριακή των Βαΐων, και για το ποσό που πλήρωσαν οι Αρχιερείς στον Ιούδα σαν τίμημα για την προδοσία του Διδασκάλου.
    Ο Προφήτης Ζαχαρίας κοιμήθηκε σε βαθύ γήρας και ενταφιάσθηκε κοντά στον τάφο του Προφήτη Αγγαίου. Ο αυτοκράτορας Θεοδόσιος ο Μέγας (379-395 μ.Χ.) έκτισε ναό αφιερωμένο στον Προφήτη Ζαχαρία στη μονή της Αγίας Δομνίκης Κωνσταντινουπόλεως. Ναός, επίσης, του Προφήτου υπήρχε στο βουνό του Αυξεντίου, σε τόπο όπου καλείτο «Θέατρο».
    Ἀπολυτίκιον. Ἦχος δ’. Ταχὺ προκατάλαβε.
    Τὴν κλῆσιν κατάλληλον, δείξας τοῖς ἔργοις σοφέ, ταμεῖον ἐπάξιον, τῆς ἐπιπνοίας Θεοῦ, Ζαχαρία γεγένησαι· ἔχων γὰρ ἐν τῷ βίῳ, συλλαλοῦντας Ἀγγέλους, ὤφθης τῶν ἐσομένων, θεηγόρος Προφήτης. Καὶ νῦν ἡμῶν τὰς αἰτήσεις, ἄνωθεν πλήρωσον.
    Κοντάκιον. Ἦχος δ’. Ἐπεφάνης σήμερον.
    Ἐμπνευσθεὶς τοῦ Πνεύματος τῇ ἐπιλάμψει, Ζαχαρία ἔνδοξε, τρανῶς προέγραψας ἡμῖν, ὥσπερ λαμπάδα πολύφωτον, τὴν τοῦ Σωτῆρος, ἀπόρρητον κένωσιν.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. «ΘΑ ΘΑΨΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΠΕΤΡΕΣ» «Παλαιά Διαθήκη» Ζαχαρίας 9.13-15.

    ΣΤΟΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ
    ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΣΤΙΣ 8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΣΧΕΔΙΑΣΕ
    ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ.

    Την επεξεργασία του σχεδίου για τον αφανισμό του Ελληνικού λαού την είχε κάνει ο ιουδαίος «προφήτης» Ζαχαρίας το 520 π.Χ. σαράντα χρόνια πριν.
    « Θα εξεγείρω τα τέκνα της ΣΙΩΝ κατά των τέκνων των ΕΛΛΗΝΩΝ. θα πέσουμε πάνω τους σαν κεραυνός, θα πορευθούμε απειλητικά εναντίον τους ΚΑΙ ΘΑ ΘΑΨΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΠΕΤΡΕΣ».
    «Παλαιά Διαθήκη» Βιβλίο Ζαχαρίας 9.13-15.
    Την δήλωση αυτή – «να θάψουμε κάτω από πέτρες όλους τους έλληνες» – την έκανε και την κατέγραψε ο Εβραίος Ζαχαρίας το 520 π.Χ. δηλαδή ένα χρόνο μετά την άνοδο στον περσικό θρόνο του φιλοεβραίου και ανθέλληνα Δαρείου και έκτοτε ήταν το επίσημο δόγμα της πολιτικής της Περσίας.
    «Προφήτης» Ζαχαρίας Θ΄13-15
    «διότι ενέτεινα σε Ιούδα, εμαυτώ εις τόξον, έπλησα τον Εφραϊμ και εξεγερώ τα τέκνα σου, Σιών, επί τα τέκνα των Ελλήνων και ψηλαφήσω σε ως ρομφαίαν μαχητού. Και Κύριος έσται επ' αυτούς και εξελεύσεται ως αστραπή βολίς, και Κύριος παντοκράτωρ υπερασπιεί αυτούς, και καταναλώσουσιν αυτούς, και καταχώσουσιν αυτούς εν λίθοις σφενδόνης και εκπιόνται αυτούς ως οίνον και πλήσουσιν ως φιάλας θυσιαστηρίων»

    Μετάφραση:
    Ζαχαρίας 9.13-15.

    «Διότι σε τέντωσα Ιούδα για τον εαυτό μου ως τόξο και σαν σπαθί μαχητού και (θα) εξεγείρω τα τέκνα σου Σιών, κατά των τεκνών των Ελλήνων και ο Κύριος θα πέσει πάνω τους σαν κεραυνού βολίδα. Ο Κύριος σαλπίζοντας θα πορευθεί απειλητικά εναντίον τους. Ο Κύριος θα βοηθήσει αυτούς (τα τεκνά της Σιών) και θα καταναλώσουν και θα θάψουν (τους Έλληνες) κάτω από λίθους σφενδόνης και σαν οίνο θα τους καταπιούν».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ: ΠΟΙΟΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΞΥΠΝΟΥΣΕ ΤΟΝ ΔΑΡΕΙΟ ΠΡΩΪ ΜΕ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ: «ΔΕΣΠΟΤΑ, ΜΕΜΝΗΣΟ ΤΩΝ ΑΘΗΝΑΙΩΝ;»


    Βιβλίο Α΄ ΕΣΔΡΑΣ 3.3-4:
    «Κάποτε ο πατέρας του Ξέρξη Α΄, ο βασιλιάς Δαρείος, πήγε στο υπνοδωμάτιό του να κοιμηθεί. Τότε οι τρείς νεαροί ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ είπαν μεταξύ τους: ελάτε να πούμε ποιό κατά την γνώμη μας είναι το ισχυρότερο πράγμα στον κόσμο, και όποιου ο λόγος φανεί στον βασιλιά ο ευφυέστερος, εκείνος θα πάρει μεγάλα δώρα και τιμές. Έγραψαν λοιπόν ο καθένας την γνώμη του και την ΕΒΑΛΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΔΑΡΕΙΟΥ και είπαν: Όταν θα σηκωθεί από τον ύπνο ο βασιλιάς, θα του δώσουν τα σημειώματα»
    «Οι τρείς αυτοί σωματοφύλακες έγραψαν πλάι στον κοιμώμενο βασιλιά την γνώμη τους. Ο πρώτος ότι το ισχυρότερο όλων είναι το κρασί. Ο δεύτερος ότι ο ισχυρότερος όλων είναι ο βασιλιάς. Ο τρίτος όμως έγραψε ότι επικρατέστερη είναι η γυναίκα, όλα όμως τα νικάει η αλήθεια». Α΄ ΕΣΔΡΑΣ 3.11-12.
    «Το πρωί οι τρεις σωματοφύλακες του Βασιλιά ανέλυσαν την σκέψη τους εκτεταμένα και ο βασιλιάς ΔΑΡΕΙΟΣ είπε στον τρίτο, τον Ζοροβάβελ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΙΟΥΔΑΙΟΣ: ζήτησέ μου ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ και περισσότερο απ΄όσα συμφωνήσαμε και εγώ θα σου τα δώσω, γιατί αποδείχθηκες Ο ΣΟΦΟΤΕΡΟΣ και θα γίνεις σύμβουλός μου ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΟΥ.
    Τότε ο Ζοροβάβελ ζήτησε από τον βασιλιά ΔΑΡΕΙΟ να ανοικοδομήσει την Ιερουσαλήμ και τον Ναό της». Α΄ ΕΣΔΡΑΣ 4.32-44.
    Από το περιστατικό αυτό βλέπουμε, πως λίγα μόνο χρόνια νωρίτερα, ο βασιλιάς Δαρείος, (521 – 485 π.Χ.), ο ίδιος ο πατέρας του Ξέρξη, ο Πέρσης βασιλιάς που πρώτος εκστράτευσε ανεπιτυχώς κατά της Ελλάδος, φιλοξενούσε ευχαρίστως στην αυλή του, άτομα διαφορετικής φυλής και καταγωγής. Και όχι μόνο στην αυλή του, αλλά οι ίδιοι οι σωματοφύλακές του, ήταν άτομα διαφορετικής καταγωγής, πίστης, καταβολών και επιδιώξεων, έχοντας μάλιστα την δυνατότητα να προσεγγίζουν, όχι μόνο το υπνοδωμάτιό του, αλλά και το ίδιο το προσκέφαλο του βασιλιά. Ας μην σχολιάσουμε βέβαια το γεγονός, ότι ο εβραίος Ζοροβάβελ, έγινε και ΜΕΛΟΣ της ανθελληνικής οικογένειας του Δαρείου.
    Να λοιπόν, πως μια ανεξήγητη παραδοξότητα στην περιγραφή του Ηροδότου, υπό το φως της απλής τυπικής ανάλυσης, έπρεπε να αναγκάσει την ιστορική έρευνα, όχι μόνο να ανακαλύψει την ενδεχόμενη ονειροποιό μαγγανεία, αλλά και να την συνυπολογίζει τουλάχιστον ως συνέκδοχη αιτία της αιματηρής και πολιτισμοκτόνου καθόδου του Ξέρξη στην Ελλάδα.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΒΡΑΙΟΙ: «Ο ΞΕΡΞΗΣ ΗΤΑΝ ΕΥΣΕΒΗΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΔΑΡΕΙΟΣ»

    ΚΑΨΑΛΗΣ: «Ο ΞΕΡΞΗΣ ΗΤΑΝ ΑΚΟΛΑΣΤΟΣ. ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΟ».


    Ο «ευσεβής», κατά τους ιουδαίους, Ξέρξης:

    «το τέλος του βασιλέα Ξέρξη (Α΄) ήταν επαίσχυντο, εξώκειλε σε κάθε είδος ακολασίες... άρθρο του Γ.Δ. Καψάλη, τέως πρόεδρου του εκπαιδευτικού συμβουλίου μέσης εκπαίδευσης στην Εγκυκλοπαίδεια Δρανδάκη στη λέξη «Ξέρξης»

    Μάλιστα ο Ξέρξης διατήρησε ακέραια τα φιλο-ιουδαϊκά του αισθήματα όπως μας διαβεβαιώνει ο Ιώσηπος, ο πλέον αναγνωρισμένος ιστορικός του αρχαίου Ιουδαϊσμού: « Όταν πέθανε ο Δαρείος τον διεδέχθη ο γιός του Ξέρξης Α΄ που μαζί με την βασιλεία κληρονόμησε και την ευσέβεια προς τον θεό, ακολούθησε δε το παράδειγμα του πατέρα του και εκτιμούσε ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ τους Ιουδαίους». Ιουδαϊκή αρχαιολογία 11.120
    Όνειρα λοιπόν και δη «θεϊκά» έσυραν τον σύζυγο της Εσθήρ Ξέρξη, να εκστρατεύσει με την υπερδύναμη της Ασίας κατά της Ελλάδος. Μάλιστα αυτός «ο θεός της νύχτας », που τόσο εκβιαστικά διατάζει την συντριβή της Ελλάδος και με τέτοιο πάθος σκορπάει απειλές προς κάθε κατεύθυνση, μας θυμίζει την φλογερή δήλωση ενός άλλου εβραίου, του Ζαχαρία και πιθανόν αρχικού οργανωτή της συνωμοσίας τύπου Εσθήρ – Μαρδοχαίου, εναντίον των Ελλήνων, το 520 π. Χ. , σαράντα χρόνια δηλαδή, πριν ξεκινήσει η μεγαλύτερη εκστρατεία όλων των εποχών κατά των Ελλήνων, που πραγματικά απείλησε να θάψει κάτω από το ασύλληπτο σε πλήθος και όγκο περσικών όπλων, όλους τους έλληνες.
    « Θα εξεγείρω τα τέκνα της ΣΙΩΝ κατά των τέκνων των ΕΛΛΗΝΩΝ – (προσέξτε το 520 π.Χ.) – θα πέσουμε πάνω τους σαν κεραυνός, θα πορευθούμε απειλητικά εναντίον τους και ΘΑ ΘΑΨΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΠΕΤΡΕΣ» Ζαχαρίας 9.13-15.
    Την επιθετική αυτή δήλωση – να θάψουμε κάτω από πέτρες όλους τους έλληνες – την έκανε ο Εβραίος Ζαχαρίας το 520 π.Χ. δηλαδή ένα χρόνο μετά την άνοδο στον περσικό θρόνο του φιλοεβραίου και ανθέλληνα Δαρείου.
    ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΙΘΑΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΙΑΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ ΚΑΤΑΛΗΞΗΣ ΤΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΞΕΡΞΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
    Ο Ξέρξης παρακινούμενος από ονειροποιούς εβραιομάγους, παραλίγο να καταστρέψει τον Ελληνικό πολιτισμό, ακριβώς πάνω στην ακμή του. Ευτυχώς που οι ολιγάριθμοι Έλληνες, παρά τις διαφωνίες τους, βρήκαν την δύναμη και τον τρόπο να τον κατανικήσουν στις Θερμοπύλες, την Σαλαμίνα και τις Πλαταιές, ντροπιάζοντας την κολοσσιαία δύναμή του και αναγκάζοντάς τον να υποχωρήσει τρέχοντας σαν λαγός, που επιστρέφει να κρυφτεί λαχανιασμένος στην ασφάλεια της φωλιάς του.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο βασιλιάς της Περσικής αυτοκρατορίας Δαρείος ο Α΄ απεβίωσε το έτος 486 π.Χ. χωρίς να κατορθώσει να υλοποιήσει το σχέδιό του, (το σχέδιο δεν ήταν δικό του Ο, ήταν επεξεργασία του «προφήτη» Ζαχαρία. To επιτελείο του Δαρείου είχε άφθονους Ιουδαίους, π.χ. ο προσωπικός φρουρός του Δαρείου ήταν ο Ιουδαίος Ζοροβάβελ).
    Το μεγαλεπήβολο αυτό σχέδιο του εβραίου προφήτη Ζαχαρία ήταν η καταστροφή των Αθηνών και της υπόλοιπης Ελλάδος. Ο προσωπικός φρουρός του Δαρείου (πιθανώς ο Ζοροβάβελ), είχε αναλάβει να τον ξυπνάει κάθε πρωί με την φράση: «Δέσποτα, μέμνησο των Αθηναίων». Ο Δαρείος, ο πατέρας του Ξέρξη, είχε γίνει έξαλλος με τους Αθηναίους και είχε βάλει ένα δούλο να του λέει 3 φορές τη μέρα «Δέσποτα, μέμνησο των Αθηναίων» (δηλαδή, «να θυμάσαι τους Αθηναίους»); Ηροδότου, V.105 .
    Έτσι δύο φορές τα όνειρα του Δαρείου μετατράπηκαν σε εφιάλτες, όταν στην χερσόνησο του Άθωνα και στον Μαραθώνα, καταστράφηκαν οι δυνάμεις του και οι στρατηγοί του επέστρεψαν στην Περσία ντροπιασμένοι.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βρέθηκε ο τάφος του προφήτη Ζαχαρία! - Χαράς ευαγγέλια στο πανελλήνιο!!! Toυ Μ. Καλόπουλου

    Παραληρεί από χαρά το σύνολο του ελληνο-χριστιανικού κόσμου!

    Ο σεπτός και πανάγιος τάφος του μεγάλου προφήτη των Ελλήνων Ζαχαρία… βρέθηκε επιτέλους μετά από αστυνομική καταδίωξη τυμβωρύχων στην Ιερουσαλήμ!
    Βλέπε: http://my-greek.blogspot.com/2011/02/blog-post_3577.html

    Η είδηση είναι συγκλονιστική, γιατί πρόκειται για έναν πραγματικά αληθινό προφήτη… τι προφήτη… προφήταρο θα έλεγα, γιατί τα άγια προφητικά του λόγια επαληθεύτηκαν στις ημέρες μας εντελώς και απολύτως!
    Είπε: «θα τεντώσω το τόξο των Εβραίων εναντίον των Ελλήνων»… και έγινε!!!
    Είπε: «θα ξεσηκώσω τα τέκνα της Σιών κατά των τέκνων των Ελλήνων»… κι έγινε!!!
    Είπε: «ο Γιαχβέ θα πέσει πάνω στους Έλληνες σαν κεραυνού βολίδα»… κι έγινε!!!
    Είπε: «ο Γιαχβέ θα πορευτεί απειλητικά εναντίον των Ελλήνων»… κι έγινε!!
    Είπε: «τα τέκνα της Σιών θα θάψουν τους Έλληνες κάτω από λίθους»… και έγινε!!!
    Είπε: «τα παιδιά της Σιών θα καταπιούν τους Έλληνες σαν γλυκό κρασί»… και έγινε!!!
    Θεέ μου... αληθινός Προφήταρος… σωστός σε όλα όσα προφήτεψε!
    Σιωνιστές - Έλληνες 6-0 …!!!
    Αν αυτός δεν είναι προφήτης τότε ποιος;
    Τι απερίγραπτη χαρά! Τι αγαλλίαση ψυχής, να βλέπεις τον προφήτη που τιμά κάθε χρόνο στις 8 Φεβρουαρίου ολόκληρο το έθνος των Ελλήνων, όχι μόνο να επαληθεύεται (με τη χάρη του παναγίου πνεύματος) αλλά τι ανεκδιήγητος χαρά… να βρίσκεται επιτέλους και ο άγιος τάφος του, στην πανάγια πόλη του την Ιερουσαλήμ! Επιτέλους, ακόμα μια θαυμάσια ευκαιρία για προσκύνημα στην θεοβάδιστη πόλη της Ιερουσαλήμ!
    Άιντε ωρέ Έλληνες, για την πίστη του Γιαχβέ την αγία, και της Ιερουσαλήμ την ελευθερία, μαζευτείτε κι όλοι μαζί, με μια ψυχή, ας ξεκινήσουμε για το άγιο προσκύνημα στον τάφο του μεγάλου Προφήτη της πανάγιας πίστεώς μας! Μην ξεχνάτε… αν εμείς που γεννήσαμε τον πολιτισμό, τις αρετές και την ευσέβεια δεν προσκυνήσουμε πρώτοι τους Εβραίους αγίους… που τόσα προφήτεψαν για τον τόπο μας… ποιοι περιμένετε να το κάνουν τα βάρβαρα έθνη του κόσμου; Και ειδικά αυτός ο προφήτης που αγαπούσε με πάθος την Ελλάδα, αφού για φαντάσου... καταδέχτηκε να αναφέρει τ’ όνομά μας και να προφητέψει την καταστροφή μας... τι συγκίνηση... θεέ μου ανατρίχιασα.

    Και για τους άπιστους που δεν θέλουν να δεχθούν το άγιο προφητικό πνεύμα της Αγίας Γραφής, και νομίζουν ότι βγάζω απ’ το μυαλό μου τις αξιοθαύμαστες αυτές εκπληρωμένες προφητείες, τους παραθέτω και το εδάφιο:
    «Διότι σε τέντωσα Ιούδα για τον εαυτό μου ως τόξο και σαν σπαθί μαχητού και (θα) εξεγείρω τα τέκνα σου Σιών, κατά των τέκνων των Ελλήνων και ο Κύριος (Γιαχβέ) θα πέσει πάνω τους σαν κεραυνού βολίδα. Ο Κύριος σαλπίζοντας θα πορευθεί απειλητικά εναντίον τους. Ο Κύριος θα βοηθήσει αυτούς (τα τέκνα της Σιών) και θα καταναλώσουν και θα θάψουν (τους Έλληνες) κάτω από λίθους σφενδόνης και σαν οίνο θα τους καταπιούν». Ζαχαρίας 9.13-15.
    Μέγας είσαι Γιαχβέ μου και θαυμαστά τα έργα σου… βοήθα μας να βρούμε και τον τάφο εκείνου του άλλου ευλογημένου Εβραίου Προφήτη Ελισαίου που για χάριν της φαλάκρας του σκοτωθήκαν 42 αμαρτωλά παιδάκια! Αμήν…!
    Και βέβαια ο "καλός" μας Ζαχαρίας, παίρνοντας παραμάσχαλα τον ωρυόμενο θεό του, δεν απειλεί μόνο Έλληνες, αλλά και οποιονδήποτε στραφεί κατά της Ιερουσαλήμ: «Και θέλει είσθαι η πληγή, με την οποίαν ο Κύριος θέλει πληγώσει πάντας τους λαούς, όσους επεστράτευσαν κατά τής Ιερουσαλήμ• η σάρξ αυτών θέλει τήκεσθαι ενώ ίστανται επί τους πόδας αυτών, και οι οφθαλμοί αυτών θέλουσι διαλυθεί εκ των οπών αυτών, και η γλώσσα αυτών θέλει διαλυθεί εν τω στόματι αυτών». Ζαχαρίας, 14.12
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Ηρόδοτος στο Ζ΄βιβλίο της Ιστορίας του (Πολύμνια), αναφέρεται εκτεταμένα στις συσκέψεις του συμβουλίου του Ξέρξη σχετικά με την επίθεση στην Ελλάδα. Διαβάζοντάς το νομίζει κανείς, ότι παρακολουθεί τις σημερινές συσκέψεις στον Λευκό Οίκο με τον Κίσινγκερ, τον Ροκφέλερ και τον Σιφ να συμβουλεύουν τους βλάκες αμερικανούς προέδρους.
    Συνετοί Πέρσες αξιωματούχοι, όπως ο συνετός Αρτάβανος, θείος του Ξέρξη, προσπάθησαν να αποτρέψουν τον Ξέρξη από αυτό το τόλμημα.
    Η απόφαση του Ξέρξη ήταν ήδη ειλημμένη:
    Η πολεμική μηχανή των Περσών και των Φοινίκων θα επιτίθετο ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ στις δύο πλευρές της Ελληνικής επικράτειας.
    Οι μεν Πέρσες θα ανελάμβαναν την υποταγή της Ηπειρωτικής Ελλάδος και των νήσων της, οι δε Εβραιοκαρχηδόνιοι, είχαν σαν αποστολή την κατάληψη της Σικελίας και της Κάτω Ιταλίας.
    (Πρέπει να προσέξουμε το «ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΟ»: Σίγουρα θα έγιναν φοβερές υπόγειες διαπραγματεύσεις (μέσω ποίων άραγε;), για τις οποίες δεν γνωρίζουμε τίποτε. Όταν ο Ξέρξης επιτέθηκε στην Ελλάδα έσερνε πίσω του 47 λαούς της περσικής αυτοκρατορίας, τους οποίους αναφέρει έναν – έναν ο Ηρόδοτος. Περιέργως ένας μόνο λαός στο κείμενο του Ηροδότου σβήστηκε, (από ποιούς; Πότε;) (Παπαρηγόπουλος, Ιστορία του Ελλ. ΄Εθνους). Ποιός άραγε λαός της περσικής αυτοκρατορίας λείπει από το κείμενο του Ηροδότου; Μήπως ο λαός στον οποίο ανήκε η Εσθήρ, η γυναίκα του Ξέρξη και ο πρωθυπουργός του ο Μαρδοχαίος;)
    Γιά την ΚΟΙΝΗ αυτή επιχείρηση και συμμαχία Περσών και Καρχηδονίων, ο ιστορικός Διόδωρος ο Σικελιώτης, αιώνες μετά, στο 11ο βιβλίο του έργου του «Ιστορική Βιβλιοθήκη» γράφει τα ακόλουθα:
    «Ο Ξέρξης βουλόμενος πάντας τους Έλληνας, αναστάτους ποιήσαι, διεπρεσβεύσατο προς Καρχηδονίους, περί KOINOΠΡΑΓΙΑΣ και συνέθετο προς αυτούς, ώστε αυτόν μεν επί τους την Ελλάδα κατοικούντας Έλληνας στρατεύειν, Καρχηδονίους δε ΤΟΙΣ ΑΥΤΟΙΣ ΧΡΟΝΟΙΣ μεγάλας παρασκευάσασθαι δυνάμεις και καταπολεμήσαι των Ελλήνων τους περί Σικελίαν και Ιταλίαν οικούντας….»
    ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ
    «Ο Ξέρξης επιθυμώντας ΝΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, έστειλε πρέσβεις προς τους Καρχηδονίους να ΣΥΝΑΨΟΥΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ και συμφώνησε μαζί τους, ώστε αυτός μεν να εκστρατεύσει εναντίων των Ελλήνων της Ελλάδας, οι δε Καρχηδόνιοι ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ, αφού συγκεντρώσουν μεγάλη δύναμη, να υποτάξουν τους Έλληνες της Σικελίας και της Ιταλίας…..»
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...